Jump to content

thman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thman

  • Ημ. Γέννησης 05/02/1979

thman's Achievements

  1. το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι ...... (δικο σας)
  2. thman

    CU Liquid

    καταφερε κανεις να ενεργοποιησει την προσφορα 4ημερου καθαρας δευτερας σε liquid? Edit ολα οκ.
  3. καταφερε να το κανει κανενας σε liquid?
  4. thman

    CU Liquid

    Μου είπαν έχει ενσωματωθεί με το υπόλοιπο και κάτι τέτοιες μπούρδες. Ευχαριστώ !
  5. thman

    CU Liquid

    Καλησπέρα. Πήρα 15€ πρώτο δώρο του liquid τον προηγούμενο μήνα. Ξόδεψα 10€ για το big bang 200 γίγα και πριν 2 μέρες μπήκε το 15€ που έχω να τραβάει από την κάρτα. Σύνολο έχω 17,28€ αυτήν την στιγμή. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω κουπόνι για efood και δεν μπορούν ούτε από εξυπηρέτηση πελατών να μου πουν τι πρέπει να κάνω / ξοδέψω για να ξεμπλοκαριστεί η δημιουργία κουπονιών. Μπορεί καποιος να βοηθήσει ;
  6. thman

    CU Liquid

    Παράξενο γιατί σύμφωνα με τα παραπάνω είναι 90 μέρες από το δίμηνο μετά την τελευταία ανανεωση σύνολο δηλαδή 5 μήνες;;
  7. thman

    CU Liquid

    Για να δώσω και εγώ την γνώμη μου. Το LIQUID ΑΞΙΖΕΙ ακόμα και αν δεν κανείς κανένα από τα κόλπα. αν κανείς και τα βγάλεις πέρα απογειώνεται. γνωμη μου και δεν ξέρω ούτε τα μισά από τον άρχοντα blizard. για κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί βάζει τα 15€ και καθαρίζει με απεριόριστη ομιλία και 11-12 γίγα + τυχόν δώρα.
  8. thman

    CU Liquid

    Παιδιά από ότι κατάλαβα θέλει να κανείς την αλλαγή που θες και να μην το πειράξεις γενικά καθόλου ώσπου να έρθουν τα μηνύματα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ και αυτόματης χρέωσης. Γενικά θέλει οτι αλλαζεις να είσαι σιγουρος και υπομονή. Αν το αλλάξεις ξανά και ξανά κολλάει.
  9. thman

    CU Liquid

    Λοιπόν ένα άλλο που σκέφτηκα. Στις 20 είναι η ημερομηνία η αρχική που είχα βάλει για χρέωση στο liquid. Έχει πλάκα να τα πάρουν και να είμαι και σε αυτήν την κατάσταση. Ενημέρωση. Έστρωσε. Είμαι εκτός liquid απλό κανονικό CU. Blizard μια βοήθεια. Είμαι με 3€ υπόλοιπο και ενεργοποιημένο το απεριόριστο Ίντερνετ Της προσφοράς με 22 μέρες ακόμα υπολοιπο. Τι μπαλίτσα να παίξω με το liquid ? Δηλαδή εννοώ τι ημερομηνία να βάλω; 15 ευρώ ; είναι η πρώτη φορά δεν έχω χρεωθεί ποτέ liquid.
  10. thman

    CU Liquid

    Αυτό φοβάμαι μήπως σιγά σιγά μας κόβουν τα κόλπα.
  11. thman

    CU Liquid

    1252 δουλεύει κανονικά. Από την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι αφού δουλεύει αυτό πάει να πει είμαι στο κανονικό και όχι στο liquid. Blizzard πάνω που είπα να αρχίσω να μαθαίνω τα κατατόπια έπεσα στην περίπτωση.
  12. thman

    CU Liquid

    Μάλλον έτσι έκατσε. Πρόβλημα με το matrix
  13. thman

    CU Liquid

    Μίλησα μαζί τους. Θα το προωθήσουν τεχνικό τμήμα κλπ. Έδωσαν κάποια δωρεάν λεπτά και γίγα. Έκανα απίστευτα πολλές δοκιμές. Τώρα αναμονή. 😁😁😁 Το απίστευτο είναι ότι στο my Vodafone από τον υπολογιστή μου βγάζει πακέτα κανονικά. Δηλαδή δεν με δείχνει liquid. Στο Vodafonecu.gr από τον υπολογιστή μου λέει συγχαρητήρια είστε liquid. ένα μπάχαλο.
  14. thman

    CU Liquid

    Έχω συνομιλήσει δυο τρεις φορές μέχρι τώρα το μόνο που μου λένε είναι να σβήσω την εφαρμογή και να την ξαναβάλω και είναι όλα τα ίδια και τα ίδια. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα πέρα από εμάς τους δύο;
×
×
  • Create New...