Jump to content

Sfakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sfakos

  1. Υπάρχει λινκ για την ελληνική miui 10 η μόνο για τους vip
  2. γεια σας παιδια ποια ειναι η ευρωπαικη και ελληνικη ρομ που λετε και πως τη βαζουμε.. ευχαριστω
  3. παιδια εχω προβλημα με ολες τις ρομ πλεον με το focus της καμερας εβαλα την οφισιαλ και τα ιδια και εκει.. λετε να χαλασε ο σενσορας?
  4. Κρις στη eui 6 υπάρχει θέμα πάλι με το focus. Είναι πάλι με το σενσορα οπως στη miui?
  5. Παιδιά καλησπέρα για εμάς που με την miui δεν έκανε φοκους η κάμερα τώρα με τη καινούργια κάνει?
  6. Καλημέρα στη παρέα.. Για εκείνη τη lineage oreo υπάρχει λινκ? Αλλά και για gapps. Επίσης το πρόβλημα που υπάρχει με τη miui σχετικά με το focus στη κάμερα ε, ει λυθεί? Ευχαριστώ!
  7. GUZGUN σε ευχαριστώ πολύ για Android 7 με καλή διαχείριση μπαταριας? Υπάρχει τελικά fix για τη miui με το focus της κάμερας?
  8. Καλησπέρα υπάρχει οθόνη για το κινητό μας εδώ Ελλάδα? Ευχαριστώ παιδιά
  9. Σε ευχαριστώ πολύ χρησταρα αναμένουμε... Κάτι άσχετο.? Ρεπό δε παίρνεις?
  10. Χρήστο η μόνη ρομ που μπορεί να συγκριθεί στο smoothness και στο περιβάλλον με τις δικές σου είναι η τελευταία αυτή miui. Φανταστική ρομ αλλά όπως ανέφερε και ο φίλος από πάνω δε κάνει focus η κυρία κάμερα. Αν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξουμε δυστυχώς πάει για αλλαγή κρίμα. Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να το φτιάξουμε???
  11. Chris η gcamera hdr+ δουλεύει στη τελευταία pure? Γιατί την έβαλα και μου έβγαζε τη μωβ εικόνα... Πολλές ρομ και λίγος χρόνος δυστυχώς.. Σε ευχαριστουμε πολύ....
  12. Παιδιά καλημέρα στην καινούρια pureeui η gcamera μου βγάζει εκείνη τη μωβ χαλασμένο εικόνα
  13. Με το update της κουρτίνας aosp έφτιαξε και το πρόβλημα που είχα εγώ με τη camera... Μέγας είσαι!
  14. Έστρωσε κι αυτό... Cris είσαι θεός.... Σε ευχαριστώ παρααααα πολυΤον τράβηξα από το zip και όλα καλά... Λοιπόν εγώ έχω μια ένα άλλο πρόβλημα που το είχα αναφέρει επίσης πριν κάποιες μέρες.. Η camera με το HDRa τραβάει μόνη της φώτο.. Δηλαδή την ανοίγω και κάνει μόνη της εστίαση και τραβάει φώτο συνέχεια δε σταματάει.. ΑΛΛΆ..... Το τρελό δεν είναι αυτό... Το τρελό είναι ότι η κάμερα στρώνει μόλις ακουμπήσω το fingerprint τότε κάνει εστίαση και μόλις αφήσω το δάχτυλο ή πατήσω το κουμπί από την οθόνη τραβάει... Και είναι τελείως φώτο... Αν γίνεται κάτι και με αυτό ρε συ κρις γιατί είναι τέλεια ρομ.... Ευχαριστώ για την τέλεια δουλειά και υποστήριξη όλα τα παιδιά και δύο φορές παραπάνω τον κρισ
  15. Εγώ τον έχω σβήσει τον Κινέζο browser
  16. Εμενα με τη debloated η camera με το HDRa στη λειτουργια φωτό (μόλις την ανοίξεις δηλαδή) βγάζει φωτογραφίες μόνο του.. γιατί συμβαίνει αυτό;όταν το γυρίσω στο pro βγάζει κανονικά.. γνωρίζει κανένας τίποτα?
  17. Το ίδιο και εμένα με τη v10 unrooted.. Γιαυτό ρώτησα, ενώ με τη σελφι είναι οκ
  18. Κάποιος? Χάνω και τα μηνύματα από το whatsapp. Αργούν να έρθουν.. Μία stock eui.? Μία συγνώμη αλλά ειμαι αρχάριος
  19. Καλησπέρα έχω τη τελευταία tele. Και δε μου ανοίγει το Πειραιώς App. Επίσης δε μπορώ να κατεβάσω μεγάλα αρχεία από το Play όπως πχ το Angry birds go... Καθώς επίσης μια stable stock rom.
×
×
  • Create New...