mksstratos Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Γειά σας αγαπητοί μια ερώτηση παρακαλώ.Προσπαθώ τις τελευταίες ημέρες να χρησιμοποιήσω εφαρμογές τύπου airdroid, mobizen κτλ για να μπορώ να χειρίζομαι τη συσκευή από υπολογιστή αλλά ενώ συνδέεται μια χαρά και βλέπω την οθόνη, δε μπορώ να το χειριστώ. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Είμαι με την τελευταία Ελληνική ρομ δεν το έχω πειράξει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Και μετά; Sent from my iPad using TapatalkΚάπου εκεί θα βρεις "σύρσιμο κουμπιού αρχικής προς τα πάνω" ή κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Κάπου εκεί θα βρεις "σύρσιμο κουμπιού αρχικής προς τα πάνω" ή κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει αυτό φίλε μου... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 (edited) Πάντως, σε σχέση με τα υπόλοιπα Xiaomi, το έχουν ψιλοπαρατημένο το 5άρι...Σωστό,αλλά ήρθε μετά το 6 το 7 σε λίγο το pro,εμένα με χάλασε που έπεσε η τιμή του πάρα πολύ και σχετικά γρήγορα σε σχέση με άλλα xiaomi Edited March 20, 2019 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Σωστό,αλλά ήρθε μετά το 6 το 7 σε λίγο το pro,εμένα με χάλασε που έπεσε η τιμή του πάρα πολύ και σχετικά γρήγορα σε σχέση με άλλα xiaomiΌταν βγαίνουν κάθε τόσο καινούργια μοντέλα λογικό είναι. Βέβαια από γενιά σε γενιά δεν υπάρχουν αξιόλογες διαφορές, πχ από 5 σε 6. Οι τιμές τις ξιαομι θα ανέβουν όταν αρχίσουν να επενδύουν στο λογισμικό. Να παίρνεις κινητό που το μαμά λογισμικό σου πετάει διαφημίσεις κάθε λίγο και λιγάκι είναι τουλάχιστον τραγικό. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Καλημέρα σας Να κάνω μια ερώτηση για τη συσκευή που έχει ένας φίλος που του έχει σπάσει τα νεύρα γενικώς με διάφορα θεματακια... Έχει την έκδοση 4/64 (αγορά από σκρουτζομαγαζο), ενώ στο 4Χ που είχε του πέρναγε ο ήχος του ραδιοφώνου στο Bluetooth εδώ δεν πηγαίνει... Μπορείτε να τσεκάρετε εσείς σε κάποια συσκευή εάν μεταφέρετε ο ήχος στη λειτουργία του και να με ενημερώσετε ώστε να αποφύγω το γεγονός να το πετάξει στο τοίχο;;;Το δοκίμασα μόλις για 1η φορά. Στην αρχή τα ίδια και σε μένα. Ο ήχος fm δεν πήγαινε στο συνδεμένο bluetooth ηχείο. Με εκκαθάριση δεδομένων και αναγκαστική διακοπή (μερικές φορές) του ραδιοφώνου το είδε κανονικά. Edit: Άκυρο, το έκλεισα και το ξανάνοιξα και πάλι τα ίδια. Αν θες ντε και καλά να ακούς ραδιόφωνο από bluetooth, θα πρέπει αν κάνεις την ίδια διαδικασία κάθε φορά.Για δοκιμάστε το σας παρακαλώ γιατί ο φίλος είναι στα πρόθυρα να το δώσει... Ετσι για την ιστορία μου είπε ότι δε το κάνει σε συσκευές που έχουν έρθει από την infoquest... Προσωπικά μου φαίνεται παράξενο (το δικό του από σκρουτζομαγαζο)... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Κάπου διάβασα, ότι ετοιμάσουν τη 9 Άντε να δούμε... Γιατί το σκάλωμα στα gestures δεν το έχουν διορθώσει... Σωστό,αλλά ήρθε μετά το 6 το 7 σε λίγο το pro,εμένα με χάλασε που έπεσε η τιμή του πάρα πολύ και σχετικά γρήγορα σε σχέση με άλλα xiaomi Ποτέ δεν είχε σημασία αυτό για τη Xiaomi.. Το Note 4X έχει πάρει πιο πρόσφατη έκδοση miui... Όταν βγαίνουν κάθε τόσο καινούργια μοντέλα λογικό είναι. Βέβαια από γενιά σε γενιά δεν υπάρχουν αξιόλογες διαφορές, πχ από 5 σε 6. Οι τιμές τις ξιαομι θα ανέβουν όταν αρχίσουν να επενδύουν στο λογισμικό. Να παίρνεις κινητό που το μαμά λογισμικό σου πετάει διαφημίσεις κάθε λίγο και λιγάκι είναι τουλάχιστον τραγικό. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Για πες που έχεις δει διαφημίσεις... Γιατί πολύ το γράφετε και έχοντας αλλάξει 5-6 συσκευές Xiaomi είδα μόνο σε 1 και αυτό διορθώθηκε. Για αγορές από Κίνα δε θα σχολιάσω.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Όταν βγαίνουν κάθε τόσο καινούργια μοντέλα λογικό είναι. Βέβαια από γενιά σε γενιά δεν υπάρχουν αξιόλογες διαφορές, πχ από 5 σε 6. Οι τιμές τις ξιαομι θα ανέβουν όταν αρχίσουν να επενδύουν στο λογισμικό. Να παίρνεις κινητό που το μαμά λογισμικό σου πετάει διαφημίσεις κάθε λίγο και λιγάκι είναι τουλάχιστον τραγικό. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkπιθανόν να στο κάνει κάποια εφαρμογή,στα άλλα συμφωνω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποτέ δεν είχε σημασία αυτό για τη Xiaomi.. Το Note 4X έχει πάρει πιο πρόσφατη έκδοση miuiτο ξέρω ότι να ναι δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Εγώ από Αύγουστο με το 5αρι κανένα θέμα απολύτως....το 7αρι μόνο στις βραδινές λήψεις στην ουσία υπερτερεί....αλλιώς πλαστικουρα με νέο design! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriskou78 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Aφου δε συνδεεται σημαινει οτι δεν ηταν ανοιχτο το wifi(αν μπορεις ανοιξ'το απ τα quick settings στη lockscreen) Αν δε γινεται τιποτα τοτε μαλλον μονο factory reset μπορει να κανει αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ κατα τις αρχικες ρυθμισεις να βαλει το λογαριασμο google που ειχε παλια γιατι ισως αλλιως κλειδωσει το κινητο λογω frp(factory reset protection) Καλημέρα!! Το άνοιξα το WiFi αλλά και πάλι δεν το βρίσκει!! Θα πάω για factory reset!! Σε ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Άντε να δούμε... Γιατί το σκάλωμα στα gestures δεν το έχουν διορθώσει... Ποτέ δεν είχε σημασία αυτό για τη Xiaomi.. Το Note 4X έχει πάρει πιο πρόσφατη έκδοση miui... Για πες που έχεις δει διαφημίσεις... Γιατί πολύ το γράφετε και έχοντας αλλάξει 5-6 συσκευές Xiaomi είδα μόνο σε 1 και αυτό διορθώθηκε. Για αγορές από Κίνα δε θα σχολιάσω..Xiaomi redmi note 5 Xiaomi redmi note 4x Αγορασμένα από Κίνα και περασμένη ρομ από το official site άρα μιλάμε για πεντακάθαρη ρομ. Διαφημίσεις σε file manager, music app, security και δε θυμάμαι που αλλού γιατί είτε άλλαξα ρομ είτε περνούσα αντ μπλοκ. Η ίδια η xiaomi το έχει επιβεβαίωση, δε μιλάμε για πειραγμένες ρομ από το κατάστημα. Όπως συνέβαινε πριν χρόνια. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Xiaomi redmi note 5 Xiaomi redmi note 4x Αγορασμένα από Κίνα και περασμένη ρομ από το official site άρα μιλάμε για πεντακάθαρη ρομ. Διαφημίσεις σε file manager, music app, security και δε θυμάμαι που αλλού γιατί είτε άλλαξα ρομ είτε περνούσα αντ μπλοκ. Η ίδια η xiaomi το έχει επιβεβαίωση, δε μιλάμε για πειραγμένες ρομ από το κατάστημα. Όπως συνέβαινε πριν χρόνια. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Μόνο σε redmi 4x είδα. 1 φορά. Όπως το έγραψα και σε ένα άλλο θέμα. Πας Settings -> Installed Apps -> 3 τελείες πάνω δεξιά -> Show hidden apps Βρίσκεις το msa, διαγράφεις τα πάντα και μετά το απενεργοποιείς. Πρέπει να σταματήσει αυτό το βλέπω διαφημίσεις παντού. Redmi Note 3 Pro. Redmi 4A. Redmi 4X. Redmi Note 4X. Redmi Note 5. Redmi Note 5A. Pocophone F1. Ούτε 1 διαφήμιση με official stable. Τα πολλά μαγειρέματα θα άφησαν κάποιο κατάλοιπο της Κινέζικης rom. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Μόνο σε redmi 4x είδα. 1 φορά. Όπως το έγραψα και σε ένα άλλο θέμα. Πας Settings -> Installed Apps -> 3 τελείες πάνω δεξιά -> Show hidden apps Βρίσκεις το msa, διαγράφεις τα πάντα και μετά το απενεργοποιείς. Πρέπει να σταματήσει αυτό το βλέπω διαφημίσεις παντού. Redmi Note 3 Pro. Redmi 4A. Redmi 4X. Redmi Note 4X. Redmi Note 5. Redmi Note 5A. Pocophone F1. Ούτε 1 διαφήμιση με official stable. Τα πολλά μαγειρέματα θα άφησαν κάποιο κατάλοιπο της Κινέζικης rom.Το κουμπί της απενεργοποίησης δεν είναι ενεργό. MIUI 10.2.2.0. Αλλά ούτε και σε παλαιότερες μπορούσες να το απενεργοποιήσεις αν θυμάμαι καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Μόνο σε redmi 4x είδα. 1 φορά. Όπως το έγραψα και σε ένα άλλο θέμα. Πας Settings -> Installed Apps -> 3 τελείες πάνω δεξιά -> Show hidden apps Βρίσκεις το msa, διαγράφεις τα πάντα και μετά το απενεργοποιείς. Πρέπει να σταματήσει αυτό το βλέπω διαφημίσεις παντού. Redmi Note 3 Pro. Redmi 4A. Redmi 4X. Redmi Note 4X. Redmi Note 5. Redmi Note 5A. Pocophone F1. Ούτε 1 διαφήμιση με official stable. Τα πολλά μαγειρέματα θα άφησαν κάποιο κατάλοιπο της Κινέζικης rom.Αυτό με το κατάλοιπο των Κινέζων νταξει ξεφεύγει πολύ. Λογικά με κάθε αναβάθμιση είτε άλλαζαν κάτι ή είτε πρόσθεταν κάτι και έπρεπε να το ξανά κάνεις. Και σε Miui 9 και αρχές του 10 σίγουρα δεν υπήρχε αυτό με το msa, έπρεπε να πηγαίνεις σε κάθε εφαρμογή να κλείνεις τις προτάσεις, κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον τώρα έβαλαν μια πιο μαζική επιλογή. Κάτι είναι και αυτό Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1ts0s Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Σήμερα πήρα την MIUI 10.2.2.0 λοκεισον Ελλάδα. Πρώτες εντυπώσεις όλα κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikopoulos Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Κι εγώ σήμερα. Patch ασφαλείας Μαρτιου Παράθεση Nokia 3310 - Panasonic GD67 - Siemens MC60 - Siemens M65 - Sony Ericsson K750 - Samsung U600 - Samsung F480 - Nokia E52 - Lenovo A789 - Xiaomi Redmi 3 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Mi 10 lite 5G - Oneplus Nord 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Το κουμπί της απενεργοποίησης δεν είναι ενεργό. MIUI 10.2.2.0. Αλλά ούτε και σε παλαιότερες μπορούσες να το απενεργοποιήσεις αν θυμάμαι καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άρα, μέσω google play το απενεργοποίησα. Αυτό με το κατάλοιπο των Κινέζων νταξει ξεφεύγει πολύ. Λογικά με κάθε αναβάθμιση είτε άλλαζαν κάτι ή είτε πρόσθεταν κάτι και έπρεπε να το ξανά κάνεις. Και σε Miui 9 και αρχές του 10 σίγουρα δεν υπήρχε αυτό με το msa, έπρεπε να πηγαίνεις σε κάθε εφαρμογή να κλείνεις τις προτάσεις, κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον τώρα έβαλαν μια πιο μαζική επιλογή. Κάτι είναι και αυτό Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Το msa πάντα υπάρχει, αλλά είναι στις κρυφές εφαρμογές. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Καλημέρα. Υπάρχει η δυνατότητα σε redmi note 5 με κάποια εφαρμογή να επιλέξω εγω σε ποια μπάντα lte να συνδέεται η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Άρα, μέσω google play το απενεργοποίησα. Διευκρίνισε σε παρακαλώ τι εννοείς. Πώς απενεργοποιείς μια εφαρμογή μέσα από google play; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Διευκρίνισε σε παρακαλώ τι εννοείς. Πώς απενεργοποιείς μια εφαρμογή μέσα από google play; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Play Store -> Ανοίγεις το μενού από αριστερά -> Help & Feedback -> Delete apps that you installed -> Tap to go to application settings. Αυτό σε πηγαίνει σε λίστα των εφαρμογών, διαφορετική από αυτή που βλέπεις στις ρυθμίσεις του κινητού. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Play Store -> Ανοίγεις το μενού από αριστερά -> Help & Feedback -> Delete apps that you installed -> Tap to go to application settings. Αυτό σε πηγαίνει σε λίστα των εφαρμογών, διαφορετική από αυτή που βλέπεις στις ρυθμίσεις του κινητού.Στο help & feedback βλέπω αυτό . Δεν μπορώ να δω τις επιλογές που αναφέρεις η κάτι κάνω λάθος. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 η νέα αναβάθμιση δείχνει να πίνει το αίμα της μπαταρίας αφύσικα γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Στο help & feedback βλέπω αυτό . Δεν μπορώ να δω τις επιλογές που αναφέρεις η κάτι κάνω λάθος. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από το Note 5 είναι το screenshot; Πριν έβλεπα στο poco. Στο 5 οι επιλογές που βλέπω είναι: - Play Store won't open, load or download apps - Uninstall apps or extensions - Add or remove an account ok Android - Delete or disable apps on Android - Install and manage apps Αυτές οι επιλογές εμφανίζονται μόνο όταν κάνω ένα βήμα πίσω, από αυτή που σου είπα στο προηγούμενο post. Στα Ελληνικά δεν έχω ποτέ τις συσκευές μου, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις διαφορετικές επιλογές. Στο μοναδικό smartphone που χρειαζόταν η απενεργοποίηση(Redmi 4x), το disable ήταν ενεργό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Ρε παιδιά μέχρι σήμερα κάνοντας swipe up μου έβγαζε το Google search. Ξαφνικά μου βγάζει τον φυλλομετρητη του miui. Πώς αλλάζει αυτό. Έχω φάει τον κόσμο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ ρε παιδιά έχουμε καμία λύση; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Παιδιά με την 10.2.2.0 είμαστε εντάξει; Να προχωρήσω ή υπάρχουν θεματακια; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts