baiosss Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Το έχω απενεργοποιήσει από εχθές "εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος" και ως τώρα όλα καλά. Λες να έφταιγε αυτό;Με αυτό απενεργοποιημένο δε θα σου κατεβάζει την " κουρτίνα" με τα toggles στην οθόνη κλειδώματος. Επομένως δε θα έχεις πρόβλημα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Με αυτό απενεργοποιημένο δε θα σου κατεβάζει την " κουρτίνα" με τα toggles στην οθόνη κλειδώματος. Επομένως δε θα έχεις πρόβλημα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk @baiosss, Νομίζω έχει λυθεί σε εμένα το πρόβλημα και για μια ακόμη φορά σε ευχαριστώ πολύ. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Το έχω απενεργοποιήσει από εχθές "εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος" και ως τώρα όλα καλά. Λες να έφταιγε αυτό; εχω τη global και μαλλον δεν το έχει ευχαριστω πάντως! Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 εχω τη global και μαλλον δεν το έχει ευχαριστω πάντως! global εχω και εγώ. Το έχει. Ρυθμίσεις>ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης. Κάτω κάτω λέει show on secure lockscreen "εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 global εχω και εγώ. Το έχει. Ρυθμίσεις>ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης. Κάτω κάτω λέει show on secure lockscreen "εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος" τελεια το απενεργοποιησα για να δουμε!!ευχαριστω Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Πάντως αυτά τα gestures του Miui 10 είναι πολύ εθιστικά. Όταν πιάνω για να δουλέψω το OnePlus 5, εντελώς μηχανικά προσπαθώ να το δουλέψω με χειρονομίες και κάπου εκεί καταλαβαίνω ότι έχω άλλη συσκευή στα χέρια μου :D Είχα να το πάθω από την εποχή που δούλευα BB10 OS αυτό. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Πάντως αυτά τα gestures του Miui 10 είναι πολύ εθιστικά. Όταν πιάνω για να δουλέψω το OnePlus 5, εντελώς μηχανικά προσπαθώ να το δουλέψω με χειρονομίες και κάπου εκεί καταλαβαίνω ότι έχω άλλη συσκευή στα χέρια μου :D Είχα να το πάθω από την εποχή που δούλευα BB10 OS αυτό. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου να δεις Βαιε και στο redmi note 5 που είναι 18/9 εκεί κάνουν την διαφορά λόγο full screen Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Που να δεις Βαιε και στο redmi note 5 που είναι 18/9 εκεί κάνουν την διαφορά λόγο full screen Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι εκεί σίγουρα έχουν και περισσότερο λόγο ύπαρξης. Με το Android P να δούμε πως θα το κάνουν. Αν όχι στο Mi note 3, σε άλλες συσκευές που θα αναβαθμιστούν. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Έχει περάσει κανείς miui 10? Αξίζει? Τι έχω με global κλειδωμένο bootloader αξίζει να το ξεκλειδώσω ή αναμένουμε το update.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Έχει περάσει κανείς miui 10? Αξίζει? Τι έχω με global κλειδωμένο bootloader αξίζει να το ξεκλειδώσω ή αναμένουμε το update.? αξιζει αλλα περιμενε λιγο ακομα να βγει με global source.η ελληνικη miui 10 αρκετα καλη.δωσε λιγο χρονο να διορθωσουν και μερικα bugs. Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfakos Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Υπάρχει λινκ για την ελληνική miui 10 η μόνο για τους vip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 αξιζει αλλα περιμενε λιγο ακομα να βγει με global source.η ελληνικη miui 10 αρκετα καλη.δωσε λιγο χρονο να διορθωσουν και μερικα bugs. Έχεις πληροφόρηση για το πότε περίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 (edited) Για stable global δεν γνωρίζω . https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32506-Miui-10-8-7-26-Διανομή-νέων-XTRV-ARΩMA-ROM-για-40-συσκευές/?pageNo=1 Έχει bug στις ρυθμίσεις της κάμερας Η προηγουμενη .δεν έχει βρει κάποιο προβλημα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32402-Miui-10-8-7-19-Διανομή-νέων-XTRV-ARΩMA-ROM-για-28-συσκευές/?pageNo=1 Διαβάστε προσεχτικά το ποστ και στα 2.αν δεν είστε σγρ τι κάνετε περιμένετε για global source και να ναι και πιο stable Edited August 1, 2018 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrLifeguard Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Για stable global δεν γνωρίζω . https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32506-Miui-10-8-7-26-Διανομή-νέων-XTRV-ARΩMA-ROM-για-40-συσκευές/?pageNo=1 Έχει bug στις ρυθμίσεις της κάμερας Η προηγουμενη .δεν έχει βρει κάποιο προβλημα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32402-Miui-10-8-7-19-Διανομή-νέων-XTRV-ARΩMA-ROM-για-28-συσκευές/?pageNo=1 Διαβάστε προσεχτικά το ποστ και στα 2.αν δεν είστε σγρ τι κάνετε περιμένετε για global source και να ναι και πιο stable Καλησπερα. Ειναι δικη μου εντυπωση ή η ποιοτητα φωτογραφιας στο Mi Note 3 με την Miui 10 (8.7.26) ειναι χειροτερη απ'την stable 9.5.4.0 ??? Παράθεση Omnia I --> Omnia II --> Galaxy S --> HTC Desire HD --> LG Optimus 3D --> Motorola Razr --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5 --> LG G2 --> OnePlus One --> LG G3 --> Xiaomi Mi4 --> Samsung Galaxy S6 Edge! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 ρε παιδιά έχω το swiftkey και μετα απο λέξεις μου βάζει τελεία σε πολλές χωρίς λόγο!ξερει κανείς ποια ρ΄υθμιση είναι??ξερω ειναι ασχετο αλλα αν ξερει καποιος ας πει Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 ρε παιδιά έχω το swiftkey και μετα απο λέξεις μου βάζει τελεία σε πολλές χωρίς λόγο!ξερει κανείς ποια ρ΄υθμιση είναι??ξερω ειναι ασχετο αλλα αν ξερει καποιος ας πειΠάτησε το εικονίδιο του SwiftKey και πήγαινε, πληκτρολόγηση, πληκτρολογηση & αυτόματη διόρθωση και απενεργοποιησε την γρήγορη τελεία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Αξίζει η αγορά του κινητού σήμερα?ερώτηση προς τους κατόχους. Βλέπω έχει καλά χαρακτηριστικά και ψήνομαι. Έχω το galaxy s7 edge.πρωτη φορά xiaomi αν το πάρω τελικά. Να ξεφύγουμε λίγο από τα Samsung να δούμε κάτι διαφορετικό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Αξίζει η αγορά του κινητού σήμερα?ερώτηση προς τους κατόχους. Βλέπω έχει καλά χαρακτηριστικά και ψήνομαι. Έχω το galaxy s7 edge.πρωτη φορά xiaomi αν το πάρω τελικά. Να ξεφύγουμε λίγο από τα Samsung να δούμε κάτι διαφορετικό Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε απο σ7 πηγα σε αυτο και εγω. Θα σου παραθεσω την δικια μου συγκριση αναμεσα τους, μεσα απο τα δικα μου ματια. Ξεκιναμε: Λιγο καλυτερη φωτογραφια το χιαομι και λιγο χειροτερο βιντεο (δεν εχει τοσο καλη σταθεροποιηση, απο ποιότητα ειναι οκ). Δεν τραβαει στα 60fps οπως το σαμσουνγκ ομως. ΠΟΛΥ καλυτερη μπαταρια Το ιδιο γρηγορο, δεν καταλαβα ποτε διαφορα σε ταχυτητα, δεν ειχα ποτε λαγκ Το miui το βρισκω πολυ ευχρηστο αλλα οπτικα προτιμω της samsung. Αυτο αλλαζει στην Ορεο που δινει πολυ ωραιο οπτικο αποτελεσμα στο χιαομι. Χειροτερη οθόνη (οχι κακή, ομως αλλα δε συγκρινεται με την amoled) Δεν εχει υποδοχη ακουστικων και καρτα sd. Αυτο εμενα δε με πολυενοιαζε , εσενα μπορει να σε ενοχλει ομως. Παρολαυτα ειναι δικαρτο που μπορει να σε εξυπηρετει περισσοτερο. Αλλαζει ρομ και κανεις ρουτ χωρις να χασεις εγγυηση. Παντα μιλωντας για συγκεκριμενες διαδικασιες πχ xiaomi.eu ρομ κτλ Δεν εχει την 800αρα μπαντα, αλλα προσωπικα σε Αθηνα κεντρο και Θεσσαλονικη προαστια δεν ειχα ποτε μα ποτε κανενα προβλημα και επιανα 4g παντου. Εν κατακλειδι, ειναι ενα παναξιο κινητο που τα κανει ολα και μαλιστα καλα. Ζυγισε τα υπερ και τα κατα και η αποφαση ειναι δικη σου. Μπορεις να τσιμπησεις μεταχειρισμενο σε καλη τιμη και με εγγυηση απο Ελληνικο καταστημα αυτη τη στιγμη , πολυ ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stevakoz Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να βαλουμε full screen gestures στο mi note 3? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να βαλουμε full screen gestures στο mi note 3? ευχαριστω!!Στην τελευταία EU developer που φορούσα πριν γυρίσω πάλι στην προηγούμενη, υπήρχε επιλογή να απενεργοποιήσεις αν ήθελες τα πλήκτρα και να έχεις μόνο χειρονομίες η και τα δύο. Στις ρυθμίσεις και πλήρης οθόνη θα το βρεις αυτό λογικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Παιδιά το κινητό έχει εγγύηση ? https://apiastos.gr/product/xiaomi-mi-note-3/?ref=bestprice.gr ειμαι έτοιμος να το παραγγείλω από εδώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 με την global rom χωρις root υπαρχει τροπος να αυξησουμε την ενταση σε ακουστικο και ηχειο? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Παιδιά το κινητό έχει εγγύηση ? https://apiastos.gr/product/xiaomi-mi-note-3/?ref=bestprice.gr ειμαι έτοιμος να το παραγγείλω από εδώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανώς και θα έχει. Γιατί δεν το επιβεβαιώνεις κάνοντας την ερώτησή σου στο συγκεκριμένο κατάστημα;; Εδώ τι να σου μπορεί να σου πει κάποιος στα σίγουρα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Εγγύηση θα έχει σίγουρα. Το θέμα είναι ότι θα πηγαίνει πάλι Κίνα αν σου τύχει βλάβη. Απλά δε θα μπεις εσύ στον κόπο, αλλά το κατάστημα με τα πηγαινελα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Εγγύηση θα έχει σίγουρα. Το θέμα είναι ότι θα πηγαίνει πάλι Κίνα αν σου τύχει βλάβη. Απλά δε θα μπεις εσύ στον κόπο, αλλά το κατάστημα με τα πηγαινελα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι ακριβώς! Το θέμα είναι να μην σου κάτσει κάτι τέτοιο μακριά από μάς! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts