stroubi Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Σήμερα το παρέλαβα και εγώ από Κοτσοβολο Silver :D Καλησπερα... Καταρχην καλοριζικο σε οσους το πηραν... Να ρωτησω κατι? Πως το παραλαβατε απο κοτσωβολο?? Σας πηραν τηλ να πατε σημερα π.χ? Και ποτε σας πηραν? Εμενα με πηραν τηλ για να παω τη Μ.Παρασκευη απογευμα...μου εστειλαν και μηνυμα να παω μετα τις 5 στο καταστημα..επειδη εφυγα για πασχα μιλησα με το καταστημα και μετα απο πολλα κανονισαμε να παω με την επιστροφη μου απο το χωριο...παω σημερα στα καπακια και μου λενε οτι δεν παραδιδουν νωριτερα απο 21 ή 28 απριλιου (αλλα ο ενας αλλα ο αλλος υπαλληλος) λογω samsung..ξενερωσα.... εσεις πως γινεται και παραλαμβανετε σημερα βρε παιδια? Ευχαριστω Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisr Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Φιλε μου εγω το προπαραγγειλα πριν 2 εβδομαδες και...εδωσα προκαταβολη 500ε και τα αλλα 5 δοσεις...εφοσων υπεγραψα και εδωσα την προκαταβολη και τα σχετικα επικοινωνησαν μαζι μου και ολα καλα μου εστειλαν αριθμο αποστολης με γενικη ταχυδρομικη και ολα καλα,αψογοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Καλημερα... Καταρχην...φιλη! Εγω αρχες του μηνα εκανα παραγγελια...οικονομικα ειμαστε οκ....με πηραν τηλεφωνο απο το ιδιο το καταστημα και μηνυμα για παραλαβη και χθες τιποτα.....και να μου λενε αλλα αντ αλλων...ειμαι στο τσακ για ακυρωση... Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 https://www.sammobile.com/2017/04/18/galaxy-s8-galaxy-s8-plus-review-samsung-brings-future-not-perfect/ Pros Gorgeous design with minimal bezel Beautiful displays Improved cameras On-screen keys with force touch home button Top notch performance Improved sound quality, AKG earphones IP68 water resistance Iris scanner works great, even with sunglasses Facial recognition is ultra quick Cons Average battery life Odd fingerprint sensor placement Bixby button is annoying Bixby currently limited Iris and facial recognition don’t work together Display’s 18:5:9 aspect ratio underutilized S8+ might be too tall for some Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Και σε αυτό το review αναφέρεται το πρόβλημα του pink display όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις παρακάτω φωτογραφίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Deal breaker και DOA ξεκάθαρα αν αντικρίσουμε τέτοια οθόνη. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisr Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Καλημερα... Καταρχην...φιλη! Εγω αρχες του μηνα εκανα παραγγελια...οικονομικα ειμαστε οκ....με πηραν τηλεφωνο απο το ιδιο το καταστημα και μηνυμα για παραλαβη και χθες τιποτα.....και να μου λενε αλλα αντ αλλων...ειμαι στο τσακ για ακυρωση... Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκαταρχην φιλη συγνωμη,υπαρχει τετοια περιπτωση να μην εχουν αλλα αποθεματα γιατι εμενα με το που ηρθε το βγαλανε τελειως το midnight black απο το σκρουτζ στον κοτσοβολο δηλαδη δεν το εχει καθολου ουτε καν κατοπιν παραγγελιας,εγω ειμαι ευχαριστημενος απο το καταστημα το ιδιο και ο φιλος μου που πηρε huawei p10 plus απο το ιδιο καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 καταρχην φιλη συγνωμη,υπαρχει τετοια περιπτωση να μην εχουν αλλα αποθεματα γιατι εμενα με το που ηρθε το βγαλανε τελειως το midnight black απο το σκρουτζ στον κοτσοβολο δηλαδη δεν το εχει καθολου ουτε καν κατοπιν παραγγελιας,εγω ειμαι ευχαριστημενος απο το καταστημα το ιδιο και ο φιλος μου που πηρε huawei p10 plus απο το ιδιο καταστημα Σε ερωτηση μου αν μπορω να το παραλαβω απο αλλο καταστημα μου ειπαν οχι γιατι ειναι χρεωμενα στην καθε παραγγελια...και δεν μου ειπαν οτι δεν υπαρχει αποθεμα...το εχουν..αλλα δεν μου το παραδιδουν επειδη δεν τους αφηνει η samsung αλλα βλεπω οτι αλλοι παραλαμβανουν κανονικα απο κωτσοβολο..... τι να πω δεν ξερω πια.. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Υπομονή 2 ημέρες ακόμα, πως κάνετε έτσι... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Σήμερα το παρέλαβα και εγώ από Κοτσοβολο Silver :D Βάλε μας φώτο αν μπορείς αποντο silver. Αυτό έχω κάνει και εγώ παραγγελία από το Amazon. Ήμουν ανάμεσα στο silver και στο black αλλά επέλεξα το Silver Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Μια απορια εχω.Ας μου απαντησει καποιος.Αν ειμαι of topic διαγραψτε την ερωτηση μου. Για ποιον λογο εχουν καποιοι τοση βιασυνη να παρουν καποιο gadget οπως το εν λογω κινητο πρωτοι απο ολους,σε τοσο υψηλη τιμη που προφανως δεν θα εχουν και ανεση μιας και βαζουν δοσεις γνωριζοντας δε οτι ειναι υπερτιμολογημενο και σαν αποδειξη του τελευταιου σε 4-5 μηνες θα ειναι κατω η τιμη τουλαχιστον 30%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Μια απορια εχω.Ας μου απαντησει καποιος.Αν ειμαι of topic διαγραψτε την ερωτηση μου. Για ποιον λογο εχουν καποιοι τοση βιασυνη να παρουν καποιο gadget οπως το εν λογω κινητο πρωτοι απο ολους,σε τοσο υψηλη τιμη που προφανως δεν θα εχουν και ανεση μιας και βαζουν δοσεις γνωριζοντας δε οτι ειναι υπερτιμολογημενο και σαν αποδειξη του τελευταιου σε 4-5 μηνες θα ειναι κατω η τιμη τουλαχιστον 30%. Προφανώς επειδή διαθέτουν τα χρήματα αλλά και επειδή έχουν "αρρώστια" με τις συσκευες. Ο καθένας μας έχει "αρρώστια" με κάτι που θα υπερβάλλουμε και είναι σεβαστό. Απλά τα πράγματα δηλαδή. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Προφανώς επειδή διαθέτουν τα χρήματα αλλά και επειδή έχουν "αρρώστια" με τις συσκευες. Ο καθένας μας έχει "αρρώστια" με κάτι που θα υπερβάλλουμε και είναι σεβαστό. Απλά τα πράγματα δηλαδή. Ναι σεβαστο ειναι απλα απορια εχω γιατι και εγω καποτε το εκανα συχνα και τωρα καπως αραιοτερα και θαθελα μεσω αλλου να μαθω και για μενα. ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Βάλε μας φώτο αν μπορείς αποντο silver. Αυτό έχω κάνει και εγώ παραγγελία από το Amazon. Ήμουν ανάμεσα στο silver και στο black αλλά επέλεξα το Silver Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk +1 Φωτο please!!!! Μεγειές και καλοδούλευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Η αναμονή τρώει μπαταρία όπως γίνεται με τα κινητα της Samsung https://ibb.co/izsuMQ https://ibb.co/bWNN85 Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Τελευταία συσκευή της Samsung με μπαταρία με όλη την σημασία της λέξης θα παραμείνει το s7 edge. Δεν τους κόβω ούτε σε Note 8 να βελτιώσουν την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Η αναμονή τρώει μπαταρία όπως γίνεται με τα κινητα της Samsung https://ibb.co/izsuMQ https://ibb.co/bWNN85 Απο την αλλη εγω εχω απιστευτους χρονους σε αναμονη... Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Έχουμε κανα νέο για παραλαβές από Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Deal breaker και DOA ξεκάθαρα αν αντικρίσουμε τέτοια οθόνη. Sent from my iPad using Tapatalk Άλεξ είχες κάποιο νεότερο από αμαζον? Εγώ τίποτα ακόμα και βλέπω στο site τους Πώς άλλαξαν την παράδοση για τις 28 του μηνός Nikos S7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 (edited) το κινητακι εχει ενα θεμα σε χρωμα μαυρο με τις δαχτυλιες....ομως σε χρωμα γκρι το οποιο ειδα και επαιξα ειναι καταπληκτικο και μοιαζει σαν να μην το εχεις πιασει. oi οθονες απλα θελουν μια ρυθμισουλα...και ενα ρισταρτ μετα απο την ρυθμιση...θα στρωσει το κινητο αμεσως. wifi μετριο θα ελεγα,αυτο το καταλαβα αμεσως ενω ακουστικο στο αυτι ειναι τελειο. Το ακουστικο το κεντρικο ειναι λιγο μιεχ. design/οθονη/σημα ειμαστε στο απολυτο τοπ. οσοι το αγορασετε θα το καταλαβετε αμεσως.Ενδεχεται να το αγορασω και εγω αλλα πρωτα θα δω τι λεει η μπαταρια. την καλημερα μου στην παρεα. Edited April 20, 2017 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Καλημερα σε ολη την παρεα μολις το παρελαβα και εγω: Το κινητο πραγματικα ειναι απεκτω το εβαλα διπλα στο S7 το απλο που εχω και στο s7 edge μου και μου φανηκαν παλιοτερα μπροστα απο το S8. Το 8 το καλο που λεμεν. Ειναι γρηγορο πραγματικα. Μου αρεσει η οθονη του αν και με το ματι απο κοντα τα 5.7 φενονται καπως μικρο μεγευθος σε σχεση με το 5.5 του S7 Edge αλλα ειμαι υπεραΕΥΧΑΡΙτημενος με την επιλογη μου. Το πηρα με συμβολαιο απο τα RED της Cytas με RED3 + 60Ευρω μπροστα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Καλορίζικο και καλοδούλευτο. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Καλορίζικο και καλοδούλευτο. :D Να σαι καλα φιλε μου :D. Εσυ ποτε θα το παρεις με το καλο ; Ή ποιος αλλος θα το παρει με το καλο ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 (edited) Άλεξ είχες κάποιο νεότερο από αμαζον? Εγώ τίποτα ακόμα και βλέπω στο site τους Πώς άλλαξαν την παράδοση για τις 28 του μηνός Nikos S7 edge Σε επικοινωνία εχθές μου είπαν ότι σήμερα είναι να αποσταλεί. Σε διαφορετική περίπτωση να επικοινωνήσω εκ νέου μαζί τους. Sent from my iPad using Tapatalk Edited April 20, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά όσοι έχετε κάνει τουλάχιστον 2 φορτίσεις, πώς βλέπετε τη μπαταρία σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts