PapaDarxon Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 10 minutes ago, Mark_K said: Δουλεύει... Αλλά είναι περίεργη η συμπεριφορά. Με μόνη της την κάρτα του cu βγαίνει μόνο με την εφαρμογή (τίποτα στις ρυθμίσεις του vowifi). Αν βάλω σαν 2η το what's up τότε βγαίνει και στις ρυθμίσεις του vowifi αλλά μόνο για το CU.... Χάνει τη δυνατότητα ρύθμισης το what's up που είναι στη 2η θέση. Και σε αυτήν την περίπτωση κολλάει πάλι η εφαρμογή. Sent from my Galaxy S10e Τότε είναι και θέμα-ρύθμισης του λειτουργικού της συσκευής σου. Ίσως η συσκευή σου δεν έχει ξεχωριστές ρυθμίσεις αλλά μια ενιαία και για τις δύο. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2022 Όχι, δεν είναι αυτό, καμία σχέση. Στο λέω μετά βεβαιότητας καθώς τα έχω δοκιμάσει όλα. Αν ήταν μια ρύθμιση και για τις 2 κάρτες θα δούλευε και για τις 2. Επενεργεί μόνο σε αυτήν που έχει την επιλογή, η άλλη δεν ακολουθεί. Και έπειτα δοκίμασα και το άλλο που αποδεικνύει νομίζω πως δεν έχει θέμα η συσκευή μου. Έβαλα 2ο νούμερο what's up, διαφορετικό φυσικά, και ως εκ θαύματος βγήκε ρύθμιση ξεχωριστή για το κάθε ένα. Κάποια βλακεία ρύθμιση έχει κάνει η Vodafone γιατί δεν θέλει να το πειράζεις αυτό.Sent from my Galaxy S10e 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Υπάρχει κάποια ανακοίνωση/χρονοδιάγραμμα πότε θα λυθεί το θέμα με τα SMS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 Βλέπω ότι με το iOS 15.4 η κατάσταση IMS είναι πάλι μόνο Φωνή, ενώ σε κάποια φάση παλιότερα έγραφε Φωνή + SMS. Δεν ξέρω αν όντως λειτουργούσαν τα μηνύματα αλλά να το έχετε κατά νου 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 1 hour ago, paanos said: Βλέπω ότι με το iOS 15.4 η κατάσταση IMS είναι πάλι μόνο Φωνή, ενώ σε κάποια φάση παλιότερα έγραφε Φωνή + SMS. Δεν ξέρω αν όντως λειτουργούσαν τα μηνύματα αλλά να το έχετε κατά νου 🙂 Το +sms δεν το είχε όσο ήσουν μέσω VoWiFi. Αλλά στο VoLTE που τα έδινε τα sms, έχω την αίσθηση πως πράγματι περνούσε μέσω 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. March 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2022 Στο Android δεν το γράφει αυτό να το δούμε; Μόνο σε iOS υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 ερωτηση , με κλησεις μεσω Vowi-fi ειναι απεριοριστες οι κλησεις λογω wi-fi ή προσμετρωνται κανονικα? Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 2 minutes ago, chriskan22 said: ερωτηση , με κλησεις μεσω Vowi-fi ειναι απεριοριστες οι κλησεις λογω wi-fi ή προσμετρωνται κανονικα? Κανονικά. Δεν παίζει ρόλο με ποιο δίκτυο μεταφέρονται τα πακέτα, ο τερματισμός της κλήσης γίνεται από τον πάροχο. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Με ulefone Armor11T και η ένδειξη volte υπάρχει σε σχέση με άλλες συσκευές και δουλεύει και τέλεια και το vowifi και το 5G 1 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2022 (edited) Έχει δοκιμάσει κάποιος αν δουλεύει το voLte αλλά και το voWifi σε tablet Samsung galaxy Tab S8 η s8+ με την Vodafone; Edited October 30, 2022 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Καλησπέρα ! Πήρα για πρώτη φορά samsung τηλέφωνο , ήθελα να ρωτήσω το σηματακι volte Δεν μου εμφανίζεται (σε αντίθεση με την cosmote ) έτσι γίνεται και στα samsung όπως και στα xiaomi που είχαν έως τώρα που δεν εμφανίζονταν? Σημειώνω ότι λειτουργεί κρατάει το 4g στις κλήσεις απλά δεν εμφανίζεται το σηματακι .... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Ναι έτσι είναι στην Vodafone Poco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 9 minutes ago, georgeavl3 said: Ναι έτσι είναι στην Vodafone Poco X3 Pro via Tapatalk Δηλαδή δεν εμφανίζεται.....σωστά? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Ναι. Το εικονίδιο του VoLTE δεν εμφανίζεται, ενώ του VoWiFi εμφανίζεται. Δοκιμασμένο σε Xiaomi Redmi Note 8T από εμένα.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Έτσι είναι έτσι η vodafoneάρα δεν τα χρειάζεται αυτά τα χαζά εικονίδια 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Εδω που τα λεμε, δεν προσφερουν και κατι τα εικονιδια. Αρκει τουλαχιστον που σαν υπηρεσιες τις εχει! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Πάντως και με τα 5g tablet της Samsung δουλεύει κανονικά παρότι δεν δείχνει το εικονίδιο και με κάποιες ασύμβατες συσκευές κινητού. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Έτσι είναι έτσι η vodafoneάρα δεν τα χρειάζεται αυτά τα χαζά εικονίδια Συμφωνώ. Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανόητη τάση των εταιριών να βάζουν 150 διαφορετικά εικονίδια στα κινητά. Τίποτα δεν χρειάζεται. Ούτε VoLTE εικονίδιο χρειάζεται ούτε τίποτα παρόμοιο. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 8 ώρες πριν, cmvr said: Έτσι είναι έτσι η vodafoneάρα δεν τα χρειάζεται αυτά τα χαζά εικονίδια Η βονταφοναρα δε τα χει ανάγκη αυτά τα μπιχλιμπίδια 🥳🤣😛 Έχει όνομα! Σκίζει από μονη της!! 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Συμφωνώ. Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανόητη τάση των εταιριών να βάζουν 150 διαφορετικά εικονίδια στα κινητά. Τίποτα δεν χρειάζεται. Ούτε VoLTE εικονίδιο χρειάζεται ούτε τίποτα παρόμοιο. Sent from my iPhone using TapatalkΚαλό είναι να υπάρχει. Βοηθάει να ξέρεις πότε μιλάς με volte και πότε όχι. Η βονταφοναρα δε τα χει ανάγκη αυτά τα μπιχλιμπίδια Έχει όνομα! Σκίζει από μονη της!!Κοροϊδεύουμε την Vodafone αλλά είναι η ποιο νορμάλ σε συμπεριφορά 1 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 (edited) 16 minutes ago, cmvr said: Καλό είναι να υπάρχει. Βοηθάει να ξέρεις πότε μιλάς με volte και πότε όχι.Κοροϊδεύουμε την Vodafone αλλά είναι η ποιο νορμάλ σε συμπεριφορά Καθόλου δε τη κοροϊδεύω!!😛🥳 Αντιθέτως!!Τη θαυμάζω που κοπανάει μια ν78 παντού και τους δουλεύει όλους!!! Στο ξαναείπα. Θα κάνω συμβόλαιο εγώ και θα το δεις! Βονταφοναρα μονοον!! Περιμένω εξέλιξη ξέρεις εσύ.. Αν δω τ μπαμ στη περιοχή μου έφυγα από την πρασινη Edited November 18, 2022 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Να συμπληρώσω ότι βοηθάει να ξέρεις αν είσαι σε 4G γενικά ακόμη και στην αναμονή, όταν η συνδεσιμότητά σου πραγματοποιείται μέσω wifi (άρα δεν έχεις την ένδειξη δεδομένων). Προσωπικά το βρίσκω αρκετά χρήσιμο. Σε κάποιο σημείο που μπορεί να μην έχει καλό σήμα μπορεί να με κάνει να επιλέξω μεταξύ vowifi και volte πριν καλέσω κάποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 21 ώρες πριν, panos.kar said: Συμφωνώ. Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανόητη τάση των εταιριών να βάζουν 150 διαφορετικά εικονίδια στα κινητά. Τίποτα δεν χρειάζεται. Ούτε VoLTE εικονίδιο χρειάζεται ούτε τίποτα παρόμοιο. Sent from my iPhone using Tapatalk Εϊναι πολύ χρήσιμα σε διάγνωση προβλημάτων και στην επιλογή ρυθμίσεων. Δεν θα ήταν άσχημο να μπορείς να τα εμφανίζεις/κρύβεις κατά βούληση (κάποια λειτουργικά το επιτρέπουν), αλλά εάν πρέπει να επιλέξουμε άσπρο/μαύρο, εγώ τα προτιμώ εμφανή. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 (edited) Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπίζω πρόβλημα με το VoLTE. Ενώ η συσκευή μου είναι συμβατή και αναφέρεται και στο site της vodafone (Xiaomi 11 lite 5g NE), έχω κάνει κανονικά ενεργοποίηση της υπηρεσίας, έχω μιλήσει τηλεφωνικά με το τεχνικό τμήμα και έχω κάνει ότι μου έχουν πει όπως π.χ επαναφορά δικτύου, δεν λειτουργεί το VoLTE σχεδόν ποτέ. Όταν μιλάω δεν έχω καθόλου δεδομένα. Με άλλη συσκευή που δεν υποστηρίζει VoLTE έχω δεδομένα όταν μιλάω έστω με 3g μέχρι να το καταργήσει και η vodafone. Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να βάλω καινούρια sim, αλλά δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Αυτή που έχω είναι από το '18 αν θυμάμαι καλά, δεν είναι πολύ παλιά. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ή καμιά ιδέα για λύση; Μήπως κάποια ρύθμιση στο κινητό που δεν έχω κάνει; Ευχαριστώ πολύ Edited November 22, 2022 by vagzard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπίζω πρόβλημα με το VoLTE. Ενώ η συσκευή μου είναι συμβατή και αναφέρεται και στο site της vodafone (Xiaomi 11 lite 5g NE), έχω κάνει κανονικά ενεργοποίηση της υπηρεσίας, έχω μιλήσει τηλεφωνικά με το τεχνικό τμήμα και έχω κάνει ότι μου έχουν πει όπως π.χ επαναφορά δικτύου, δεν λειτουργεί το VoLTE σχεδόν ποτέ. Όταν μιλάω δεν έχω καθόλου δεδομένα. Με άλλη συσκευή που δεν υποστηρίζει VoLTE έχω δεδομένα όταν μιλάω έστω με 3g μέχρι να το καταργήσει και η vodafone. Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να βάλω καινούρια sim, αλλά δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Αυτή που έχω είναι από το '18 αν θυμάμαι καλά, δεν είναι πολύ παλιά. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ή καμιά ιδέα για λύση; Μήπως κάποια ρύθμιση στο κινητό που δεν έχω κάνει; Ευχαριστώ πολύΔοκίμασε κάποια άλλη SIM. Όχι απαραίτητα της vf. Ακόμα και Άλλης εταιρίας, απλά για να δεις αν λειτουργεί. Αν δεν λειτουργεί και με άλλη SIM κάτι γίνεται με την συσκευή, αν λειτουργεί κάτι γίνεται λογικά με την κάρτα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts