theo72 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Μήπως έχεις φορεμένο tempered glass το οποίο καλύπτει την κάμερα? Διότι αυτό παρατήρησα εγώ, από την στιγμή που έβαλα τζαμάκι, που δεν εχει τρύπα για την κάμερα, οι φωτογραφίες έχουν χάσει μεγάλο ποσοστό της ανάλυσης, ειδικά το βράδυ. Πω πω αδερφούλη...έχεις απόλυτο δίκιο. Ντρέπομαι που το λέω αλλά το μυαλό μου ΔΕΝ είχε πάει καθόλου εκεί, Το θεωρούσα δεδομένο πως θα είχε τρυπούλα για την κάμερα. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Πω πω αδερφούλη...έχεις απόλυτο δίκιο. Ντρέπομαι που το λέω αλλά το μυαλό μου ΔΕΝ είχε πάει καθόλου εκεί, Το θεωρούσα δεδομένο πως θα είχε τρυπούλα για την κάμερα. Σε ευχαριστώ. Την έχω πατήσει έτσι κι εγώ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaou1 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 οταν τραβάω φωτογραφία με ζουμ από google camera κρασάρει. είναι γενικό το πρόβλημα λόγω ασυμβατότητας? υπάρχει λύση? έχω εγκαταστήσει την έκδοση: GoogleCamera_6.1.009.215420794-beta2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 οταν τραβάω φωτογραφία με ζουμ από google camera κρασάρει. είναι γενικό το πρόβλημα λόγω ασυμβατότητας? υπάρχει λύση? έχω εγκαταστήσει την έκδοση: GoogleCamera_6.1.009.215420794-beta2 Εμένα μου κρασαρει όταν βάζω την μπροστινή κάμερα. Το παθαίνεις και εσύ αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaou1 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Εμένα μου κρασαρει όταν βάζω την μπροστινή κάμερα. Το παθαίνεις και εσύ αυτό; ναι και όταν ανοίγω την μπροστινή κρασάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 οταν τραβάω φωτογραφία με ζουμ από google camera κρασάρει. είναι γενικό το πρόβλημα λόγω ασυμβατότητας? υπάρχει λύση? έχω εγκαταστήσει την έκδοση: GoogleCamera_6.1.009.215420794-beta2 Εγω εχω την 6.1. 021 razerphone 2_v2a και λειτουργεί το ζουμ. Δοκίμασε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 6.1 gcam δε νομίζω να πάρουμε ποτέ φουλ λειτουργική. Ειδικά όσον αφορά τη μπροστά κάμερα νομίζω δεν υπάρχει μέλλον Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Μόλις πήρα την συσκευή... Ένας από τους λόγους που την διάλεξα ήταν το notification led. Απογοήτευση... Είναι τόσο ψοφιο που σχεδόν δεν το βλέπεις... Είχε περάσει ένα redmi note 5A από τα χέρια μου...αψογο το led μιλάμε για μέρα με την νύχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaou1 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Εγω εχω την 6.1. 021 razerphone 2_v2a και λειτουργεί το ζουμ. Δοκίμασε την. ευχαριστώ, δεν βρήκα αυτό που πρότεινες αλλά έβαλα GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1 και ειναι οκ τώρα. Μόλις πήρα την συσκευή... Ένας από τους λόγους που την διάλεξα ήταν το notification led. Απογοήτευση... Είναι τόσο ψοφιο που σχεδόν δεν το βλέπεις... Είχε περάσει ένα redmi note 5A από τα χέρια μου...αψογο το led μιλάμε για μέρα με την νύχτα Η xiaomi έχει κυκλοφορήσει τόσα πολλά διαφορετικά κινητά που χάνεσαι Edited April 8, 2019 by nikolaou1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 ευχαριστώ, δεν βρήκα αυτό που πρότεινες αλλά έβαλα GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1 και ειναι οκ τώρα. Η xiaomi έχει κυκλοφορήσει τόσα πολλά διαφορετικά κινητά που χάνεσαι https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_RazerPhone2_V2a.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaou1 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_RazerPhone2_V2a.apk Θένξ το εγκατέστησα κι αυτό. Έχω και το GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1 για δεύτερο app κάμερας για front camera και slow motion επειδή το άλλο σε αυτά κρασάρει. ps. άκυρο τελικά το front camera με το GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1. Δεν κρασάρει μεν, δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες δε. Edited April 8, 2019 by nikolaou1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Καλησπέρα μια βοήθεια θέλω να αλλάξω κινητό. Σε ποιο να πάω?? Νοτε 7 , μι8 λιτε , ποκοφοουν ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Το ποκο είναι πολύ καλό, αλλά δεν έχει υπέρυθρες γμτ. Σε αυτό κολλάω.... Το νοτε 7 θεωρώ σωστότερη επιλογή Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Περίμενε λίγο μήπως βγάλουν οι Κινέζοι το 7 pro global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Ρε παιδιά δεν μπορεί με κάποιο τρόπο να περάσουμε μόνο security update χωρίς όλοκληρη νεα ROM? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Ρε παιδιά δεν μπορεί με κάποιο τρόπο να περάσουμε μόνο security update χωρίς όλοκληρη νεα ROM? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk καταλαβαίνεις ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο θα το ήξερες εδώ και χρόνια και θα κατέβαζες μόνος σου τα patch αμέσως χωρίς να περιμένεις κάποιον να τα περάσει :) οπότε , όχι φυσικά βέβαια δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το ολόκληρη νέα ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Η τελευταία Dev Rom έχει Android 9 τελικά. Το ανακάλυψα χθες τυχαία. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Θένξ το εγκατέστησα κι αυτό. Έχω και το GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1 για δεύτερο app κάμερας για front camera και slow motion επειδή το άλλο σε αυτά κρασάρει. ps. άκυρο τελικά το front camera με το GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1. Δεν κρασάρει μεν, δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες δε.Χρειάζεσαι patch για τη μπροστά κάμερα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 σε μενα οι 5.1 εκδόσεις δουλεύουν και χωρίς patch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Το ποκο είναι πολύ καλό, αλλά δεν έχει υπέρυθρες γμτ. Σε αυτό κολλάω.... Το νοτε 7 θεωρώ σωστότερη επιλογή Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ξέρεις ότι μπορείς να βάλεις ξανά; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eatos Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Σήμερα μου έπεσε το redmi note 5 και τα 'παιξε η οθόνη. Παρόλο που δεν έσπασε το τζάμι, μαύρισε από τη δεξιά πλευρά και η αφή δεν ανταποκρίνεται σωστά. Μπορεί κανείς να μου πει με σιγουριά τι οθόνη πρέπει να παραγγείλω για να μου την αλλάξουν; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Μιας και λέμε για οθόνες θέλω να ρωτήσω το εξής. Εδώ και 2 μήνες λίγο πάνω από την μέση και αριστερά και δεξιά στην άκρη η οθόνη έχει βγάλει σημάδια σαν να την έχεις κάψει με αναπτήρα και δεν είναι από κακή χρήση ή πτώση. Κάθε βδομάδα παίρνω τηλ την infoquest και μου λένε ότι δεν έχουν οθόνες και δεν ξέρουν και πότε θα παραγγείλουν. Είναι αγοράσαμε ο από Κοτσωβολο και αγοράστηκε πριν 7 μήνες. Τι εναλλακτικές έχω γιατί όσο περνάει ο καιρός τα σημάδια μεγαλώνουν Sent from my Pixel 2 XL Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Θα απαιτήσεις επισκευή αλλιώς να σου δώσουν άλλη συσκευή με ίδια ή καλύτερα χαρακτηριστικά δωρεάν. Είναι υποχρέωσή τους να σου παράσχουν service αφού είναι αγορά από επίσημο μεταπωλητή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Άμα επικαλεστώ και τον συνήγορο καταναλωτή λέτε να ιδρώσει το αυτί τους ? Sent from my Pixel 2 XL Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Άμεση αντικατάσταση οθόνης αλλιώς απείλησε τους για δημοσιοποίηση σε όλα τα φόρουμ κ καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts