Jump to content

DEJiX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    156
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DEJiX

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

DEJiX's Achievements

  1. Πριν με vdsl 100mbps + Novasports εβγαινε ~ 36.5€. Τωρα η προταση ειναι 25,5€ περιπου με vdsl 100mbps χωρις VodaTV που δεν θελω. (και τα γνωστα προς σταθερα/κινητα που τα δινουν μεν αλλα δεν με ενδιαφερουν ουτως ή αλλως επισης) Το σκεφτομαι... Αραγε με αρνηση προσφορας και αιτηση διακοπης ή οπως λεγεται τελος παντων αυτο που δικαιουμαστε λογω των αλλαγων, θα κατεβουν και αλλο στις τιμες;
  2. Δεν νομιζω να μιλαμε για το ιδιο spec, μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Προφανως επεσα σε αρθρα που περιεγραφαν ενα feature που απ'οτι καταλαβαινω υποστηριζεται απο ελαχιστα US κυριως carriers Link 1 Link 2 --> "Wi-Fi Calling on supported iCloud-connected devices" Δεν ειχα ποτε cellural iPad, γι'αυτο και ηλπιζα να εχει αλλαξει πλεον κατι αλλα απ'οτι φαινεται δεν παιζει κτ τετοιο.
  3. Εισαι απολυτως σιγουρος για το ιδιο wi-fi; π.χ. διαβασα εδω : "It takes the Continuity feature of iOS 8 to the next level as unlike before it does not require the devices to be connected on the same WiFi network."
  4. Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το cellular Continuity που ειδα σε διαφορα αρθρα. (για ipad που ειναι cellural) Εχω iPhone + iPad. Ας υποθεσουμε οτι εχω κανει τις σχετικες ρυθμισεις που διαβασα και στο iPhone και στο iPad και βγαινω εξω απο το σπιτι μονο με το iPad. Το iPad καθως ειμαι εξω απο το σπιτι ειναι συνδεμενο με 4G Cosmote ενω το iPhone που το αφησα σπιτι δεχεται καποια στιγμη κληση. Θα λαβω την κληση στο iPad? Ή αντιστοιχα θα μπορω να παρω κατευθειαν απο το iPad? Ουσιαστικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι καποιες στιγμες να εχω οταν ειμαι εξω μονο το iPad αλλα να μπορω να κανω/δεχομαι κλησεις. Σορρυ αν τα μπερδευω, αλλα αυτο καταλαβα. Οτι πλεον περα του facetime, υπαρχει και αυτος ο τροπος.
  5. Χiaomi redmi note 5. Ισως και να ειναι "μονοτονο" που αναφερεται σχεδον παντα ως πρωτη επιλογη σε αυτο το budget αλλα και εγω νομιζω οτι σε αυτη την κατηγορια ειναι αριστη επιλογη.
  6. Εισαι σιγουρος γι'αυτο; Στα specs το δινουν το Mi A2 Lite στα 4000mah. Με επιφυλαξη βεβαια γιατι δεν ειναι οτι το εχω ψαξει και αναλυτικα.
  7. Redmi note 6. Υποψιν οτι το Xiaomi Mi A2 Lite ειναι ελαφρως μικροτερο.(οθονη, συσκευη κλπ) αν τυχον θες να το υπολογισεις και αυτο.
  8. Το...φθηνοτερο. Το οποιο πιθανοτατα (καθως δεν το εχω χρησιμοποιησει) δειχνει να ειναι value for money ακομα και σε ελαφρως υψηλοτερη τιμη.
  9. DEJiX

    Redmi Note 5

    Αυτο με το dock ηθελα να το μαθω και εγω. Απ'οτι καταλαβαινω ετσι ειναι ο default launcher της Xiaomi στυλ iOS. Αλλαζει ευκολα με καποιο θεμα αυτη η λειτουργια ή μονο 3rd party app?
  10. DEJiX

    Redmi Note 5

    Καποια προταση για silicon case τυπου iPhone? (Σχεδον) οτι εχω δει δυστυχως δεν μου αρεσε καθολου. Κυριως απο ποιοτητα.
  11. Xiaomi Redmi Note 5, λιγοτερο απο 200 ευρω. Best value for money και δοκιμασμενη λυση. Για το 16:9 βλ. post gippas πιο κατω.
  12. Νομιζω οτι για τετοια διλημματα, πρωτα να καταληξεις στο mobile OS που θα θελεις να εχεις. Για iOS νομιζω τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα εφ'οσον δεν υπαρχει budget limit. Εκει η σημαντικη παραμετρος ειναι το μεγεθος συσκευης. (xs/ xs max)
  13. Τελειως υποκειμενικα λογω εμφανισης και απο την αλλη λογω μερικων αρνητικων που εχω συναντησει επανειλημμενα με τη Samsung, Huawei mate 20 lite.
  14. Ενημερωτικα δεν επαιξε ποτε κατι τετοιο. Εξ'αρχης ολα τα προνομιακα (Z9) ηταν νεα νουμερα. Μια μικρη επιφυλαξη μονο για ενα διαφορετικο promo πακετο που εδινε μεχρι περυσι παρόμοια ομιλια/data (και προφανως το πηραν υφισταμενοι κατοχοι) το οποιο ουτως ή αλλως δεν ισχυει πλεον οποτε δεν εχει νοημα και να συζηταμε γι'αυτο. Απλα ετσι για την ιστορια γτ καποια στιγμη ειχαν μπερδευτει στην εξυπηρετηση πελατων και μου εξηγουσαν τι ηταν και πως δωθηκε χωρις να το εχω. Πλεον το μονο ενεργο ειναι το Z9.
  15. Ενω το εχω πολυ καιρο το προνομιακο και παρακαλουθω το thread δεν θυμομουν αυτο. Ουτε το πρωτο ουτε το δευτερο. Καλο γενικα. Τσεκαρισμενο 100%; Edit: Για τα λεπτα ομιλιας οντως πρεπει να εχει αναφερθει ξανα απο χρηστες που το δοκιμασαν εξωτερικο, εχεις δικιο.
×
×
  • Create New...