Jump to content

andersgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    153
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andersgr

  1. Καλησπερα. Εχω για λιγες ωρες ακομα το κινητο αυτο. Το εχω κανει διαφορες επεξεργασιες παλιοτερα. Εχω περασει twrp και custom rom(cyanogen 12.1 nightly titan). Θελω να το κανω επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις να το δωσω στους γονεις μου "καινουργιο" αλλα με την επιλογη στις ρυθμισεις απλα αναβοσβηνει η οθονη στο twrp. Λογικα δεν γινεται απο εκει αλλα δεν ξερω τον κανονικο τροπο. Μια βοηθεια παρακαλω? :D
  2. Πότε εφτασε στο 5 η σειρα? εχασα επεισοδια :lol: Καλη τυχη
  3. Υπαρχει καποιος οδηγος με τα βασικα σταδια για να βαλω custom rom στο κινητο? Δοκιμασα να κανω root με το auto root που βρηκα οτι δουλευει στο μοντελο μας αλλα δεν επιασε.
  4. Ευχαριστω για τις απαντησεις. charlie_pace4 το γνωριζω αυτο αλλα μου φαινεται παρα πολυ μεγαλος ο χωρος που χρειαζεται. Σε αλλα android που ειχα και με 100mb ελευθερα εκανε οτι ζητουσα. soleman θα δοκιμασω την εφαρμογη που λες.
  5. Καλησπερα. Εχω το κινητο εδω και μισο χρονο. Γενικα εχει τα θεματακια του αλλα τιποτα σημαντικο. Το πιο σοβαρο προβλημα που εχω με αυτο ειναι ο αποθηκευτικος χωρος. Ενω εχει 600mb ελευθερα στη μνημη του κινητου δεν με αφηνει να κατεβασω εφαρμογες απο το google play, ουτε καν αναβαθμιση σε αυτες που εχω. Εχω 32gb sd, εχω περασει οτι περνιεται αλλα και παλι το ιδιο.. Εσεις τι κανατε?
  6. Ευχαριστω για την απαντηση. Περασα απο πανω την ρομ και στις επιλογες του installer ειχε και το boefla kernel οποτε το περασα απο εκει. Προς το παρων παει μια χαρα. Αν δω κατι θα δοκιμασω αυτο που προτεινες. :)
  7. Καλησπερα. Εχω μια απορια. Περασα στο κινητο ενος φιλου την cm12 - 5.0.2. Αλλά έχει πολλά θέματα και κολλαει αρκετα. Τωρα που θελω να περασω την qs (που διαβασα καλα σχολια απο αρκετους εδω μεσα), μπορω να την περασω απο πανω (μετα τα wipe φυσικα) ή χρειαζεται να περασω πρωτα καποια stock? Και επισης το kernel, το περναω και αυτο κανονικα απο πανω? γιατι στην cm12 περασα και αλλο kernel.
×
×
  • Create New...