julia4506 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Παιδιά δύο ερωτήσεις θέλω να κάνω... Είμαι σε αναζήτηση συσκευής για να αλλάξω το G4 και ένα από τα κινητά που κοιτάω είναι και 8αρι. Πως είναι σε games,;κολλάει; Και από κάμερα πως είναι με τα τελευταία updates; Με τον 835 τα games πετάνε, ούτε κολλάει πουθενά (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια). Η μαμα κάμερα είναι απλά καλή, εαν βάλεις gcam τότε απογειώνεται. όσο για τον φίλο από πάνω που ρωτάει για το wifi μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Όσοι λέτε για την κάμερα, έχετε δοκιμάσει live bokeh mode; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Επαναφέρω ερώτηση από προηγούμενα posts. Προστασία οθόνης που να αξίζει έχει βρει κανείς??? Πείτε καμία ιδέα να δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποι! Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Επαναφέρω ερώτηση από προηγούμενα posts. Προστασία οθόνης που να αξίζει έχει βρει κανείς??? Πείτε καμία ιδέα να δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποι! Έχουμε αναφέρει παραπάνω για την ultimate Shield με υγρή τοποθέτηση. Εκπληκτικοτρομερή που λέει και ο βιβλιοπώλης. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Έχουμε αναφέρει παραπάνω για την ultimate Shield με υγρή τοποθέτηση. Εκπληκτικοτρομερή που λέει και ο βιβλιοπώλης. Υπάρχει κάποιο link παρακαλώ? Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Σε σχέση με S8 που υπερτερεί και που υστερεί ; Είμαι σε αναζήτηση ..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Υπάρχει κάποιο link παρακαλώ? https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F122760221725 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Σε σχέση με S8 που υπερτερεί και που υστερεί ; Είμαι σε αναζήτηση ..:D Υπερτερεί στη τιμή φυσικά, στο pure Android λειτουργικό και τις άμεσες αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Σε σχέση με S8 που υπερτερεί και που υστερεί ; Είμαι σε αναζήτηση ..:D Τιμή, software updates, security updates, audio recording. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F122760221725 Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος το ξυπνητήρι να χτυπάει και όταν είναι απενεργοποιημένο το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas_t Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος το ξυπνητήρι να χτυπάει και όταν είναι απενεργοποιημένο το τηλέφωνο?Στο android δεν γινεται. Βαλτο στην λειτουργια πτησης Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος το ξυπνητήρι να χτυπάει και όταν είναι απενεργοποιημένο το τηλέφωνο? Το πιο σωστό είναι, με επεξεργαστή snapdragon δε γίνεται όσο γνωρίζω. Με Kirin, MTK και ίσως Exynos, γίνεται. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Στο android δεν γινεται. Βαλτο στην λειτουργια πτησης Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε στα Windows γίνεται! Μήπως είναι αυτο που λέει ο φίλος πιο πάνω με τους επεξεργαστές της Snapdragon. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Κάπου διάβασα ότι στο oneplus 5T γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Κάπου διάβασα ότι στο oneplus 5T γίνεται. Υπάρχει επιλογή για αυτόματο άνοιγμα/κλείσιμο, το ορίζεις να ανοίγει μερικά λεπτά πριν το ξυπνητήρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 στα galaxy s3 και Huawei P8 που είχα παλιότερα γινόταν... οπότε μάλλον ο επεξεργαστής θα φταίει ;) χαζομάρα παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanikos Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Καλησπέρα, μπορώ να κλείνω το κινητό χωρίς να πατάω το κουμπί off δεξιά; Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Καλησπέρα, μπορώ να κλείνω το κινητό χωρίς να πατάω το κουμπί off δεξιά; Μπορείς να βάλεις κάποια εφαρμογή σαν αυτή ή αν χρησιμοποιείς Nova Launcher, σου δίνει τη δυνατότητα για screen off με double click στη home screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) καλημέρα παιδιά, από το πρωι μου συμβαίνει το εξής παράξενο και θέλω τη βοήθειά σας... πήγα να κάνω ενα τηλέφωνο και είδα οτι στις τελευταίες κλήσεις εμφάνιζε μόνο τα νούμερα και όχι τα ονόματα των επαφών... μετά πήγα στις επαφές και εχει μόνο όσες πρόσθεσα μετά την αρχική μεταφορά... στην καρτέλα βέβαια δίπλα από τις πρόσφατες κλήσεις τις εμφανίζει όλες αλλά με αφήνει να κάνω κλήση μόνο μέσω viber! έχετε καμια ιδέα? μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πατήθηκε κατα λάθος? τωρα που το ξανασκέφτομαι τελευταία κλήση χθες εγινε από έναν φίλο μου... edit.... κάτι γίνεται με τον συγχρονισμό με το gmail αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι... υποτίθεται οτι έχω ανενεργό τον αυτόματο συγχρονισμό! Edited March 28, 2018 by jimsakpt3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Όταν πατάς παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί που είναι και το finger print ανοίγει η σελίδα της Google. Αυτό μπορεί να απενεργοποιηθεί; Δλδ να μην ανοίγει η καρτέλα της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serrkostas Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Καλημερα. Το πηρα στα χερια μου την Πεμπτη απο e-shop . Εκανε κατ΄ευθειαν αναβαθμισεις & εφτασε στη 8.1 . Εχω καποιες αποριες ( χαζες ) αλλα λεω να ρωτησω . Η πρωτη ειναι κανοντας εγκατασταση το Google Camera χανετε το μαμα (προγραμμα ) . Δεν νομιζω αλλα ? . Η δευτερη ερωτηση ειναι για το wifi calling πρεπει να παω πρωτα απο τον Οτε- Γερμανο ? Δεν μπορω να ενεργοποιησω την υπηρεσεια . Tο νουμερο ειναι what's up . Η τριτη ειναι που κανω εγγραφη στα beta labs που αναφερατε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Καλημερα. Το πηρα στα χερια μου την Πεμπτη απο e-shop . Εκανε κατ΄ευθειαν αναβαθμισεις & εφτασε στη 8.1 . Εχω καποιες αποριες ( χαζες ) αλλα λεω να ρωτησω . Η πρωτη ειναι κανοντας εγκατασταση το Google Camera χανετε το μαμα (προγραμμα ) . Δεν νομιζω αλλα ? . Η δευτερη ερωτηση ειναι για το wifi calling πρεπει να παω πρωτα απο τον Οτε- Γερμανο ? Δεν μπορω να ενεργοποιησω την υπηρεσεια . Tο νουμερο ειναι what's up . Η τριτη ειναι που κανω εγγραφη στα beta labs που αναφερατε ? Δεν χρειάζεται να πας από Γερμανό. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες από την σελίδα της κοσμοτε. Όχι δεν αφαιρείται η μαμά εφαρμογή, μπορείς να κατεβάσεις της Google άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Η τριτη ειναι που κανω εγγραφη στα beta labs που αναφερατε ? Δεν είναι πλέον ανοιχτές οι εγγραφές γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος πια μιας και αυτό είχε ενεργοποιηθεί για το beta testing του Android 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serrkostas Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Το πρωτο με το το Google Camera εγινε εγκατασταση . Το δευτερο με το wifi calling μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη μου . Δεν ξερω αν φταιει οτι δεν ειναι απο το δυκτιο τους Η αν φταιει οτι το δικο μου ειναι το ΤΑ-1004 ( Dual Sim ). Το τριτο με τα beta labs μου το απαντησες . Ευχαριστω πολυ . Τωρα να βρω & καμμια καλη θηκη & ειμαι κομπλε . θα σας παρακολουθω παντα ομως , σας το υποσχομαι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts