Nikos2k5 Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Υπάρχει κανείς που να ακούει μουσική στο Pixel του αλλά χωρίς τον αυθεντικό αντάπτορα? δεν μπορώ να βρώ αντάπτορα ή ακουστικά με type c βύσμα που να δουλεύουν στο πίξελ! Απο οτι διάβασα εχει ψηφιακή θύρα και δεν δουλεύει κανένα αναλογικό αξεσουάρ ήχου εαν δεν έχει ενσωματωμένο DAC (digital audio converter). Ας βοηθήσει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει κάτι που δουλεύει γιατί δεν πολυ θέλω bluetooth.https://forum.xda-developers.com/pixel-2/accessories/pixel-2-allow-3rd-party-headphone-t3691942 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Ok. Δηλαδή το πίξελ δεν έχει dac στο τηλέφωνο όπως και το note 10 οπότε θέλει ανταπτορα ή ακουστικά με ενσωματωμένο dac. Με λίγα λόγια 12 ευρώ της Samsung που έχει dac και τα φτηνότερα ακουστικά που βρήκα με type c & dac κάνουν 30 ευρώ και είναι Samsung akg. Μάλλον πάω για Bluetooth... Ευχαριστώ για το λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Ενσωματωμένο dac έχουν και τα ακουστικά type c της OnePlus. Κόστος γύρω στα 22 ευρώ. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Λοιπόν με το Samsung EE-UC10JUWEGWW adapter Όλα τέλεια με τα ακουστικά, λίγο χαμηλότερος ο ήχος απο το νεξους 5χ αλλά είχα βάλει me root κάποια εκουαλιζερ και είχα καλομάθει! Έχω player pro με μαξ preamp αλλά θέλω ενα κλικ ποιο δυνατά για να πέφτουν τα τύμπανα στο πάτωμα. Δοκιμάζω κάποιες εφαρμογές που ανεβάζουν το ήχο, υπάρχει κάποια δοκιμασμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Λοιπόν με το Samsung EE-UC10JUWEGWW adapter Όλα τέλεια με τα ακουστικά, λίγο χαμηλότερος ο ήχος απο το νεξους 5χ αλλά είχα βάλει me root κάποια εκουαλιζερ και είχα καλομάθει! Έχω player pro με μαξ preamp αλλά θέλω ενα κλικ ποιο δυνατά για να πέφτουν τα τύμπανα στο πάτωμα. Δοκιμάζω κάποιες εφαρμογές που ανεβάζουν το ήχο, υπάρχει κάποια δοκιμασμένη? Και εγώ αυτόν πήρα για το Pixel 4 XL! Πάντως θεωρώ αδιανόητο να αγοράζεις ένα κινητό σαν το Pixel 3, Pixel 4 και να μην έχει μέσα type c to 3.5mm adaptor! Και να ψάχνεις στα forum για να δεις τι θα παίζει καλά... Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Πόσο δίκιο έχεις. Φαντάσου ότι και το note 10 της εταιρείας δεν είχε ούτε αυτό ανταπτορα μέσα. Έχω καιρό να πάρω κινητό μετά το νεξους και έχουν πάρει φόρα μου φαίνεται οι εταιρείες και κάνουν πάρτυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Πόσο δίκιο έχεις. Φαντάσου ότι και το note 10 της εταιρείας δεν είχε ούτε αυτό ανταπτορα μέσα. Έχω καιρό να πάρω κινητό μετά το νεξους και έχουν πάρει φόρα μου φαίνεται οι εταιρείες και κάνουν πάρτυ! Ναι Η apple πούλησε airpods αξίας $8 δις το 2019 Το 2020 προβλέπεται να πουλήσει περί τα $15 δις Τα airpods μόνα τους είναι σαν μια πολύ μεγάλη εταιρία Το κίνητρο να εξαφανίσουν τα παλιά ακουστικά και να δημιουργήσουν από το πουθενά μια νέα αγορά είναι ισχυρό Τώρα κοντά θα βγάλει ακουστικά bluetooth και η Google ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Δεν ειναι τραγικο παντως, που μια τετοια συσκευη, δεν εχει τις αντιστοιχες ρυθμισεις για volte & wifi calling, οπως αλλες συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Δοκίμασα να ενεργοποιήσω τo wifi calling της Vodafone αλλά δεν δουλεύει σε Android 10 . Στο περίμενε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Δεν ειναι τραγικο παντως, που μια τετοια συσκευη, δεν εχει τις αντιστοιχες ρυθμισεις για volte & wifi calling, οπως αλλες συσκευες? Νόμιζα ότι τα Pixel γενικά δεν τα υποστηρίζουν οι πάροχοι ως προς το WiFi calling. Δεν είναι έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Νόμιζα ότι τα Pixel γενικά δεν τα υποστηρίζουν οι πάροχοι ως προς το WiFi calling. Δεν είναι έτσι; Αυτο φταιει η οτι δεν εχει βαλει η google μεσα στο os της τις αντιστοιχες ρυθμισεις, ωστε αν ο παροχος σου εχει τετοια δυνατοτητα απλα να ενεργοποιεις την επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Αυτο φταιει η οτι δεν εχει βαλει η google μεσα στο os της τις αντιστοιχες ρυθμισεις, ωστε αν ο παροχος σου εχει τετοια δυνατοτητα απλα να ενεργοποιεις την επιλογη?Η ρύθμιση υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Η ρύθμιση υπάρχει Και που ακριβως ειναι σε android 10? Επισης, τι παροχο εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Και που ακριβως ειναι σε android 10? Επισης, τι παροχο εχεις?Δεν έχω δοκιμάσει αν λειτουργεί Η ρύθμιση που σου έδειξα είναι στο Phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Δεν έχω δοκιμάσει αν λειτουργεί Η ρύθμιση που σου έδειξα είναι στο Phone Εδω μιλαμε για το pixel 2 xl ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Εδω μιλαμε για το pixel 2 xl ομως. Δεν σου είπε στο iPhone :p Είναι θέμα παρόχου, αν ψάξεις για Pixel 2XL wifi calling θα βρεις αρκετά. Για παράδειγμα από το site της Verizon στις ΗΠΑ: https://www.verizonwireless.com/support/knowledge-base-215038/ Αντίθετα, η Sprint νομίζω δεν το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Ναι για Pixel 2 XL μιλάω Δεν είπα ότι λειτουργεί ή ότι δεν λειτουργεί, απλά δεν το έχω δοκιμάσει Αν έχεις Vodafone, στείλε SMS με περιεχόμενο "WIFI" στο 1339 και μετά δοκίμασε αν λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Ναι για Pixel 2 XL μιλάω Δεν είπα ότι λειτουργεί ή ότι δεν λειτουργεί, απλά δεν το έχω δοκιμάσει Αν έχεις Vodafone, στείλε SMS με περιεχόμενο "WIFI" στο 1339 και μετά δοκίμασε αν λειτουργεί Ενεργοποιημενο το εχω κανονικα, αλλα, τετοια ρυθμιση στην εφαρμογη Phone, δεν εχει εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Ενεργοποιημενο το εχω κανονικα, αλλα, τετοια ρυθμιση στην εφαρμογη Phone, δεν εχει εμενα.Phone App -> ... -> Settings -> Calls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Cosmote πάντως δεν υποστηρίζει την συσκευή οπότε δεν εμφανίζει και τις παραπάνω επιλογές! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Με pixel 4xl και ούτε εγώ τέτοιες ρυθμίσεις;; Πως γίνεται ρε παιδιά;; με Vodafone είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Ποια έκδοση της εφαρμογής phone έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Cosmote πάντως δεν υποστηρίζει την συσκευή οπότε δεν εμφανίζει και τις παραπάνω επιλογές! Νομίζω υπάρχει ένα thread κάπου στο myphone που αναφέρει συσκευές που παρότι επίσημα δεν υποστηρίζονται από Cosmote τελικά λειτουργούν. Δεν θυμάμαι παραπάνω να πω την αλήθεια, δεν το έψαξα και ποτέ. Δεν είναι πάντως θέμα συσκευής, ούτε στο P2 μου εμφανιζόταν, ούτε στο P4 μου υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Είσαι με στοκ ρομ? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Phone App -> ... -> Settings -> CallsΕίσαι με στοκ ρομ? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Είσαι με στοκ ρομ? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είσαι με στοκ ρομ? Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΌχι, με custom, αλλά αυτές είναι οι ρυθμίσεις του phone app, όχι της ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts