Jump to content

moysitsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    285
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About moysitsa

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

moysitsa's Achievements

  1. ΕDIT Ευχαριστω πολυ..μου εστειλαν! Καλησπερα σε ολους! Μια παρακληση για οποιον δεν εχει σκοπο να χρησιμοποιησει κωδικο για την skyexpress (ειναι ενας ανα μηνα). αν θελει να μου τον στειλει με πμ Ευχαριστω εκ των προτερων!
  2. Σας ευχαριστω πολυ παιδια!
  3. Καλημερα. Αν καποιος δεν εχει σκοπο να χρησιμοποιησει το κουπονι adidas (εκπτωση 35%) και εχει τη διαθεση να μου το στειλει. Το χρησιμοποιησα πριν 5μερες κ δεν μπορω να το ξαναπαρω τωρα (απο οτι καταλαβα μετα απο 15ημερες).. Ευχαριστω!
  4. Καλό μήνα σε όλους! Αν κάποιος δεν χρειάζεται τον κωδικό για skyexpress (χρέωση 0.20λεπτα) και έχει την διάθεση να μου το στείλει με ένα πμ. Είναι για χρήση 1φορα/μήνα. Ευχαριστώ !
  5. Αυτο ήταν! Επιτέλους! Ευχαριστώ!
  6. Το άλλαξα..αύριο πρωί θα μάθουμε!
  7. Εδώ κ κάνα μήνα ,με το που ξεκινήσω να οδηγάω,μπαίνει σε DND mode... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει πώς το απενεργοποιω..
  8. moysitsa

    LG G Flex2 (H955)

    Σύντομα σκεφτόμουν να το αναστήσω κ εγώ για το γιο μου....για να δούμε.
  9. Έσκασε update γύρω στα 600mb Edit sorry δεν είχε γίνει ανανέωση στη σελίδα κ νόμιζα δεν είχε αναφερθει
  10. Από ευρωπαϊκά amazon (που αναφέρουν γερμανική ή αγγλική version),μπορούμε να το πάρουμε?Θα λειτουργεί κανονικά με ελληνικούς παρόχους?
  11. K εγώ έχω 8 dual SIM...πρώτο μου Samsung κινητό...είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξαναπάω σε Samsung..μόνο κ μόνο επειδή κάποια στιγμή σε κάποιο update ,αφαιρέσει την pro λειτουργία (manual) για τη λήψη video...το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,feature που έχει το κινητό κατά την αγορά(και να προωθείται μάλιστα ως "πλεονέκτημα", να αφαιρείται στην πορεία με update
  12. Υποθέτω θα είναι πιο ακριβό από κάποιο 3rd party
  13. Έχουμε πρόταση για καλώδιο φόρτισης (μακρύ όπως αυτό που είχε στο κουτί του κ να υποστηρίζει κ fast charging ) γιατί το έχασα..
×
×
  • Create New...