kostas234 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Δηλαδή παιδιά και εγώ που πείρα 3 νούμερα πριν 5ημερες τώρα δεν είναι προνομιακα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsatsanis Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Αγγλία λειτουργεί κανονικά το πακέτο ( και ο χρόνος ομιλίας και τα mb) σαν νάσαι Ελλάδα. Καλό Πάσχα σε όλους και καλή Ανάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Δηλαδή παιδιά και εγώ που πείρα 3 νούμερα πριν 5ημερες τώρα δεν είναι προνομιακα ? Φαίνεται πως όχι (σύμφωνα με όσα έγραψαν πρίν). Δοκίμασε το όμως, δεν χάνεις κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Επανέρχομαι αφού μίλησα με άτομο που του έχω δώσει ένα προνομιακό το οποίο είχα ενεργοποιήσει πριν 2 μήνες και είχα πάρει το πακέτο. Ευτυχώς δουλεύει κανονικά. Και τα δύο νούμερα τα πήρα με μεταβίβαση από φίλο μου που είχε πάρει πολλά, αφού τα είχε μεταβιβάσει και εκείνος στο όνομά του. Επειδή κάτι ειπώθηκε για μεταβίβαση, χωρίς να ξεκαθαρίζει τι εννοεί. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 (edited) Επειδή με θορυβήσατε και μένα για ένα προνομιακό που μου είχαν στείλει και το είχα ακόμα στο συρτάρι, χωρίς να το έχω ανοίξει (μιας και δεν είχα σκοπό να το χρησιμοποιήσω άμεσα), το άνοιξα τώρα. Έβαλα την κάρτα σε κινητό, έκανα την κλήση για να ενεργοποιηθεί ο αριθμός. Σε 2 λεπτά έσκασε το παρακάτω SMS. εικονα: https://stash.reaper.fm/33279/S80405-235400.jpg Αρα υποθέτω ότι ισχύει η προνομιακή προσφορά. Έχει υπόλοιπο μέσα 0,25€ χωρίς να έχω δώσει εγώ ούτε σεντ. Πρέπει να βάλω 10αρικο και να την ενεργοποιήσω μια φορά για να συνεχίσει να ισχύει; Ή δεν έχει σημασία; Και στην εφαρμογή του whats up, μου το έχει κανονικά το πακέτο ως "προσφορά μόνο για μένα" Edited April 5, 2018 by Bayern7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Επειδή με θορυβήσατε και μένα για ένα προνομιακό που μου είχαν στείλει και το είχα ακόμα στο συρτάρι, χωρίς να το έχω ανοίξει (μιας και δεν είχα σκοπό να το χρησιμοποιήσω άμεσα), το άνοιξα τώρα. Έβαλα την κάρτα σε κινητό, έκανα την κλήση για να ενεργοποιηθεί ο αριθμός. Σε 2 λεπτά έσκασε το παρακάτω SMS. εικονα: https://stash.reaper.fm/33279/S80405-235400.jpg Αρα υποθέτω ότι ισχύει η προνομιακή προσφορά. Έχει υπόλοιπο μέσα 0,25€ χωρίς να έχω δώσει εγώ ούτε σεντ. Πρέπει να βάλω 10αρικο και να την ενεργοποιήσω μια φορά για να συνεχίσει να ισχύει; Ή δεν έχει σημασία; Και στην εφαρμογή του whats up, μου το έχει κανονικά το πακέτο ως "προσφορά μόνο για μένα"Εμένα μου είχαν πει να το ενεργοποιήσω μια φορά. Έκανα την πρώτη ενεργοποίηση για καλό και για κακό. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Για την ιστορια εγω το ενεργοποιησα οταν το παρελαβα ,επειτα μετα απο τρεις μηνες ειχα φραγη ,εβαλα καρτα 5 ευρω και βλεπω πως υπαρχει κανονικα η προσφορα με τα 1500΄,σε καλο δρομο ειμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Εμένα μου είχαν πει να το ενεργοποιήσω μια φορά. Έκανα την πρώτη ενεργοποίηση για καλό και για κακό. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Σωστά. Θα κάνω και εγώ μια ενεργοποίηση. Φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά που λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Στα 4 που δοκίμασα από εχθές δεν εμφανίζεται καν το πακέτο στην εφαρμογή. Στο 1 που δουλεύει που έχω δώσει σε φίλο μου, θυμάμαι από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε με το 0,25€ υπόλοιπο το έδειχνε. Έβαλα και κάρτα 10€ καλού κακού σε αυτό που έχω δω, μπας και ήθελε να υπάρχει για να ενεγοποιηθεί αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Παιδιά και εγώ σε επικοινωνία με άτομο που πουλάει Προνομιακα είπε ότι τέλος ότι ενεργοποιήθηκε μέχρι 28-3-2018 και μάλιστα οτι τα έχουν κόψει και οι 3 εταιρείες ... Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Σωστά. Θα κάνω και εγώ μια ενεργοποίηση. Φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά που λέμε.Ναι κάντο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Σήμερα ενεργοποίησα μια κάρτα που είχα αγοράσει τον Σεπτέμβρη και μου έδωσε την προσφορά κανονικά. Τα στοιχεία πάνω στο φάκελο ήταν ίδια με αυτά παραπάνω. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Πριν λίγο αποσφραγισα τον τελευταίο από τους αριθμούς που μου είχαν στείλει το καλοκαίρι και τον έβαλα σε μια συσκευή. Το πακέτο άφαντο τόσο στο app όσο και στο 1330. Εγώ προσωπικά θα πάρω αύριο ένα τηλέφωνο να δω τι θα μου πουν καθώς ο αριθμός ήταν σφραγισμένος και με έχουν διαβεβαιώσει ότι η προσφορά για να μην χαθεί πρέπει ή να ενεργοποιήθει ο αριθμός πριν την ημερομηνία λήξης του ή να φροντίζω να βάζω έστω ένα 5 ευρώ το τρίμηνο για να μην γίνει φραγή .... Ειδωμεν Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Ενεργοποίησα καινούριο αριθμό την Μ. Παρασκευή και είχε το ίδιο πρόβλημα που αναφέρθηκε στα τελευταία post. Δεν μου εμφάνιζε το προνομιακό πακέτο 1500. Μετά από επικοινωνία με την cosmote την ίδια μέρα με ενημέρωσαν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα (συστημικο; ) με το συγκεκριμένο πακέτο και έκανα αίτημα να ενεργοποιηθεί. Σήμερα με ενημέρωσαν με γραπτό μήνυμα ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω κανονικά όπως και έπραξα. Τέλος καλό όλα καλά. Χρόνια πολλά σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Σας παρακαλώ διαφωτίστε με στο εξής:Έχω έρθει στο Βελιγράδι για 3 μέρες. Τα δεδομένα που έχω στην κάρτα μου ισχύουν εδώ; Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np79 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Σας παρακαλώ διαφωτίστε με στο εξής:Έχω έρθει στο Βελιγράδι για 3 μέρες. Τα δεδομένα που έχω στην κάρτα μου ισχύουν εδώ; Χρόνια πολλά. Δεν ισχύει τπτ στο Βελιγράδι. Ούτε ομιλία, ούτε ίντερνετ, ούτε μηνύματα. Ισχυουν μόνο σε χώρες ΕΕ. Προσοχή γτ οι χρεώσεις είναι εξωφρενικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Σας παρακαλώ διαφωτίστε με στο εξής:Έχω έρθει στο Βελιγράδι για 3 μέρες. Τα δεδομένα που έχω στην κάρτα μου ισχύουν εδώ; Αν χρειθαστεί να μιλήσεις για εξερχόμενες ή εισερχόμενες , δες εδώ. : https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote_travel_and_talk_res.html Τα ΜΒ δυστυχώς είναι παν'ακριβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Ενεργοποίησα καινούριο αριθμό την Μ. Παρασκευή και είχε το ίδιο πρόβλημα που αναφέρθηκε στα τελευταία post. Δεν μου εμφάνιζε το προνομιακό πακέτο 1500. Μετά από επικοινωνία με την cosmote την ίδια μέρα με ενημέρωσαν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα (συστημικο; ) με το συγκεκριμένο πακέτο και έκανα αίτημα να ενεργοποιηθεί. Σήμερα με ενημέρωσαν με γραπτό μήνυμα ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω κανονικά όπως και έπραξα. Τέλος καλό όλα καλά. Χρόνια πολλά σε όλους. το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Κρίμα... Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις σας...! Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Ασχετο-σχετικο αν και νομιζω οτι εχει επιβεβαιωθει ξανα στις προηγουμενες σελιδες... τελικα με καρτα/paypal το reload συνεχιζει να δινει 1.2GB για 30 ημερες. Πολυ καλο νεο νομιζω, αφου διατηρειται το "standard" των +2.7GB / ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Ασχετο-σχετικο αν και νομιζω οτι εχει επιβεβαιωθει ξανα στις προηγουμενες σελιδες... τελικα με καρτα/paypal το reload συνεχιζει να δινει 1.2GB για 30 ημερες. Πολυ καλο νεο νομιζω, αφου διατηρειται το "standard" των +2.7GB / ανανέωση. Πράγματι. Όπως και τα 600mb για ΕΝΑ μήνα, με κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Το είδα στον ξάδερφο μου. Σε λίγες μέρες θα περάσω και εγώ μια κάρτα ανανέωσης που έχω και θα ξαναγράψω. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Παίδες καλησπέρα! Επειδή είδα ότι κάποιοι ανέφεραν πως έχασαν την ιδιότητα του προνομιακου ενημερώνω πως είχα να ανοίξω το νούμερο που είχα ενεργοποιήσει από τον Δεκέμβρη του 17 και μέσα είχα και 1€ υπόλοιπο καθώς και φαίνεται ενεργοποιημένη η προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 τελικα τι ισχυει; υπαρχει ακομα ρε παιδια; αλλοι λενε οτι τελος αλλοι ακομα το πουλανε... Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Από 28/3 όσα νούμερα δεν ειτανε ενεργοποιημένα γίνανε απλα wup αυτά που είναι ενεργά και όχι μόνο ταυτοποίηση έχουν μέσα την προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Σημερα ανοιξα 5 καρτες που ειχα προμηθευτει απο dealer που τις ειχε φορτωσει με 10€ την καθε μια και η προσφορα υπαρχει κανονικα. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts