Jump to content

Eatos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Eatos

  1. Σε GPS αυτοκινήτου; Καλά αν αυτό δεν είναι απόδειξη ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί τότε τι είναι... Για την ηχογράφηση δεν πήρα άδεια, απλώς ενεργοποίησα το recorder του MIUI στην κλήση, δεν την έχω ανεβάσει πουθενά και ούτε πρόκειται, την ήθελα για εμένα για να θυμάμαι επακριβώς τι μου είπε ο υπάλληλος (π.χ. ότι με διαβεβαίωσε πως ποτέ καμία αντίστοιχη υπηρεσία, πόσω μάλλον η ίδια με την πρώτη φορά, δε θα με ξαναχρεώσει).
  2. Αρχές Αυγούστου, σε ολοκαίνουριο αριθμό vodafone που δεν είχε δοθεί σε κανέναν και μπήκε σε αχρησιμοποίητο xiaomi redmi note 7, οι υπηρεσίες Twistbox και Dinoco αυτόματα μου έφαγαν όλη την κάρτα. Κάλεσα στη vodafone και ο υπάλληλος προσπαθούσε να με πείσει ότι εγγράφηκα σε κάποια συνδρομητική υπηρεσία για games, ή ότι κάποιος πήρε το κλειδωμένο με δαχτυλικό αποτύπωμα κινητό μου και με έγραψε. Όταν κατάλαβε ότι δεν πείθει, μου έκανε επιστροφή του ποσού που μου έφαγαν μέσα σε μισή ώρα και με διαβεβαίωσε ότι μπλόκαρε όλες τις υπηρεσίες "τρίτων"*(λέμε τώρα) από το να με ξαναχρεώσουν. Έχω την κλήση ηχογραφημένη, όπως και αυτοί. Τέλη Αυγούστου, η ίδια ακριβώς υπηρεσία (Twistbox) με ξαναχρεώνει και μου τρώει πάλι όλο το υπόλοιπο. Σε επικοινωνία που είχα με υπάλληλο στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης, αναφέροντας ότι ενώ με είχαν διαβεβαιώσει για την ασφάλεια του υπολοίπου μου από τέτοιου είδους υπηρεσίες τελικά έγινε το ίδιο, μετά από αρκετή πίεση από μεριάς μου η υπάλληλος μου πέταξε το επικό "εσείς εγγραφήκατε σε συνδρομητική υπηρεσία ενηλίκων με τον αριθμό σας". Έβαλα τα γέλια, της είπα να επαναλάβει αυτό που μου είπε για να επιβεβαιώσω ότι άκουσα καλά, το απέφυγε δίνοντάς μου μια έτοιμη απάντηση από αυτές που τους έχουν συμβουλέψει να δίνουν, της είπα να μου το ξαναπεί και να αφήσει τα υπόλοιπα, δεν το έκανε ποτέ. Της ζήτησα στοιχεία για την υπηρεσία ενηλίκων που εγγράφηκα και μου είπε ότι δεν έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα (θαύμα θαύμα, πριν λίγο είχε), μετά από πίεση μου είπε ότι μπορεί να δει μόνο νούμερα και όχι το είδος της υπηρεσίας, τη ρώτησα πως ξέρει ότι ήταν ενηλίκων τότε, οπότε νευρίασε και άρχισε να επαναλαμβάνει την ερώτηση "θέλετε κάτι άλλο πριν ολοκληρώσουμε τη συνομιλία μας;", χωρίς να δίνει κάποια άλλη απάντηση. Οι υπηρεσίες αυτές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ*από τη vodafone, είναι σίγουρα ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ. Το κυνήγι δεν πρέπει να αφορά μόνο στις υπηρεσίες αυτές αλλά στους ίδιους τους παρόχους κινητής που επιβεβαιωμένα πλέον επιτρέπουν στον κάθε απατεώνα να επιφέρει χρεώσεις χωρίς άδεια, παρέχοντας μάλιστα τον αριθμό μας σε αυτούς.
  3. Eatos

    Redmi Note 5

    Παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Σήμερα μου έπεσε το redmi note 5 και τα 'παιξε η οθόνη. Παρόλο που δεν έσπασε το τζάμι, μαύρισε από τη δεξιά πλευρά και η αφή δεν ανταποκρίνεται σωστά. Μπορεί κανείς να μου πει με σιγουριά τι οθόνη πρέπει να παραγγείλω για να μου την αλλάξουν; Ευχαριστώ πολύ!
  4. Εγώ δεν ψάχνω τον τίτλο της σειράς γιατί μόλις τη βρήκα. Αντιθέτως ψάχνω πού μπορώ να τη βρω στα ελληνικά, όπως ακριβώς την έβλεπα όταν ήμουν μικρός. Η σειρά λέγεται "Le avventure di Pinocchio" και είναι ιταλική. Η καλύτερη σειρά για την ιστορία του Πινόκιο που έχει υπάρξει ποτέ. Στο YouTube υπάρχει μόνο στα ιταλικά, εγώ ψάχνω να αγοράσω τα DVD στα ελληνικά αλλά δε βρίσκω τίποτα.
  5. Γεια σας! Σήμερα διάβασα σχόλιο τύπου σε σελίδα με κινεζοκινητά στο facebook που επέμενε ότι με κάποιο νέο νόμο που ψηφίστηκε το 2017, περνάνε όλα από τελωνείο. Ξέρει κανείς να μου πει αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο;
  6. Eatos

    Redmi 3S

    Επειδή σκοπεύω να το πάρω για τον αδερφό μου αύριο (την έκδοση με τα 3GB/32GB), υπάρχει κανένα γνωστό πρόβλημα ή είναι κομπλέ; Ευχαριστώ!
  7. Ναι όντως, τώρα που ξαναβλέπω το 3S, είναι μακράν καλύτερο. Μάλλον αυτό θα επιλέξω τελικά. Ευχαριστώ.
  8. Γεια σας! Ένας φίλος θέλει smartphone από Κίνα με μέγιστο budget 100€. Αυτά που ψάχνει είναι κυρίως: - οθόνη 5 και άνω ιντσών - επεξεργαστή που να σηκώνει άνετα games τύπου Clash of Clans - αρκετή μπαταρία - fingerprint scanner (εντελώς προαιρετικό) Οι συσκευές που κοιτάω μέχρι τώρα είναι το Xiaomi Redmi 4A και το Xiaomi Redmi 3S. Δε μας πειράζει το χρώμα, αρκεί να μην είναι ροζ :p Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο ή να με συμβουλεύσετε σχετικά με το ποιο από τα δύο να επιλέξω; Ευχαριστώ!
  9. Σε ευχαριστώ. Το πήρα από Gearbest, έχω πάρει άλλες δύο συσκευές από εκεί στο παρελθόν και δεν είχα πρόβλημα. Θέλω και το Xiaomi Redmi 4A από to2c επειδή δεν υπάρχει στο Gearbest αλλά τώρα με έβαλες σε σκέψεις. :p
  10. Θέλω να πάρω το συγκεκριμένο αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να το πάρω από Gearbest ή από to2c. Εσείς τι προτείνετε;
  11. Για όσους έχουν θέματα με το adware που ήρθε με το firmware update, αυτό που έκανα εγώ ήταν καταρχάς να το rootάρω ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνει ο φίλος εδώ και στη συνέχεια να απεγκαταστήσω όλες τις infected εφαρμογές της Leagoo (Beauty, Share, Apps κλπ).
  12. Το pickup και το gallery μπορει να μου πει καποιος πως το βγαζω απο τις αρχικες οθονες?
  13. Θα το δοκιμάσω. Σ'ευχαριστώ! EDIT: Πέτυχε. Ευχαριστώ πολύ!
  14. Γεια σας! Μου έφερε σήμερα ένα L9 II ο αδερφός μου το οποίο του έχει κολλήσει στο logo της LG (boot loop). Επειδή είμαι αρχάριος, μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται να το διορθώσω και αν ναι να μου δώσει link για κάποιο οδηγό? Δοκίμασα ήδη hard reset χωρίς επιτυχία.
  15. Παιδια ξερει κανεις πως μπορω να αφαιρεσω τις οθονες με το πικαπ και τις φωτογραφιες? Ευχαριστω! Επίσης μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος με το rootάρισμα? Link από κάποιο tutorial?
  16. Αα δεν το ήξερα. Μετά το restart εμφανίστηκαν πάντως. Να αλλάξω launcher?
  17. Παρέλαβα το δεύτερο σήμερα και όταν κάνω εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής από Playstore δεν εμφανίζεται στο μενού με τις υπόλοιπες. Πώς μπορώ να το φτιάξω?
  18. Εμένα το battery master που προκάλεσε μια ατελείωτη λούπα από απανωτά errors επειδή crashαρε. Το έβγαλα κι εγώ.
  19. Τους ρωτησα και μου ειπαν αυτό ακριβως που είπες κι εσυ με τη διάφορα οτι αυτοι επέμεναν να μην κάνω το update :P . Στην πρωτη συσκευη το εχω κανει ηδη και ανησυχησα. Ευχαριστώ!
  20. Σε email μου το έστειλαν. http://i.imgur.com/5oOmiwq.png Επίσης, για ποιο λογο να μην κάνω update?
  21. Θέλω να παραγγείλω δύο ξεχωριστά, παρήγγειλα το πρώτο χθες και μου ήρθε σήμερα μήνυμα από 1949 ότι "they have sent out my order". Να παραγγείλω τώρα το δεύτερο άφοβα (χωρίς να φοβάμαι ότι θα μου τα στείλουν μαζί και θα είναι τεράστιο το πακέτο) ή να περιμένω λίγο?
  22. Ας ρωτήσω κι εγώ κάτι που έχω απορία καιρό... Έχει κάποια διαφορά στο θέμα του τελωνείου αν η διεύθυνση αποστολής αντιστοιχεί σε πόλη ή νησί? Σε ποια από τις δύο περιπτώσεις κινδυνεύει περισσότερο να εκτελωνιστεί? Ευχαριστώ!
  23. Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι off-topic αλλά αν παραγγείλω δύο κινητά μαζί από 1949 υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσουν τελωνείο? Ευχαριστώ!
  24. Το είχα παραγγείλει σε περίοδο γιορτών και γι'αυτό άργησε αρκετά. Πάνω από μήνα σίγουρα.
×
×
  • Create New...