geornirv Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση σας... Μόνο σκόρπια κάποια μνματα. Θα σας πω και εγώ για την συσκευή μου. Την αγόρασα από Ευρώπη και φοράω 2 κάρτες ΟΤΕ και Vodafone. Το update 129 το πηρα μόνο όταν άλλαξα τα δεδομένα από την κάρτα ΟΤΕ που τα είχα default σε Vodafone. Τότε μόνο μου ήρθε το update. Επίσης το volte και WiFi calling το είχα από την πρώτη μέρα που αγόρασα το τηλ χωρίς να έρθει κάποια ενημέρωση από ΟΤΕ. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Χαχαχα χαχαχα, επιτέλους καταλάβατε και το παρατήσατε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Τελικά, όσο περνάει ο καιρός, έχει βρει κάποιος tempered glass που να καλύπτει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια και να κάθεται καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Παιδια καλησπερα....ηρθε ενα update καπου 622 mb....το περασατε ?? εντυπωσεις ?? μη τυχον χειροτερεψουμε αυτονομια...καμερα...κτλ...λογικα ειναι security patch ?? ευχαριστω ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Τελικά, όσο περνάει ο καιρός, έχει βρει κάποιος tempered glass που να καλύπτει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια και να κάθεται καλά? Υπάρχουν κάποια tempered glass απλά έχουν αναφερθεί πιο πίσω στο thread οτι κάνουν αντικατοπτρισμό σαν καθρέφτης κλπ. Επίσης με τις θήκες είναι λίγο θέμα.. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να κρύβεται η γραμμή πλοήγησης και να ξανα κρύβεται αυτόματα όταν την ανοίγεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να κρύβεται η γραμμή πλοήγησης και να ξανα κρύβεται αυτόματα όταν την ανοίγεις? Αυτό το ψάχνω κι εγώ. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι. Ας μας πει κάποιος φίλος μήπως υπάρχει τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Αυτό το ψάχνω κι εγώ. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι. Ας μας πει κάποιος φίλος μήπως υπάρχει τρόπος. Ναι, όπως στα S8 και s8+, επειδή το ήθελα και εγώ, το έχω δοκιμάσει στα Media στο εκθεσιακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonis_ Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Βρε παιδιά εδω και τέσσερις σελίδες συζητάτε αν ειναι cosmote,Vodafone, και οτι άλλο σας κατέβει.καντε ενα άλλο νήμα και συζητάτε για αυτο.αντι να συζητάμε για το κινητό και να μας λύνετε απορίες εμάς που πρώτη φορά πήραμε Huawei και πως λειτουργία η συσκευή και τη ρυθμίσεις πρεπει να κανουμε ,ασχολούμαστε με ********. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα μολις το δοκιμασα το Google Camera και δουλευει μια χαρα χωρις καποιο θεμα. Θα πατησετε εδω: Google Camera Port by miniuser123 Μετα εδω: [APP] miniuser123's Google Camera Port [Portrait Mode][Exynos][snapdragon] Μετα θα διαβασετε αν σας ενδιαφερει τι περιεχει η εκδοση 4: 4th version: Download: MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2b_SG7Exy_v4.apk Thread: Google Camera with working portrait mode V4 Bugs: Changes vs. V3: -front cam HDR+ workaround for S7. Still to be tested in very bright conditions. Turn on "HDR+ front camera fix" if you have an S7. -front cam: normal pics in auto HDR+ mode are saved now -front cam: improved non-HDR+ quality -added a custom auto-exposure mode for HDR+ (only HDR+, so not for portrait). It is called "Slow shutter" because it will decrease shutter speed as much as possible (1/10 secs on S7) in bad light. The result: much lower ISO and noise. Of course fast moving objects will probably get blurry more easily. Only tested this on S7, on other devices it might need some tuning. Bonus! You can also use AR Stickers if you are on Oreo. Το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα μετα απο δυο τρεια που δοκιμασα και δεν δουλευαν. Αν θελετε απο τις ρυθμισεις της Google Camera μετα μπορειτε να αλλαξετε τις ιδιοτητες της καμερας σε Google Pixel 2017 + Google Pixel II πηγαινουν μαζι ή αν θελετε τις βαζετε ως Nexus 6P και τις δυο επιλογες ομως. Ελπιζω να σας φανει χρεισιμο. Το δοκίμασε και καποιος άλλος .αξιζει τον κόπο η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliascc68 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλημέρα σε όλους. Σχετικά με τα scrollable widgets, και σε μένα και στην .127 και μετά το update στην .129 δεν δουλεύανε (για την ακρίβεια δουλεύουν για λίγο και μετά γίνονται freeze). Έκανα μία αλλαγή όμως, στο Lockscreen Notifications, έκανα "Enable All Notifications" (Settings>Apps & Notifications>Notification Management και μετά οι 3 τελίτσες πάνω δεξιά). Για κάποιο λόγο λοιπόν από τότε που το έκανα φαίνεται ότι το widget μου (χρησιμοποιώ το "Your Calendar Widget") συνεχίζει (για 2η μέρα τώρα) να ενημερώνεται. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην είναι κάτι παροδικό. Σκέφτηκα λοιπόν να το μοιραστώ, ενδεχομένως να βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 (edited) Καλημέρα σε όλους. Σχετικά με τα scrollable widgets, και σε μένα και στην .127 και μετά το update στην .129 δεν δουλεύανε (για την ακρίβεια δουλεύουν για λίγο και μετά γίνονται freeze). Έκανα μία αλλαγή όμως, στο Lockscreen Notifications, έκανα "Enable All Notifications" (Settings>Apps & Notifications>Notification Management και μετά οι 3 τελίτσες πάνω δεξιά). Για κάποιο λόγο λοιπόν από τότε που το έκανα φαίνεται ότι το widget μου (χρησιμοποιώ το "Your Calendar Widget") συνεχίζει (για 2η μέρα τώρα) να ενημερώνεται. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην είναι κάτι παροδικό. Σκέφτηκα λοιπόν να το μοιραστώ, ενδεχομένως να βοηθήσει. Αυτο θα μπορουσε να λυνει και τις ειδοποιησεις με το always on? EditΕρημη τελικά ανοιχτό το είχα κ γω. Το Port google camera ,διαβασα οτι σε καποιους εχει θεμα,οταν βρω χρονο θα το δοκιμασω Edited February 8, 2018 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλημέρα και από μένα. Παρέλαβα σήμερα το πρωί. Πρώτες εντυπώσεις άριστες, ωραία κατασκευή, πιο όμορφο από note κυρίως λόγω του ότι η πολλή γυαλαδα των Samsung στο σασι μου είχε κάτσει στο λαιμό , μου έκανε γυφτε.. Επίσης άριστο μέγεθος, ούτε πολύ μικρό ούτε πολύ μεγάλο. Απλό και εύκολο μενού με λίγο boat, μου άρεσε και το έστησα σε 10 λεπτά. Αν είχε επέκταση μνήμες να έριχνα τα 50GB μου με μια κίνηση και θύρα ακουστικών που μιλάω πολθ και πρέπει να έχω τα δικά του μόνο μαζί ή αντάπτορα θα έλεγα ότι θα ήταν το τέλειο κινητό. Μένει να κάνω μια σύγκριση με νοτε σε κάμερα, έχω και g6 αλλά δεν μπαίνω στον κόπο καθώς είναι πιο κάτω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Παιδιά την θήκη της spigen για το κινητό μας την έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKaras Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλημέρα παιδιά έχω ενα πρόβλημα στο always on display οταν μου έρχεται sms μου βγάζει ειδοποίηση οτι εχω sms με εικονίδιο στο always on display όταν το ανοίξω και φύγει η ειδοποίηση στο επόμενο sms που θα πάρω δεν μου το βγάζει στο always on display εικονιδιο και πάει εναλλάξ μια μου βγάζει μια όχι. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αναπάντητες κλήσεις. Συμβαίνει και σε άλλους. Είμαι στην 129c432. Μπορεί να το ελέγξει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλημέρα και από μένα. Παρέλαβα σήμερα το πρωί. Πρώτες εντυπώσεις άριστες, ωραία κατασκευή, πιο όμορφο από note κυρίως λόγω του ότι η πολλή γυαλαδα των Samsung στο σασι μου είχε κάτσει στο λαιμό , μου έκανε γυφτε.. Επίσης άριστο μέγεθος, ούτε πολύ μικρό ούτε πολύ μεγάλο. Απλό και εύκολο μενού με λίγο boat, μου άρεσε και το έστησα σε 10 λεπτά. Αν είχε επέκταση μνήμες να έριχνα τα 50GB μου με μια κίνηση και θύρα ακουστικών που μιλάω πολθ και πρέπει να έχω τα δικά του μόνο μαζί ή αντάπτορα θα έλεγα ότι θα ήταν το τέλειο κινητό. Μένει να κάνω μια σύγκριση με νοτε σε κάμερα, έχω και g6 αλλά δεν μπαίνω στον κόπο καθώς είναι πιο κάτω.Καλώς ήρθες Νίκο στο νήμα, εξαιρετική συσκευή, note 8 δεν είχα αλλά από το S8 plus που είχα βλέπω καλύτερη κάμερα σε πρόσωπα ειδικά, περιμένω το συγκριτικό σου Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλημέρα και από μένα. Παρέλαβα σήμερα το πρωί. Πρώτες εντυπώσεις άριστες, ωραία κατασκευή, πιο όμορφο από note κυρίως λόγω του ότι η πολλή γυαλαδα των Samsung στο σασι μου είχε κάτσει στο λαιμό , μου έκανε γυφτε.. Επίσης άριστο μέγεθος, ούτε πολύ μικρό ούτε πολύ μεγάλο. Απλό και εύκολο μενού με λίγο boat, μου άρεσε και το έστησα σε 10 λεπτά. Αν είχε επέκταση μνήμες να έριχνα τα 50GB μου με μια κίνηση και θύρα ακουστικών που μιλάω πολθ και πρέπει να έχω τα δικά του μόνο μαζί ή αντάπτορα θα έλεγα ότι θα ήταν το τέλειο κινητό. Μένει να κάνω μια σύγκριση με νοτε σε κάμερα, έχω και g6 αλλά δεν μπαίνω στον κόπο καθώς είναι πιο κάτω.Εγώ Νικόλα την παροπλισα την mSD από το προηγούμενο κινητό που πάλι δεν δεχόταν και πλέον κάνω τη δουλειά μου χωρίς αλλά η επέκταση είναι ένα χαρακτηριστικό πολύ βασικό και θα έπρεπε να υπάρχει. Παρόλα αυτά είναι κάτι που θες δεν θες μαθαίνεις να ζεις χωρίς αυτό ειδικά έτσι όπως πάει η κατάσταση που σε λίγο οι περισσότερες συσκευές θα βγαίνουν χωρίς υποδοχή. Οσο για την status bar που είχες αναφέρει, όταν το χεις στο χέρι μπορείς να την κατεβάζεις με τον αναγνώστη δακτυλικών χωρίς να χρειάζεται να τεντώνεις τον αντίχειρα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Αν ενδιαφέρεται κανείς για mate 10 pro μπλε 1μηνος ΑΨΟΓΟ ελληνικό ας στείλει π.μ. Ευχαριστώ Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλημέρα και από μένα. Παρέλαβα σήμερα το πρωί. Πρώτες εντυπώσεις άριστες, ωραία κατασκευή, πιο όμορφο από note κυρίως λόγω του ότι η πολλή γυαλαδα των Samsung στο σασι μου είχε κάτσει στο λαιμό , μου έκανε γυφτε.. Επίσης άριστο μέγεθος, ούτε πολύ μικρό ούτε πολύ μεγάλο. Απλό και εύκολο μενού με λίγο boat, μου άρεσε και το έστησα σε 10 λεπτά. Αν είχε επέκταση μνήμες να έριχνα τα 50GB μου με μια κίνηση και θύρα ακουστικών που μιλάω πολθ και πρέπει να έχω τα δικά του μόνο μαζί ή αντάπτορα θα έλεγα ότι θα ήταν το τέλειο κινητό. Μένει να κάνω μια σύγκριση με νοτε σε κάμερα, έχω και g6 αλλά δεν μπαίνω στον κόπο καθώς είναι πιο κάτω. Καλομιλητο Νικο. Καμερα λογικα του note υπερεχει σε σκοτεινες. Επεκταση μνημης πλεον εμενα δν μου χρειαζεται οταν εχω 128 gb .Πιο γρηγορη μνημη αλλωστε. Για συνομιλια επειδη κ γω μιλαω πολυ εχω μονιμα bluetooth Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλησπέρα. Έχει καταφέρει κανείς να παίξει βίντεο από το κινητό στη τηλεόραση χωρίς να κολλάει το βίντεο μέσω WiFi direct εφαρμογής; Έχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές από playstore αλλά σε όλες κολλαει το βίντεο ανά 3-4 δευτερόλεπτα. Μιλάω για βίντεο τραβηγμένο από τη κάμερα του κινητού και 1080p 60fps. Η τηλεόραση που δοκιμάζω είναι Samsung 2016 μοντέλο. Νομίζω με s6 edge πριν έπαιζε απροβληματιστα μέσω Samsung εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Χτες δοκίμασα και το GPS του και έπαθα πλάκα το πόσο γρήγορα κλειδώνει. Το δοκίμασα με sygic (που το έχουν τώρα σε προσφορά για αγορά μέχρι τις 14/02 για όποιον ενδιαφέρεται) και δουλεύει άψογα. Δεν παρατήρησα καμμία καθυστέρηση, ούτε σε επανυπολογισμό διαδρομής (αν και σε αυτό πρέπει να παίζει ρόλο λίγο και το software). Και για όποιον ενδιαφέρεται να πάρει tempered glass για όλη την οθόνη τελείως διάφανο χωρίς τα χρωματιστά πλαίσια (κατά την παραγγελία επιλέγεις το "clear" και όχι το "Black Glass"), ας δει και αυτό. Δεν το έχω πάρει, για να σας πω γνώμη, γιατί τώρα συνήθισα το NILLKIN και επειδή έχει κάτσει καλά δεν θέλω να το πειράξω. Αλλά έχω πάρει θήκες της συγκεκριμένης μάρκας (MOFI) και ήταν πάντα άψογες. Θέλω να πω ότι την έχω για εταιρία που προσέχει τα προϊόντα της. Αν την πάρει κάποιος ας μας πει κι εμάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Παιδιά την θήκη της spigen για το κινητό μας την έχει δοκιμάσει κανείς? Εγώ, την έχω από 1η μέρα που χρησιμοποίησα το κινητό (κάνα μήνα τώρα περίπου). Μ' έχει βολέψει πολύ. Αν θες κάτι ρωτάς. ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, όπως στα S8 και s8+, επειδή το ήθελα και εγώ, το έχω δοκιμάσει στα Media στο εκθεσιακό Δεν κατάλαβα, το δοκίμασες και βρήκες τρόπο να κρύβεται ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλώς ήρθες Νίκο στο νήμα, εξαιρετική συσκευή, note 8 δεν είχα αλλά από το S8 plus που είχα βλέπω καλύτερη κάμερα σε πρόσωπα ειδικά, περιμένω το συγκριτικό σου Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημερα Βαγγελη, θα κανω συγκριτικο αμεσα, μιας και εχω το νοτε της γυναικας μου και ειναι ευκολο, δεν ειχα ασχοληθει με το mate να δω τι κανει θεωρητικα ή απο αλλους αλλα επειδη το ειδα σε μια βιτρινα και μου αρεσε εξωτερικα πολυ μπηκα στον πειρασμο να το δοκιμασω. Θα βγαλω μερικες φωτο και θα ανεβασω απο αυριο γιατι αποψε η μερα επιβαλλει ψησιμο μεχρι αργα.. Εγώ Νικόλα την παροπλισα την mSD από το προηγούμενο κινητό που πάλι δεν δεχόταν και πλέον κάνω τη δουλειά μου χωρίς αλλά η επέκταση είναι ένα χαρακτηριστικό πολύ βασικό και θα έπρεπε να υπάρχει. Παρόλα αυτά είναι κάτι που θες δεν θες μαθαίνεις να ζεις χωρίς αυτό ειδικά έτσι όπως πάει η κατάσταση που σε λίγο οι περισσότερες συσκευές θα βγαίνουν χωρίς υποδοχή. Οσο για την status bar που είχες αναφέρει, όταν το χεις στο χέρι μπορείς να την κατεβάζεις με τον αναγνώστη δακτυλικών χωρίς να χρειάζεται να τεντώνεις τον αντίχειρα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ντινο την μπαρα την κατεβαζω με κουμπι που μπορεις να βαλεις στα κατω κουμπια οπως κανει και το G6, οποτε το εβαλα εκει. Απλα στα samsung Μπορουσες με gesture πιο ευκολα αλλα απο τη στιγμη που υπαρχει το κουμπι ολα καλα. Καλομιλητο Νικο. Καμερα λογικα του note υπερεχει σε σκοτεινες. Επεκταση μνημης πλεον εμενα δν μου χρειαζεται οταν εχω 128 gb .Πιο γρηγορη μνημη αλλωστε. Για συνομιλια επειδη κ γω μιλαω πολυ εχω μονιμα bluetooth ΚΑλησπερα φιλε μου, αν και δε θεωρω οτι αξιζει να σταθουμε πολυ στο θεμα γιατι καθε φορα τα ιδια λεω, Για μενα η sd εχει μεγαλη αξια. Ειναι σημαντικο να μπορεις να παρεις τα αρχεια σου καθε στιγμη, ειδικα αν σπασει η συσκευη, χαλασει κλπ. Το να παιρνω back up καθε τρεις και λιγο, ειδικα με το μαπα ιντερνετ που εχουμε ειναι βαρετο και ενεργοβορο, βγαζω καθημερινα φωτο και βιντεο την κορη μου. Μια στο τοσο καθομαι και ξεδιαλεγω ποια θελω να κρατησω γιατι ειμαι κατα στο να κρατας πολλα αρχεια, ομως τη στιγμη που βγαζω δεν ασχολουμαι παντα να ξεκαθαρισω. Αν εχεις αυτοματο cloud θα στα ριξει ολα μεσα, αν σβησεις, θα σου σβησει και στο cloud? Πολλες φορες μπερδευεται το πραγμα και στα επαναφερει. Αν παλι τα ριχνω με τη μια στον υπολογιστη με ενα copy paste θα πρεπει να κανω και εκει εκκαθαριση.. Με την Sd περναω απο τη μια συσκευη στην αλλη σε ενα δευτερολεπτο και εχω ολα μου τα αρχεια. Δεν την θελω για εφαρμογες κλπ αρα αυτο περι ταχυτητας νομιζω ειναι περιττο. Επισης εννοειται οτι αν σεβεσαι τον εαυτο σου, οταν σκας λεφτα για καλο κινητο, εχεις και καλη καρτα. Ετσι λοιπον εχω μια απο τις πιο γρηγορες, pro+ 128GB που γραφεις πανω και απευθειας. Αν ηταν τοσο μαπα οι καρτες, ουτε οι φωτογραφοι θα τις δουλευαν ουτε οι action καμερες. Θα σου εδιναν εσωτερικο χωρο, και ενα καλωδιο να τα ριχνεις σε υπολογιστη ή κινητο... Αυτη ειναι η αποψη μου και επειδη εχω καρτες μνημης πανω απο 10ετια, και καμια ποτε δε μου χαλασε, δεν τις αλλαζω, παρολα αυτα δε θα πεθανουμε, προσαρμοζομαστε.. Καλησπέρα. Έχει καταφέρει κανείς να παίξει βίντεο από το κινητό στη τηλεόραση χωρίς να κολλάει το βίντεο μέσω WiFi direct εφαρμογής; Έχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές από playstore αλλά σε όλες κολλαει το βίντεο ανά 3-4 δευτερόλεπτα. Μιλάω για βίντεο τραβηγμένο από τη κάμερα του κινητού και 1080p 60fps. Η τηλεόραση που δοκιμάζω είναι Samsung 2016 μοντέλο. Νομίζω με s6 edge πριν έπαιζε απροβληματιστα μέσω Samsung εφαρμογής. Φιλε μου αν δεν παιζει στα 5GHz η TV, δυσκολο να παιξει 60fps. Επισης η TV το σηκωνει το 60fps σαν αναλυση? γιατι αν εχεις απλη FHD Καλα κρασια. Τελος, επειδη και εγω εχω μια παλια smart TV Και εψαχνα για νεα, ειχα γραψει 10 βιντεο σε ενα φλασακι με διαφορες αναλυσεις και frame rates να παω να δοκιμασω στα media markt ποια θα παιζει πιο ανετα και τελικα ηταν θεμα media player της TV. δηλαδη μια sony android TV που κατεβασαμε νομιζω vlc, τα επαιξε ολα ενω οι αλλες με τον μαμα ή με αλλους PLayers ειχαν σπασιματα, και παντα μιλαω απο φλασακι, ποσο μαλλον απο wifi.. ΠΑρολα αυτα με 5Ghz οι ταχυτητες γινονται πολυ πιο γρηγορες οποτε ισως εκει παιξει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Θα πάτε settings/έξυπνη βοήθεια /πλοήγηση στο σύστημα /γραμμή πλοήγησης θα πατήσετε ρυθμίσεις και θα ενεργοποιήσετε την γραμμή πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλημερα Βαγγελη, θα κανω συγκριτικο αμεσα, μιας και εχω το νοτε της γυναικας μου και ειναι ευκολο, δεν ειχα ασχοληθει με το mate να δω τι κανει θεωρητικα ή απο αλλους αλλα επειδη το ειδα σε μια βιτρινα και μου αρεσε εξωτερικα πολυ μπηκα στον πειρασμο να το δοκιμασω. Θα βγαλω μερικες φωτο και θα ανεβασω απο αυριο γιατι αποψε η μερα επιβαλλει ψησιμο μεχρι αργα.. Ντινο την μπαρα την κατεβαζω με κουμπι που μπορεις να βαλεις στα κατω κουμπια οπως κανει και το G6, οποτε το εβαλα εκει. Απλα στα samsung Μπορουσες με gesture πιο ευκολα αλλα απο τη στιγμη που υπαρχει το κουμπι ολα καλα. ΚΑλησπερα φιλε μου, αν και δε θεωρω οτι αξιζει να σταθουμε πολυ στο θεμα γιατι καθε φορα τα ιδια λεω, Για μενα η sd εχει μεγαλη αξια. Ειναι σημαντικο να μπορεις να παρεις τα αρχεια σου καθε στιγμη, ειδικα αν σπασει η συσκευη, χαλασει κλπ. Το να παιρνω back up καθε τρεις και λιγο, ειδικα με το μαπα ιντερνετ που εχουμε ειναι βαρετο και ενεργοβορο, βγαζω καθημερινα φωτο και βιντεο την κορη μου. Μια στο τοσο καθομαι και ξεδιαλεγω ποια θελω να κρατησω γιατι ειμαι κατα στο να κρατας πολλα αρχεια, ομως τη στιγμη που βγαζω δεν ασχολουμαι παντα να ξεκαθαρισω. Αν εχεις αυτοματο cloud θα στα ριξει ολα μεσα, αν σβησεις, θα σου σβησει και στο cloud? Πολλες φορες μπερδευεται το πραγμα και στα επαναφερει. Αν παλι τα ριχνω με τη μια στον υπολογιστη με ενα copy paste θα πρεπει να κανω και εκει εκκαθαριση.. Με την Sd περναω απο τη μια συσκευη στην αλλη σε ενα δευτερολεπτο και εχω ολα μου τα αρχεια. Δεν την θελω για εφαρμογες κλπ αρα αυτο περι ταχυτητας νομιζω ειναι περιττο. Επισης εννοειται οτι αν σεβεσαι τον εαυτο σου, οταν σκας λεφτα για καλο κινητο, εχεις και καλη καρτα. Ετσι λοιπον εχω μια απο τις πιο γρηγορες, pro+ 128GB που γραφεις πανω και απευθειας. Αν ηταν τοσο μαπα οι καρτες, ουτε οι φωτογραφοι θα τις δουλευαν ουτε οι action καμερες. Θα σου εδιναν εσωτερικο χωρο, και ενα καλωδιο να τα ριχνεις σε υπολογιστη ή κινητο... Αυτη ειναι η αποψη μου και επειδη εχω καρτες μνημης πανω απο 10ετια, και καμια ποτε δε μου χαλασε, δεν τις αλλαζω, παρολα αυτα δε θα πεθανουμε, προσαρμοζομαστε.. Φιλε μου αν δεν παιζει στα 5GHz η TV, δυσκολο να παιξει 60fps. Επισης η TV το σηκωνει το 60fps σαν αναλυση? γιατι αν εχεις απλη FHD Καλα κρασια. Τελος, επειδη και εγω εχω μια παλια smart TV Και εψαχνα για νεα, ειχα γραψει 10 βιντεο σε ενα φλασακι με διαφορες αναλυσεις και frame rates να παω να δοκιμασω στα media markt ποια θα παιζει πιο ανετα και τελικα ηταν θεμα media player της TV. δηλαδη μια sony android TV που κατεβασαμε νομιζω vlc, τα επαιξε ολα ενω οι αλλες με τον μαμα ή με αλλους PLayers ειχαν σπασιματα, και παντα μιλαω απο φλασακι, ποσο μαλλον απο wifi.. ΠΑρολα αυτα με 5Ghz οι ταχυτητες γινονται πολυ πιο γρηγορες οποτε ισως εκει παιξει. Η tv παιζει 60fps. Είναι τελευταίας τεχνολογίας 4k και η καλύτερη σειρά της Samsung HDR. Μοντέλο UE55KS8000. Πριν με s6 edge έπαιζε αντίστοιχα 60fps. Τώρα τα 5Ghz δε γνωρίζω πως μπορώ να το δω. Έχει να κάνει με το router; Και αλλάζει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Θα πάτε settings/έξυπνη βοήθεια /πλοήγηση στο σύστημα /γραμμή πλοήγησης θα πατήσετε ρυθμίσεις και θα ενεργοποιήσετε την γραμμή πλοήγησης.Φαντάζομαι τα παιδιά εννοούν να γίνεται auto-hide, πράγμα που δεν γίνεται. Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Φαντάζομαι τα παιδιά εννοούν να γίνεται auto-hide, πράγμα που δεν γίνεται. Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. Ακριβώς (και κρίμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts