highland1 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 εμενα τελικα εστρωσε με την δευτερη φορα. ενω ειχα περασει ota ηταν τραγικη τελικα δοκιμασα να την ξαναριξω γιατι απελπιστηκα και τελικα μ την δευτερη φορα. οντως ξεχνας να το φορτισειςΝαι καμιά σχέση,να σου πω σκέφτομαι να το αφήσω έτσι όπως είναι και να μην κάνω μελλοντικές αναβαθμίσεις αν δεν είναι στα ίδια επίπεδα αυτονομίας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tradenik Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Καλησπερα στην ομαδα ,επειδή η εβδομαδα εκλεισε με πτωση του NOTE 5 στο νερο , καταφερα και το ανοιξα αφου το ελυσα ολο και το καθαρισα με αλκοολη την 1 φορα μπηκε κανονικα εσβησα να βαλω sim και απο τοτε κολλησε δεν ξεκιναει εχει μεινει στην αρχικη σελιδα που βγαζει το logo τωρα κανω φορματ να ξαναπερασω τα παντα ,καμια ιδεα , περασα λειτουργικο μετα απο φορματ και κολλαει στο σημα το mi συνδέετε στο pc κανονικα μπαινει στο TWRP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbecos Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Πως μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα SD ? Υπάρχει κάποιος τρόπος, γιατί μέχρι τώρα δεν μπορώ να το καταφέρω στο redmi note 5.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Έχω τηλεόραση Samsung δεκαετίας και έχει hdmi , θα μπορούσα με αυτό το εργαλείο της εικόνας να μεταφέρω την εικόνα του κινητού στην τηλεόραση?? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- (MHL to HDMI Cable Adapter High Speed Micro USB to HDTV HDMI Adapter Converter Video Cables)Δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 σχετικά με την εφαρμογή του καιρού ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να κάνει μόνη της ενημέρωση ; Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Εγω ένα mhl που δοκίμασα δεν δουλεύει... Νομίζω κάποια Samsung μπορούν... Καλή χρονιά σε όλους Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 καλησπέρα και καλή χρονιά, πως μπορώ να δω τα απεσταλμένα sms. Αν κάποιος μου απαντήσει βλέπω και το απεσταλμένο, αν δεν απαντήσει δεν μπορώ να δω αυτό που έχω στείλει εγώ. Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Από την εφαρμογή των μηνυμάτων σου βγάζει σε συνομιλίες τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikopoulos Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Έχω τηλεόραση Samsung δεκαετίας και έχει hdmi , θα μπορούσα με αυτό το εργαλείο της εικόνας να μεταφέρω την εικόνα του κινητού στην τηλεόραση?? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- (MHL to HDMI Cable Adapter High Speed Micro USB to HDTV HDMI Adapter Converter Video Cables)Δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτό!! Εδώ http://www.mhltech.org/devices.aspx?tid=1 θα βρεις τις συμβατες συσκευές με το mhl. Μόνο η samsung το υποστηρίζει ακόμα. Οι υπόλοιποι μόνο ασύρματα πλεον. Στην περίπτωσή σου θα χρειαστείς κάτι σε chrome cast. Παράθεση Nokia 3310 - Panasonic GD67 - Siemens MC60 - Siemens M65 - Sony Ericsson K750 - Samsung U600 - Samsung F480 - Nokia E52 - Lenovo A789 - Xiaomi Redmi 3 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Mi 10 lite 5G - Oneplus Nord 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Από την εφαρμογή των μηνυμάτων σου βγάζει σε συνομιλίες τα μηνύματα. καλημέρα, δικό μου λάθος. Όπως δείχνω στην φωτογραφία πατώντας εκεί που λέει 52 παραλήπτες βλέπω και που αλλού πήγε το sms Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Εδώ http://www.mhltech.org/devices.aspx?tid=1 θα βρεις τις συμβατες συσκευές με το mhl. Μόνο η samsung το υποστηρίζει ακόμα. Οι υπόλοιποι μόνο ασύρματα πλεον. Στην περίπτωσή σου θα χρειαστείς κάτι σε chrome cast. Ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά! ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ένα mhl που δοκίμασα δεν δουλεύει... Νομίζω κάποια Samsung μπορούν... Καλή χρονιά σε όλους Ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Πώς μπορώ να βλέπω σε αριθμό με καλούν? Έχω δύο κάρτες και θα με βόλευε κάτι σαν πχ πράσινη οθόνη όταν καλούν σε οτε και κόκκινη σε wind. Θέλω να σταματήσω την μια αλλά δεν γνωρίζω την συχνότητα χρήσης τους. Ευχαριστώ Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλή χρονιά. Έχουμε MIUI 10.2.1.0 Global stable update https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/how-to/received-9-5-17-ota-update-t3813192. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλή χρονιά. Έχουμε MIUI 10.2.1.0 Global stable update https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/how-to/received-9-5-17-ota-update-t3813192. Για να δούμε. Εγώ γιατί έχω μείνει με την 10.0.2.0 και δεν μου βγάζει update; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Εγώ γιατί έχω μείνει με την 10.0.2.0 και δεν μου βγάζει update; Και εγώ εκεί ξε-μεινα...:rolleyes: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Παω να βαλω το update κ μου γραφει οτι ειναι σε Beta εκδοση. Δεν ειναι η Stable στο link? (10.2.1.0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Πέρασα σήμερα την τελευταία ota 10.0.6.0 ( για να την περάσω επέλεξα πρώτα χώρα Ινδία ) Απογοητευμένος και από αυτήν την αναβάθμιση, δυστυχώς η xiaomi εξακολουθεί να μην υποστηρίζει ρύθμιση για bluetooth ακουστικά στης -πρόσθετες ρυθμίσεις - ακουστικά & και εφέ ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Πέρασα σήμερα την τελευταία ota 10.0.6.0 ( για να την περάσω επέλεξα πρώτα χώρα Ινδία ) Απογοητευμένος και από αυτήν την αναβάθμιση, δυστυχώς η xiaomi εξακολουθεί να μην υποστηρίζει ρύθμιση για bluetooth ακουστικά στης -πρόσθετες ρυθμίσεις - ακουστικά & και εφέ ήχου. Αυτο ειναι το μονο σου προβλημα; Γι αυτο εισαι απογοητευμένος; Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Έκαναν δώρο σε φίλη το κινητό και είναι με κινεζική. Διάβασα σε προηγούμενη σελίδα πως μπορεί να γίνει brick αν το αλλαξω; Η αυτό έχει να κάνει με το αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος και μόνο; Τώρα είναι stock China. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Πέρασα την 10.2 και έως τώρα δείχνει πολύ καλή! Αρκετά smooth με μερικές πινελιές που εμένα μου φάνηκαν προς την σωστή κατεύθυνση! Μπαταρία θα δείξει, αν και με βαριά χρήση δείχνει να είναι ένα κλικ καλύτερη! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Πέρασα κ εγώ, νομίζω το face unlock ένα κλικ πιο πάνω πιο γρήγορο. Animations όταν βγαίνεις από εφαρμογη πιο smooth, ο ποσοστιαιος δείκτης στην μπαταρία πιο μαζεμένος κ ωραίος. Προς το παρόν δεν έχω άποψη για μπαταρία! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να συμπληρώσω ότι με περιοχή Ρωσία όταν πέρασε το update η γραμματοσειρά ήταν σπασμένη τα Ελληνικά στα τηλέφωνα, διορθώνεται με μια αλλαγή στο Region σε Ελλάδα κ μετά ξανά πίσω. Στον καιρό η γραμματοσειρά στην 5ημερη πρόγνωση ακόμη τα ιδια σπασμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 εμφανεστατη η αλλαγη στα τρια βασικα κουμπια πλοηγησης ειναι το πρωτο που χτυπαει στο ματι μετα την αναβαθμιση νομιζω οτι τα εκαναν σαν του MI A2 ο δεικτης ποσοστου της μπαταριας εχει αλλαξει οταν το εχεις σε ποσοστο εμφανιζει αριθμητικα μεσα στο κουτακι το ποσοστο της μπαταριας τα αλλα θα τα δουμε στην πορεια προβλημα στην γραμματοσειρα δεν διαπιστωσα προς το παρον το εχω και γω region Ρωσια για το face unlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Καμία απάντηση για την μετατροπή από China σε global? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikopoulos Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Κάνε μια ερώτηση εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21673-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-Xiaomi/?pageNo=173 με ένα screenshot του λογισμικού του τηλεφώνου (εκεί που φαίνεται η έκδοση της rom Κ.λπ.), για να σε βοηθήσουν τα παιδιά της κοινότητας. Επειδή το whyred το αγόρασα από infoquest δεν έχω ασχοληθεί να του περάσω άλλη rom, οπότε δεν κατέχω τις παίζει μετά τις πρόσφατες απαγορεύσεις της xiaomi. Παράθεση Nokia 3310 - Panasonic GD67 - Siemens MC60 - Siemens M65 - Sony Ericsson K750 - Samsung U600 - Samsung F480 - Nokia E52 - Lenovo A789 - Xiaomi Redmi 3 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Mi 10 lite 5G - Oneplus Nord 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Έκαναν δώρο σε φίλη το κινητό και είναι με κινεζική. Διάβασα σε προηγούμενη σελίδα πως μπορεί να γίνει brick αν το αλλαξω; Η αυτό έχει να κάνει με το αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος και μόνο; Τώρα είναι stock China. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκλειδώσει bootloader για να προχωρήσει σε οποιαδήποτε αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts