Jump to content

AKaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AKaras

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

AKaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Έχω παρατηρήσει το εξής εκει που το τηλέφωνο εχει ελεύθερη μνήμη γύρω στα 3 gb ram αρχίζει σιγά σιγά να μειώνεται και να φτάνει μέχρι το 1 gb με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα σε κάποιες εφαρμογές όπως το YouTube. Όταν κλείσω το τηλέφωνο και το ανάψω επανέρχεται στην φυσιολογική λειτουργία μέχρι την επόμενη φορά.
  2. Ναι φίλε θυμάμαι τι είχες γράψει και οτι σου εμφανίζει τις κλήσεις κανονικά φυσικά δεν ξέρω το πως έφευγες τις κλήσεις. Αν απλός τις διαγράψεις από από την οθόνη κλειδωματος μόνο τις εμφανίζει κανονικα εαν ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο και μπεις στο dialer του τηλεφώνου στην επόμενη αναπαντητη κλήση δεν θα την βγάζει στο AOD τουλάχιστον εμένα δεν μου βγάζει γι αυτό και είμαι μπερδεμένος και προσπαθώ να δω τη γίνεται γιατί είναι κάπως παράξενο που συμβαίνει αυτό.
  3. Αν θυμάμαι καλά σε μια πιο παλιά μου ερώτηση για το θέμα μου το είχες αναφέρει για το δικό σου. Όμως κάποιος άλλος φίλος από το φόρουμ μου είχε πει ότι στο δικό είναι όλα καλά. Αυτό με μπέρδεψε λίγο για το τι συμβαίνει. Πάντως το δικο μου μια βγάζει μια οχι εναλλάξ.
  4. Έχει AOD όπου δείχνει πληροφορίες οπως ώρα ημερομηνία και μπαταρία επίσης όταν έχεις αναπάντητη ή μήνυμα βγάζει εικονίδιο. Εμένα στο δικό μου πρόσεξα οτι δεν μου βγάζει πάντα εικονίδιο όταν έχω αναπάντητη ή μήνυμα αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να μάθω εαν είναι πρόβλημα της δικής μου συσκευής ή αφορά όλα τα mate και θα επιδιορθωθεί με τις επόμενες αναβαθμίσεις.
  5. Ναι κανονικά!!!
  6. Σε συγκεκριμένες εφαρμογές δουλεύει η τεχνητή νοημοσύνη του επεξεργαστή και προσαρμόζεται η φωτεινότητα σε επίπεδα που πιστεύει αυτός πως είναι το κανονικό.Άσχετα με το αν εσένα σου αρέσει κάτι άλλο.Παράδειγμα φούλ φωτεινότητα.Μπαίνεις μέσα σε μία εφαρμογή και παρόλου που έχεις απενεργοποιημένη την αυτόματη ρύθμιση η φωτεινότητα πέφτει πάντα προς τα κάτω και δεν πάει ποτέ προς τα πάνω.Αυτό συμβαίνει για την καλύτερη ποιότητα φωτισμού , για προστασία ματιών , για την καλύτερη δυναμικότητα της μπαταρίας και πολλά άλλα.Η Τεχνητή νοημοσύνη του Mate 10 Pro είναι ο απόλυτος συνεργάτης σου και απλά δουλεύει για σένα.Δεν είναι χαλασμένη η συσκευή σου.Μην στεναχωριέσαι χωρίς λόγο.Όλα καλά.Όπου δεις πως είναι χαμηλά και θες κάτι άλλο απλά ανέβασέ την χειροκίνητα όπως κάνω και εγώ.
  7. Εμένα δεν δουλεύει ούτε στις κλήσεις σωστά ούτε στα μηνύματα κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα μια μου βγάζει ειδοποίηση μια όχι εναλλάξ.
  8. Παιδιά καλημέρα ή συσκευή είναι πολύ ωραία και με πολλές δυνατότητες σε σύγκριση με άλλες συσκευές εγώ προσωπικά ήμουν χρήστης και lg και oneplus και Samsung s8+. Το αν παρατηρουνται κάποια θέματα θα είναι καλό να εξακριβωνεται εαν είναι μεμονωμένα η αν αφορούν όλες τις συσκευες ούτως ώστε να ενημερώνεται η εταιρεία για τυχόν διορθώσεις λογισμικού. Να θυμησω ότι και άλλες ναυαρχίδες άλλων εταιρειών όταν βγήκαν είχαν θέματα τα οποία επιλυθηκαν μετά από κάποιες αναβαθμίσεις. Όσο αφορά την μπαταρία έχει πολύ καλή αυτονομία φυσικά ανάλογα με την χρήση που γίνεται καθώς και με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται περισσότερο. Εμένα μου βγάζει άνετα μια μέρα μετριας προς βαριάς χρήσης. Αυτό που πρόσεξα στο δικο μου mate είναι οτι στο always on display οταν μου έρχεται sms μου βγάζει ειδοποίηση οτι εχω sms με εικονίδιο στο always on display όταν το ανοίξω και φύγει η ειδοποίηση στο επόμενο sms που θα πάρω δεν μου το βγάζει στο always on display εικονιδιο και πάει εναλλάξ μια μου βγάζει μια όχι. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αναπάντητες κλήσεις. Συμβαίνει και σε άλλους; Αν μπορεί κάποιος να το κοιτάξει στο δικό θα με βοηθούσε πολύ πριν έρθω σε επαφή με την εταιρεία.
  9. Καλημέρα παιδιά έχω ενα πρόβλημα στο always on display οταν μου έρχεται sms μου βγάζει ειδοποίηση οτι εχω sms με εικονίδιο στο always on display όταν το ανοίξω και φύγει η ειδοποίηση στο επόμενο sms που θα πάρω δεν μου το βγάζει στο always on display εικονιδιο και πάει εναλλάξ μια μου βγάζει μια όχι. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αναπάντητες κλήσεις. Συμβαίνει και σε άλλους. Είμαι στην 129c432. Μπορεί να το ελέγξει κάποιος;
  10. Παιδιά έχω ξαναγράψει. Πήρα και εγώ την αναβάθμιση φυσικά πάρα την αναβάθμιση που έγινε ακόμη παρατηρώ ότι κάποια θέματα που πρόσεξα στο mate μου δεν έχουν επιλυθεί για παράδειγμα στο always on display οταν μου έρχεται sms μου βγάζει ειδοποίηση οτι εχω sms με εικονίδιο στο always on display όταν το ανοίξω και φύγει η ειδοποίηση στο επόμενο sms που θα πάρω δεν μου το βγάζει στο always on display εικονιδιο και πάει εναλλάξ μια μου βγάζει μια όχι. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αναπάντητες κλήσεις. Συμβαίνει και σε άλλους είτε μετά την αναβάθμιση ή χωρίς αναβάθμιση;
  11. Σε παρακαλώ αν μπορείς να το ελέγξεις και να μου πεις. Σε ευχαριστώ πολύ.
  12. Πήρα και εγώ την αναβάθμιση φυσικά πάρα την αναβάθμιση που έγινε ακόμη παρατηρώ ότι κάποια θέματα που πρόσεξα στο mate μου δεν έχουν επιλυθεί για παράδειγμα στο always on display οταν μου έρχεται sms μου βγάζει ειδοποίηση οτι εχω sms με εικονίδιο στο always on display όταν το ανοίξω και φύγει η ειδοποίηση στο επόμενο sms που θα πάρω δεν μου το βγάζει στο always on display εικονιδιο και πάει εναλλάξ μια μου βγάζει μια όχι. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αναπάντητες κλήσεις. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους.
  13. Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το mate μου όταν είμαι στο YouTube σε κάποια βίντεο όταν το έχω σε οριζόντια θέση και προσπαθώ να πάω πίσω και φύγω το βίντεο μου κάνει ένα πάγωμα και μένει εκεί χωρίς να μπορώ να φύγω ακούγεται μονο ο ήχος έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Δεν συμβαίνει σε ολα τα βίντεο.
  14. Φίλε βασικά η απορία μου είναι κατά πόσο αυτό εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές. Εαν είναι θέμα λογισμικού ή θέμα συσκευής
×
×
  • Create New...