m7ixalis Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Απο οτι εχω διαβασει εδω εχεις δυο χρονια απο την εταιρεια και αν χρειαστεις service το στελνεις με δικα τους εξοδα Πολωνια. Σαν απόδειξη για την αγορά κρατάμε την πληρωμή που έγινε μέσω paypal ή κάτι άλλο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Σαν απόδειξη για την αγορά κρατάμε την πληρωμή που έγινε μέσω paypal ή κάτι άλλο . Το κάνεις register στο site τους (με το IMEI). Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Το κάνεις register στο site τους (με το IMEI). Α κατάλαβα ,ευχαριστώ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Φανταζομαι θεωρειται αγορα εντως ε.ε.???? Εχω χασει το μπουσουλα με το ισχυει τελικα. Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Φανταζομαι θεωρειται αγορα εντως ε.ε.???? Εχω χασει το μπουσουλα με το ισχυει τελικα. Ναι μην αγχώνεσαι για το τελωνείο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Εις μέρας ολίγας θα απολαμβάνομεν το εν λόγω κινητόν τηλέφωνον ειμείς οι οποίοι αποστείλαμε παραγγελίαν εσχάτως. Μη με παρεξηγείτε... Παρεπιπτόντως δεν έβαλα accessories στην παραγγελία κι έχασα το 20ρικο της εκπτωσης. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα, οπότε θα περιμένω την Παρασκευή μήπως βγάλει καλές προσφορές για θήκες. Γυμνό δεν το αφήνεις καινούριο κινητό... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Εμένα μου έγραψε ότι θα φύγει μάλλον 23/11 για αυτό έχει παράδοση στις 27/11 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Με dhl στέλνουν αυτοί παιδιά?Ξέρετε Ελλάδα επαρχία με ποιους συνεργαζονται ??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Με dhl στέλνουν αυτοί παιδιά?Ξέρετε Ελλάδα επαρχία με ποιους συνεργαζονται ??? Εγω ειμαι σε νησι και συνεργαζεται με speedex. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Γιατί η OP επέλεξε οθόνη 18:9, αποτύπωμα πίσω και Face unlock... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis75 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Αν και δεν είχα κανένα παράπονο από το 3t ίσα ίσα θεωρώ ότι είναι κορυφαία συσκευή , το κάνω πάσα στην γυναίκα και έκανα την μετάβαση στο 5t 6/128 και αυτή την φορά δεν έκανα το λάθος και επέλεξα την γρήγορη αποστολή . 27 φεύγει και 29 θα είναι στην αγκαλιά μου . Μεγιες σε όσους έκαναν την αγορά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 https://oneplus.net/invite#ECLJ2NSKONFP8H2 Voucher για έκπτωση 20€ στα accesories και απο εμένα! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Γιατί η OP επέλεξε οθόνη 18:9, αποτύπωμα πίσω και Face unlock... Γιατί το διάλεξε η OPPO κι άσε τον louis να λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Το δικό μου είναι dhl από τις 16:50 άρα μέχρι την παρασκευή θα είναι στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Πήρατε tracking number;;; Εδώ τίποτα (priority shipping ) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Το δικό μου είναι dhl από τις 16:50 άρα μέχρι την παρασκευή θα είναι στα χέρια μου. Κιολας???? Ουτε εγω εχω tracking number... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Εγώ ναι αλλά φαντάζομαι πως έχει να κάνει με την ώρα που έγινε η παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Εγώ ναι αλλά φαντάζομαι πως έχει να κάνει με την ώρα που έγινε η παραγγελία. Τεσσερις και εξι λεπτα μου ηρθε το μαιλ επιβεβαιωσης....Οχι τιποτα αλλο...εχω και το καραβι στη μεση για αυτο ανχωνομαι... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 16:01 έριξα την παραγγελία :) θυμάμαι με το 3Τ tracking number πήρα μέσα από το chat (απλή αποστολή όμως τότε) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Συμβουλή: Εκμεταλλευτείτε το κουπόνι που δίνουν τα παιδιά αλλά κυρίως τα τσάμπα μεταφορικά ώστε να βάλετε Όσα περισσότερα αξεσουάρ μπορείτε ... Γιατί αλλιώς τα έξτρα αξεσουάρ, χωρίς την αγορά του κινητού, η oneplus, χρεωνει πάρα πολλά μεταφορικά. Επίσης Παίδες αξίζει το 10ρικο για την γρήγορη αποστολή Είναι μόνο 2 μερουλες.. η αναμονή. Καλές παραλαβές σε όλους Ελπίζω να το χαρείτε όσο κι εμείς οι 5ρηδες αυτό το καταπληκτικό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Αύριο φεύγουν οι συσκευές. Άρα πιστεύω αύριο θα έχουμε και tracking!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Εμένα γράφει πάντως shipped out. Πέμπτη θα είναι Αθήνα Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Τελικά το παρήγγειλα και εγώ! Μετάβαση από s7 edge, ορίστε και το δικό μου link για όποιον θέλει: https://oneplus.net/gr/invite#59GM0NSKFXAGP9B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Όποιος το πήρε με αξεσουάρ θα το έχει Παρασκευή Σκέτη συσκευή αύριο Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Άλλο ένα fail απο OnePlus απο αρκετά που εχει κάνει :down: OnePlus confirms it won’t have Project Treble on the OnePlus 5T, here’s what that means https://www.gsmarena.com/oneplus_confirms_it_wont_have_project_treble_on_the_oneplus_5t_heres_what_that_means-news-28365.php Και το χειρότερο. OnePlus confirmed that neither the OnePlus 5T, nor any other OnePlus device, will be updated to support Treble. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts