Bayern7 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 (edited) Διάλεξα free shipping για να ρθει από βδομάδα, γιατί όλη την εβδομάδα θα λείπω εκτός έδρας. Περιοχή: Επαρχιακή πόλη Μακεδονίας. Μια χαρά. Που να διάλεγα και το express delivery!:D Athens, Greece 23.11.2017 10:37 Σάρωση προορισμού 23.11.2017 10:18 Σάρωση άφιξης Spata, Greece 23.11.2017 10:03 Σάρωση αναχώρησης 23.11.2017 9:28 Σάρωση άφιξης Έφυγε από Σπάτα, πήγε Αθήνα κι έφυγε και από Αθήνα. Πήρε το δρόμο για Μακεδονία. Αέρα πάει!!!:happy: Edited November 23, 2017 by Bayern7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Πήραν πολλά γιούργια σε μια μέρα και κάνανε πάρτυ! Γι' αυτό τα έστειλαν όλα με εξπρές φαίνεται.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Ναι αλλά έτσι πληρώσαμε 10€ τζάμπα για priority... Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Πήραν πολλά γιούργια σε μια μέρα και κάνανε πάρτυ! Γι' αυτό τα έστειλαν όλα με εξπρές φαίνεται.. ;) express αν δεν κάνω λάθος είναι με DHL. Εμένα που είναι με free, με UPS μου το στέλνουν. Πάει γρηγορα όμως.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Και τα απλά με DHL τα στέλνουν Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Αν είχαν 200 συσκευές την πρώτη μέρα για Ελλάδα λογικά τα έστειλαν όλα μαζί. Δεν νομίζω να επηρέασε ο τρόπος αποστολής Λογικά όλα θα έρθουν γρήγορα σε 2-3 μέρες από την ημέρα αποστολής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Και τα απλά με DHL τα στέλνουν Εμένα γιατί μου το στέλνουν με UPS?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Σε έμενα έγινε shipped χθες στης 4 το απόγευμα με το site της oneplus να δινει Estimated delivery για 27 και αυτό της DHL για 28 ,ότι να ναι δηλαδή :confused::confused: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Σε έμενα έγινε shipped χθες στης 4 το απόγευμα με το site της oneplus να δινει Estimated delivery για 27 και αυτό της DHL για 28 ,ότι να ναι δηλαδή :confused::confused: Το site της oneplus ότι να ναι λέει. Εμένα έλεγε ότι θα γίνει shipped σήμερα και από το πρωί ήδη βρίσκεται Ελλάδα, πήγε και έφυγε από Σπάτα και από το κέντρο της UPS στην Αθήνα. Estimated delivery στο site της oneplus λέει 30 Νοεμβρίου:lol: και στο tracking system της UPS λέει ότι αύριο θα παραδοθεί (που είναι και το λογικό μιας και ήδη έχει φύγει για Μακεδονία από Αθήνα). Και όλα αυτά για το "αργό" free delivery. Οπότε μην κοιτάς τι λένε στην oneplus. Πάρε το tracking number και βάλτο στο site της DHL για να βλέπεις που είναι το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 όταν παραλάβει κάποιος, το πάρει στα χέρια του(με free shipping) μπορεί να ενημερώσει εδώ ώστε να στείλουμε εμείς ένα τούμπανο μέιλ διαμαρτυρίας; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Παρελήφθη πριν από μίση ώρα νεότερα μετά το τέλος της δουλειάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Παρελήφθη πριν από μίση ώρα νεότερα μετά το τέλος της δουλειάς. Καλορίζικο!!!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Παρέλαβα και εγώ... Nikos Note 8 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Παρελήφθη πριν από μίση ώρα νεότερα μετά το τέλος της δουλειάς.μεγειές. να το χαρείς. μπορείς να μας ενημερώσεις αν είχες βάλει priority ή free shipping ; επίσης είχες κάποιο έξτρα αξεσουάρ ή σκέτο τηλέφωνο; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 priority φίλε μου...ευχαριστώ πολύ παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Παρέλαβα και εγώ... Nikos Note 8 αντε νικο καλοριζικο,βαλε φωτογραφιες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Παραγγελία 21/11 16:38, priority shipping, παρέλαβα σήμερα 23/11 κατά τη 13:00. Περιοχή Αθήνα. Απο ελληνικό μαγαζί να είχα παραγγείλει, περισσότερο θα περίμενα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 μάλλον θα κάνει τη ζημιά το έξτρα αξεσουάρ (εγώ προσωπικά έβαλα adaptor) γιατί παρήγγειλα 16:04 με σήμανση ships immediately και estimated dispatch χθές 22 Νοεμβρίου. Παρόλαυτα δεν το βλέπω να έχει φύγει. θα γράψω ένα μέιλ μόλις βρω χρόνο να τους πω λίγους ψαλμούς που θέλω. .. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 μάλλον θα κάνει τη ζημιά το έξτρα αξεσουάρ (εγώ προσωπικά έβαλα adaptor) γιατί παρήγγειλα 16:04 με σήμανση ships immediately και estimated dispatch χθές 22 Νοεμβρίου. Παρόλαυτα δεν το βλέπω να έχει φύγει. θα γράψω ένα μέιλ μόλις βρω χρόνο να τους πω λίγους ψαλμούς που θέλω. .. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Ακριβώς τα ίδια και εγώ. Έχω στείλει μαιλ από το πρωί. Δεν έχω πάρει απάντηση. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Γράψτε εντυπώσεις παιδιά...με γειες!!! Sent from my LG-D802 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Μεγειά!!!Περιμένουμε εντυπώσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Η απάντηση που πήρα... "" We greatly appreciate your interest in OnePlus products. I understand that you are concerned about the status of your order. Please be guided by the shipping process---Priority shipping (1-2 days processing and 2-3 working days delivery), for Standard shipping (1-3 days processing and 3-7 working days delivery). I see in the order that it was placed on the 21st. It should be shipped within the day or tomorrow."" Εγώ ζήτησα πίσω τα δέκα ευρώ. Συγνωμη κιόλας... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 (edited) Καλά έκανες...ειναι απαράδεκτοι. Ας έδιναν την day1 τουλάχιστον free shipping σε όλους. Edited November 23, 2017 by lefteriz Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Πρώην κάτοχος του 1+3t, το οποίο ενώ ήταν εντυπωσιακό σε επιδόσεις, χωρίς λαγκ κτλ, δεν ικανοποίησε καθόλου στη κάμερα δυστυχώς γι αυτό και το αποχωρίστηκα νωρίς για s7edge kai meta mate9. Τώρα σκέφτομαι πάλι το 5T. Πολύ ωραίο εμφανισιακά και με φοβερά σπεκς. Αλλά φοβάμαι την κάμερα πάλι. Ιδιαίτερα την μπροστινή καθώς στο 3t ήταν κατ εμέ πολύ κακή(θόλωνε τα πάντα). Όσοι λοιπόν έχετε παραλάβει ήδη ή έχετε άποψη δώστε κανένα insight προς τα εδώ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Το priority ανέκαθεν αφορούσε τον τρόπο αποστολής, όχι τον χρόνο επεξεργασίας της παραγγελίας μέχρι την αποστολή. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts