GaNgBaNg Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ποσοι ενδιαφερονται για το s8, αντι για s8+? Εγώ σίγουρα για S8. Δεν θέλω κάτι πάνω από 5.8″ και οι διαστάσεις του κινητού είναι πλέον ιδανικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 ψηνομαι και εγω αλλα προς το φθινοπωρο.ελπιζω η samsung να δωσει 2 χρονια εγγυηση,οσο δηλαδη ολη συσκευη. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 S8+ μου φαίνεται μεγάλο,αλλα η μπαταρία του απλού s8 μικρή!! Περίεργα τα κάνανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Εγω ενδιαφερομαι για S8 παρα για το S8+ μια χαρα θα κανω την δουλεια μ οπως με το Note 4 επισης. Το προπαραγγιλα και αναμενω για παραλαβη γυρω στις 18-27 του μηνα θα με ειδοποιησουν. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 S8+ μου φαίνεται μεγάλο,αλλα η μπαταρία του απλού s8 μικρή!! Περίεργα τα κάνανε. Έτσι ακριβώς. Απλά το S8+ δεν είναι μεγάλο αλλά μακρύ και στενό. Πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 S8+ μου φαίνεται μεγάλο,αλλα η μπαταρία του απλού s8 μικρή!! Περίεργα τα κάνανε. Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisr Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 εγω πουλησα το s7 edge και περιμενω...σιγουρα το s8 το s8 + δεν μου κανει ειναι πολύ μεγαλο...ισως το προ παραγγειλω από κοτσοβολο θα δειξει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awueu Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλησπέρα, βρίσκομαι στο Μόναχο αυτές τις μέρες και πέρασα μια βόλτα για να δω από κοντά τις συσκευές. Το s8 είναι φανταστικό στο πιάσιμο, χωράει άψογα στην παλάμη, όμως είναι μακρύ και δύσκολο στη λειτουργία του notification bar (εάν ήταν στις 5.1 ίντσες θα ήταν τέλειο). Το s8+ εντυπωσιακό λόγω της τεράστιας οθόνης όμως πολύ μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Καλησπέρα, βρίσκομαι στο Μόναχο αυτές τις μέρες και πέρασα μια βόλτα για να δω από κοντά τις συσκευές. Το s8 είναι φανταστικό στο πιάσιμο, χωράει άψογα στην παλάμη, όμως είναι μακρύ και δύσκολο στη λειτουργία του notification bar (εάν ήταν στις 5.1 ίντσες θα ήταν τέλειο). Το s8+ εντυπωσιακό λόγω της τεράστιας οθόνης όμως πολύ μεγάλο. Με 5.1 θα ήταν τέλεια αποτυχία και θα πούλαγαν περισσότερο και τα Cubot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Κ εγω για s8 θα παω αν δεν απογοητευσει η μπαταρια του.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awueu Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Αναφέρω μικρότερο μέγεθος οθονης γιατί είναι λιγο μακρύ το s8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Αναφέρω μικρότερο μέγεθος οθονης γιατί είναι λιγο μακρύ το s8 μου φαινεται πολυ τελειο σε μεγεθος.... οσοι προπαραγγειλατε το κινητο εχετε παρει και θηκη? εγω σκεφτομαι να παω σε spigen μερια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 S8 vs LG G6 S8 vs S7 edge S8 vs iPhone 7 plus S8 review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 http://www.displaymate.com/Galaxy_S8_ShootOut_01.htm DisplayMate απλά respect. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=V9uz2p3dCrs Ελληνας πρεπει να ναι 100% αυτος ο τυπος καλα πως το παρελαβε και εμεις ακομη περιμενουμε ; Δειτε το μενου που επιλεγει οτι λεει τηλεφωνο μηνυματα καμερα ρυθμισεις κλπ ολα στα ελληνικα τα γυρισε και αν δεν ειναι ελληνας τι σκατα ειναι και το παρελαβε ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=V9uz2p3dCrs Ελληνας πρεπει να ναι 100% αυτος ο τυπος καλα πως το παρελαβε και εμεις ακομη περιμενουμε ; Δειτε το μενου που επιλεγει οτι λεει τηλεφωνο μηνυματα καμερα ρυθμισεις κλπ ολα στα ελληνικα τα γυρισε και αν δεν ειναι ελληνας τι σκατα ειναι και το παρελαβε ; Το unboxing του Πλαισίου είναι που έχει ποσταριστεί μερικές σελίδες πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Το unboxing του Πλαισίου είναι που έχει ποσταριστεί μερικές σελίδες πριν... Μαλιστα δεν το προσεξα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Τα έπιασα πριν λίγο στα χέρια μου και τα δύο (mediamarkt Γερμανίας). Το μικρό είναι σα να έχει 5-5,2 ίντσες οθόνη, γλιστράει πολύ και είναι άβολο στη χρήση (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Τα έπιασα πριν λίγο στα χέρια μου και τα δύο (mediamarkt Γερμανίας). Το μικρό είναι σα να έχει 5-5,2 ίντσες οθόνη, γλιστράει πολύ και είναι άβολο στη χρήση (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα). Το μεγάλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Τα έπιασα πριν λίγο στα χέρια μου και τα δύο (mediamarkt Γερμανίας). Το μικρό είναι σα να έχει 5-5,2 ίντσες οθόνη, γλιστράει πολύ και είναι άβολο στη χρήση (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα). Από τι συσκευή έρχεσαι? Όσοι δουλεύουν s7 edge το έχουν περάσει αυτό το learning curve πιασίματος και δεν έχει καμία διαφορά από το s7 edge. Τα έπιασα κ εγώ κ τα 2 και δεν ένιωσα καμία διαφορά από το s7 edge που το δουλεύω γυμνό, χωρίς θήκες. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 (edited) Το μεγάλο δεν είχε μπαταρία και έχω άποψη μόνο για το μέγεθος. Αύριο ίσως ξαναπάω. Πλησιάζει πολύ στο s7 edge αν μιλάμε για πιάσιμο, μόνο που είναι λίγο μακρύτερο. Και τα δύο πάντως λεπτά. Είδα βιντεάκι στο μικρό από το YouTube και δεν το ευχαριστήθηκα. Το μόνο καλό είναι πως τα πιάνεις καλύτερα στο χέρι. Εγώ έχω το Oneplus one. Edited April 4, 2017 by magiktigra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ποσοι ενδιαφερονται για το s8, αντι για s8+? Μόνο το μικρό Βαγγέλη για εμένα αξίζει μια δοκιμή που πιο βολικό θα είναι μιας και ίδιες διαστάσεις με 7 edge είναι. Το μεγάλο ξεφεύγει πολύ σε διαστάσεις ειδικά μήκος τηλεκοντριζει περισσότερο και εργονομία πάει περίπατο. Ούτε τα gestures σε σώζουν να κατεβάζεις κουρτίνα παραμένει πολύ υψηλό το μήκος της συσκευής. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Το μικρό για μένα, εκτός αν η μπαταρία είναι χάλια, η έχει μεγάλη διαφορά από το plus.... Θα περιμένω reviews για αυτό το θέμα... Πάντως στην τιμή που το ζητάνε θα έπρεπε να δίνουν και το gear vr με το τηλεκοντρόλ τουλάχιστον για τις προπαραγγελιες. Περίμενα κάτι παραπάνω ειδικά ύστερα από το φιάσκο με το note 7.... Ούτε αυτοί που τα επέστρεψαν δεν είχαν κάποια έκπτωση.... Με βλέπω υπομονή κάνα δίμηνο τρίμηνο να πέσει 200 ευρώ (χαλαρά) και στα 600 με 650 να το χτυπήσω... Αφού δώσω το s7 edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 http://www.androidcentral.com/galaxy-s8-first-photo-video-samples?utm_content=buffer17489&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Σε ποια χρωματα θα ερθει Ελλαδα ξερουμε? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts