Jump to content

antonis995

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by antonis995

  1. Η αλήθεια είναι πως όχι. Το θεωρώ τουλάχιστον αστείο εν έτη 2020 να ασχολούμαστε ακόμα με τέτοια πράγματα. Να πρέπει δηλαδή να ξαναστήσω το τηλέφωνο από την αρχή, να μεταφέρω και να ξαναμεταφέρω αρχεία κλπ για να κάτσει σωστά μια αναβάθμιση. Και άντε πείτε εγώ ξέρω να κάνω, ο μέσος χρήστης σιγά μην ασχοληθεί.
  2. Αναβάθμισα προχθές σε Android 10 και από τότε η συσκευή πήρε την κάτω βόλτα, συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Βλέπω πολλά κολλήματα για παράδειγμα όταν εναλλάσω εφαρμογές, διαγράφω πολλαπλά notifications κλπ. Σαν να "σπάνε" / χάνουν frames τα animations.
  3. antonis995

    Nokia 8

    Δεν θυμάμαι αν είχα την ίδια, πάντως αυτή που είχα περάσει δεν έπαιζε μετά το update. Έβαλα τώρα μια απ' το XDA αλλά δείχνει μέτρια, δε μου φαίνεται τόσο καλή όσο η προηγούμενη που είχα.
  4. antonis995

    Nokia 8

    Παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος ποια GCAM βάζουμε στην 9 διότι με το στοκ app θα το πετάξω από το μπαλκόνι καμιά στιγμή; :p Πριν στην 8 ήταν οι νύχτα με τη μέρα, ποτέ δεν χρησιμοποιούσα τη stock εφαρμογή. Πριν είχα "Google Camera Night sight Oreo.apk".
  5. antonis995

    Nokia 8

    Προσωπικά προτιμούσα που πριν απλά by default όταν χαμήλωνες την ένταση την χαμήλωνε ανάλογα το που "βρισκόσουν". Πχ αν έπαιζε μουσική, χαμήλωνε την ένταση των πολυμέσων, διαφορετικά χαμήλωνε την ένταση του ήχου κλήσης κλπ. Οπότε απλά έριχνα τέρμα την ένταση και το άφηνα στη δόνηση ή στο αθόρυβο όπως κάνω τόσα χρόνια σε όσα τηλέφωνα έχουν περάσει από τα χέρια μου. Τώρα στην 9, by default, χαμηλώνει την ένταση των πολυμέσων και από πάνω σου βγάζει ένα εικονίδιο για να επιλέξεις μεταξύ αθόρυβου, δόνησης ή ήχου Επίσης όσο αφορά την φωτεινότητα σίγουρα λειτουργεί χειρότερα και προσωπικά το θεωρώ εκνευριστικό. Ακόμα και αν ορίσω εγώ ότι την θέλω πχ στην μέση, την επόμενη φορά, στο ίδιο περιβάλλον με ίδιο φωτισμό θα κάνει τα δικά του, ενώ πριν οι φορές που πείραζα την φωτεινότητα ήταν μετρημένες στα δάκτυλα σε σχέση με τώρα που την ρυθμίζω όλη την ώρα. Αναφέρομε πάντα με ενεργή την αυτόματη λειτουργία.
  6. antonis995

    Nokia 8

    Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την φωτεινότητα στην 9 ή μόνο εγώ; Στην 8 λειτουργούσε ΑΨΟΓΑ ενώ τώρα παρόλο που το έχω στο αυτόματο, ακόμα και αν αλλάξω ρύθμιση κάνει του κεφαλιού του την επόμενη φορά που θα το ανοίξω (πάντα στο ίδιο περιβάλλον / φως). Επίσης θεωρώ βλακεία πως λειτουργεί τώρα η σίγαση ή δόνηση. Το έκαναν πιο σύνθετο χωρίς λόγο.
  7. antonis995

    Nokia 8

    Εγώ έχω κάτι παρόμοιο. Είχα παρατηρήσει ότι δεν μου αφήνει ειδοποίηση για αναπάντητη όταν το τηλέφωνο δεν είναι κλειδωμένο. Θυμάμαι μια φορά που το είχα δίπλα μου, ξεκλείδωτο, χωρίς να κάνω κάτι, μου ήρθε τηλέφωνο που δεν μπορούσα να το απαντήσω εκείνη την στιγμή αλλά ποτέ δεν μου έβγαλε ειδοποίηση για την κλήση (αναπάντητη). Νομίζω δεν την έβγαζε και στο ιστορικό κλήσεων αλλά για αυτό δεν είμαι σίγουρους. Σίγουρα πάντως ούτε εκεί φαινόταν η αναπάντητη κλήση. PS: Περιμένοντας την Pie... Αν και από αυτά που διαβάζω δε νομίζω να αλλάξουν πολλά.
  8. antonis995

    Nokia 8

    Δεν το έχω ψάξει αλλά δεν νομίζω. Τουλάχιστον στα προηγούμενα δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το σήμα, οπότε δε νομίζω να υπάρχει και σε αυτό.
  9. antonis995

    Nokia 8

    Εξαιρετική δείχνει με μερικές γρήγορες δοκιμές. Δεν την δοκίμασα νύχτα ακόμα αλλά δε νομίζω να απογοητεύσει. Αυτό που με έχει απογοητεύσει είναι η μπαταρία του τηλεφώνου. Περίπου 4 ώρες SOT και ούτε μιλάω στο τηλέφωνο, ούτε παιχνίδια παίζει όλη την ώρα. Μια απλή αρκετά βασική χρήση κάνω και μου φαίνεται παράξενο που βγάζει 4 ώρες ενώ κάποιοι ανέφεραν για 6-7.
  10. antonis995

    Nokia 8

    Καλησπέρα, 4 ώρες SOT με ελάχιστη χρήση ανά διαστήματα είναι οκ; Επίσης το ότι αργεί να συνδεθεί στο wifi είναι φυσιολογικό; Τέλος, πριν μερικές μέρες έκανα δοκιμές με την κάμερα και σε αρκετά σκοτεινό μέρος, με την stock camera (app εννοώ), οι φωτογραφίες ήταν ένα μαύρο πράγμα ακόμα και με την χρήση φλας. Μόλις δοκίμασα με gcam (δεν θυμάμαι έκδοση) η φωτογραφία ήταν παρά πολύ ικανοποιητική, γιατί τόσο χαοτική διαφορά; Δυστυχώς δεν κράτησα τις φωτογραφίες για δείτε την διαφορά :/
  11. antonis995

    Nokia 8

    Το τσέκαρα, αυτό λέει :)
  12. antonis995

    Nokia 8

    Μπορεί να μου πει κάποιος πως βλέπω αν έχω τις τελευταίες ενημερώσεις περασμένες; Το τηλέφωνο ήρθε με 8.1.0 και από τότε μου έχει πετάξει 4-5 φορές να κάνω επανεκκίνηση για να περαστούν ενημερώσεις. Ξέχασα να αναφέρω, όλα αυτά από την Παρασκευή το απόγευμα που το πήρα.
  13. antonis995

    Nokia 8

    Δεν γνωρίζω αν έβαλα τον σωστό όρο. Απλά θυμάμαι την σειρά Galaxy να διαφημίζει το always on, γι αυτό υπέθεσα ότι δεν θα έχουν πρόβλημα.
  14. antonis995

    Nokia 8

    Άρα για αυτό μάλλον το έβλεπα συνέχεια ανοιχτό όταν το έπιανα στα χέρια μου. Ωραία, ευχαριστώ!
  15. antonis995

    Nokia 8

    Παιδιά, να ρωτήσω κάτι χαζό; Το always on που έχει η οθόνη δεν κάνει burn in μετά από καιρό; Με προβλημάτισε γιατί όποτε πιάσω το κινητό είναι στο ίδιο σημείο και γνωρίζω ότι μόνο οι AMOLED οθόνες δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Κατά πάσα πιθανότητα εφόσον είναι built in feature δεν θα διατρέχει το παραμικρό κίνδυνο για κάτι τέτοιο αλλά είναι να ρωτήσω για σιγουριά.
  16. antonis995

    Nokia 8

    Φοβερές φωτογραφίες! Με κάνεις να ανυπομονώ να έρθει το δικό μου :p PS: Η φωτογραφία που έχεις από το Lumia 1020 σε μια πλατεία, βράδυ, είναι αλλού. Λες και έχει τραβηχτεί με DSLR!
  17. antonis995

    Nokia 8

    Πολύ σωστά, όμως η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια και ήταν εκτός του budget μου. Όπως είπα σε αυτά τα χρήματα το Nokia 8 νομίζω είναι από τις καλύτερες επιλογές.
  18. antonis995

    Nokia 8

    Καλησπέρα, το περιμένω την Τρίτη το τηλέφωνο σύμφωνα με τον Γερμανό (δυστυχώς δεν βρήκα το Dual σε μεγάλη αλυσίδα). Κάποια must do/have tweaks που πρέπει να γνωρίζω; Κάτι διάβαζα για άλλο / καλύτερο app της κάμερας, more info κάπου; Επίσης ελπίζω να μην με απογοητεύσει από μπαταρία. Κάτοχος Redmi Note 4X με την αυτονομία του να είναι στα μισά ένα χρόνο μετά σε σχέση με καινούργιο. Γενικά το τηλέφωνο μου φάνηκε άψογο σε αυτά τα χρήματα. Με χαλάει μόνο το σχεδιαστικά ξεπερασμένο design (aka μεγάλα bezel, μικρή οθόνη) και ελπίζω μόλις έρθει να είναι αυτό το μόνο του αρνητικό :D
  19. antonis995

    Nokia 8

    Ευχαριστώ!
  20. antonis995

    Nokia 8

    Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση από ένα Xiaomi Redmi Note 4X στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, τι άποψη έχετε; Το είδα από κοντά και με εξαίρεση την μικρή οθόνη και το στοκ android μπορώ να πω ότι μου άρεσε σαν συσκευή, δεδομένου της τιμής σε συνάρτηση με τα χαρακτηριστικά του. Από κάμερα και αυτονομία τι λέει; Με ποια τηλέφωνα θα συγκρίνατε την κάμερα του; Στα ίδια λεφτά έχω δει και το Huawei P20 Lite (η οθόνη δεν έμοιαζε να έχει μεγάλη φωτεινότητα, μέτρια specs, αρκετά όμορφο) και το A6+ (μέτρια specs, καλούτσικη οθόνη και φοβερή αυτονομία) και Α8 (ωραίο τηλέφωνο γενικότερα, όχι τόσο καλά specs όσο το Nokia). Γενικά ψάχνω για καλή οθόνη, κάμερα και αυτονομία, τα specs έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Ευχαριστώ!
  21. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που παρακολουθεί το νήμα αν δέματα προς Ηράκλειο περνάνε τελωνείο; Σκέφτομαι να πάρω Redmi Note 4 από Geekbuying. Φίλος παρέλαβε Redmi Note 4 προχθές από Gearbest με NL Post χωρίς να περάσει τελωνείο.
  22. Ρε παιδιά, βλέπω πάρα πολύ μεγάλη κατανάλωση από το Android, τι μπορώ να κάνω; Αυτό συμβαίνει από όταν αγόρασα το κινητό. Δηλαδή και με την 5αρα που ήρθε αλλά και με την v6.
  23. Ρε παιδιά, βοηθήστε λίγο αν μπορείτε μην πάει στα σκουπίδια άδικα :( Αποκαλείτε τόσα τζιμάνια που έχουμε εδώ να μην γνωρίζουν κάτι.
  24. Προσπαθώ να του περάσω recovery etc (μέσω fastboot) αλλά μου πετάει συνέχεια το παρακάτω: writing 'recovery'... FAILED (remote: flash_cmds error! Καμιά ιδέα κανείς;
×
×
  • Create New...