ikgamsu Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Θα 'ρθει και η 9.0 Pie (Οχι οτι ειχαμε και καμια αμφιβολια...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 "Παίζει" σε κανέναν το headphone jack; Τροποποίηση: κατέληξα ότι φταίει η θήκη... Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Γεια σας ρε παιδιά Επανέρχομαι για νέες περιπέτειες.. Καταρχάς, για να λύσω το θέμα με τις επαφές, τα λόγια ειναι περιττά. Κατεβάζεις το Outlook απο το app store, και εκεί κάνεις συγχρονισμό επαφών και τελειώνει. Εγώ απλώς σκάλωσα με αυτό που είπε ο φίλος, επειδή πέρναγα το μειλ στο Mail app και δεν μου είχε επιλογή για συγχρονισμό επαφών. Από 'κει και πέρα, κάποια πράγματα με έχουν εντυπωσιάσει, εμένα, τον απλό κοινό θνητό που πήγα πρώτη φορά σε κινητό android (έχω περάσει από τάμπλετ στο παρελθόν). Πχ αυτό το "φλας" που βγάζει στη μπροστινή κάμερα με τη φωτεινή οθόνη ξερω γω, στα μάτια μου ειναι σούπερ ουαου! Ειναι γρήγορο, σφαιράτο και με εξυπηρετεί απίστευτα που φορτίζει σε ρυθμό πολυβόλου. Εντάξει, επειδή έχω συγχρονίσει 3-4 μειλς, επικρατεί ένα χάος με τις ειδοποιήσεις και με τα "σεντόνια" στη κουρτινα των ειδοποιήσεων, αλλά δε βαριέσαι. Δύο πράγματα που με έχουν χαλάσει, οχι οτι μου χαλάνε την όλη εμπειρία, αλλά για το γμτ δηλαδη.. Μεγάλη απογοήτευση απο τον φακό ρε παιδιά.. Θυμαμαι στο 950 xl είχε ένα led, που μιλάμε οτι φώτιζε όλο το δρόμο ξερω γω, κι αυτό έχει ένα κίτρινο φως σα κι αυτά που βάζαμε στα εξοχικά μας το καλοκαίρι για να διώχνουμε τα κουνούπια!! Δηλαδή ήμαρτον.. Και επίσης, πείτε μου οτι μπορώ να ενεργοποιήσω απο κάπου να ανάβει η οθόνη ρε παιδιά ή έστω ενα φωτάκι, ένα λαμπάκι βρε αδέρφια, κάθε οταν έρχεται κάποιο μειλ ή μηνυμα ή notification! Γιατί το μόνο που κάνει είναι τον ήχο ειδοποίησης και τέλος.. Μαύρη οθόνη! Υ.Γ. Κατέβασα το αρχειο .apk που μου έστειλε ο φίλος πιο πάνω, έγινε εγκατάσταση, αλλά δε κατάλαβα τι παίζει ρε παιδιά.. Μπήκε η κάμερα της google στην θέση της εργοστασιακής;; Ανοίγω απο κάπου αλλού την google κάμερα;; Ξεστραβώστε με λίγο.. Ξέρω ξέρω, εδώ βυζιά δεν είχαμε, τα σουτιέν μας λείπανε, αλλά τι να κάνουμε.. Το ζητάει η ψυχή μας το κάτι παραπάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Γεια σας ρε παιδιά Επανέρχομαι για νέες περιπέτειες.. Καταρχάς, για να λύσω το θέμα με τις επαφές, τα λόγια ειναι περιττά. Κατεβάζεις το Outlook απο το app store, και εκεί κάνεις συγχρονισμό επαφών και τελειώνει. Εγώ απλώς σκάλωσα με αυτό που είπε ο φίλος, επειδή πέρναγα το μειλ στο Mail app και δεν μου είχε επιλογή για συγχρονισμό επαφών. Από 'κει και πέρα, κάποια πράγματα με έχουν εντυπωσιάσει, εμένα, τον απλό κοινό θνητό που πήγα πρώτη φορά σε κινητό android (έχω περάσει από τάμπλετ στο παρελθόν). Πχ αυτό το "φλας" που βγάζει στη μπροστινή κάμερα με τη φωτεινή οθόνη ξερω γω, στα μάτια μου ειναι σούπερ ουαου! Ειναι γρήγορο, σφαιράτο και με εξυπηρετεί απίστευτα που φορτίζει σε ρυθμό πολυβόλου. Εντάξει, επειδή έχω συγχρονίσει 3-4 μειλς, επικρατεί ένα χάος με τις ειδοποιήσεις και με τα "σεντόνια" στη κουρτινα των ειδοποιήσεων, αλλά δε βαριέσαι. Δύο πράγματα που με έχουν χαλάσει, οχι οτι μου χαλάνε την όλη εμπειρία, αλλά για το γμτ δηλαδη.. Μεγάλη απογοήτευση απο τον φακό ρε παιδιά.. Θυμαμαι στο 950 xl είχε ένα led, που μιλάμε οτι φώτιζε όλο το δρόμο ξερω γω, κι αυτό έχει ένα κίτρινο φως σα κι αυτά που βάζαμε στα εξοχικά μας το καλοκαίρι για να διώχνουμε τα κουνούπια!! Δηλαδή ήμαρτον.. Και επίσης, πείτε μου οτι μπορώ να ενεργοποιήσω απο κάπου να ανάβει η οθόνη ρε παιδιά ή έστω ενα φωτάκι, ένα λαμπάκι βρε αδέρφια, κάθε οταν έρχεται κάποιο μειλ ή μηνυμα ή notification! Γιατί το μόνο που κάνει είναι τον ήχο ειδοποίησης και τέλος.. Μαύρη οθόνη! Υ.Γ. Κατέβασα το αρχειο .apk που μου έστειλε ο φίλος πιο πάνω, έγινε εγκατάσταση, αλλά δε κατάλαβα τι παίζει ρε παιδιά.. Μπήκε η κάμερα της google στην θέση της εργοστασιακής;; Ανοίγω απο κάπου αλλού την google κάμερα;; Ξεστραβώστε με λίγο.. Ξέρω ξέρω, εδώ βυζιά δεν είχαμε, τα σουτιέν μας λείπανε, αλλά τι να κάνουμε.. Το ζητάει η ψυχή μας το κάτι παραπάνω.. Στην κεντρική οθόνη τραβά απο κατω προς τα πανω να πας στις ολες εφαρμογές.εκει εαν ψαξεις θα βρεις δύο κάμερες τωρα. Η μαμά ειναι αυτή που εχει μπλέ χρώμα και η καινούργια σου σου εχει ασπρο χρώμα. Δούλεψε την καινούρια για να βγάζεις φωτογραφίες και την μαμά για βίντεο. Ναι είναι λίγο πατάτα να έχεις δύο κάμερες αλλά τουλάχιστον υπάρχει και αυτός ο τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Στην κεντρική οθόνη τραβά απο κατω προς τα πανω να πας στις ολες εφαρμογές.εκει εαν ψαξεις θα βρεις δύο κάμερες τωρα. Η μαμά ειναι αυτή που εχει μπλέ χρώμα και η καινούργια σου σου εχει ασπρο χρώμα. Δούλεψε την καινούρια για να βγάζεις φωτογραφίες και την μαμά για βίντεο. Ναι είναι λίγο πατάτα να έχεις δύο κάμερες αλλά τουλάχιστον υπάρχει και αυτός ο τρόπος. Εχεις δικιο. Βασικα το "μαμισιο" λεει Φωτογραφικη μηχανη και της google λεει Καμερα.. Και με χαλαει που δεν υπαρχει εξωτερικο πληκτρο καμερας. Αμα ηθελες να βγαλεις φωτογραφια με το παλιο, χλατς, παταγες το κουμοι της καμερας και ανοιγε ακομα και κλειδωμενο να ηταν.. Τωρα, γιατι ξηγιεσαι αλμυρο φυατικι μωρη ΝΟΚΙΑ;; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Εχεις δικιο. Βασικα το "μαμισιο" λεει Φωτογραφικη μηχανη και της google λεει Καμερα.. Και με χαλαει που δεν υπαρχει εξωτερικο πληκτρο καμερας. Αμα ηθελες να βγαλεις φωτογραφια με το παλιο, χλατς, παταγες το κουμοι της καμερας και ανοιγε ακομα και κλειδωμενο να ηταν.. Τωρα, γιατι ξηγιεσαι αλμυρο φυατικι μωρη ΝΟΚΙΑ;; . Πήγαινε ρυθμισεις-Σύστημα-κινήσεις-μετάβαση στην κάμερα και ενεργοποίησε το. Νομίζω είναι ότι πιο κοντά σε αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noukic21 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο λειτουργικό του Android (χρόνια χρήστης των Lumia συσκευών (800, 930, 950) και κολλημένος με την Microsoft με Hotmail λογαριασμό και φανατική χρήση ημερολογίου και με χρήση cortana και windows 10 στο laptop και απόλυτη συμβατότητα και συγχρονισμός των πάντων). Πριν μέρες αγόρασα το Nokia8 (καψούρα Nokia) και έχω κάποιες απορίες για το πως (και αν) γίνονται κάποια πράγματα. Για αρχή κατέβασα το outlook και πέρασα εκεί τον λογαριασμό μου. Όλα καλά. Μετά πήγα στις επαφές και βάζω φίλτρο να συγχρονίσει τις επαφές του Hotmail. Αφού τις κατέβασε χωρίς φωτογραφίες, αυτό που παρατήρησα μετά είναι ότι απαιτεί απίστευτο χρόνο για συγχρονισμό των οποιονδήποτε αλλαγών κάνω στις επαφές (μπορεί και 2-3 μέρες, είτε την αλλαγή την κάνω από το κινητό είτε την αλλαγή την κάνω μέσα από το Hotmail.com). Ένα άλλο μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζω είναι το ημερολόγιο. Η εφαρμογή του outlook στο κινητό έχει το ημερολόγιό μου κανονικά αλλά το android δεν το δέχεται σαν default ημερολόγιο. Επίσης, το widget του outlook είναι αίσχος για να το εμφανίσω σαν ημερολόγιο στην οθόνη. Προσπαθώ με λίγα λόγια να κάνω αυτό που είχα στο lumia αλλά δεν τα καταφέρνω (φαινόντουσαν τα events στην οθόνη). Αυτό που σκέφτηκα και παλεύω εδώ και 2 μέρες να κάνω είναι το εξής: τα μεταφέρω όλα μου τα data (επαφές, ημερολόγιο κλπ) στο google account και να έχω σαν βασικό account το gmail account. Αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: Γίνεται, αν εγώ προσθέσω μια επαφή στο κινητό, αυτήν να συγχρονίσει και με το gmail και με το outlook? Το ίδιο θα ήθελα να δω αν γίνεται και στο ημερολόγιο, δηλαδή με το που προσθέτω ένα event στο gmail ημερολόγιο, να φεύγει και να συγχρονίζει και στο Hotmail. Θέλω με λίγα λόγια να κρατάω Up to date και το Hotmail account καθώς είναι το βασικό μου account στο pc με τα windows 10 (με cortana κλπ). Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα αφάνταστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 @noukic21 Οι ερωτήσεις σου δεν έχουν να κάνουν με το Nokia 8 σαν συσκευή [καλορίζικο!], αλλά με το λειτουργικό Android. Οπότε θα βοηθηθείς σίγουρα καλύτερα στο αντίστοιχο forum: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Memorex-ξέχασα να σου πω ότι δεν χρειάζεται έξτρα κουμπί να έχει για να πατάς και να βγάζεις φωτό. Έαν πατήσεις τα κουμπιά εντάσεις ήχου τραβάει φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 (edited) Memorex-ξέχασα να σου πω ότι δεν χρειάζεται έξτρα κουμπί να έχει για να πατάς και να βγάζεις φωτό. Έαν πατήσεις τα κουμπιά εντάσεις ήχου τραβάει φωτό. Απλά δεν έχεις την ευκολία των παλιών Nokia, με το 2-stage πλήκτρο φωογραφίας, που με απλό πάτημα εστίαζες και με βαθύ πάτημα έβγαζε φωτογραφία. Δυστυχώς το έχουν καταργήσει. Ακόμα και στο παλιό μου Sony Xperia Z1 compact την είχα αυτή την ευκολία, παρόλο που δεν είχε καμία τρομερή κάμερα. Το πόσο απίστευτα βοητική λειτουργία ήταν το θυμάμαι από τα 2 φωτογραφικά της πάλαι ποτέ κλασικής Nokia που ακόμα έχω στο συρτάρι μου: N82 + N8. Εχεις δικιο. Βασικα το "μαμισιο" λεει Φωτογραφικη μηχανη και της google λεει Καμερα.. Και με χαλαει που δεν υπαρχει εξωτερικο πληκτρο καμερας. Αμα ηθελες να βγαλεις φωτογραφια με το παλιο, χλατς, παταγες το κουμοι της καμερας και ανοιγε ακομα και κλειδωμενο να ηταν.. Τωρα, γιατι ξηγιεσαι αλμυρο φυατικι μωρη ΝΟΚΙΑ;; . Βασικά για γρήγορο άνοιγμα της κάμερας έχεις λύσεις: 1. Double tap ή power button -> ανοίγει η lock screen -> σέρνεις με το δάχτυλό σου το εικονίδιο της κάμερας -> ανοίγει η προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας 2. Ξεκλείδωμα τηλεφώνου (fingerprint ή άλλο τρόπο) -> double click το power button -> ανοίγει η προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας. 3. Ξεκλείδωμα τηλεφώνου (fingerprint ή άλλο τρόπο) -> πάτημα στο εικονίδιο της κάμερας στη homescreen -> ανοίγει η προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας. κλπ κλπ Το άσχημο είναι ότι όλοι οι τρόποι απαιτούν ένα παραπάνω βήμα απ' ό,τι παλιά, αλλά για μένα το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για δύο σταδίων φωτογράφηση, που επέτρεπε η ύπαρξη του πλήτρου της κάμερας, με απλό κλίκ εστίαση και με βαθύ πάτημα η λήψη φωτογραφίας. Edited August 18, 2018 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Απλά δεν έχεις την ευκολία των παλιών Nokia, με το 2-stage πλήκτρο φωογραφίας, που με απλό πάτημα εστίαζες και με βαθύ πάτημα έβγαζε φωτογραφία. Δυστυχώς το έχουν καταργήσει. Ακόμα και στο παλιό μου Sony Xperia Z1 compact την είχα αυτή την ευκολία, παρόλο που δεν είχε καμία τρομερή κάμερα. Το πόσο απίστευτα βοητική λειτουργία ήταν το θυμάμαι από τα 2 φωτογραφικά της πάλαι ποτέ κλασικής Nokia που ακόμα έχω στο συρτάρι μου: N82 + N8. Βασικά για γρήγορο άνοιγμα της κάμερας έχεις λύσεις: 1. Double tap ή power button -> ανοίγει η lock screen -> σέρνεις με το δάχτυλό σου το εικονίδιο της κάμερας -> ανοίγει η προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας 2. Ξεκλείδωμα τηλεφώνου (fingerprint ή άλλο τρόπο) -> double click το power button -> ανοίγει η προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας. 3. Ξεκλείδωμα τηλεφώνου (fingerprint ή άλλο τρόπο) -> πάτημα στο εικονίδιο της κάμερας στη homescreen -> ανοίγει η προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας. κλπ κλπ Το άσχημο είναι ότι όλοι οι τρόποι απαιτούν ένα παραπάνω βήμα απ' ό,τι παλιά, αλλά για μένα το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για δύο σταδίων φωτογράφηση, που επέτρεπε η ύπαρξη του πλήτρου της κάμερας, με απλό κλίκ εστίαση και με βαθύ πάτημα η λήψη φωτογραφίας. Συμφωνώ απόλυτα. Όπως είχα πει και σε προηγούμενα ποστ, είχα 5 windows phone. Απλά προσπαθώ να βοηθήσω τον φίλο με επιλογές που έχει η συσκευή που έρχονται όσο πιο κοντά γίνεται σε ένα lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis995 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση από ένα Xiaomi Redmi Note 4X στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, τι άποψη έχετε; Το είδα από κοντά και με εξαίρεση την μικρή οθόνη και το στοκ android μπορώ να πω ότι μου άρεσε σαν συσκευή, δεδομένου της τιμής σε συνάρτηση με τα χαρακτηριστικά του. Από κάμερα και αυτονομία τι λέει; Με ποια τηλέφωνα θα συγκρίνατε την κάμερα του; Στα ίδια λεφτά έχω δει και το Huawei P20 Lite (η οθόνη δεν έμοιαζε να έχει μεγάλη φωτεινότητα, μέτρια specs, αρκετά όμορφο) και το A6+ (μέτρια specs, καλούτσικη οθόνη και φοβερή αυτονομία) και Α8 (ωραίο τηλέφωνο γενικότερα, όχι τόσο καλά specs όσο το Nokia). Γενικά ψάχνω για καλή οθόνη, κάμερα και αυτονομία, τα specs έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση από ένα Xiaomi Redmi Note 4X στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, τι άποψη έχετε; Το είδα από κοντά και με εξαίρεση την μικρή οθόνη και το στοκ android μπορώ να πω ότι μου άρεσε σαν συσκευή, δεδομένου της τιμής σε συνάρτηση με τα χαρακτηριστικά του. Από κάμερα και αυτονομία τι λέει; Με ποια τηλέφωνα θα συγκρίνατε την κάμερα του; Στα ίδια λεφτά έχω δει και το Huawei P20 Lite (η οθόνη δεν έμοιαζε να έχει μεγάλη φωτεινότητα, μέτρια specs, αρκετά όμορφο) και το A6+ (μέτρια specs, καλούτσικη οθόνη και φοβερή αυτονομία) και Α8 (ωραίο τηλέφωνο γενικότερα, όχι τόσο καλά specs όσο το Nokia). Γενικά ψάχνω για καλή οθόνη, κάμερα και αυτονομία, τα specs έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Ευχαριστώ! Φωτεινή οθόνη. Καλή ανάλυση Όσον αφορά τη κάμερα έχει άριστο bokeh mode, τέλειο auto focus. Θεωρώ ότι πάσχει λίγο στο low light εάν φανταστείς ότι έχει OIS. (Σε σύγκριση με Lumia που είχα παλιότερα) Flagship selfie camera Απίστευτος ήχος στο video. Αυτονομία: Άνετα μια με μια μισή μέρα χρήσης * Υποστήριξη Security update κάθε μήνα.(για 3 χρόνια) Επικοινωνία με την εταιρεία μέσω εφαρμογής για οτιδήποτε προκύψει. Stock Android χωρίς bloatware. Γρήγορα updates. *Έχω το dual SIM variant Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Memorex-ξέχασα να σου πω ότι δεν χρειάζεται έξτρα κουμπί να έχει για να πατάς και να βγάζεις φωτό. Έαν πατήσεις τα κουμπιά εντάσεις ήχου τραβάει φωτό. Να ΄σαι καλά ρε φιλε, γιατί αυτη η έλλειψη κουμπιού, μου είχε στραβοκάτσει η αλήθεια είναι! Και όσον αφορά το διπλό πάτημα εστίαση-λήψη, δε πειράζει.. Το αντέχω αυτό! Εξάλλου, μια χαρά τη βρίσκω τη κάμερα! Όσον αφορά τη κάμερα έχει άριστο bokeh mode, τέλειο auto focus. Το πήρε το μάτι μου αυτό το bokeh mode .. Τί είναι αυτο ακριβώς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Παιδιά τι Sot σας βγάζει περίπου η συσκευή?Χωρίς Gaming.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Παιδιά τι Sot σας βγάζει περίπου η συσκευή?Χωρίς Gaming.. Ρίξε αν θες μια ματιά και σε αυτό το forum ειδικά πάνω σε αυτό που ρωτάς: https://forum.xda-developers.com/nokia-8/review/screen-time-t3658007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Ρίξε αν θες μια ματιά και σε αυτό το forum ειδικά πάνω σε αυτό που ρωτάς: https://forum.xda-developers.com/nokia-8/review/screen-time-t3658007 Άρα εγώ με 2G only,WiFi ανοικτό,data,location κλπ κλειστά και social,Internet,YouTube σε χρήση μάλλον θα έχω αρκετά καλή αυτονομία!!Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα, σήμερα πήρα το τελευταίο κομμάτι απο τα Public (Εκθεσιακό) στην τιμή των 270€ (με ΦΠΑ) γιατί έψαχνα κάτι άμεσο. Θα ξεκινήσω απο το apk της κάμερας..Κατεβάζω την Arnova8G2-V8.2? Σαν κατασκευή πάντως είναι πάρα πολύ ποιοτική... Για οτιδήποτε θα επανέλθω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Δεν έχω την συσκευή,δεν γνωρίζω αυτό που λες..απλα αν θες όταν το στρώσεις και μια δική σου γνώμη για την μπαταρία και αν υπάρχει κάτι που σε χαλάει στο κινητό.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Μόλις κυκλοφόρησε update της Nokia camera στο play store... Καινούριο interface βλέπω.. Sent from my TA-1012 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Το κινητό το πήρα για την γυναίκα μου. Εγώ έχω το MiMax2 διότι χρειάζομαι μεγάλη οθόνη. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Ποιότητα κατασκευής άριστη. Αμέσως έκανε όλες τις αναβαθμίσεις ασφαλείας. Οθόνη απο τις καλύτερες που έχω δεί. Με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται (χάρτες, gps, κλπ) όσο το δοκίμασα απλά άψογο. Απο σήμερα θα δοκιμαστεί και σε πραγματικές συνθήκες (για να δούμε μπαταρία, φωτογραφίες κλπ) Η χρήση του είναι και για δουλειά (περιλαμβάνει χάρτες gps viber κλήσεις). Σε καμία εβδομάδα θα επανέλθω. Αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Ωραία η Nokia. Και volte αμέσως με ένα SMS ενεργοποίησης μόνο (αγορά εκτός δικτύου cosmote). Edited August 21, 2018 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Update στην Nokia camera, τσεκαρετε Edit: Χανεις bokeh και monochrome εαν το βαλεις. Το εκανα Uninstall Edited August 21, 2018 by ceron Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Από μια γρήγορη ματιά που έριξα στην κάμερα δεν άλλαξε κάτι σε ποιότητα. Συνεχίζουμε να έχουμε την Google κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Καλα, το bokeh γιατι το βγάλανε; Εδω αλλοι κανουν κρα να το χουν... Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts