Jump to content

Kriskou78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kriskou78

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Kriskou78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. σε ευχαριστώ πολύ!! Μια χαρά τώρα!! Να είσαι καλά!!τα λαγκαρισματα να δω ποτε θα τα φι ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ευχαριστώ πολύ!! Μια χαρά τώρα!! Να είσαι καλά!! έφυγε ένα σοβαρό πρόβλημα!!τα λαγκαρισματα να δω ποτε θα διορθωθούν!! Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι όταν βγαίνω από μια σελίδα η εφαρμογή που παγώνει η οθόνη και πρέπει να ξανακάνω κίνηση προς στα πίσω να πάει στην αρχική οθόνη! και το άλλο όταν γράφω μήνυμα ανά πατήσω χαμηλά την οθόνη κοντά στο διάστημα μου με πετάει από το πληκτρολόγιο!!και όλα αυτά μετά την αναβάθμιση! Δεν ξέρω αν παθαίνει και κανείς άλλος!!
  2. Καλησπέρα ! Μπορείτε να το εξηγήσετε και ελληνικά που πάμε να το διορθώσουμε! Ευχαριστώ ,!! ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα ! Μπορείτε να το εξηγήσετε και ελληνικά που πάμε να το διορθώσουμε! Ευχαριστώ ,!!
  3. Καλημέρα!! Σε ευχαριστώ και πάλι!! Το έκανα αλα σχεδόν από μια εβδομάδα μου το ξανακάνει!!
  4. Οκ !σε ευχαριστώ πολύ!!
  5. Επειδή το κάνει και σε εμένα!! Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο ποιο αναλυτικά πως κάνω απεγκατασταση ενημερώσεων !! Ευχαριστώ!!
  6. Καλησπέρα!! Σήμερα αγόρασα το mi8 στα λεφτά που το πήρα νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή ακόμη και σήμερα!! Απλά για να μην ψάχνω πίσω πως μπορώ να gcam; Χρειάζεται και που υστερεί φωτογραφικά; Ευχαριστώ!!
  7. Οκ ότι πεις!! Δεν δίνω συνέχεια στο θέμα!! Μην κουράσουμε και άλλο!!
  8. Δεν υπάρχει το Netflix στο play store και όταν πάει να το κατεβάσει από το chrome τις λέει ότι δεν είναι συμβατή με την συσκευή!! Σε ευχαριστώ θα τις τι στείλω !!
  9. Αυτό που λέει να δώσω άδεια εκτός play δεν το βρίσκω με τίποτα!! Το τάμπλετ είναι android 8 έτσι λέει!![λ
  10. Καί που το πρόβλημα!! Ψάχνω να βρω μια λύση!! Έχουμε κάποιο περιορισμό!!!;;
  11. Καλησπέρα!!δεν ξέρω αν είναι σχετικό το θέμα που θα αναλύσω !! Έχει να κάνει με την μη εγκατάσταση του Netflix σε ένα chuwi hi pad τάμπλετ!! Είναι android δεν το έχει στο play store και όταν πας να το κατεβάσεις από το chrome σου λέει ότι δεν είναι συμβατή αυτή η εφαρμογή!! Κάπου διάβασα ότι πρέπει να δώσω άδεια από την ασφάλεια σε εφαρμογές μην εγκεκριμένες από το play store και ούτε αυτό το βρίσκω !! Υποσημειώση το τάμπλετ το έχω αγοράσει για δώρο σε φίλη!! Και δεν το έχω στα χέρια μου!!
  12. Έλα ντε!!το έχω δει που το κάνουν θέμα στο YouTube για android συσκευές και μια λύση είναι αυτό που είπα που ούτε αυτό βρίσκω στο τάμπλετ!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη Επειδή είμαι και λίγο άσχετος θες να δεις άμα τκ κατάλαβα!! Δηλαδή να μπω σε αυτό το site Και να το κατεβάσω από εκεί!! Ε!;;
  13. Καλησπέρα!!δεν ξέρω αν είναι σχετικό το θέμα που θα αναλύσω !! Έχει να κάνει με την μη εγκατάσταση του Netflix σε ένα chuwi hi pad τάμπλετ!! Είναι android δεν το έχει στο play store και όταν πας να το κατεβάσεις από το chrome σου λέει ότι δεν είναι συμβατή αυτή η εφαρμογή!! Κάπου διάβασα ότι πρέπει να δώσω άδεια από την ασφάλεια σε εφαρμογές μην εγκεκριμένες από το play store και ούτε αυτό το βρίσκω !! Υποσημειώση το τάμπλετ το έχω αγοράσει για δώρο σε φίλη!! Και δεν το έχω στα χέρια μου!!
  14. Καλησπέρα!!δεν ξέρω αν είναι σχετικό το θέμα που θα αναλύσω !! Έχει να κάνει με την μη εγκατάσταση του Netflix σε ένα chuwi hi pad τάμπλετ!! Είναι android δεν το έχει στο play store και όταν πας να το κατεβάσεις από το chrome σου λέει ότι δεν είναι συμβατή αυτή η εφαρμογή!! Κάπου διάβασα ότι πρέπει να δώσω άδεια από την ασφάλεια σε εφαρμογές μην εγκεκριμένες από το play store και ούτε αυτό το βρίσκω !! Υποσημειώση το τάμπλετ το έχω αγοράσει για δώρο σε φίλη!! Και δεν το έχω στα χέρια μου!!
×
×
  • Create New...