Jump to content

Guest 26

Members
  • Δημοσιεύσεις

    567
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Guest 26

  • Ημ. Γέννησης 04/10/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Guest 26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κοιταξε ipad pro 11αρι που εχω δει απο κοντα τα σπαει...ναι οι amoled ειναι εξισου καλες αλλα και στα κινητα μου εγω προτιμω lcd...απο εκει και περα γνωμη μου απεφυγε android tablet..το ios ουτε εγω ειμαι φαν αλλα αυτο που κανει το κανει πολυ καλα και ισως να το αγαπησεις οσο αφορα σε tablet..anyway μη κουραζω αλλο καποιος που ισως εχει δουλεψει η και εχει και τα 2 ας πει μια πιο καλη γνωμη...
  2. Εχωντας αγοράσει στη μητέρα μου ένα Toshiba πριν 2 χρόνια και βλέποντας ένα επίσης 3 χρόνων ταμπλετ της σαμσουνγκ θα σου πρότεινα να μη πας σε ταμπλετ με Android. Από την άλλη έκατσες πολλά χρόνια με αυτό που έχεις οπότε ίσως να μην έχεις θέμα αλλά δε ξέρω... Αν και στα κινητά παίρνω μόνο Android για ταμολετ θα σου πρότεινα μόνο iPad αλλά δε ξερω κατά πόσο μπορείς να κάνεις jailbreak και τα σχετικά. Καλύτερα ψαξτο πολύ και αν κάνεις αυτά που θες πήγαινε στ iPad που ναι και εγγύηση. Αλλιώς σε αυτά τα λεφτά να ξέρεις παίρνεις και ένα αξιόπιστο λαπτοπ η θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το xiaomi MI max 3 που ναι 7 ίντσες βέβαια αλλά είναι σχεδόν όλο οθόνη...στο λέω μήπως και.. Άκυρο το ξέρω.. :)
  3. Επίσης αρκετά καλά κινητά.. Το μόνο που δε θα χεις είναι δίπλα ηχεία και απλά μια μέτρια κάμερα στην οποία όμως βάζεις μια gcam και την απογειώνεις...σε όλα τα άλλα είναι πλήρες κινητά και τα oneplus...στα συν ότι έχουν τρελή υποστήριξη από xda(αν είσαι μέσα σε αυτά) και θα σου βγάλει πολλά χρόνια εύκολα.
  4. Μαρεσει που κανένας μα κανένας δεν προτείνει htc.. Φίλε μου δες συγκριτικά οποίων κινητών θες με το HTC u12+ και θα δεις πόσο καλή κάμερα έχει και ας μην διαφημίζεται καθόλου... Όσο για την ευχρηστία και το λειτουργικό είναι έτη φωτός μπροστά από Huawei.
  5. G7 με διαφορά... Εάν ακούς και μουσική το dac θα σε καλύψει πλήρως.. Εάν δεν είσαι τόσο της μουσικής μπορείς να πάρεις και το poco αλλά θα σου πρότεινα το g7...
  6. htc u11 η σονυ xz2....5,5 ιντσες και τα 2 αλλα συσκευαρες και οι 2...
  7. Το p30 lite είναι midrange συσκευή ενώ το p20 ναυαρχίδα.. Οποτε για το lite μη το σκέφτεσαι.. Το ότι θα ναι πιο καινούργιο δε το κάνει πιο καλό.. Νομίζω η καλύτερη σου επιλογή είναι το p20 από public σε αυτά τα λεφτά..
  8. Τότε η περιμένεις η πας σε νοκια 7.1.. Καλή συσκευή από ότι διαβάζω για τα λεφτά της.
  9. Και οι 2 οθόνες είναι αρκετά καλές.. Από εκεί και πέρα είναι θέμα oled vs lcd.. Εγώ προσωπικά προτιμώ τις lcd αλλά και η oled του p20 είναι αρκετά καλή.. Όσο για τις φώτο αυτό με το ζουμ το παρατηρώ σε αρκετές συσκευές αλλά δε ξέρω τι ακριβώς παίζει.. Κάποιος πιο ειδικός σε αυτό το θέμα μπορεί να μας πει τι γίνεται ακριβώς..
  10. μπορεις ειτε απο καποιο ευρωπαικο αμαζον η απο καποιο σκρουτζομαγαζο...απλα σε περιπτωση που παθει κατι θα εχεις αναμονη..και οσο αφορα το hardware τα πιξελ ειναι ετσι και ετσι με αυτα που διαβαζω..απο εκει και περα μπορεις να πας και σε νοκια με android one απλα αφου εχεις να διαθεσεις πολλα λεφτα παρε κατι καλο και ξεμπερδεψες..παλιο δε το λες το πιξελ 2..περσι βγηκε..αλλη καλη επιλογη ειναι το σονυ χζ3..το λογισμικο του ΠΕΤΑΕΙ κυριολεκτικα...τσεκαρε κριτικες στο youtube..
  11. Βάλε αλλά 33 ευρώ και πήγαινε σε πιξελ 2 και δε θα ξανασκεφτεις να ξαναλλαξεις κινητό για αλλά 3-4 χρόνια.
  12. Ξεκάθαρα στο xz2.. Χωρίς να έχω καμία από τις 2 συσκευές βέβαια απλά έχοντας δουλέψει στο παρελθόν σονυ και έχοντας δει Huawei p20 που έχει καλός φίλος πήγαινε σε σονυ. Στο μόνο που θα χάσεις λίγο είναι η κάμερα και αυτό κυρίως σε βραδινές λήψεις.. Μιλώντας για αυτόματο γιατί με manual mode θα πάρεις πολύ καλά αποτελέσματα και στο σονυ. Από εκεί και πέρα το λογισμικό της σονυ είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με Huawei. Θα σου κρατήσει και παραπάνω χρόνια χωρίς λαγκαρισματα και τα σχετικά οπότε για μένα σονυ δαγκωτό.. Αν κάποιος τις έχει δουλέψει και τις 2 ανέμενε και άλλες συμβουλές.
  13. Δες και htc u11...ειναι 50 ευρώ παραπανω από το μπάτζετ σου αλλά είναι κλασεις ανώτερο από όλα όσα σου αναφέρουν σε όλα..
  14. Λογικά θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το τοπίο με το hardware της htc... Είχα διαβάσει ότι σκεφτοντουσαν να το κάνουν όπως η νοκια και να τους φτιάχνουν τις συσκευές άλλη εταιρεία και αυτοί να βάζουν το software...
×
×
  • Create New...