Ilovemetal Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Εκανα ανανεωση 5€ αλλα δεν μου εδωσε κωδικο για reload it Έχουμε πει πολλάκις, πως θέλει 2x 5€ ανανεώσεις για να δοθεί κωδικός reload it. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 το λεει πιο κατω οτι εκανε μετα αλλη μια και του εδωσε τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Επιβεβαιώνω πως έκανα 2 συνεχόμενες ανανεώσεις των 5€ (απλά επειδή είχα 6€ σε μία κάρτα και τα άλλα 5 τα πήρα από άλλη) και σε μισό λεπτό εμφανίστηκε κωδικός reload it στην εφαρμογή πριν ακόμα έρθει sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 εβαλα 5€ και πηρα κωδικο reload it Ελπίζω να έκανες το πρώτο πάρε μοίρασε αλλιώς μόλις βάλεις δεύτερη 5αρα χάνετε το πρώτο. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 εννοειται απλως αγχωθηκα γιατι αργησε να ερθει ο κωδικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 εννοειται απλως αγχωθηκα γιατι αργησε να ερθει ο κωδικος Ναι μερικές φορές αργεί. Πάντα έρχεται όμως. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Βρηκα μια αγγελία στο FB και πηρα 2 για εμένα όποιος ενδιαφέρεται με πμ να του στείλω το λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) ΕΠΕΙΓΟΝ: μόλις με πήραν από κατάστημα cosmote (από ότι μου είπαν) και μου πρότειναν προνομιακό 1500. Πριν από κάτι μήνες είχα πάρει 2 νούμερα από αυτούς, και για το λόγο αυτό μου είπαν αν θέλω κι άλλα γιατί θα λήξει η προσφορά. Τους είπα αν μπορώ να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους μέσα στην επόμενη ώρα... Όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει άμεσα PM να του δώσω το κινητό που μου έδωσαν για επικοινωνία κατ'ευθείαν μαζί τους. Θυμάμαι πριν από 2 μήνες είχα πληρώσει 10 € την κάθε κάρτα, με 10€ μέσα η κάθε μία, και 5€ τον courier, ο οποίος έλαβε φωτοτυπία της ταυτότητάς μου. ΣΗΜΕΙΩΝΩ: δεν έχω καμία σχέση μαζί τους, επαγγελματική ή μη. Edited March 7, 2018 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 15 Μάρτη Λήγει ολο το κονσεπτ μοιρασματος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Υποθετω οτι τα 1500 λεπτα και το 1.5Gb δεν ισχουν σε περιαγωγη ετσι ; Οποτε αν θελουμε data για ολιγοημερο ταξιδι στην Ευρωπη βαζουμε καποιο αλλο πακετο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Μια ερώτηση παιδιά εαν γνωρίζει κάποιος... Σε καθεστώς περιαγωγής πρέπει να ενεργοποιήσω την επιλογή που έχει το κινητό για περιαγωγή δεδομένων ή αρκεί β ενεργοποίηση των δεδομένων? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Αν η επιλογή για δεδομένα σε περιαγωγή είναι απενεργοποιημένη δεν θα έχεις δεδομένα όταν είσαι εκτός Ελλάδος. Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Υποθετω οτι τα 1500 λεπτα και το 1.5Gb δεν ισχουν σε περιαγωγη ετσι ; Οποτε αν θελουμε data για ολιγοημερο ταξιδι στην Ευρωπη βαζουμε καποιο αλλο πακετο ; Μια χαρα θα εχεις τα πακετα σου στην Ευρωπη Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Τα MB reload μεταφέρονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Τα MB reload μεταφέρονται? Τα δεδομένα που προέρχονται από το Reload It, πράγματι μεταφέρονται. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 ...εφόσον πάρεις νεο reloadit πριν ληξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrObAs Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θα υπήρχε περιπτωση να ειχαμε και εμείς πρόσβαση σε τέτοια πακέτα ? Δεν έχω λαβει ουτε τηλ ουτε τπτ απο τους τραγικούς της cosmote. Παλι μου έδωσαν προσφορά λέει με 29 € το 1500-45 πρόγραμμα. Παράθεση 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θα υπήρχε περιπτωση να ειχαμε και εμείς πρόσβαση σε τέτοια πακέτα ? Δεν έχω λαβει ουτε τηλ ουτε τπτ απο τους τραγικούς της cosmote. Παλι μου έδωσαν προσφορά λέει με 29 € το 1500-45 πρόγραμμα. Καλησπέρα, Μόνο με νέο αριθμό. Γεγονός που προϋποθέτει την αγορά της προσφοράς, από κάποιον που τα προωθεί σε εξωτερικό χώρο ή σε αγγελία. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Μπορώ να βάλω σε μία κάρτα 2 αριθμούς cosmote αλλά το ένα με συμβόλαιο το άλλο με κάρτα. Θα μπορώ να επιλέγω με ποιο νούμερο θα κάνω τηλέφωνα πριν καλέσω τον αριθμό; Ελπίζω όχι να μπαίνω σε μενού και να αλλάζω κάθε φορά την προεπιλεγμένη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Μπορώ να βάλω σε μία κάρτα 2 αριθμούς cosmote αλλά το ένα με συμβόλαιο το άλλο με κάρτα. Θα μπορώ να επιλέγω με ποιο νούμερο θα κάνω τηλέφωνα πριν καλέσω τον αριθμό; Ελπίζω όχι να μπαίνω σε μενού και να αλλάζω κάθε φορά την προεπιλεγμένη κάρτα. Θεωρητικά μπορείς, στην πράξη νομίζω πως είναι σπάνιες αυτές οι κάρτες και δεν έχουν στα περισσότερα καταστήματα της κοσμοτέ. Άσε που δεν υπάρχουν και μεγέθη (sim micro sim κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Μπορώ να βάλω σε μία κάρτα 2 αριθμούς cosmote αλλά το ένα με συμβόλαιο το άλλο με κάρτα. Θα μπορώ να επιλέγω με ποιο νούμερο θα κάνω τηλέφωνα πριν καλέσω τον αριθμό; Ελπίζω όχι να μπαίνω σε μενού και να αλλάζω κάθε φορά την προεπιλεγμένη κάρτα. Πάνε βρε φίλε σε ένα κατάστημα να ρωτήσεις και να το φτιάξεις κιόλας! Την αλλαγή δεν ξέρω πως κάνεις όταν θες να καλέσεις. Θα σου πουν εκεί όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Νομίζω οτι μεσα απο το μενού της κάρτας μπορεις να κανεις την αλλαγή. Δεν γίνεται οπως τα δίκαρτα που ορίζεις απο ποιά κάρτα κάνεις τι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Μπορώ να βάλω σε μία κάρτα 2 αριθμούς cosmote αλλά το ένα με συμβόλαιο το άλλο με κάρτα. Θα μπορώ να επιλέγω με ποιο νούμερο θα κάνω τηλέφωνα πριν καλέσω τον αριθμό; Ελπίζω όχι να μπαίνω σε μενού και να αλλάζω κάθε φορά την προεπιλεγμένη κάρτα. Μπορεις και βεβαια, αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να το αλλαζεις εσυ μεσα απο το μενου του κινητου σου .Δεν ειναι οπως τα δικαρτα που σε ρωταει απο ποιον αριθμο θα καλεσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 (edited) Μπορεί κάποιος με pm να μου προωθήσει το τηλ απο αυτόν που δινει τα προνομιακα με courier όπως αναφέρεται πιο πάνω από ένα φίλο . Του έστειλα pm αλλά δεν έχει απαντήσει. Ευχαριστώ Edited March 13, 2018 by pn1fon1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Λόγο δουλειάς υο παρέλειψα. Σου το στέλνω με pm εντός ολίγου Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts