Jump to content

Lordoftherings

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lordoftherings

  1. Με ποιο τροπο μπορουμε να εγκαταστησουμε το google play στο breeze iii? Δοκιμασα κατεβαζωντας απλα το αρχειο apk του google play αλλα ενω το εγκατεστησε δεν ξεκιναει το προγραμμα. Υπαρχει καποιος τροπος? Επισης πως μπορουμε να κανουμρ ρουτ το tablet αν εχει το android 4.1.1 πανω.
  2. Ναι αυτο ομως δεν ειναι λυση φιλε μου. Μιας και οσοι το εχουν αγορασει δεν νομιζω να εχουν την δυνατοτητα χρηματων να παρουν αλλο tablet ακριβοτερο. Εμπαση περιπτωση υπαρχει κανενας τροπος να εγκαταστησουμε το google play εστω και αν κανουμε ρουτ το tablet.
  3. Όντως δεν δουλεύει έτσι γιατί το δοκιμάσα σε ενός φίλου μου turbo-x breeze 3 και όντως ενώ το εγκαθιστά δεν τρέχει. Οπότε τι διαδικασία πρέπει να κάνουμε για να εγκαταστήσουμε το google play σε ένα turbo-x tablet με περασμένο το android 4.1.1? Οι αθλιοι του πλαισιου μου ειπαν οτι το google play δεν ειναι συμβατο με κανενα τους turbo-x tablet και να κατεβασω το 1mobile που ειναι εξησου καλο. Ειναι αξιοπιστο αυτο το 1mobile? Εσεις τι εχετε να πειτε για αυτο? Δεν υπαρχει τροπος να εγκαταστησουμε το google play σε καποιο turbo-x μηχανημα?
  4. Γιατι αν βρει το αρχειο apk της εφαρμογης δεν μπορει απλα να εγκαταστησει το google play?
  5. Αν αγορασεις ενα κινητο απο cosmote ή vodafone μπορεις να βγαλεις εντελως το σημα της καθε εταιριας οταν ανοιγεις το κινητο χωρις να πειραξεις κατι ουσιωδες του κινητο π.χ. root, custom rom κ.τ.λ.
  6. Αυτο υποστηριζει και ελληνικα? Δουλευει κανονικα?
  7. Και λες οτι δεν εισαι fun... Μα αυτο που λες απο μονο του δειχνει οτι εισαι fun της apple. Για πες μου μερικους πραγματικους λογους που το ihone ειναι καλυτερο απο το samsung galaxy. Οσο αφορα το ποιο κινητο ειναι ποιο δυνατο πιστευω δεν χρειαζεται καν να το συζητησουμε. Ισως γιατι μαλλον δεν εχεις δει κινητα android με περασμενο το 4.3 και ανω που τα κανει τρομερα smooth σε σημειο που μερικες φορες ξεπερνανε και το iphone. Καλο ειναι να μην το κανουμε vs το τοπικ ο καθε ενας αγοραζει αυτο που θελει με βαση τις εμπειριες του και τιποτα αλλο. Τι ακριβως κανουν αυτου του ειδους τα προγραμματα? Μηπως προσφερουν ρουτ δικαιωματα χωρις να κανεις ρουτ μια συσκευη?
  8. Μηπως ετυχε να την εχεις αγορασει απο τον ιδιο πωλητη? Αν οχι εσυ απο που την αγορασες(Πες λινκ αν μπορεις)
  9. Και γιατι να μην το κανει? Μια χαρα ειναι το note. Εγω παλι θα προτηνα του φιλου να δουλεψει λιγο το note3 ειτε απο καποιο μαγαζι, ειτε απο καποιο φιλο του που μπορει να το εχει και μετα να αποφασησει τι να κανει. Παντως η αποψη μου ειναι οτι τα καλα android phones ειναι πολυ ανωτερα απο οποιοδηποτε iphone και τις γελοιες προστασιες/κλειδωματα που εχει.
  10. Ποια πυξιδα? Εχει το κινητο πυξιδα? Με το γυροσκοπιο που βλεπει πως εχεις το κινητο ωστε να το φτιαξει αν θα ειναι οριζοντιο ή καθετο.
  11. Εχει αγορασει κανεις καμια τετοιου ειδους θηκη για το κινητο του? Αν ναι εχει δημιουργει κανενα προβλημα το μαγνητακι που εχει στα δεξια της στο κινητο?
  12. Σε εμενα που εχω cosmote whats' up λενε οτι 1 ευρω τη μερα χρεωνετε το νετ οσο και να κατεβασεις οποτε ειτε 3g, ειτε 4g το ιδιο δεν θα ειναι?
  13. Εγω που εχω cosmote - whats'up τους εχω παρει τηλ. και τους εχω ρωτησει αν το 4g εχει διαφορετικη χρεωση απο το 3g και μου ειπαν οχι. Δεν ισχυει κατι τετοιο δηλαδη?
  14. με βάση όσα διαβάζω λογικα η 4.4.2 ήρθε σαν ota. ισχύει κάτι τέτοιο; αν ναι πως σας φαινετε σαν νέα έκδοση; επίσης έχει δοκιμάσει κανείς την νέα δυνατότητα arm; αν ναι τι λέει
  15. Μιας και εδω μιλαμε για βελτιωσεις του s4 εχει αγορασει κανεις το s4 i9506 που στην ουσια ειναι μια εξελιξη του απλου s4 i9505.
  16. Στην εφαρμογη youtube μπορω να συνδεθω με αλλο email απο αυτο που εχω δηλωσει το κινητο μου οταν το εστησα? Δεν βλεπω πουθενα καμια τετοια δυνατοτητα στην εφαρμογη youtube.
  17. Οσο αφορα της αναβαθμησεις επειδη διαβασα εναν οδηγο απο τον επισημο αντιπροσωπο στην ελλαδα και ειναι λιγο μπερδεμα.... Μηπως δεν εχει το gen3 ο κουμπαρος σου και εχει το ποιο παλιο wd tv live media player? Γιατι το νεοτερο wd tv live gen3 ειναι πολυ ποιο δυνατο και εδω επαιζαν απροβληματιστα τα καθαρα bd-iso στο παλιοτερο wd tv live gen2 δεν τα παιζει καλα το νεοτερο gen3?????
  18. Φιλε το ξερω αυτο το media player και πραγματικα μαμαει... Αλλα ρε φιλε 160 ευρω και χωρις wifi ειναι λιγο πολλα δεν νομιζεις? Τελος οσο αφορα τη διαδικασια αναβαθμησης λογισμικου ειναι ευκολο ή οχι?
  19. Συμφωνω με τον adonis_tsif. Απο αυτα και μονο που λες οτι κανει φαινετε οτι η mini sd δεν ειναι καλη εξου και η τιμη της.
  20. Όπως αναφέρω και στον τίτλο ψάχνω να αγοράσω ένα media player που να κοστίζει μέχρι 100 άντε με πολύ ζόρι 150 ευρώ. Είχα στην κατοχή μου τα wd hd tv gen1 & wd tv live gen2 και τώρα κοιτάω για το wd tv live gen3. Θέλω λοιπόν αν γίνεται και έχει κανείς αρχικά το wd tv live gen3 αν είναι ευχαριστημένος με αυτό το media player γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το έχω βρει στα 50 ευρώ μεταχειρισμένο. Λοιπόν εμένα με ενδιαφέρει ένα media player να μπορεί να κάνει τα παρακάτω: 01. Εννοείτε να παίζει όλα μα όλα τα mkv, mt2s, ts αρχεία οποιασδήποτε ανάλυσης(720p & 1080p) 02. Αν γίνεται να μπορεί να αναπαράγει σωστά ακόμα και 3d ταινίες είτε αυτές είναι σε mkv, είτε σε m2ts, είτε σε ένα bs-iso(Full rip of a bluray movie). 03. Αν μπορεί να αναπαράγει και όλο το μενού ενός bd-iso αρχείου τότε ότι καλύτερο αν πάλι δεν μπορεί τουλάχιστον να μπορεί να αναπαράγει σωστά την βασική ταινία και τους υπότιτλους της(Απλοί(srt), 3d(sub ή sup), pgs(Αυτή τη μορφή έχουν οι υπότιτλοι των bluray ταινιών)). 04. Να μην χρειάζεται κάποιο dlna πρόγραμμα για να δει τους κοινόχρηστους φακέλους των windows απλά να τους βλέπει άμεσα με το που το συνδέσω στο ίδιο ρουτερ με τον υπολογιστή. 05. Να είναι σχετικά γρήγορο στο μενού και όχι να σέρνετε 06. Να αντέχει την αναπαραγωγή "βαριών" αρχείων βίντεο 07. Να έχει ασύρματο ίντερνετ wifi(Δεν είμαι και τόσο απόλυτος σε αυτό αρκεί να έχει θύρα δικτύου) 08. Να μπορεί να κάνει downmix to stereo αλλά και να περάσει σε οπτική ίνα ή στην hdmi οποιονδήποτε hd ήχο(True hd, dts-hd, dts, ac3 κ.τ.λ.) 09. Να κυκλοφορούν custom firmware γιατί λογικά μετά από κάποιο καιρό σταματάει να το υποστηρίζει η όποια εταιρία. Αυτά θυμάμαι προς το παρόν. Αν θυμηθώ και άλλα θα τα προσθέσω.
  21. Εν μεροι ειναι και αθραυστο. Δες το παρακατω βιντεο και θα καταλαβεις τι εννοω.
  22. Να σαν αυτη. Εχει αγορασει κανεις καμια τετοιου ειδους καρτα sd? Αν ναι του δουλευε κανονικα ή ειχε προβληματα?
  23. Πως καταφερες και εσπασες το corning gorrila glass 3!!!!!!!
  24. Φανταζομαι για να κανεις αυτη τη λυση πρεπει να ειναι ρουτ το κινητο σωστα? Αν δεν ειναι ρουτ ομως τι μπορεις να κανεις? Ρωταω καθαρα πληροφοριακα ετσι.
  25. Πραγματικα κραταει τοσο πολυ η μαμα μπαταρια του s4 i9505??? Εισται απολυτα σιγουροι οτι σε αναμονη κραταει αφορτιστο 2 μερες ενω με χρηση 1 μερα? Και απλα η 4.3 εκανε τα πραγματα λιγο καλυτερα απ' οτι ητανε?
×
×
  • Create New...