Jump to content

jimsakpt3

Members
 • Δημοσιεύσεις

  192
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About jimsakpt3

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Wind - Ελλάδα

jimsakpt3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Τέλεια! σε ευχαριστώ! τις πέρασα! για να κλείσω τις επαφές από το gmail πάω ρυθμίσεις - επαφές και στο προεπιλογή βάζω icloud ή πρεπει να το ορίσω και κάπου αλλού?
 2. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου! Η αλήθεια είναι οτι όσο περισσότερο το χρησιμοποιώ τόσο περισσότερο με βολεύει... οπότε προς το παρόν δεν θα κατεβάσω άλλο! Χρειάζομαι μια ακόμα βοήθεια... Στο icloud μου κρατάει μόνο τις καινούριες επαφές που πρόσθεσα με το χέρι στο iphone... αυτές που μετέφερα μεσω gmail δεν τις έχει! πως μπορώ να κανω πλήρες μεταφορά των επαφών στο cloud???
 3. Αυτό εννοώ ναι! αν δεις στα Αγγλικά την εμφανίζει... τη δυνατότητα αυτή τη λέει "προβλεπτικό" στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου αλλά δεν είναι διαθέσιμο για τα ελληνικά! με βόλευε αρκετά αυτό! βέβαια όσο περνάνε οι μέρες το συνηθίζω οπότε θα του δώσω λίγο χρόνο ακόμα...
 4. οντως το βγάζει αυτό το υποπλαίσιο αλλά πολύ "καθυστερημένα"... τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που είχα συνηθίσει... Το έψαξα και εγώ λίγο αυτό αλλά δεν κατάφερα κάτι...
 5. ξαναέδωσα μια ευκαιρία στην αυτόματη διόρθωση αλλά και πάλι δεν με ικανοποιεί... αυτό το "προβλεπτικό" που έχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις δεν το υποστηρίζει στα ελληνικα, σωστα?
 6. Ποιοι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείτε? δεν κατάφερα να συνηθίσω το δικό του... πιο πολύ με ενοχλεί που δεν έχει προτεινόμενες λέξεις στα ελληνικα!
 7. Σωστό αυτό που λες... σκεφτόμουνα να σταματήσω τον συγχρονισμό γιατί έχω τις επαφές στο επαγγελματικό gmail και όχι στο προσωπικό αλλά δεν μου δημιουργεί και πρόβλημα... θα ήθελα όμως να "ανεβάσω" τις επαφές και στο icloud...
 8. jimsakpt3

  iPhone 11

  είχα και εγώ τον ίδιο προβληματισμό με σένα... και τελικά το αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα... πιστεύω οτι άμεσα δεν πρόκειται να πέσει άλλο...τουλάχιστον στα πολυκαταστήματα... μη σου πω οτι μπορεί να ανέβει ελαφρώς για να σπρώξουν το 12... γιατί αν η διαφορά είναι μικρή ο άλλος θα πάρει το πιο καινούριο... ενώ άμα το 11 έχει πχ 200€ λιγότερα από το 12 πολλοί θα πάρουν το 11ρι... εικασίες κάνουμε όμως... μπορεί να το σκέφτομαι λάθος... ;)
 9. Σε ευχαριστώ! τις πέρασα μέσω gmail τελικά αλλά σας έχω 3 καινούριες ερωτήσεις! :p 1) πως μπορώ να τις κάνω backup τώρα στο icloud? (Μου περνάει μόνο αυτές που πρόσθεσα με το χέρι). 2) πως μπορώ να σταματήσω τον αυτόματο συγχρονισμό με το gmail? 3) Πως μπορώ να προσθέσω δεύτερο λογαριασμό email στην υπάρχουσα εφαρμογή? Ζητώ συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις (που κάποιες μπορεί να φαίνονται και χαζές) αλλά είναι η πρώτη μου φορά με iphone και ζορίζομαι λίγο στην αρχή! ;)
 10. δηλαδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος??? έστω για τις επαφές? αυτές με ενδιαφέρουν κυρίως... πχ με κάποιο τρόπο να φορτώσω ένα αρχείο .vcf αφού δεν παίρνει memory card...
 11. αν έχω ολοκληρώσει το set up ( το έκανα στα γρήγορα για να "παίξω" λίγο με το κινητό) πως μπορώ να το ξανακάνω για να τρέξω την εφαρμογή???
 12. jimsakpt3

  iPhone 11

  Χαιρετώ την παρέα! είμαι νέος κάτοχος ενός iphone 11 και επίσης νέος χρήστης iphone καθώς με αυτή τη συσκευή θα κάνω τη μετάβαση από το android! Ελπίζω να γίνει αναίμακτα! :p Πρώτη ερώτηση πριν καν αρχίσω να το χρησιμοποιώ: ποιον ταχυφορτιστή προτείνετε?
 13. Το πήρα τελικά την προηγούμενη βδομάδα... το 11 σε λευκό με 128gb... δεν πρόλαβα ακόμα να κάνω την αλλαγή βέβαια αλλά ελπίζω αυτή τη βδομάδα να τα καταφέρω... αν μπορείς δώσε κανένα λινκ για το τζαμάκι που λες, γιατί είμαι στο ντεμί αν θα βάλω ή όχι!
 14. jimsakpt3

  iPhone 11

  Επομένως πιστεύεις οτι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναανέβει από δω και πέρα... σωστά?
×
×
 • Create New...