Jump to content

George1968

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by George1968

  1. George1968

    Poco F3

    Την λειτουργία τσέπης την είχε πριν την αναβάθμιση.Το ξέρω γιατί έβγαλε στην γυναίκα μου αυτό το μήνυμα που έβαλες και αφού το googlαρα βρήκα ότι αν θέλεις να μην ξαναδείς το μήνυμα απενεργοποίησε την λειτουργία τσέπης.Πήγα και στο poco μου και υπήρχε και σε μένα ενεργοποιημένο.Ολα αυτά 12-15 ημέρες πριν την αναβάθμιση. Η γυναίκα μου έχει το redmi 10c και εγώ το poco f3. Σε εμένα που ήταν ενεργοποιημένο για πολύ καιρό δεν είδα ποτέ αυτο το μήνυμα.Μάλλον δεν δουλεύει ή ο αισθητήρας του redmi 10c είναι πιο ευαίσθητος
  2. George1968

    Poco F3

    Πολύ λίγες αλλαγές..... 15 new wallpapers ,νέα icons στις ρυθμίσεις ,κανα 2 ανούσιες εφαρμογές, νέα επέκταση μνήμης έως 5 γίγα, συμπερίληψη στην κουρτίνα το " smart devices" και κανα δυο άλλα ψιλά.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΚΕΤΗ. Το μόνο που μένει είναι το ψυχολογικό ότι έχουμε την 14 και android 13. Συνεχίζει βέβαια να τρέχει σφαίρα αλλά που είναι η καινούργια γραμματοσειρά που έλεγαν που είναι τα νέα widgets και άλλα.
  3. George1968

    Poco F3

    Είμαι στην ενημέρωση τώρα ,σε κανα τέταρτο θα ανεβάσω τις φωτογραφίες,άπιστε θωμά
  4. George1968

    Poco F3

    Καλησπέρα σε όλους. Μόλις μου ήρθε και μένα η 14. Την κατεβάζω τώρα. Προς ενημέρωσής σας λέω τα κάτωθι: α) είναι η 14.0.7.0 TKHEUXM stable MIUI based on android 13 β) Έχω έκδοση 8/256 γ) Πάροχος Vodafone δ) είχα την 13.0.11 Υπομονή θα έρθει σε όλους μας.
  5. George1968

    Poco F3

    Έβαλα και εγώ τον beta launcher αλλά μου χάλασε κάτι που για μένα είναι must.Δεν λειτουργεί η απενεργοποίηση οθόνης με διπλό ταπ πάνω της.Ενω η ενεργοποίηση με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί το αντίστροφο όχι. Απεγκατάσταση άμεσα και αναμονή για την ολοκληρωμένη έκδοση.
  6. George1968

    Poco F3

    Υπέροχα.Ευχαριστώ.
  7. George1968

    Poco F3

    Χρόνια πολλά. Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις ακριβώς την διαδρομή; Δεν βρίσκω την λέξη "συνδεσιμότητα". Φαίνεται χαζό αλλά κόλλησα... Ευχαριστώ.
  8. George1968

    Poco F3

    Καλησπέρα. Εγώ το έλυσα με τον εξής τρόπο. Χρησιμοποιώ πλέον bluetooth και παράλληλα απενεργοποίησα την αφύπνιση με ανασήκωμα τηλεφώνου. Το έχω με double tap και έλυσα και το πρόβλημα που το έβαζα στο τσαντάκι και από τις κινήσεις που έκανα όταν περπατούσα η όταν καθόμουν κ.α το έβρισκα μετά να έχουν πατηθεί τα πάντα.
  9. George1968

    Poco F3

    Το βλέπω και εγώ αυτό που λέτε.Και σε μένα είναι enable για 3 G μνήμης αλλά δεν έχω παραπάνω. έχω την έκδοση 8/256 και παραμένω στα 8 G.
  10. George1968

    Poco F3

    Εγώ το αγόρασα επειδή χρησιμοποιώ πάντα bluetooth ακουστικά .... για δοκίμασέ τα.
  11. George1968

    Poco F3

    Καλησπέρα σε όλους.Το πήρα χθες σε μπλε χρώμα και σήμερα το ετοίμασα.Επειδή ήμουν 3-4 χρονια σε huawei ψιλοπαιδεύτηκα με τις ρυθμίσεις ιδιαίτερα με τις ειδοποιήσεις και τα συνεφάκια αλλα στο τέλος όλα καλά. Μπήκα μόνο και μόνο για να μοιραστώ αυτό το οποίο μου έλυσε τα χέρια όσον αφορά τις διαφιμήσεις που πετάγονται. Μπορεί να έχει αναφερθεί πιο πίσω αλλά δεν είμαι σίγουρος.Κάντε τα όλα όσα λέει ο φίλος για να τις ξεφορτωθείτε μια και καλή...
  12. Wow... εντυπωσιακό το νέο site.Εξαιρετικά tabs ωραία χρώματα ,μοντέρνος σχεδιασμός .Υπέροχα !!!
  13. Τώρα που το λες και σε μένα έχουν μείνει οι ίδιες φωτογραφίες.Φαίνεται ότι δεν κατεβάζει.Θα ασχοληθώ αύριο και αν έχω νεότερα θα επανέλθω.
  14. Δοκίμασε να το ξανασετάρεις.Διαγραφή των πρώτων και δημιουργία από την αρχή.
  15. Εγώ προσωπικά τραβηξα 2-3 selfies μέσα στο σπίτι μια χαρά ήταν.Βγήκα και στην βεράντα και οι selfies είναι λίγο πριν την έκφραση "αρκετά βελτιωμένες" ,,λίγο πριν όμως. Αν μιλήσω με βαθμολογία απο το 1 εως το 10 ,όπου 1 είναι οι selfies με την ασπρίλα που είχαμε και 10 το απόλυτο θα έλεγα ότι τώρα είμαι στο 5,8. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οπς και όχι δεν εχω κάνει επαναφορα ακόμα.
  16. Μόλις την κατέβασα και εγώ. Πρώτη εντύπωση θετικότατη!!! Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να ενεργοποιήσω ξανά την ρύθμιση "κείμενο υψηλής αντίθεσης" από το ρυθμίσεις/δυνατότητες προσβασιμότητας/προσβασιμότητα/κείμενο υψηλής αντίθεσης καθώς μου αρέσει που κάνει πιο bold τα γράμματα.Ωραία τα στρογγυλά τα εικονίδια ,οι επικεφαλίδες,η κουρτίνα.Η ασπρίλα στην selfie έφυγε .Το καινούργιο κουστουμάκι που φοράει του έδωσε παράταση 1 τουλάχιστον χρόνο άνετα.
  17. [/color]Δυστυχώς την AOD την χαλάσανε και εξηγούμαι: όταν σε παίρνουν και έχεις αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα δεν γράφει τον αριθμό των αναπάντητων ή τον αριθμό των μηνυμάτων όπως πριν απλά δείχνει ότι έχεις αναπάντητη ή ότι έχεις μήνυμα τίποτα άλλο. Θετικό ότι έχουν προσθέσει ενδείξεις και από άλλες εφαρμογές αλλά δυστυχώς δεν δείχνουν τον αριθμό. Θα πας 1. ρυθμίσεις /ειδοποιήσεις/σήματα εικονιδίων εφαρμογών και θα το κάνεις "αριθμοί" 2. ειδοποιήσεις κλειδώματος οθόνης να το έχεις "εμφάνιση" 3. περισσότερες ρυθμίσεις ειδοποιήσεων /μέθοδος ειδοποιήσεων "εμένα μου αρέσει εικονίδια" παίξε με αυτό και αποφάσισε.
  18. Καλημέρα παιδιά. Όποιος ενδιαφέρεται να ενεργοποιησει την native ηχογράφηση κλήσεων ας κάνει εγκατάσταση αυτό το apk. https://drive.google.com/f...w?usp=drivesdk Επισης μεσα απο τις ρυθμισεις μπορειτε να το κανετε αυτοματα να ηχογραφει. Ανοίγεις τον dialer μετά 3 τελίτσες πάνω δεξιά ρυθμίσεις και είναι η 2η επιλογή.
  19. Έσκασε η 197 από 161.Vodafone τέλος του 2017 αγορά από public . 157/ pie 9 161/197.εκτός από ένα πορτοφόλι στις εφαρμογές και το security ,υπάρχει κάτι άλλο που δεν είδα;
  20. Εγώ προσωπικά το έχω απενεργοποιήσει.
  21. Χχαχαχαχα και εγώ μία από τα ίδια... σε 30 secs έφυγαν και γύρισαν τα 3 πλήκτρα .
  22. Γράψε στο play store "κινούμενα widget" και κατέβασε την πρώτη. έχω δοκιμάσει άπειρα widget καιρού.Είναι για μένα πάντα το καλύτερο.Σου βγάζει 4 widget καιρού διαφόρων διαστάσεων τα οποια περιέχουν και ρολόι μεγάλο που γίνεται ξυπνητήρι και πολλά αλλα.Κατέβασέ το και θα με θυμηθείς.
  23. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί αισθητά η αυτονομία τώρα με την 9.Συνήθως κατά τις 1900 το απόγευμα είχα πάντα 50-55 % και σήμερα 72 %. Μην με ρωτήσετε ποια χρήση κάνω ή τι έχω ανοικτό.Με την δικιά μου χρήση 18-20 % πάνω.Αλλά εγώ θα πω ότι παίζει ένα 15% σίγουρα.Εννοείται ότι το κινητό ξαναστήθηκε από την αρχή after hard reset. Είδωμεν...
  24. Πάντως την ασπρίλα στην selfie εμένα η 9 δεν την έφτιαξε. Έκανα και επαναφορά με καθαρή εγκατάσταση αλλά δεν.... Όσο για τα βουνά και τα λαγκάδια στις επαφές είναι θέμα συνήθειας, βέβαια θα προτιμούσα να μπορούσα να έχω δικό μου φόντο. Επίσης αυτή η ασπρίλα όταν πέφτει η κουρτίνα με χαλάει επίσης. Το ψυχολογικό πάντως λύθηκε, λες έχω την 9 την καινούργια άσχετα αν περίμενα να δω ολοκληρωτική αλλαγή. Κάπως σαν από τα XP στα Windows 7 ας πούμε.
  25. Άκυρο το βρήκα...
×
×
  • Create New...