Jump to content

vaggoulas69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vaggoulas69

  1. Ευχαριστώ πολύ!!!
  2. Το έχει κάποιος με vodafone να μας πει αν παίζει σωστα τα volte και vowifi?
  3. Το έχει κάποιος με vodafone να μας πει αν παίζει σωστα τα volte και vowifi?
  4. Έχεις κάποιος το 10 pro με vodafone να μας πει αν παίζει σωστα τα volte και vowifi?
  5. Πείραξα ό,τι βρήκα αλλά τίποτα. Φοβάμαι πως κάτι παίζει με το miui version (PCXEUVF). Μην είναι καμιά εξυπνάδα της vodafone :mad:
  6. Με καλώδιο. Όχι ασύρματα
  7. Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση. Όταν έχετε συνδεδεμένα ακουστικά οι ήχοι από μηνύματα (πχ viber, messenger) σας ακούγονται από το ηχείο της συσκευής; Σε μένα μόνο από τα ακουστικά και είναι σπαστικό πολύ. Έχω κάνει και επαναφορά την συσκευή και φυσικά έχω δοκιμάσει και με άλλα handsfree. Στις κλήσεις παίζει κανονικά ο ήχος από το ηχείο της συσκευής. Η συκευή μου φοράει miui version 11.0.5.0(PCXEUVF).
  8. Παιδιά, όταν έχετε συνδεδεμένα hands free και σας έρθει κάποιο μήνυμα (πχ viber, whats app) σας ακούγεται κανονικά η ειδοποίηση; Για κάποιο λόγο σε μένα παίζει μόνο η δόνηση και ο ήχος ακούγεται μόνο από τα ακουστικά. Στις εισερχόμενες κλήσεις όλα οκ. Αν τα αφαιρέσω ακούγονται κανονικά οι ειδοποιήσεις.
  9. Στο redmi note 7 δεν έπαιξε ποτέ native το wifi call της vodafone. Μόνο μέσω του app. Για το app αναφέρεσαι πως δεν λειτουργεί;
  10. Να μπω και γω στην παρέα του 8Τ από χθες! Να πω πως wifi calling παίζει native και από cosmote και από vodafone!! Όπως και το 4G+ και με τις 2. Εντύπωση μου κάνει πως φοράει miui 11.0.2.0 (PCXEUVF). Δείχνει branded vodafone και δεν το πήρα από κατάστημά της. Αλλά αν δεν μου κάνει νερά δεν νομίζω να ασχοληθώ :lol:
  11. Καλησπέρα παιδιά!! Επειδή με ενδιαφέρει το 8Τ, μία ερώτηση. Από αυτά που έχετε γράψει βλέπω σε cosmote πως σας παίζει native το wifi call. Υπάρχει κάποιος φίλος με vodafone να επιβεβαιώσει πως όντως παίζει και με αυτήν native? Στην σελίδα της φαίνεται στις συμβατές αλλά θέλω και επιβεβαίωση από κάποιον που το έχει χρησιμοποιήσει :)
  12. Έχει την PFGMIXM όχι την EU
  13. Ήρθε η 11.0.5.0 και μαζί το wifi call της cosmote. Η vodafone να δούμε πότε θα ασχοληθεί να παίξει και σε αυτήν native.
  14. Για vodafone ξέρουμε; :)
  15. Προφανώς εννοείς για cosmote έτσι; Ξέρουμε αν παίζει native πλέον με vodafone στο android 10?
  16. Native σου παίζει χωρίς το app? Μπορείς να ανεβάσεις κάποιο screenshot :)
  17. Ειμαι με την ΜΙΧΜ
  18. Ελλάδα εγώ κανονικά.
  19. Μόλις έφερε update 11.0.4.0. 547MB
  20. Το ενοχλητικό bug στο viber με την οθόνη που δεν "νιώθει" για να μπει σε μία συνομιλία όταν πατάς πάνω και με λίγο scroll πάνω κάτω μετά είναι οκ θα διορθωθεί; Είναι της συσκευής ή της εφαρμογής το πρόβλημα;
  21. Αυτό δεν δείχνει θέμα συσκευής αλλά παρόχου. Ίσως δεν έχει ενεργοποιημένη την υπηρεσία ενημέρωσης χαμένων κλήσεων
  22. Ξήλωσε το wallpaper carousel. Τελευταία το ξεκίνησε και είνα πολύ εκνευριστικό.
  23. Το app προφανώς εννοείς γιατί native μόνο cosmote παίζει wifi call.
  24. Θα απαιτήσεις επισκευή αλλιώς να σου δώσουν άλλη συσκευή με ίδια ή καλύτερα χαρακτηριστικά δωρεάν. Είναι υποχρέωσή τους να σου παράσχουν service αφού είναι αγορά από επίσημο μεταπωλητή :)
×
×
  • Create New...