Jump to content

noukic21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About noukic21

  • Ημ. Γέννησης 07/03/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

noukic21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο λειτουργικό του Android (χρόνια χρήστης των Lumia συσκευών (800, 930, 950) και κολλημένος με την Microsoft με Hotmail λογαριασμό και φανατική χρήση ημερολογίου και με χρήση cortana και windows 10 στο laptop και απόλυτη συμβατότητα και συγχρονισμός των πάντων). Πριν μέρες αγόρασα το Nokia8 (καψούρα Nokia) και έχω κάποιες απορίες για το πως (και αν) γίνονται κάποια πράγματα. Για αρχή κατέβασα το outlook και πέρασα εκεί τον λογαριασμό μου. Όλα καλά. Μετά πήγα στις επαφές και βάζω φίλτρο να συγχρονίσει τις επαφές του Hotmail. Αφού τις κατέβασε χωρίς φωτογραφίες, αυτό που παρατήρησα μετά είναι ότι απαιτεί απίστευτο χρόνο για συγχρονισμό των οποιονδήποτε αλλαγών κάνω στις επαφές (μπορεί και 2-3 μέρες, είτε την αλλαγή την κάνω από το κινητό είτε την αλλαγή την κάνω μέσα από το Hotmail.com). Ένα άλλο μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζω είναι το ημερολόγιο. Η εφαρμογή του outlook στο κινητό έχει το ημερολόγιό μου κανονικά αλλά το android δεν το δέχεται σαν default ημερολόγιο. Επίσης, το widget του outlook είναι αίσχος για να το εμφανίσω σαν ημερολόγιο στην οθόνη. Προσπαθώ με λίγα λόγια να κάνω αυτό που είχα στο lumia αλλά δεν τα καταφέρνω (φαινόντουσαν τα events στην οθόνη). Αυτό που σκέφτηκα και παλεύω εδώ και 2 μέρες να κάνω είναι το εξής: τα μεταφέρω όλα μου τα data (επαφές, ημερολόγιο κλπ) στο google account και να έχω σαν βασικό account το gmail account. Αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: Γίνεται, αν εγώ προσθέσω μια επαφή στο κινητό, αυτήν να συγχρονίσει και με το gmail και με το outlook? Το ίδιο θα ήθελα να δω αν γίνεται και στο ημερολόγιο, δηλαδή με το που προσθέτω ένα event στο gmail ημερολόγιο, να φεύγει και να συγχρονίζει και στο Hotmail. Θέλω με λίγα λόγια να κρατάω Up to date και το Hotmail account καθώς είναι το βασικό μου account στο pc με τα windows 10 (με cortana κλπ). Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα αφάνταστα.
  2. noukic21

    Nokia 8

    Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο λειτουργικό του Android (χρόνια χρήστης των Lumia συσκευών (800, 930, 950) και κολλημένος με την Microsoft με Hotmail λογαριασμό και φανατική χρήση ημερολογίου και με χρήση cortana και windows 10 στο laptop και απόλυτη συμβατότητα και συγχρονισμός των πάντων). Πριν μέρες αγόρασα το Nokia8 (καψούρα Nokia) και έχω κάποιες απορίες για το πως (και αν) γίνονται κάποια πράγματα. Για αρχή κατέβασα το outlook και πέρασα εκεί τον λογαριασμό μου. Όλα καλά. Μετά πήγα στις επαφές και βάζω φίλτρο να συγχρονίσει τις επαφές του Hotmail. Αφού τις κατέβασε χωρίς φωτογραφίες, αυτό που παρατήρησα μετά είναι ότι απαιτεί απίστευτο χρόνο για συγχρονισμό των οποιονδήποτε αλλαγών κάνω στις επαφές (μπορεί και 2-3 μέρες, είτε την αλλαγή την κάνω από το κινητό είτε την αλλαγή την κάνω μέσα από το Hotmail.com). Ένα άλλο μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζω είναι το ημερολόγιο. Η εφαρμογή του outlook στο κινητό έχει το ημερολόγιό μου κανονικά αλλά το android δεν το δέχεται σαν default ημερολόγιο. Επίσης, το widget του outlook είναι αίσχος για να το εμφανίσω σαν ημερολόγιο στην οθόνη. Προσπαθώ με λίγα λόγια να κάνω αυτό που είχα στο lumia αλλά δεν τα καταφέρνω (φαινόντουσαν τα events στην οθόνη). Αυτό που σκέφτηκα και παλεύω εδώ και 2 μέρες να κάνω είναι το εξής: τα μεταφέρω όλα μου τα data (επαφές, ημερολόγιο κλπ) στο google account και να έχω σαν βασικό account το gmail account. Αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: Γίνεται, αν εγώ προσθέσω μια επαφή στο κινητό, αυτήν να συγχρονίσει και με το gmail και με το outlook? Το ίδιο θα ήθελα να δω αν γίνεται και στο ημερολόγιο, δηλαδή με το που προσθέτω ένα event στο gmail ημερολόγιο, να φεύγει και να συγχρονίζει και στο Hotmail. Θέλω με λίγα λόγια να κρατάω Up to date και το Hotmail account καθώς είναι το βασικό μου account στο pc με τα windows 10 (με cortana κλπ). Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα αφάνταστα.
  3. Καλημέρα παιδιά. Παρακολουθώ το thread αλλά δεν γράφω συχνά. Έχω ένα Lumia 930 το οποίο πριν 10 μέρες περίπου το έκανα hard reset. Αφού επανήλθε το κινητό σωστά είδα ότι δεν μπορούσα να κατεβάσω το ελληνικό πληκτρολόγιο. Έψαξα και βρήκα ότι για να γίνει αυτό, θα έπρεπε να γίνω insider και μετά να βάλω το κινητό να ψάξει για Updates (όντως δούλεψε και το πληκτρολόγιο είναι ΟΚ). Αφού έκανα την διαδικασία, μου κατέβασε και την έκδοση 10.0.15063.540. Τώρα αν κάνω hard reset πάλι, μου γυρίζει σε αυτήν την έκδοση η οποία νομίζω έχει το πιο σπαστικό πρόβλημα. Το κινητό παγώνει όποτε το βάζω στον φορτιστή. Είτε θα επανέλθει μόνο του μετά από 5 λεπτά είτε το κάνω εγώ soft reset. Παγώνει, κολλάει, δεν κάνει τίποτα. Έχετε κάποια λύση σε αυτό, έχετε να προτείνετε κάτι;
  4. Καλησπέρα παιδιά. Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις μέσα από το Zune. Αυτά που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής για τα 7.8 είναι τα εξής: 1. Κομπλέ τα νέα tiles. 2. Οκ οι νέες εφαρμογές (ΒΤ κλπ) Παμε στα αρνητικά τώρα. Το λογισμικό είναι πολύ πιο βαρύ σε σχέση με το προηγούμενο και το κινητό έχει αρχίσει να κολλάει ενώ δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοιο πρόβλημα στο παρελθόν. Ο explorer σέρνεται. Οταν ανοίγω το 3g, η πίσω όψη του κινητού καίει μετά από λιγη ώρα. Και το χειρότερο όλων; ΜΠΑΤΑΡΙΑ. πλέον το φορτίζω 2 φορές τη μέρα. Έχει καταντήσει κουραστικό. Είμαι φαντάρος και δουλεύω συνεχώς το 3g. 4-5 ώρες κρατάει πλέον η μπαταρία του. Αυτά από μένα. Καλή συνεχεια σε όλους
  5. Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο application το οποίο να σου προσφέρει περισσότερα χρώματα για τα live tiles της συσκευής? Επίσης, παίζει τίποτα με themes για το 800?
  6. Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζεται αν υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε θέμα στο lumia? Μόνο μάυρο ή άσπρο? Υπάρχει τρόπος να βάλουμε επιπλέον χρώματα στα Live tiles?
  7. Χθες το πρωί καθώς περπατούσα μου γλίστρησε η συσκευη από τα χέρια (μιλούσα με hands free). Έπεσε στην άσφαλτο με την οθόνη και σύρθηκε στο δρόμο για 5-10 μέτρα περίπου. Μέχρι να το πιάσω, κόντεψαν να με πιάσουν τα κλάμματα (2 μήνες το έχω). Μάγκες, ούτε γρατσουνιά δεν έπαθε. Απολύτως τίποτα. Χάζεψα. Έβλεπα κάτι βιντεάκια στο youtube που πετούσαν κέρματα και κλειδιά πάνω στην οθόνη αλλά τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα με τίποτα. Χαλάλι μέχρι και το τελευταίο cent που ξόδεψα
  8. Ωραία πατέντα αυτήν. Μήπως γνωρίζουμε και κανένα άλλο κολπάκι που προσφέρει το lumia?
  9. Ευχαριστώ. Έκανα την αλλαγή που μου είπες και είμαι ΟΚ. Πόσες επιλογές σου βγάζει στο search? Εμένα 2, ανίχνευση και οπτική απεικόνιση. Κοιτούσα ένα βιντεάκι πριν λίγο στο youtube και είδα ότι σε μία συσκευή έβγαζε 4.
  10. Υποθέτω ότι έκανα την ανάλυση του qr code. Μου βγάζει το παρακάτω: barcode found! value: http://windowsphone.com/s?appid=1e310870-4f8b-424f-ab09-cba832770981 type: length: 68 Από δω και πέρα, τι κάνω?
  11. Και ποιο είναι το qrcode ρε παιδιά??? και πως να το σκανάρω???
  12. Συμφωνώ με τον φίλο djalma. Η εφαρμογή σε μένα δεν είναι διαθέσιμη ούτε στο marketplace ούτε στο URL που μας έδωσες (app not found το μύνημα της σελίδας). Επίσης, εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο η εφαρμογή με τα counters των κλήσεων και δεδομένων. Έχει κανείς κάποιο νέο σχετικά με αυτό? Τώρα που το λες, σαν να έχεις δίκιο. Μου το έκανε με το Nokia Drive 3.0. Ενώ το app ήθελε ανανέωση, στο tile του marketplace δεν έβγαινε αριθμός (1,2,3 πχ) όπως πριν το update
  13. Έχω γύρω στις 2 βδομάδες που έκανα το update. Το sharing δουλεύει μια χαρά, η σίγαση κλήσης επίσης και λύθηκε και το θέμα με τον ήχο. Το πρόβλημά μου είναι ότι στο marketplace δεν βλέπω τίποτα σχετικά με τα καινούρια applications που υποτίθεται ότι θα ερχόντουσαν με την καινούρια έκδοση. Μόνο το Play to εμφανίστηκε αλλά ήταν πριν το Update. Ξέρει κανένας εδώ στο forum τι γίνεται σχετικά με τα νέα applications?
  14. Δεν έχω ιδέα πως ξεκλειδώνει (και πολύ θα ήθελα να μάθω). Μπορώ να ρωτήσω τι παραπάνω θα προσφέρει το τηλέφωνο αν ξεκλειδωθεί?
  15. Το ίδιο ακριβώς είναι. Ανοίγεις το 3G και το internet sharing και εκπέμπει σαν wi-fi. Εγώ άλλο ρωτάω. Πως μπορώ να έχω internet access από το λάπτοπ μου χωρίς να εκπέμπει το lumia και να το βλέπουν όλες οι συσκευές. Υπάρχει τέτοιος τρόπος με σύνδεση του κινητού και του λάπτοπ μέσω usb? @ όσους έχουν κάνει το Update στην τελευταία έκδοση. Έχουν εμφανιστεί τα καινούρια applications (counters, play to κλπ) στο marketplace? Σε εμένα πάντως όχι...
×
×
  • Create New...