Nickchris36 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 (edited) Εγώ πάντως με το S10e πριν μήνες που το είχε δώσει δοκιμαστικά είχα ένδειξη VoLTE. Έχει πάρει κάμποσα updates από τότε, αλλά χλωμό μου φαίνεται να έχει να κάνει. Πιο πιθανό το βλέπω να update να το αφαιρέσει και σε αυτούς που το έχουν, αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Αφού φαίνεται ξεκάθαρα πως έχουν αποφασίσει να μην εμφανίζεται. Edit: και κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα. Σχετικά με το, κατά τη γνώμη μου αστείο, επιχείρημα υπέρ της κατάργησης. Το ότι δηλαδή θα προκαλέσει συμφόρηση στην εξυπηρέτηση πελατών από απορίες από παντελώς μη σχετικούς συνδρομητές. Αυτός που θα το δει και θα προβληματιστεί, επειδή δεν έχει ιδέα, πως είμαστε σίγουροι ότι θα αποτανθεί στον πάροχο, και όχι στον αντιπρόσωπο ή τον πωλητή της συσκευής του; Εγώ αν δεν είχα ιδέα, και έβλεπα ένα άγνωστο εικονίδιο που θα με "τρόμαζε" εκεί θα σκεφτόμουν να ρωτήσω. Sent from my SM-G970F Θυμαμαι που το εχεις ξανα αναφερει πως φαινόταν στο παρελθόν το εικονίδιο.Μα και να μήν φαίνεται δε καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί?Θα μου πεις με το ιδιο σκεπτικο γιατι να φαίνεται?Εφοσον λειτουργει η υπηρεσια πρεπει ν ειμαστε ευχαριστημένοι.Οπως το βλεπει ο καθενας βεβαια..Θα προτιμουσα να φαινεται για τους λογους μου ,αλλα και ετσι να παραμεινει ας είναι..Αρκει να δουλευει η υπηρεσια. Οι επομενες μερες θα δείξουν..Πάντως επίσης παραξενο ειναι που σε ορισμένα μοντελα στη παρουσα φαση το βγαζει οπως ανεφεραν μερικα παιδια ενω σε αλλους οχι.. Edited October 13, 2019 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Είπαμε, αν είσαι με δεδομένα από άλλη sim ή από WiFi δεν βλέπεις αν λειτουργεί ή όχι. Μόνο όταν έχεις δεδομένα από την ίδια sim που παραμένει σε 4G. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Είπαμε, αν είσαι με δεδομένα από άλλη sim ή από WiFi δεν βλέπεις αν λειτουργεί ή όχι. Μόνο όταν έχεις δεδομένα από την ίδια sim που παραμένει σε 4G. Sent from my SM-G970F Εννοειται αυτο... Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Καλησπέρα, Πλέον έχω VoLTE και στη Vodafone με Xiaomi συσκευές. Αυτή τη στιγμή έχω βάλει την CU κάρτα μου μαζι με Cosmote και έχω και στις 2 κάρτες ενδειξη VoLTE. Καιρός ήταν,εκτός από το WiFi Calling που δεν μπόρεσα να φτιάξω ακόμα. Για Xiaomi συσκευές απενεργοποιηστε το VoLTE Carrier Check που είναι εξ αρχης enabled με *#*#86583#*#* Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Θυμαμαι που το εχεις ξανα αναφερει πως φαινόταν στο παρελθόν το εικονίδιο.Μα και να μήν φαίνεται δε καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί?Θα μου πεις με το ιδιο σκεπτικο γιατι να φαίνεται?Εφοσον λειτουργει η υπηρεσια πρεπει ν ειμαστε ευχαριστημένοι.Οπως το βλεπει ο καθενας βεβαια..Θα προτιμουσα να φαινεται για τους λογους μου ,αλλα και ετσι να παραμεινει ας είναι..Αρκει να δουλευει η υπηρεσια. Οι επομενες μερες θα δείξουν..Πάντως επίσης παραξενο ειναι που σε ορισμένα μοντελα στη παρουσα φαση το βγαζει οπως ανεφεραν μερικα παιδια ενω σε αλλους οχι.. Ναι, θα δείξει. Θα δούμε και εμείς που έχουμε Galaxy s9/S9+ στο επόμενο update εάν θα έχει κάποια διαφορά. Προσωπικά, είμαι υπέρ του να γνωρίζω τι είδους υπηρεσία τρέχει στο κινητό μου και όχι να την "υποψιάζομαι". Άλλωστε γιαυτό και δίνει επιλογή το λειτουργικό να απενεργοποιώ το VoLTE εάν το επιθυμώ. Εάν ήταν έτσι, δε θα μου το έδινε καν ως επιλογή, θα ήταν μονίμως ON, γιατί "μόνο καλό μπορεί να προσφέρει". Και μιας και το αναφέρω...Κάποτε πριν μήνες είχα πρόβλημα με τη σταθερότητα με LTE κλήσεις στην Cosmote και αναγκαστικά απενεργοποίησα το VoLTE και τότε δούλευαν άψογα. Φαντάζεστε να μην αναγνώριζα την αιτία του προβλήματος, πχ. εάν δεν μου έδειχνε το κινητό ποιες υπηρεσίες έτρεχαν; Πως θα καταλάβαινα τι έφταιγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Προσωπικά, είμαι υπέρ του να γνωρίζω τι είδους υπηρεσία τρέχει στο κινητό μου και όχι να την "υποψιάζομαι". Άλλωστε γιαυτό και δίνει επιλογή το λειτουργικό να απενεργοποιώ το VoLTE εάν το επιθυμώ. Εάν ήταν έτσι, δε θα μου το έδινε καν ως επιλογή, θα ήταν μονίμως ON, γιατί "μόνο καλό μπορεί να προσφέρει". Για το πρώτο σκέλος, ακριβώς αυτό! Για το δεύτερο να αναφέρω πως στο S8 μου (ελληνικό από τη Vodafone με f/w της) δεν υπάρχει καν ο διακόπτης. Προφανώς αφού παίζει είναι μόνιμα ΟΝ ή στο AUTO εν τέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 https://i.imgur.com/ijRHwEU.jpg https://i.imgur.com/l3xJkZb.jpg https://i.imgur.com/fV0tACj.jpg Καταφερα και βρηκα σημα εδω που βρισκομαι ..και εκανα ενα τεστ..20αρα μπαντα απο αρκετα μακρυα ταχυτητες φωτος οπως βλεπετε.. Το hd δουλευει ,λογικα βολτε εχω..η ενδειξη volte σε s9 plus εξακολουθει ν μην υπαρχει sim2.Αυτα.... Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Αφού βλέπεις 4G την ώρα της κλήσης τότε δουλεύει. Η συσκευή σου υποστηρίζει dual VoLTE. Αν είχε την ένδειξη θα ήξερες αν παίζει, ειδικά στην περιοχή σου που είναι οριακό το σήμα. Ακόμη και αν είχες δεδομένα από την άλλη κάρτα της Cosmote, που στην περίπτωση αυτή φεύγει η ένδειξη των δεδομένων από την 2η. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Νομίζω είναι αστείο και να το συζητάμε, αν δηλαδή θα πρέπει να υπάρχει το εικονίδιο. Αν δεν είναι απαραίτητο, τότε να μην εμφανίζεται κανένα εικονίδιο στο κινητό. Ούτε του σήματος, ούτε η ένδειξη 4g, ούτε τίποτε. Να το βάζεις σε tethering και ούτε τότε να εμφανίζεται. Δεν έχει λογική. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Προσωπικές εντυπώσεις πολύ καλές. Άψογο handover. Βρήκα ένα bug και με πήραν από το τεχνικό τμήμα για να το καταγράψουν, φάνηκαν πραγματικά να ενδιαφέρονται. Λογικά θα το μαζέψουν σύντομα. Μελανό σημείο γενικώς η έλλειψη HD διασύνδεσης των δικτύων μεταξύ τους. Καλείς με HD voice Vodafone στο εξωτερικό και με μπακαλοποιότητα VoLTE Cosmote στο ίδιο δωμάτιο. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Καλησπέρα, Πλέον έχω VoLTE και στη Vodafone με Xiaomi συσκευές. Αυτή τη στιγμή έχω βάλει την CU κάρτα μου μαζι με Cosmote και έχω και στις 2 κάρτες ενδειξη VoLTE. Καιρός ήταν,εκτός από το WiFi Calling που δεν μπόρεσα να φτιάξω ακόμα. Για Xiaomi συσκευές απενεργοποιηστε το VoLTE Carrier Check που είναι εξ αρχης enabled με *#*#86583#*#* Μάλλον απο το 5αρι και έπειτα.. Σε (επαρχία αν αυτό παιζει ρολο για την ωρα) 2 συσκευές rn4 (η μια με dev) δεν παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Μάλλον απο το 5αρι και έπειτα.. Σε (επαρχία αν αυτό παιζει ρολο για την ωρα) 2 συσκευές rn4 (η μια με dev) δεν παίζει. Το αν είσαι επαρχία δεν παίζει ρόλο...είμαι Κεφαλονιά εγώ οπότε μια χαρά παίζει. Δοκίμασα σε Redmi 5 Plus και Redmi Note 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Έχει αλλάξει κάποια ρύθμιση σε όσους έχουν ενεργό volte; Σε εμένα πάντως δεν έχει ενεργοποιηθεί. Πέφτει σε 3g στις κλήσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 (edited) Οχι,εγω ειχα μιλησει με την εξυπηρετηση οταν ειχε βγει η εφαρμογη για το wifi calling για να το ενεργοποιησουν ,και πριν κάνα μήνα που έκανα το update του Σεπτεμβρίου στο τηλέφωνο. Τώρα βέβαια το wifi calling δουλεύει χωρίς την εφαρμογή σε Samsung A7. Edited October 14, 2019 by guru11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Ok. Ρωτάω γιατί ενώ έχω ενεργοποιημένο το vowifi με την εφαρμογή και λειτουργεί σωστά δεν έχω volte. Επίσης πριν τρεις μήνες η γραμμή μου από 4g έπεφτε πάντα σε 2g στις κλήσεις και πότε σε 3g. Με μια ανανέωση συμβολαίου που εκανα ήρθε μήνυμα ενεργοποίησης 4g!!! Από τότε το handover είναι ανάμεσα σε 4g και 3g. Γι' αυτό και ρωτάω αν υπάρχει κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις ή ακόμα και αν είναι δικό τους το θέμα. Θα περιμένω και θα ξαναμιλήσω μαζί τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Έχει αλλάξει κάποια ρύθμιση σε όσους έχουν ενεργό volte; Σε εμένα πάντως δεν έχει ενεργοποιηθεί. Πέφτει σε 3g στις κλήσεις Κινητό; Υπάρχει κάποιος διακόπτης για να το κάνεις ΟΝ; Έκανες επανεκκίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Εμένα εμφανίζεται το HD, επίσης όταν κάνω κλήση όταν περνάει από 4g εμφανίζεται επιλογή για video call.. Οπότε δεν έχει και μεγάλη σημασία το σηματακι, αν είναι HD ή 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Διακόπτης μόνο για 4g. Η επιλογή enhanced 4g δεν εμφανίζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Επιτέλους ενεργοποιήθηκε στα εταιρικά! Στο ελληνικό S9+, φαίνεται η ένδειξη του WiFi calling όταν χρησιμοποιείται. Πώς θα καταλάβω αν έχει Volte; Αρκεί να βλέπω 4g κατά την διάρκεια της κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Επιτέλους ενεργοποιήθηκε στα εταιρικά! Στο ελληνικό S9+, φαίνεται η ένδειξη του WiFi calling όταν χρησιμοποιείται. Πώς θα καταλάβω αν έχει Volte; Αρκεί να βλέπω 4g κατά την διάρκεια της κλήσης; Ναι, σου βγάζει και επιλογή για βιντεοκλήση όταν περνάει από 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή! Αν και στις κλήσεις πάντα ξεχώριζε η Vodafone τώρα με volte είναι άλλη φάση. Βλεπω volte και όταν καλώ σε σταθερά αλλά και στο κέντρο τους στο 13840 είναι απίθανη η ποιότητα ακούς ξεκάθαρα ακόμα και την ανάσα του άλλου. Στο 13840 βέβαια 2 φορές έκλεισε η γραμμή πριν καν ανοίξει και ξανακαλεσα δύο τρεις φορές για να συνδεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Παιδιά μετά από δοκιμή με volte στην συσκευή μου δεν εμφανίζεται σηματάκι Volte όπως στην Cosmote και το VoWifi δεν λειτουργεί στην Vodafone και ούτε βγάζει καν επιλογή στο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Σηματάκι δεν θα δεις, το είπαμε αυτό. Αν δεν έχει VoWiFi ούτε σε flight mode, πιθανότατα δεν το έχουν ενεργοποιήσει. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Θα τους ρωτήσω τι παίζει με το VoWifi. Απλά με την Cosmote εμφανίζει και στις 2 sim επιλογή για VoWifi και volte στην Vodafone δεν βγάζει τίποτα στο μενού της συσκευής απλά λειτουργεί. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loran Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Ναι, σου βγάζει και επιλογή για βιντεοκλήση όταν περνάει από 4g Το έχω παρατηρήσει κι εγώ και αρχικά νόμιζα πως ήταν βιντεοκλήση όπως οι παλιές αλλά πλέον απ'όσο διάβασα είναι νομίζω βιντεοκλήση μέσω LTE. Χρειάστηκε να απενεργοποιήσω τον έλεγχο του παρόχου (Mi 8) για να λειτουργήσει το VoLTE. Έχεις μήπως δοκιμάσει να κάνεις τέτοιου είδους βιντεοκλήση σε κάποιον; Παράθεση Your Dream Is To Catch Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts