andersgr Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Εχω μια απορια που μπορει να λυθει και απο εφαρμογη και απο καποιο πειραγμα οποτε ρωταω εδω. Εχω το lenovo s820 που εχει 4gb(στα χαρτια) εσωτερικη μνημη και αυτα ειναι χωρισμενα σε 1 και 1,5γβ. Εβαλα sd των 8gb και επελεξα να αποθηκευει τις εφαρμογες στην sd. Τωρα ομως εχει γινει ενα μπερδεμα και για εσωτερικη μνημη βλεπει την usb memory (δηλαδη την δευτερευουσα μνημη απο το partition) Στο app2sd βλεπει μονο την usb memory απο τις 2 εσωτερικες. Επειδη εχω μπερδευτει μπορει καποιος να βοηθησει να βρω τον δρομο μου? Ή εστω να μου προτεινετε καποια εφαρμογη που να μεταφερει και τα δεδομενα των παιχνιδιων στην sd γιατι η εσωτερικη ειναι γεματη και δεν εχω τι αλλο να μεταφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 παιδιά καλησπέρα αγόρασε ο γιος μου ένα κινητό turbo-x αndroid και έχει yahoo mail. Πρεπει να εχει gmail για το google play ή και με αυτό μπορεί να κάνει τη συνδεσή του? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 παιδιά καλησπέρα αγόρασε ο γιος μου ένα κινητό turbo-x αndroid και έχει yahoo mail. Πρεπει να εχει gmail για το google play ή και με αυτό μπορεί να κάνει τη συνδεσή του? Μόνο με gmail μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 προσπαθω σε ενα turbo-x g520 τηλέφωνο να συνδεθω με το play store αλλά δεν έχει το αντιστοιχο εικονιδιο στο τηλεφωνο. μπορει κανεις να με βοηθησει? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Τα turbo-x δεν έχουν προ-εγκατεστημένο το play store αλλά το plaisio store.. Πρέπει να βρεις τρόπο να το ρουτάρεις και μετά ακολουθώντας την διαδικασία εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4871265#post4871265 ή κάποια παρόμοια να του βάλεις το google play store.Λογικά ρουτάρεται εύκολα με το framaroot-->boromir exploit Edited December 20, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 εγω παντως google account με hotmail εχω ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordoftherings Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Τα turbo-x δεν έχουν προ-εγκατεστημένο το play store αλλά το plaisio store.. Πρέπει να βρεις τρόπο να το ρουτάρεις και μετά ακολουθώντας την διαδικασία εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4871265#post4871265 ή κάποια παρόμοια να του βάλεις το google play store.Λογικά ρουτάρεται εύκολα με το framaroot-->boromir exploit Γιατι αν βρει το αρχειο apk της εφαρμογης δεν μπορει απλα να εγκαταστησει το google play? Edited December 20, 2013 by Lordoftherings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Γιατι αν βρει το αρχειο apk της εφαρμογης δεν μπορει απλα να εγκαταστησει το google play? Όχι, δεν δουλεύει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 εγω παντως google account με hotmail εχω ;) Τί εννοείς;Δουλεύεις το play με Hotmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Μηπως ξερει καποιος παιδια;; :( Καλημερα παιδια, πως μπορω να περασω μια ρομ στην συσκευη μου "για να την φλασαρω" που δεν εχει καρτα μνημης, τωρα μπορω να μπω μονο στο recovery CWM και δεν εχει καποια ρομ επανω. οταν παταω mount usb storage δεν κανει τιποτα, η συσκευη μου ειναι η Moto G Ευχαριστω Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordoftherings Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Όντως δεν δουλεύει έτσι γιατί το δοκιμάσα σε ενός φίλου μου turbo-x breeze 3 και όντως ενώ το εγκαθιστά δεν τρέχει. Οπότε τι διαδικασία πρέπει να κάνουμε για να εγκαταστήσουμε το google play σε ένα turbo-x tablet με περασμένο το android 4.1.1? Οι αθλιοι του πλαισιου μου ειπαν οτι το google play δεν ειναι συμβατο με κανενα τους turbo-x tablet και να κατεβασω το 1mobile που ειναι εξησου καλο. Ειναι αξιοπιστο αυτο το 1mobile? Εσεις τι εχετε να πειτε για αυτο? Δεν υπαρχει τροπος να εγκαταστησουμε το google play σε καποιο turbo-x μηχανημα? Edited December 21, 2013 by Lordoftherings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 εγώ απλά τους το πήγα πίσω το turbo x και το άλλαξα με ένα lg L9 το οποίο συνεργάζεται με το google play. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Μηπως ξερει καποιος παιδια;; :( Καλημερα παιδια, πως μπορω να περασω μια ρομ στην συσκευη μου "για να την φλασαρω" που δεν εχει καρτα μνημης, τωρα μπορω να μπω μονο στο recovery CWM και δεν εχει καποια ρομ επανω. οταν παταω mount usb storage δεν κανει τιποτα, η συσκευη μου ειναι η Moto G Ευχαριστω εδω δεν προκειται να σου απαντησει καποιος γιατι ειναι γενικο το θεμα και καθε συσκευη εχει τα δικα της κολπα... πηγαινε στο θεμα του nexus 5 (βρισκεται μεσα στο γενικο της LG) γραψε εκει. θα σου απαντησουν τι πρεπει να κανεις λογικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordoftherings Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 εγώ απλά τους το πήγα πίσω το turbo x και το άλλαξα με ένα lg L9 το οποίο συνεργάζεται με το google play. Ναι αυτο ομως δεν ειναι λυση φιλε μου. Μιας και οσοι το εχουν αγορασει δεν νομιζω να εχουν την δυνατοτητα χρηματων να παρουν αλλο tablet ακριβοτερο. Εμπαση περιπτωση υπαρχει κανενας τροπος να εγκαταστησουμε το google play εστω και αν κανουμε ρουτ το tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Εμπαση περιπτωση υπαρχει κανενας τροπος να εγκαταστησουμε το google play εστω και αν κανουμε ρουτ το tablet. Εννοείται, ότι αν ρουτάρεις το μηχανάκι, σίγουρα μπορείς. Ψάξε στο γκουγκλ για, Google play installer, αν δεν ξέρεις τον χειροκίνητο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ναι αυτο ομως δεν ειναι λυση φιλε μου. Μιας και οσοι το εχουν αγορασει δεν νομιζω να εχουν την δυνατοτητα χρηματων να παρουν αλλο tablet ακριβοτερο. Εμπαση περιπτωση υπαρχει κανενας τροπος να εγκαταστησουμε το google play εστω και αν κανουμε ρουτ το tablet. δεν μιλαω για tablet αλλά για τηλέφωνο. Πάντως αν θέλεις να το ρουτάρεις μπορείς να έχεις το google play http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4871265#post4871265 Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ναι αυτο ομως δεν ειναι λυση φιλε μου. Μιας και οσοι το εχουν αγορασει δεν νομιζω να εχουν την δυνατοτητα χρηματων να παρουν αλλο tablet ακριβοτερο. Εμπαση περιπτωση υπαρχει κανενας τροπος να εγκαταστησουμε το google play εστω και αν κανουμε ρουτ το tablet. είχα χρησιμοποιήσει αυτό τον τρόπο για να κάνω το vending.apk (το google play store app) να ανήκει στο system app http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-any-app-as-system-app-on-android/ μετά από μια επανεκκίνηση το google play δούλευε κανονικά (στην περίπτωση μου) αν δεν θες το es file explorer, μπορείς να αλλάξεις τα permissions και με τον root explorer εφάμιλλο του google play είναι και το aptoide http://www.aptoide.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Για ταμπλετα που δεν κρατάει τις ρυθμίσεις apn έχετε καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (Έκανα αναζήτηση στο forum αλλά δεν βρήκα καποιο παρόμοιο θέμα κι έτσι είπα να ρωτήσω.) Απ ότι έχω καταλάβει, τα push emails είναι η μέθοδος με την οποία το πρόγραμμα που σε ενημερώνει για τα email σου δεν κάνει συνεχώς ανανεώσεις ανά κάποιο καθορισμένο χρόνο αλλά όταν έρχεται ένα νέο email στον server αυτός ενημερώνει αυτόματα το πρόγραμμα κι έτσι γλιτώνεις και τις συνεχείς ενημερώσεις (κόστος σε data) και ενημερώνεσαι άμεσα για το νέο email. Κάτι σαν sms δηλαδή. Καλά κατάλαβα ή το έχω χάσει κάπου? Το ερώτημά μου είναι πως μπορώ να αξιοποιήσω αυτή την δυνατότητα στο android. Η εφαρμογή που χρησιμοποιώ για να βλέπω τα email μου είναι το K-9 mail. Απ όσο καταλαβαίνω υποστηρίζει push emails αλλά δεν ξέρω πως να τα ρυθμίσω. Εξαρτάται μόνο απ την εφαρμογή? Πρέπει να κάνω και ρυθμίσεις στους παρόχους των emails μου ή και κάτι άλλο? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (Έκανα αναζήτηση στο forum αλλά δεν βρήκα καποιο παρόμοιο θέμα κι έτσι είπα να ρωτήσω.)Στις "Γενικές απορίες" θα κολλήσει μια χαρά νομίζω :) Απ ότι έχω καταλάβει, τα push emails είναι η μέθοδος με την οποία το πρόγραμμα που σε ενημερώνει για τα email σου δεν κάνει συνεχώς ανανεώσεις ανά κάποιο καθορισμένο χρόνο αλλά όταν έρχεται ένα νέο email στον server αυτός ενημερώνει αυτόματα το πρόγραμμα κι έτσι γλιτώνεις και τις συνεχείς ενημερώσεις (κόστος σε data) και ενημερώνεσαι άμεσα για το νέο email. Κάτι σαν sms δηλαδή. Καλά κατάλαβα ή το έχω χάσει κάπου? Το ερώτημά μου είναι πως μπορώ να αξιοποιήσω αυτή την δυνατότητα στο android. Η εφαρμογή που χρησιμοποιώ για να βλέπω τα email μου είναι το K-9 mail. Απ όσο καταλαβαίνω υποστηρίζει push emails αλλά δεν ξέρω πως να τα ρυθμίσω. Εξαρτάται μόνο απ την εφαρμογή? Πρέπει να κάνω και ρυθμίσεις στους παρόχους των emails μου ή και κάτι άλλο? Αν η εφαρμογή υποστηρίζει push, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο από το να ενεργοποιήσεις την συγκεκριμένη επιλογή στις ρυθμίσεις της. Που λογικά θα είναι ενεργοποιημένη by default παρά κάθε 10 λεπτά π.χ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firmas Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια. Νεος στον χωρο του android και ηδη εχω το πρωτο προβλημα. Σε συσκευη Samsung Note 3 μολις μιας εβδομαδας, παρατηρω οτι υπαρχει απο χθες καποιο θεμα με τα γραφικα. Συγκεκριμενα, δεν λειτουργει αυτο το "smooth motion" οταν ανοιγω εφαρμογες ή οταν περιστρεφω την οθονη. Δηλαδη οταν ανοιγω μια εφαρμογη, αντι να κανει το γραφικο αναδυσης της αφαρμογης, την ανοιγει χωρις κανενα γραφικο, ετσι απλα μπαμ σκετα. Το ιδιο συμβαινει και οταν περιστρεφω την οθονη. Την μια στιγμη η οθονη ειναι καθετη και την επομενη στιγμη οριζοντια ετσι απλα, χωρις να την περιστρεφει smooth. Μεχρι και εχθες δουλευε κανονικα. Τωρα δεν ξερω τι εγινε. Καθαριζω και RAM, κλεινω εφαρμογες, κανω restart και παλι τιποτα. Υπαρχει καμια λυση ρε παιδια; Edit: Παιδιά άκυρο. Το έφτιαξα μέσα από dev options Edited December 23, 2013 by Firmas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καθε 15 λεπτο ειναι γιατι αν δει απανωτα σκαναρισματα το καθε email σε μπλοκαρει προσωρινα γιατι το βλεπει σαν σπαμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (Έκανα αναζήτηση στο forum αλλά δεν βρήκα καποιο παρόμοιο θέμα κι έτσι είπα να ρωτήσω.) Απ ότι έχω καταλάβει, τα push emails είναι η μέθοδος με την οποία το πρόγραμμα που σε ενημερώνει για τα email σου δεν κάνει συνεχώς ανανεώσεις ανά κάποιο καθορισμένο χρόνο αλλά όταν έρχεται ένα νέο email στον server αυτός ενημερώνει αυτόματα το πρόγραμμα κι έτσι γλιτώνεις και τις συνεχείς ενημερώσεις (κόστος σε data) και ενημερώνεσαι άμεσα για το νέο email. Κάτι σαν sms δηλαδή. Καλά κατάλαβα ή το έχω χάσει κάπου? Το ερώτημά μου είναι πως μπορώ να αξιοποιήσω αυτή την δυνατότητα στο android. Η εφαρμογή που χρησιμοποιώ για να βλέπω τα email μου είναι το K-9 mail. Απ όσο καταλαβαίνω υποστηρίζει push emails αλλά δεν ξέρω πως να τα ρυθμίσω. Εξαρτάται μόνο απ την εφαρμογή? Πρέπει να κάνω και ρυθμίσεις στους παρόχους των emails μου ή και κάτι άλλο? Κατ'αρχας σε τι ειδος mail θελεις να εχεις push notifications, γιατι δεν υποστηριζουν ολα τα πρωτοκολλα αυτη τη δυνατοτητα. Αν εχεις ΡΟΡ3 δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη. Σε γενικες γραμμες push υποστηριζουν οι λογαριασμοι gmail με την default gmail εφαρμογη του android, η yahoo με την δικια της εφαρμογη ΜΟΝΟ, και οι MS Exchange ActiveSync μεσω της default εφαρμογης email. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Αν η εφαρμογή υποστηρίζει push, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο από το να ενεργοποιήσεις την συγκεκριμένη επιλογή στις ρυθμίσεις της. Που λογικά θα είναι ενεργοποιημένη by default παρά κάθε 10 λεπτά π.χ. Η εφαρμογή είναι η K-9 Mail, από τις πιο γνωστές και διαδεδομένες για το είδος της. Απ όσο βλέπω και καταλαβαίνω υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα αλλά παράλληλα υποστηρίζει και την ανανέωση. Δεν ξέρω πως διαλέγω τι θέλω να κάνει και δεν βρίσκω ποια επιλογή με την οποία να διαλέγω τρόπο χρήσης. Κατ'αρχας σε τι ειδος mail θελεις να εχεις push notifications, γιατι δεν υποστηριζουν ολα τα πρωτοκολλα αυτη τη δυνατοτητα. Αν εχεις ΡΟΡ3 δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη. Σε γενικες γραμμες push υποστηριζουν οι λογαριασμοι gmail με την default gmail εφαρμογη του android, η yahoo με την δικια της εφαρμογη ΜΟΝΟ, και οι MS Exchange ActiveSync μεσω της default εφαρμογης email. Οι λογαριασμοί που έχω είναι GMAIL, Yahoo, ΑΠΘmail και Hotmail. Απ΄ όσο ξέρω απ όλους αυτούς μόνο το hotmail δεν υποστηρίζει imap για το οποίο δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα. Για τα υπόλοιπα που υποστηρίζουν imap είναι σίγουρο πως υποστηρίζουν μαζί και push notification? Και αν ναι χρειάζονται ρυθμίσεις στον κάθε πάροχο? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Γιατι ενω επιλεγω καθε φορα που παταω σε ενα λινκ σε προγραμματα οπως το aquamail να ανοιγουν με το opera mini οταν ξανανοιξω το κινητο απλα δεν κραταει αυτη την επιλογη και πρεπει να το ξανα-επιλεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts