Nikolas_620ti Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Και σε κατάστημα έχω πάει, δεν έγινε τίποτε. Χρειάζεται μου είπαν να κάνει τη μεταβίβαση αυτός στον οποίο ανήκει ο αριθμός. Εν τω μεταξύ έχω βρει την εταιρία στην οποία ανήκει ο αριθμός, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ το τηλ. connectphone? ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ φίλε μου περιμένω ήδη τέσσερις μήνες. Το είχα πάρει από το μετρό. Έχω δώσει τρεις φορές τα στοιχεία μου στο 13888 και δεν έχει γίνει τίποτα. υπεροχα πραγματα :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 γράφει επάνω το κάθε πακέτο σύνδεσης , σε όλα τα πακέτα σύνδεσης εκτός του προνόμιακου το γράφει! Οπότε τί ισχύει; Πώς μπορώ να μάθω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Πάρτε τηλέφωνο στο 13888 και πιέστε τους. Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με την κάρτα σε στοιχεία πωλητή και μετά από μανούρα οι ίδιοι κράτησαν όλα τα στοιχεία μου και βρήκαν τον αντιπρόσωπο τους και τον έβαλαν να επικοινωνήσει μαζί μου. Ο αντιπρόσωπος είπε ότι έχασε το ψηφιακό αρχείο ( εδώ γελάμε) και έστειλα ταυτότητα με email και σε 15 λεπτά!!! όλα οκ. Απλά βαριούνται να ασχοληθούν στο cc Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Πάρτε τηλέφωνο στο 13888 και πιέστε τους. Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με την κάρτα σε στοιχεία πωλητή και μετά από μανούρα οι ίδιοι κράτησαν όλα τα στοιχεία μου και βρήκαν τον αντιπρόσωπο τους και τον έβαλαν να επικοινωνήσει μαζί μου. Ο αντιπρόσωπος είπε ότι έχασε το ψηφιακό αρχείο ( εδώ γελάμε) και έστειλα ταυτότητα με email και σε 15 λεπτά!!! όλα οκ. Απλά βαριούνται να ασχοληθούν στο cc Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό. Θέλει πίεση, επιμονή και θράσος. Ειδάλλως άκρη δεν βγαίνει. Από εμπειρία με άλλα θέματα που είχα (καλύτερη προσφορά, φραγή πενταψήφιων κτλπ). Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 connectphone? ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπεροχα πραγματα :lol::p Βασικά για το ίντερνετ το ήθελα (ειδικά για το TV GO για να βλέπω μπάλα όταν δεν είμαι σπίτι) γιατί δεν σκοπεύω να αλλάξω τον αριθμό μου που τον έχω 20 χρόνια τώρα. Βολεύτηκα όμως με ένα απλό whats up που πήρα από κατάστημα. Κάτι το πάρε - μοίρασε, κάτι το reload, κάτι το play now (5G με 4,50 ευρώ), κάτι το after dark (10G με 5 ευρώ), βολεύτηκα και με το παραπάνω. Ασχολήθηκα με την αλλαγή του ονόματος, μόνο και μόνο γιατί ήθελα να το συνδέσω με το TV GO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Βασικά για το ίντερνετ το ήθελα (ειδικά για το TV GO για να βλέπω μπάλα όταν δεν είμαι σπίτι) γιατί δεν σκοπεύω να αλλάξω τον αριθμό μου που τον έχω 20 χρόνια τώρα. Βολεύτηκα όμως με ένα απλό whats up που πήρα από κατάστημα. Κάτι το πάρε - μοίρασε, κάτι το reload, κάτι το play now (5G με 4,50 ευρώ), κάτι το after dark (10G με 5 ευρώ), βολεύτηκα και με το παραπάνω. Ασχολήθηκα με την αλλαγή του ονόματος, μόνο και μόνο γιατί ήθελα να το συνδέσω με το TV GO. ο δικος μ αριθμος ειναι σε ονομα στελεχους της κονεκτφον..το ιδιο και ο δευτερος!Ο τριτος ειναι σε ονομα πακιστανου :p:p θα προσπαθησω με 11888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 13888 προφανως εννοεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 ο δικος μ αριθμος ειναι σε ονομα στελεχους της κονεκτφον..το ιδιο και ο δευτερος!Ο τριτος ειναι σε ονομα πακιστανου :p:p θα προσπαθησω με 11888 Κλασσική τακτική. Σαφέστατη παραβίαση της νομοθεσίας από την πλευρά του πωλητή της σύνδεσης. Υπάρχουν και χειρότερα... Να ταυτοποιηθούν με τα στοιχεία σου (ή του καθενός) και εν αγνοία σου κάμποσοι αριθμοί και έναν από αυτούς να χρησιμοποιήσει κάποιος δολοφόνος, ληστής κ.λπ. Μπανανία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 ο δικος μ αριθμος ειναι σε ονομα στελεχους της κονεκτφον..το ιδιο και ο δευτερος!Ο τριτος ειναι σε ονομα πακιστανου :p:p θα προσπαθησω με 11888 Η Connectphone ασχολείται με συνδέσεις cosmote η και άλλων παρόχων? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ation Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Πιο είναι το πιο καλύτερο προνομιακό νούμερό whats up ή το wind προνομιακό; εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ για gigabyte, και είναι για πάντα η προσφορά που μας δίνει 1500 λεπτά προς όλους και 1500mb ; πιο είναι το καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Πιο είναι το πιο καλύτερο προνομιακό νούμερό whats up ή το wind προνομιακό; εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ για gigabyte, και είναι για πάντα η προσφορά που μας δίνει 1500 λεπτά προς όλους και 1500mb ; πιο είναι το καλύτερο; Το ένα είναι για 30 μέρες και το άλλο για 25 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ation Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Το ένα είναι για 30 μέρες και το άλλο για 25 μέρες. Πιο νούμερό προνομιακό τής whats up, Vodafone, wind και Q μας δίνει περισσότερα Gigabyte; με ενδιαφέρει πιο πολύ Gigabyte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 13888 προφανως εννοεις. ναι δικο μ λαθος :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η Connectphone ασχολείται με συνδέσεις cosmote η και άλλων παρόχων? σιγουρα εχει τα προμοσιον της κοσμοτε! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κλασσική τακτική. Σαφέστατη παραβίαση της νομοθεσίας από την πλευρά του πωλητή της σύνδεσης. Υπάρχουν και χειρότερα... Να ταυτοποιηθούν με τα στοιχεία σου (ή του καθενός) και εν αγνοία σου κάμποσοι αριθμοί και έναν από αυτούς να χρησιμοποιήσει κάποιος δολοφόνος, ληστής κ.λπ. Μπανανία... αμα δεις ποσους αριθμους εχει αυτος απο την κονεκτφον στο ονομα του θα παθεις πλακα!:p:p μιλαμε για μπανανια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Με έχουν "τρελλάνει": #10#sms απ'το Σεπτέμβρη: Ρεεεεε, θα το "βάλω" όποτε θελήσω εγώ {Και ΑΑΝ θελήσω}....Και κάντε ό,τι θέτε._ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Πιο νούμερό προνομιακό τής whats up, Vodafone, wind και Q μας δίνει περισσότερα Gigabyte; με ενδιαφέρει πιο πολύ Gigabyte Καταρχας προνομιακα η Vodafone δεν δινει. Προνομιακα ειναι Whats Up και F2G και Q οπου η Wind στο δινει σε υπαρχον νουμερο και γινεται τυχαια. Το Whats Up υπερεχει εναντι του F2G αλλα το F2G το θεωρω καλυτερο συνολικα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Με έχουν "τρελλάνει": #10#sms απ'το Σεπτέμβρη: Ρεεεεε, θα το "βάλω" όποτε θελήσω εγώ {Και ΑΑΝ θελήσω}....Και κάντε ό,τι θέτε._ Eγω δεν έχω βάλει ακόμα την σιμ σε κινητό. Απο το 13888 με είχαν καλέσει για να το στείλουν ,2η φορά που μου έκαναν την πρόταση,και ενέδωσα.Τιμολόγιο κλπ ήταν απο κοσμοτέ και όχι απο άλλη εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Eγω δεν έχω βάλει ακόμα την σιμ σε κινητό. Απο το 13888 με είχαν καλέσει για να το στείλουν ,2η φορά που μου έκαναν την πρόταση,και ενέδωσα.Τιμολόγιο κλπ ήταν απο κοσμοτέ και όχι απο άλλη εταιρία. Τί "Ενεργοποίηση έως:......." σου γράφουν από πίσω; Εμένα "Ενεργοποίηση έως: 25/10/2019". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Παιδιά εσείς που λέτε ότι τα πακέτα που βρήκατε από πωλητές σε μετρό κλπ είναι σε άλλο όνομα , φταίτε εσείς που δεν είδατε τι υπογράψατε. Εγώ έκανα ΑΜΕΣΑ την αλλαγή στο όνομα μου. Είπα στην κοπέλα που είχε τα πακέτα και το έκανε εκείνη την ώρα με μήνυμα στα κεντρικά.Σαββατο βρήκα το πακέτο δευτέρα ήταν στο όνομα μου . Το τσεκαρα και σε κατάστημα Γερμανός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Τί "Ενεργοποίηση έως:......." σου γράφουν από πίσω; Εμένα "Ενεργοποίηση έως: 25/10/2019". 24-1-2020 το δικό μου. Ακόμα στο σελοφάν είναι η σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) Πιο είναι το πιο καλύτερο προνομιακό νούμερό whats up ή το wind προνομιακό; εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ για gigabyte, και είναι για πάντα η προσφορά που μας δίνει 1500 λεπτά προς όλους και 1500mb ; πιο είναι το καλύτερο; Καμμία προσφορά και κανένα πακέτο δεν είναι για πάντα. Ημερομηνία λήξης δεν έχει βέβαια αλλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσει. Edited January 7, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 της wind ειναι για 25 μερες ενω της cosmote για 30,με τις ιδιες παροχες. Αν σε ενδιαφερουν και οι παραπλευρες παροχες,πρεπει λιγο να κοιταξεις και τα site των εταιριων,ειδικα οσον αφορα τα μπονους ανανεωσης.(reloadit - παρε μοιρασε & μπονους ανανεωσης - log n win για cosmote και wind αντιστοιχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 τα συν του κοσμοτε για εμενα ειναι φυσικα οι 30 μερες...επισης,οτι ειναι γουατς απ και μπορουν να σε παρουν οσοι εχουν γουατς απ,+ οτι μπορει να σε παρουν οσοι εχουν κοσμοτε καρτοσυμβολαιο - συνδεση χωρις χρεωση!Επισης και το κυριοτερο!Μιας και ειμαι επαρχια...στα + παλι η ποιοτητα στο τηλ και φυσικα το ιντερνετ που εχεις σχεδον παντου 3g-4g σε αντιθεση με την γουιντ που με το ζορι να εχω 3g και σχεδον μονιμα 2g:lol: απο εκει και περα τα αναλογα τι αναγκες εχει ο καθενας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight666 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Από προνομιακά νούμερα υπάρχει το What's Up, το F2G, Cu, και Frog. Όλα τα παραπάνω τα έχω δει σε φίλους και ξέρω ότι υπάρχουν σίγουρα. Πιο πολλά GB δίνει το Frog. Με 5 ευρώ αγοράζεις 4GB. Βέβαια δεν συμφέρει καθόλου για ομιλία γιατί δίνει λίγα λεπτά, νομίζω 200 ή 300. Τα υπόλοιπα έχουν τα ίδια σχεδόν πακέτα-προσφορές εκτός του F2G που ισχύει για 25 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Τα mb του reload it δεν μεταφέρονται με καινούρια ημερομηνία με την ανανεωση; Μόνο του πακετου; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Χρειάζεται ανανέωση,και επειτα επιλογή δώρου με τα mb στο reloadit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts