superfot Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Ευχαριστω παιδια ολους θα παω να ρωτησω Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Παιδια καλημερα.Καμια καλη μεμβρανη ή καποιο τζαμακι εχετε να προτεινετε??Θελω να ειναι κατι καλο με σωστη αποκριση στην οθονη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 To t -max. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Νεα αναβάθμιση 590mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Δεν πρόσεξα να αλλάζει κάτι. Μάλλον μόνο αναβαθμίσεις ασφαλείας. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Παντως βλεπω οτι η αυτονομια υποφερει τους τελευταιους 2-3 μηνες. Ειδικα σεκτος wifi. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Παντως βλεπω οτι η αυτονομια υποφερει τους τελευταιους 2-3 μηνες. Ειδικα σεκτος wifi. Συμφωνώ απόλυτα...Ενώ είχε στρώσει,από την προηγούμενη αναβάθμιση χάλασε πολύ η αυτονομία... Ελπίζω να φτιάξει με αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Καλησπερα, την κατεβασα.Δεν παρατηρω κατι με την μπαταρια.Στα ιδια ειναι.Γενικα εχει μια βελτιωση και μου κραταει καλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Καλησπερα, την κατεβασα.Δεν παρατηρω κατι με την μπαταρια.Στα ιδια ειναι.Γενικα εχει μια βελτιωση και μου κραταει καλα. Ίσως να πήγε λίγο καλύτερα η μπαταρία χθες. Θα δείξει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Θα φανει σε 2- 3 μερες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Καλησπέρα παιδια κ ζητω συγγνωμη για την εκτος θεματος ερωτηση.Με ενδιαφερει να παρω το κινητο κ να το χρησιμοποιησω ως δευτερη συσκευή.Στην δουλεια με το πενακι θα μου χρειαζεται περισσοτερο.Επειδη όμως το ψαχνω για μεταχειρισμενο αλλα σε μια καλη κατασταση με θηκη,τζαμακι κλπ μεχρι τι ποσο πιστευετε ότι θα πρεπει να δαπανησω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Καλησπέρα παιδια κ ζητω συγγνωμη για την εκτος θεματος ερωτηση.Με ενδιαφερει να παρω το κινητο κ να το χρησιμοποιησω ως δευτερη συσκευή.Στην δουλεια με το πενακι θα μου χρειαζεται περισσοτερο.Επειδη όμως το ψαχνω για μεταχειρισμενο αλλα σε μια καλη κατασταση με θηκη,τζαμακι κλπ μεχρι τι ποσο πιστευετε ότι θα πρεπει να δαπανησω? ευχαριστω 250-300€ αυτές είναι οι τιμές για μεταχειρισμένα... Μετά μετράνε τπτ έξτρα,θήκες,τζαμακι,κλπ κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 250-300€ αυτές είναι οι τιμές για μεταχειρισμένα... Μετά μετράνε τπτ έξτρα,θήκες,τζαμακι,κλπ κλπ... οκ.Σε ευχαριστω για την απαντηση.Θα αρχισω το ψαξιμο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Δίνω το δικό μου, εγγύηση μέχρι 31/1/20,, 200€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Δίνω το δικό μου, εγγύηση μέχρι 31/1/20,, 200€. καλησπέρα.Σε ευχαριστω.Να τα πουμε σε πμ? να δω κ φωτο κλπ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Σου έστειλα pm, με το email μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Εδώ και καμιά βδομάδα στο σπίτι είμαι συνέχεια με Ε η στην καλύτερη με Η+,αλλά σπάνια...Έχω συμβόλαιο Vodafone,αλλά την ίδια στιγμή η συσκευή της γυναίκας μου ένα Redmi Note 7 ,με σύνδεση και αυτή Vodafone έχει 4G,στα ίδια σημεία με το δικό μου... Πολύ περίεργο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Μήπως κάνει ζημιά κάποια θήκη η κάποιο αξεσουάρ; Δοκίμασες χωρίς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Μήπως κάνει ζημιά κάποια θήκη η κάποιο αξεσουάρ; Δοκίμασες χωρίς; Όχι και χωρίς θήκη τα ιδια,και γενικά εδώ και μια βδομάδα, έχει θέματα... Εγώ και μια δεύτερη SIM με το ίδιο νούμερο,θα την δοκιμάσω αύριο,μήπως έχει θέμα η SIM...Αλλά είναι καινούργια,δύο μήνες την έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Όχι και χωρίς θήκη τα ιδια,και γενικά εδώ και μια βδομάδα, έχει θέματα... Εγώ και μια δεύτερη SIM με το ίδιο νούμερο,θα την δοκιμάσω αύριο,μήπως έχει θέμα η SIM...Αλλά είναι καινούργια,δύο μήνες την έχω... Τσεκαρε και τις ρυθμισεις σου μηπως δεν ειναι σε 4g. Επισης, ανταλλαξτε καρτες με τη συζυγο και τσεκαρε παλι Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Τσεκαρε και τις ρυθμισεις σου μηπως δεν ειναι σε 4g. Επισης, ανταλλαξτε καρτες με τη συζυγο και τσεκαρε παλι Μάλλον το σέρβις δεν το γλιτώνω,όσο και αν δεν το θέλω...Έχουν μαζευτεί πολλά... Μπαταρία χάλια,οθόνη κανει περίεργα,τώρα και αυτό με το σήμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Γιατι να μην το θελεις; Η σαμσουνγκ εχει πολυ αξιοπιστο και γρηγορο σερβις. Και δεν ειναι μονο η σμαρτεκ, και σε αλλες περιπτωσεις δεν εχω ακουσει σοβαρο παραπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Η τελευταια αναβαθμιση επεφερε σοβαρη βελτιωση στη μπαταρια. Επιτελους! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Η τελευταια αναβαθμιση επεφερε σοβαρη βελτιωση στη μπαταρια. Επιτελους! Εγώ δυστυχώς έχω τα αντίθετα αποτελέσματα.... Πολύ χάλια μπαταρία.... ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατι να μην το θελεις; Η σαμσουνγκ εχει πολυ αξιοπιστο και γρηγορο σερβις. Και δεν ειναι μονο η σμαρτεκ, και σε αλλες περιπτωσεις δεν εχω ακουσει σοβαρο παραπονο. Ναι το γνωρίζω,απλά επειδή είμαι επαρχία βαριέμαι όλη την διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 (edited) Εγώ δυστυχώς έχω τα αντίθετα αποτελέσματα.... Πολύ χάλια μπαταρία... Αληθεια? Εγω εχω εμφανεστατη βελτιωση, ας πει και κανεις αλλος. Edited November 24, 2019 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts