Jump to content

oust_alex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by oust_alex

  1. Σε ευχαριστω πολυ chios. Ναι αν ειναι κατι δοκισμενο δεν εχω θεμα και απο τριτους κατασυευαστες δε γνωριζω... Παιζει να τη βρω απο Ευρωπη?
  2. Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιο ελληνικό/ευρωπαικό site που να μπορώ να παραγγείλω καινούργια μπαταρία και γνήσια για το Mi 9 Lite μου? Δε θέλω να αγοράσω τρίτου κατασκευαστή ή χρησιμοποιημένη. Το κινητό δουλεύει άψογα και δεν θέλω να το αλλάξω ακόμα οπότε με μια μπαταρία θα του έδινα ακόμα δύο χρόνια. Ευχαριστώ
  3. Καλημέρα σε όλους. Είχα συμβόλαιο με τη vodafone στις 17 αυγουστου διεκοψα και στις 17 σεπτεμβριου γυρισα σε καρτα. πληρωσα 60 ευρω τελος αποσυνδεσης και δυο μηνες εκπτωσεις απο παγια. χτες 12 οκτωβριου ελαβα λογαριασμο 19 ευρω για χρεωσεις απο 8 σεπτεμβριου μεχρι 7 οκτωβριου. παμε καλα;
  4. Γεια χαρά σε όλους στο φόρουμ!! Εχω το redmi 4x με android 7.1.2. Αν υποθέσουμε ότι έχω αρκετά δεδομένα, μπορώ να κάνω φτηνές κλήσεις προς εξωτερικό χρησιμοποιώντας μια VoIP υπηρεσία, π.χ. το callingcredit (το οποίο είναι αρκετά φτηνό). Προσπαθώ λοιπόν δύο μέρες τώρα να ρυθμίσω το stock dialer του κινητού με SIP settings παρόλα αυτά δεν καλεί μέσω SIP αλλά κάνει κανονική κλήση μέσω δικτύου. Οι ρυθμίσεις SIP της υπηρεσίας callingcredit είναι αυτές https://www.callingcredit.com/download/sip και φυσικά μέσα από το λογαριασμό έχω ρυθμίσει το SIP στο enabled. Θέλω να σημειώσω ότι δεν με ενδιαφέρει να βάλω την εφαρμογή που προτείνουν το mobile voip γιατί ενώ έχω κάνω εξερχόμενη κλήση μέσω αυτής, είναι πιθανό την ίδια ώρα να δεχτώ εισερχόμενη κλήση μέσω τηλεφωνικού δικτύου και η κατάσταση περιπλέκεται. Σας παραθέτω σε φωτογραφίες τις ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω μέσα από το dialer της Xiaomi. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!
  5. Αρα μονο 20 ευρω θα δωσω. Τα υπολοιπα που ειναι εκπτωσεις ομως για τους δυο μηνες;; Και εαν τους το πω αυτο σιγα μην κανουν την αλλαγη θα περιμενουν να πληρωθουν πρωτα και μετα οι αλλαγες...
  6. Καλημέρα σε όλους στο φόρουμ και Χρόνια Πολλά! Είχα καρτο-συμβόλαιο στη Vodafone και το ανανέωσα στις αρχές Ιουνίου, όπου έκανα μετάβαση σε κανονική σύνδεση-συμβόλαιο. Πρέπει να το σταματήσω όμως και να το γυρίσω σε κάρτα,μόνο για να κρατήσω τον αριθμό. Μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω τις εκπτώσεις δύο μηνών που είναι 40 ευρώ συν 20 ευρώ τέλος μεταβολής. Από τη στιγμή που θα υπογράψω, π.χ. σήμερα θέλει τριάντα ημέρες ακριβώς και θα εκδοθεί ένας ακόμα λογαριασμός. Δηλαδή για να "καθαρίσω" θέλω καμιά 100αριά ευρώ. Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα, ή θα τους δώσω και ένα νεφρό μαζί στο τέλος; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  7. Μου ηρθε τελικα και εμενα η ενημερωση σε 9.2.5.0 ΝΑΜΜΙΕΚ προχτες μέγεθος 99 ΜΒ. Το θεμα με τη μπαταρια εφτιαξε εστω σε καποιο βαθμο. Δεν ξερω γιατι αλλα με την 9.2.4.0 ΝΑΜΜΙΕΚ επεφτε η μπαταρια πιο γρηγορα σε idle αλλα και σε χρηση.
  8. Γεια χαρα σε ολους και ολες! Εγω το εχω 6 μηνες το τηλεφωνο πραγματικα τα σπαει, ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Για 5" ειναι πολυ καλο, ετσι κι αλλιως δε θελω μεγαλυτερο. Ειχα την 9.2.3.0 και εκανα προσφατα αναβαθμιση στην 9.2.4.0 μεσω OTA. Το κινητο καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια και χωρις να το χρησιμπποιω, με κλειστη οθονη, μηπως ξερει κανεις τι παιζει με την νεα ΜIUI 9.2.4.0. NAMMIEK?
  9. oust_alex

    Meizu M5c

    Το εχω παρει στη μανα μου εδω και δεκα μερες. Για τα 100 ευρω ειναι καλο, αν δεν θελεις να παρεις απο Κινα. Δεν υπαρχουν θηκες και tempered glass εδω πηρα απο ebay και εφεραν σε μια εβδομαδα. Μεχρι τωρα ολα καλα
  10. Γνωριζει καποιος πως μπορω να εχω μονιμα ενα μαυρο φοντο κατα τη διαρκεια κλησης; Εχω βαλει εντελως μαυρο φοντο σε αρχικη οθονη και οθονη κλειδωματος. Ανοιγω τις ρυθμισεις των κλησεων και επιλεγω να ειναι ιδιο το φοντο κλησης με το φοντο οθονης κλειδωματος αλλα οταν με καλουν ειναι μπλε.
  11. Και εγω την ελαβα σημερα, 257 MB χρειαζεται περιπου 20 λεπτα για να γινει. Δεν εχω παρατηρησει κατι ουσιαστικο ισως ειναι λιγο πιο γρηγορο το τηλ..
  12. oust_alex

    Meizu M5c

    Καλημερα σε ολους! Το εχει κανεις; Εντυπωσεις; Το βρισκω Ελλαδα στα 99 ευρω, πιστευω αξιζει απο οσα εχω δει μεχρι τωρα. Γνωμες;
  13. Παιδες σχετικα με φορτιστη, εχω ενα forever quick charge 3.0 φορτιζει κανονικα το τηλ σε 2 ampere / 5 volt. Μεσα απο μια εφαρμογη το Ampere απο το playstore μου δειχνει οτι η φορτιση ειναι στα 1660 mA. Υπαρχει καποιος τροπος να το βελτιωσω, π.χ καλυτερο καλωδιο;
  14. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση mik_tech. Ναι το γνωριζω. Παρεπιπτοντως βρηκα ενα πολυ ομορφο σετ εικονιδιων και υποστηριζει 9000 διαφορετικα. Αν ενδιαφερεται καποιος αμου στειλει προσωπικο μηνυμα, δεν θελω να κανω διαφημιση. Γνωριζει κανεις τι θα γινει με την Miui 9 ποτε θα την λαβουμε επισημως μεσω ΟΤΑ?
  15. Καλημερα σε ολους στο φορουμ! Περασα και εγω το Android 7.1.2 ολα μια χαρα! Θελω να ρωτησω γινεται να κατεβασω εικονιδια icon packs και που μπορω να βρω? Και πως να τα περασω?
  16. Σκεφτομαι να αγορασω το Redmi 4X. Θελω να ρωτησω επειδη εχει μεγαλη μπαταρια θα θελει και χρονο για να φορτιστει. Ενα φιλος που εχει το redmi 4 prime λεει οτι υποστηριζει φορτιση 2Α στα 5volt. Το redmi 4x?
  17. Γεια χαρά σε όλους και όλες! Αγόρασα πριν 15 μερες το redmi 4 prime απο ελληνικό κατάστημα. Το τηλέφωνο μου ήρθε με official global miui ROM 8.2.4.0 MBEMIDL. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το τηλέφωνο, ειδικά με τη μπαταρία του, μου κρατάει τρεις μέρες! Αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι με το σήμα του τηλεφώνου και θα ήθελα μια άποψη. Εάν επιλέξω ως προτιμώμενο δίκτυο το 4g ή το 3G τότε κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο χάνεται τελείως το σήμα της συσκευής και δεν επανέρχεται μόνο του. Αν ανοίξω τα δεδομένα για πολύ λίγα δευτερόλεπτα τότε επανέρχεται το σήμα κανονικά. Αυτό μπορεί να συμβεί κάμποσες φορές μέσα στη μέρα. Προς το παρόν έχω θέσει ως προτιμώμενο δίκτυο το 2G. Ο πάροχος μου είναι Vodafone και άλλαξα και κάρτα SIM για να σιγουρευτώ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το ζήτημα δεν έχει να κ'ανει με την band 20 που λείπει από τη συσκευή.
  18. Γειά χαρά σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω το Huawei Nova ή το Huawei Enjoy 6s από Κίνα. Βρήκα στο kimovil.com ένα κατάστημα το teknistore.com. Και οι δύο συκσευές είναι σε καλή τιμή. Εχει αγοράσει καποιος στο παρελθόν από αυτό; Εϊναι αξιόπιστο; Εγγύηση; Φορτιστής; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  19. TO G5/G5 plus θα ειναι διαθεσιμο αρχες-μεσα Απριλιου στην Ελλαδα. Σκεφτομαι να το χτυπησω, εννοειται οτι μιλαω για την εκδοση 3gb ram. Το Xiaomi με χαλαει για ενα και μονο λογο, αν το παρεις απο Κινα δεν εχει επισημη υποστηριξη στην Ελλαδα, τουλαχιστον απο οσο γνωριζω. Αλλα ειναι πολυ καλη συσκευη value for money!!
  20. Γεια σας παιδια! Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα Mid-range τηλεφωνο το επομενο διαστημα και ειμαι μεταξυ του Lenovo Moto G5 και του Xiaomi Redmi 4 ή 4 Prime. Με ενδιαφερει να εχει 1. οθονη max 5" 2. android 7.0 nougat 3.πολυ καλη μπαταρια, δυο μερες με κανονικη χρηση (εννοειται fast charge) 4. κατω απο 200 ευρω Αν καποιος μου προτεινει κατι αλλο απο κινεζικο να ειναι Huawei ή ZTE και οχι αλλη μαρκα. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  21. Γεια χαρα σε ολους! Πλεον μετα απο 4 χρονια στα windows phone (lumia 520,lumia550) αγορασα την πρωτη μου android συσκευη, ειναι το Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL (versio 16gb, 4G LTE). Εχω δει οτι παιρνει το Android 6.0 και ειμαι σκεπτικος αν ειναι καλο να το βαλω η οχι. Ειμαι στο εξωτερικο και δεν θελω να μου φαει καποιο κολλημα το τηλεφωνο. Μπορει να με βοηθησει καποιος?
  22. Βασικα ψηνομαι για τα HP περισσοτερο (φαινονται ανθεκτικα και με πλακε καλωδιο), αλλιως Microsoft...
  23. Γεια σας παιδια, εχω και εγω το Lumia 550 μερικους μηνες. Εμενα μου βγηκε πολυ καλο το τηλεφωνο. Οχι το ιδιο ομως τα handsfree. Δοκιμασα μεχρι τωρα Microsoft και Samsung και χαλασαν. Απο το public εχω μια επιταγη 15 ευρω, ποιο απο τα παρακατω προτεινετε? Τα θελω σαν Handsfree και οχι μονο ακουστικα, δηλαδη να ειναι συμβατα... http://www.public.gr/product/apple/aksesoyar-iphone/handsfree-iphone/handsfree-akoystika-panasonic-rp-hjc120-leyko/prod3080100pp/ http://www.public.gr/product/apple/aksesoyar-iphone/handsfree-iphone/handsfree-akoystika-nokia-stereo-wh-208-mayro/prod4070256pp/ http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/handsfree-akoystika/akoystika-handsfree-hp-in-ear-h2310-leyko/prod8000237pp/ http://www.public.gr/product/apple/aksesoyar-iphone/handsfree-iphone/handsfree-akoystika-sony-stereo-headset-sth30-leyko/prod7000296pp/
  24. Καλησπερα σε ολους! Θελω να αγορασω ενα Redmi 3 μου αρεσει πολυ και εμφανισιακα αλλα και τα χαρακτηριστικα του. Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο καταστημα στην ΕΕ? Αν ειναι ελλατωμματικο τι κανουμε? Θα εχει εγγυηση κατασκευαστη?
  25. Καλησπερα και ευχαριστω πολυ ολους σας για τη βοηθεια!!! Αφου το εψαξα λιγο μαλλον θα καταληξω σε καποια υπηρεσια Voip software απο το internet. Ειδα για παραδειγμα το Actionvoip, εχει κανεις να μου προτεινει κατι αντιστοιχο το οποιο να ειναι αρκετα αξιοπιστο?
×
×
  • Create New...