Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

geovrettos1908 said:
Ευχαριστώ πολύ και τους δυο ...Άρχισα και γω να σβήνω εφαρμογές αλλά καλύτερα να ρίξω και ένα σκανάρισμα

Δυστυχώς ΔΕΝ εντόπισε κάποια εφαρμογή ενώ το πρόβλημα συνεχίζεται ...

Έχεις κάποια εφαρμογή για εξοικονόμηση μπαταρίας; Ποια εφαρμογή πληκτρολογιου έχεις;

Sent from my iPad using Tapatalk

Υπάρχει καμιά δοκιμασμένη εφαρμογή σε Oreo να σου ανακοινώνει το όνομα που σε καλεί ή σου στέλνει μήνυμα;

Μέχρι πρότινος σε Nougat χρησιμοποιούσα άψογα την Caller Name Talker αλλά τώρα σε Samsung S8 λίγες φορές δουλεύει, τις περισσότερες όμως όχι (την έχω εξαιρέσει κι από βελτιστοποίηση μπαταρίας αλλά τα ίδια).

Με βόλευε γιατί είχε κι επεξεργασία ονόματος στην ανακοίνωση.

akilleas said:
Μπορεί να είναι από κάποιο θέμα για τον launcher σου μέχρι και κάποιο ''δωρεάν παιχνίδι''. Εάν μπορείς μένεις με τα απαραίτητα, βλέπει εάν στο κάνει και μετά προσθέτεις μια μια μέχρι να δεις που ξεκινάνε οι διαφημίσεις.

Το πιο σίγουρο βέβαια είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο από την αρχή.

Και την επόμενη φορά ροοτ για σίγουρο μπλοκάρισμα των διαφημίσεων.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχω πρόβλημα με το gboard, δεν μου διορθώνει και δεν προτείνει λέξεις σε άλλες γλώσσες εκτός από την γλώσσα τηλεφώνου (Ελληνικά).

Έκανα clear data / cache αλλά τίποτα.

Το τηλέφωνο τρέχει MIUI 9.6.4, καμιά ιδέα?

harrispas said:
Έχω πρόβλημα με το gboard, δεν μου διορθώνει και δεν προτείνει λέξεις σε άλλες γλώσσες εκτός από την γλώσσα τηλεφώνου (Ελληνικά).

Έκανα clear data / cache αλλά τίποτα.

Το τηλέφωνο τρέχει MIUI 9.6.4, καμιά ιδέα?

Παρομοίως.

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Με το True Phone λύθηκε το θέμα της ομαδοποίησης κλήσεων ανά αριθμό. Αλλά δεν δουλεύει πλέον στο μην ενοχλείτε οι κλήσεις να είναι από τα αγαπημένα.

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Εχω καποια θεματα με το RN4 μου απο τοτε που το πρωτοπηρα στα χερια εδω και μερικους μηνες.

1.Οταν μιλαω στο τηλεφωνο δεν μπορω να σερφαρω στο ιντερνετ μεσω wifi παρολο που μου εμφανιζει οτι ειναι συνδεδεμενο μου λεει εκτος συνδεσης.

2.Οταν μιλαω στο τηλεφωνο και μπαινω σε χωρο που εχω αποθηκευμενο το wifi δεν συνδεεται παρα μονο αν σταματησω την κληση.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος που οφειλεται αυτο και πως μπορω να το διορθωσω.

Υ.Γ εχω γραψει και στο νημα της συσκευης μου αλλα δεν μπορεσε να με βοηθησει καποιος.Δεν το εχει ξαναακουσει.Μονο σε μενα γινεται?

Ευχαριστω για το χρονο σας.

tsiv said:
Τι είναι το RN4?
Redmi Note 4 υποθέτω

Amazon Fire stick 4k max

Για το RN4, αν δεν καταφέρεις τίποτα και σου σπάει τα νεύρα, πέρασε lineage os και θα με θυμηθείς, άσε που θα το φορτίζεις κάθε δεύτερη μέρα. Εγώ δεν κατάφερα ποτέ σε MIUI να κάνω το hotspot του να έχει internet και το άλλαξα σε lineage και τώρα ότι τηλέφωνο αγοράζω του περνάω την ίδια rom. Edited by harrispas

4 περάσει από τα χέρια μου σε όλα μια χαρά δούλευε το hotspot

harrispas said:
Για το RN4, αν δεν καταφέρεις τίποτα και σου σπάει τα νεύρα, πέρασε lineage os και θα με θυμηθείς, άσε που θα το φορτίζεις κάθε δεύτερη μέρα. Εγώ δεν κατάφερα ποτέ σε MIUI να κάνω το hotspot του να έχει internet και το άλλαξα σε lineage και τώρα ότι τηλέφωνο αγοράζω του περνάω την ίδια rom.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ίσως να μη σας έδωσα καλά να καταλάβετε αλλά δεν μιλάω για hotspot αλλά για απλό WiFi internet. Δεν θέλω να μοιράσω internet σε άλλη συσκευή Θέλω όταν μιλάω στο τηλέφωνο να μπορώ να σερφάρω ταυτόχρονα και στο ίντερνετ με το WiFi μου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδια και σε μενα το ιδιο προβλημα κανει το zte a310 χανει της sim και ζηταει κωδικο πιν συνεχεια, τι να κανω πηγα ηρθα 3 φορες το εστειλαν στην procordia με αλλαξανα συσκευη και συνεχιζει τα ιδια γιατι δεν μου κοβουν πιστωτικο; αυτοι λενε οτι και σε αυτους η συσκευη δουλευει κανονικα σε μενα δεν δουλευει χανει και τις 2 σιμ που εχω, και τις εχω αλλαξει κιολας

Καλησπερα...γνωριζει καποιος αν η εφαρμογη svox classic εχει καταργηθει απο το play store???επισης γνωριζει καποιος αξιοπιστη και λειτουργικη εφαρμογη για εκφωνηση ονοματος καλουντος???ειχα το caller name talker αλλα μια λειτουργουσε και 5 οχι...ευχαριστω...

Έχω την προεγκατεστημενη εφαρμογή "email" που έχουν τα Samsung, κ εδώ και ένα μήνα δείχνει σαν να μην έχω εισερχόμενα μηνύματα ενώ έχω καθημερινά. Τι μπορεί να φταίει;;

Εχω συνδέσει έναν yahoo + έναν Google λογαριασμό.

[Στάλθηκε από μόνο του]

Γεια χαρά σε όλους στο φόρουμ!! Εχω το redmi 4x με android 7.1.2. Αν υποθέσουμε ότι έχω αρκετά δεδομένα, μπορώ να κάνω φτηνές κλήσεις προς εξωτερικό χρησιμοποιώντας μια VoIP υπηρεσία, π.χ. το callingcredit (το οποίο είναι αρκετά φτηνό). Προσπαθώ λοιπόν δύο μέρες τώρα να ρυθμίσω το stock dialer του κινητού με SIP settings παρόλα αυτά δεν καλεί μέσω SIP αλλά κάνει κανονική κλήση μέσω δικτύου. Οι ρυθμίσεις SIP της υπηρεσίας callingcredit είναι αυτές https://www.callingcredit.com/download/sip και φυσικά μέσα από το λογαριασμό έχω ρυθμίσει το SIP στο enabled.

Θέλω να σημειώσω ότι δεν με ενδιαφέρει να βάλω την εφαρμογή που προτείνουν το mobile voip γιατί ενώ έχω κάνω εξερχόμενη κλήση μέσω αυτής, είναι πιθανό την ίδια ώρα να δεχτώ εισερχόμενη κλήση μέσω τηλεφωνικού δικτύου και η κατάσταση περιπλέκεται.

Σας παραθέτω σε φωτογραφίες τις ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω μέσα από το dialer της Xiaomi. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!

Edited by oust_alex
Εισαγωγή φωτογραφιών

Xiaomi Mi 9 Lite 6gb/128gb

negous said:
Καλησπερα...γνωριζει καποιος αν η εφαρμογη svox classic εχει καταργηθει απο το play store???επισης γνωριζει καποιος αξιοπιστη και λειτουργικη εφαρμογη για εκφωνηση ονοματος καλουντος???ειχα το caller name talker αλλα μια λειτουργουσε και 5 οχι...ευχαριστω...
Δεν μου την εμφανίζει.

Αν και εσύ δεν την βρίσκεις, τότε πάπαλα.

Amazon Fire stick 4k max

negous said:
Προσωπικά επειδή δε βρήκα αξιοπιστο, έχω φτιάξει ένα flow στην εφαρμογή Automate, σε συνδυασμό με Google TTS τώρα που έχει ελληνικά και λειτουργεί τέλεια. Μπορείς να το κάνεις και με tasker κτλ (αν δε βρεις)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

pgetsopoulos said:
Προσωπικά επειδή δε βρήκα αξιοπιστο, έχω φτιάξει ένα flow στην εφαρμογή Automate, σε συνδυασμό με Google TTS τώρα που έχει ελληνικά και λειτουργεί τέλεια. Μπορείς να το κάνεις και με tasker κτλ (αν δε βρεις)

Καλημέρα... Μπορείς να μου πεις πιο αναλυτικά γιατί δεν το κατάλαβα;;; ευχαριστώ...

negous said:
Το SVOX πρέπει να έχει σταματήσει. Βάλε Google tts. Για εκφώνηση εγώ χρησιμοποιώ αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=ekawas.blogspot.com

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

negous said:

Xρησιμοποιουσα αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic.langpack.ell_grc_fem&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5zdm94LmNsYXNzaWMubGFuZ3BhY2suZWxsX2dyY19mZW0iXQ

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για αυτό το θέμα που άνοιξα, απλά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εφαρμογή free vpn το Cyberghost και γενικότερα με τις εφαρμογές ελεύθερου VPN στο κινητό, είναι ασφαλείς; Τις χρησιμοποιήτε;

(αν δεν είναι εδώ το κατάλληλο μέρος ας μεταφερθεί το θέμα στο κατάλληλο)

ωραιο αρθρακι αυτο,

οποιος θελει ας το διαβασει:

http://tonsky.me/blog/disenchantment/

κι αυτο:

https://rakhim.org/2018/09/re-software-disenchantment/

Edited by patrickdrd

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned