kodorevi8ulis Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Αν η χρήση είναι η κλασική που κάνει ο απλός χρήστης (φβ, νιβερ, ίντερνετ, φώτο) το λιγότερο 2ετια την βγάζει σίγουρα. Από υποστήριξη θα έχει σίγουρα επίσημα ακόμα ένα χρόνο (όπως είπαν θα πάρει και Android 9) απλά δεν θυμάμαι αν η χιαομι δίνει 2ετη επίσημη υποστήριξη στα κινητά της η περισσότερο. Στα 150 που έχουν δεν θα βρεις πολλες καλύτερες λύσεις από το 5ή το 6. δεν υπάρχει αυτό το επίσημη υποστήριξη στα κινητά της αν μιλάμε για εκδόσεις android για miui , οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divo Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Διάβασα σε site του εξωτερικού ότι με pixel expirience δεν υπάρχει πια το θέμα με τα stories στο instagram. (low fps video κλπ) Είναι κάτι που ισχυεί; Αν ναι μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει με το πως να περάσω την Pixel; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Σαφώς και είναι ακόμα vfm! Χτες πήρε και android 9 (dev 9.3.25). Καλημέρα φίλε ilmas. Με ποιο τρόπο πήρες την android 9; Σου ήρθε OTA; Εγώ δεν έχω δει ακόμη κάποια ειδοποίηση. Μήπως άλλαξες την περιοχή;;; Υπάρχει κάποιος οδηγός που ακολούθησες;;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Σήμερα ήρθε OTA με την έκδοση 9.3.28 Όλα καλά, εμφανισιακά δεν έχει κάποια διαφορά αφού η εμφάνιση βασίζεται στο miui version και όχι στο Android version. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Διάβασα σε site του εξωτερικού ότι με pixel expirience δεν υπάρχει πια το θέμα με τα stories στο instagram. (low fps video κλπ) Είναι κάτι που ισχυεί; Αν ναι μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει με το πως να περάσω την Pixel; Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΠοτέ δεν υπήρχε αυτό το θέμα, είναι αποκλειστικό του MIUI. Αρχικά, πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader σου. en.miui.com/unclock με το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου ξεκινάς διαδικασία και σου βγάζει πόσο χρόνο πρεπει να περιμένεις. Συνήθως είναι 15 μέρες. Όταν περασει αυτό το διάστημα, θα είσαι έτοιμος να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις TWRP και την ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikopoulos Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Καλημέρα φίλε ilmas. Με ποιο τρόπο πήρες την android 9; Σου ήρθε OTA; Εγώ δεν έχω δει ακόμη κάποια ειδοποίηση. Μήπως άλλαξες την περιοχή;;; Υπάρχει κάποιος οδηγός που ακολούθησες;;; Ευχαριστώ! Είναι ενημέρωση για global beta rom. Αν έχεις την global stable, θα περιμενεις ακόμα. Παράθεση Nokia 3310 - Panasonic GD67 - Siemens MC60 - Siemens M65 - Sony Ericsson K750 - Samsung U600 - Samsung F480 - Nokia E52 - Lenovo A789 - Xiaomi Redmi 3 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Mi 10 lite 5G - Oneplus Nord 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Η Global Stable έχει μείνει εδώ Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Καλησπέρα μια ερώτηση μου έβγαλε υπηρεσίες χιαομι σιμ . Γίνεται ενεργοποίηση.. Τι είναι ξέρει κάνει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 καλησπερα αγορασα εν smartwatch samsung gear s3 frontier και δεν μορω να το συνδεσω με το rn5 (αγορασμενο απο γερμανο ),καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 καλησπερα αγορασα εν smartwatch samsung gear s3 frontier και δεν μορω να το συνδεσω με το rn5 (αγορασμενο απο γερμανο ),καποια λυση? Έχεις εγκαταστήσει το Galaxy Wearable, το αντίστοιχο plugin για το ρολόι σου και το Samsung Health; Υπάρχουν στο Playstore. Εγώ έχω το gearfit 2 και συνδέεται κανονικά. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Πάντως φίλοι....η μπροστινή κάμερα, είναι το λιγότερο τραγική. :( Δεν ξέρω αν έχει αναλυθεί το θέμα της, αλλά εγώ προσωπικά είμαι πολύ δυσαρεστημένος και το συγκρίνω με ένα ΖΤΕ blade 5ετίας. Τραγικές σέλφι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 τραγική όσο δε πάει..τα ίδια χάλια και το 6 pro.Με Gcam...θα πέσεις απο τα σύννεφα με τη διαφορά..Βγάζει σαν κινητό το λιγότερο των 300€... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Γιατί ρε παιδιά τραγική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Η μπροστινή κάμερα, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά αλλά δε νομίζω ότι είναι τόσο κακή πια. Μήπως έχεις φορεμένο tempered glass το οποίο καλύπτει την κάμερα? Διότι αυτό παρατήρησα εγώ, από την στιγμή που έβαλα τζαμάκι, που δεν εχει τρύπα για την κάμερα, οι φωτογραφίες έχουν χάσει μεγάλο ποσοστό της ανάλυσης, ειδικά το βράδυ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης μια άλλη ερώτηση, την οποία έκανα και στο αδελφό forum αλλά δεν πήρα απάντηση. Μήπως έχει κανείς το Bluetooth Headset της Xiaomi να μου πει εντυπώσεις σε σχέση με το τηλέφωνο. Το είχα παλιότερα συνδεδεμένο με το RN3 αλλά ο ήχος του ήταν σχετικά χαμηλός. Το ίδιο συνέβαινε και στο bluetooth του αυτοκινήτου. Τώρα με το RN5 ο ήχος έχει δυναμώσει αισθητά στο αυτοκίνητο αλλά δεν έχω πλέον το headset διότι το έχασα και δεν μπορώ να δω την ποιότητα-ένταση του ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Επίσης μια άλλη ερώτηση, την οποία έκανα και στο αδελφό forum αλλά δεν πήρα απάντηση. Μήπως έχει κανείς το Bluetooth Headset της Xiaomi να μου πει εντυπώσεις σε σχέση με το τηλέφωνο. Το είχα παλιότερα συνδεδεμένο με το RN3 αλλά ο ήχος του ήταν σχετικά χαμηλός. Το ίδιο συνέβαινε και στο bluetooth του αυτοκινήτου. Τώρα με το RN5 ο ήχος έχει δυναμώσει αισθητά στο αυτοκίνητο αλλά δεν έχω πλέον το headset διότι το έχασα και δεν μπορώ να δω την ποιότητα-ένταση του ήχου. Το έχω και είμαι ικανοποιημένος και από την ένταση και από την ποιότητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 τραγική όσο δε πάει..τα ίδια χάλια και το 6 pro.Με Gcam...θα πέσεις απο τα σύννεφα με τη διαφορά..Βγάζει σαν κινητό το λιγότερο των 300€... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔουλεύει με gcam η μπροστινή? Το έφτιαξαν? σε ποια έκδοση? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Το έχω και είμαι ικανοποιημένος και από την ένταση και από την ποιότητα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 εμενα παντως μια χαρα μου φαινοταν η καμερα γιατι το ειχα και γω πριν 2 μηνες και το εδωσα στη δικια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 (edited) Εγώ έχω το Note 5 από πέρσι τον Αύγουστο. Selfie δέν τραβάω. Η μπροστινή stock camera είναι πάρα πολύ καλή. Βίντεο όμως προτιμώ να τραβάω με το open camera, με κάποιες ρυθμίσεις ανεβαίνει η ποιότητα κατακόρυφα Και τραβάει και 4Κ για όποιον τον ενδιαφέρει. Σε κάνα μήνα θα το δώσω στη γυναίκα μου και θα πάρω το Note 6 pro. Έχει κάποιες μικροβελτιώσεις, όπως καλύτερη selfie λίγο καλύτερο βίντεο και πιο ποιοτική οθόνη.Το Note 7 δεν με πείθει. Πλαστικουρα, χειρότερο η selfie του, μόνο λίγο στα βραδινά καλύτερο. Πάντως σε γενικές γραμμές και με το πεντάρι είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα του. Edited April 4, 2019 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Δουλεύει με gcam η μπροστινή? Το έφτιαξαν? σε ποια έκδοση? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Σε arnovas δουλευει χωρις hdr+/hdr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Και οι 2 με 2πλο πάτημα στο κατω μερος έχει manual controls.Η 1η λειτουργει άψογα το hdr η 2η οχι στη σελφι καθώς ειναι 6ρα.. https://drive.google.com/file/d/1PVbHiI4afwojweCtEfwZF5XGNXVPABz8/view https://drive.google.com/file/d/1LexOgfW7SB9xdddqFepRmy0BEYYifoUP/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Πειραματίζομαι εδώ και λίγο καιρο για χρήση VoIP για τηλεφωνία από το κινητο.Το note 5 υποστηρίζει κλήση sip απ' ότι ανακάλυψα αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου να μου δίνει την δυνατότητα όταν καλώ απ' τον stock dialer να επιλέγω αν η κλήση θα είναι κανονική η sip.Θα πρέπει κάθε φορά να μπαίνω στις ρυθμίσεις και να το αλλάζω. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια κρυφή ρύθμιση κάπου στον dialer; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Αρχίσαμε τα προβλήματα, μου κρασαρει το mi remote! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Έχεις εγκαταστήσει το Galaxy Wearable, το αντίστοιχο plugin για το ρολόι σου και το Samsung Health; Υπάρχουν στο Playstore. Εγώ έχω το gearfit 2 και συνδέεται κανονικά. Δεν συνδεόταν με τιποτα..διαβαζα στο νετ διαφορα εφαγα τουλαχιστον 3 ωρες και ειχα απογοητευτεί .εν τέλει για κάποιον άγνωστο λόγο άλλαξα την γλωσσά του κινητού σε αγγλικα και συνδέθηκε!μετα γύρισα στα ελληνικά και συνέχισε να ειναι συνδεδεμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Καλησπέρα, μπορώ με την official miui να αλλάξω kernel και να βάλω Derp? Κάπου διάβασα ότι είναι καλός για μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts