truckman Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Πριν λίγες μέρες έκανα αναβάθμιση σε lollipop το κινητό μου samsung galaxy alpha, αλλά κολλάει και ζεσταίνεται αρκετά. Υπάρχει τρόπος για downgrade σε 4.4.4? Θα πρέπει να απευθυνθείς στο θέμα της συσκευής σου Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Πήρα χθες ένα tabletακι για τον αδερφό μου (F&U ETB9643), το οποίο φέρεται λίγο παράξενα. Θέλησα να δω αν είναι Root και μέσα από εφαρμογή (συνήθως τα κινεζάκια είναι από την αρχή Root), είδα οτι δεν είναι. Καπάκι περναω το 1Mobile Market και μου λέει πως είναι Rooted, ζητώντας δικαιώματα αυτόματης εγκατάστασης εφαρμογών που τελικά δεν μπορεί να πάρει. Λεω, κατι λαθος γινεται και περναω SuperSU. Μου ζητα binaries update που εν τέλει, δεν κάνει και μου δίνει option αναβάθμισης από Recovery. Μπαίνω απο κει, μου δείχνει το ρομποτακι ξαπλωμένο με ενα κόκκινο τρίγωνο και λέει "command not found". Τι μπορεί να παιζει με την περίπτωση του; Όχι τίποτα άλλο, ο μικρός δεν έχει ιδέα απο Android και θα χρειαστεί σίγουρα το Recovery Mode... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Πήρα χθες ένα tabletακι για τον αδερφό μου (F&U ETB9643), το οποίο φέρεται λίγο παράξενα. Θέλησα να δω αν είναι Root και μέσα από εφαρμογή (συνήθως τα κινεζάκια είναι από την αρχή Root), είδα οτι δεν είναι. Καπάκι περναω το 1Mobile Market και μου λέει πως είναι Rooted, ζητώντας δικαιώματα αυτόματης εγκατάστασης εφαρμογών που τελικά δεν μπορεί να πάρει. Λεω, κατι λαθος γινεται και περναω SuperSU. Μου ζητα binaries update που εν τέλει, δεν κάνει και μου δίνει option αναβάθμισης από Recovery. Μπαίνω απο κει, μου δείχνει το ρομποτακι ξαπλωμένο με ενα κόκκινο τρίγωνο και λέει "command not found". Τι μπορεί να παιζει με την περίπτωση του; Όχι τίποτα άλλο, ο μικρός δεν έχει ιδέα απο Android και θα χρειαστεί σίγουρα το Recovery Mode... Η f&u δεν τα έχει με root (είναι μεν κινέζικο.. αλλά δεν στα πουλάει με root), για να δεις εάν είναι root https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck , για update μέσο recovery φίλε χρειάζεται custom recovery !! (εάν δεν είναι root ...δοκίμασε το vroot) κάνε root ..περνά το κανονικό Google playstore ...το 1Mobile δεν προσφέρει και πολλά με http://www.kingoapp.com/ γίνεται σίγουρα root !! Edited July 19, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Η f&u δεν τα έχει με root (είναι μεν κινέζικο.. αλλά δεν στα πουλάει με root), για να δεις εάν είναι root https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck , για update μέσο recovery φίλε χρειάζεται custom recovery !! (εάν δεν είναι root ...δοκίμασε το vroot) κάνε root ..περνά το κανονικό Google playstore ...το 1Mobile δεν προσφέρει και πολλά με http://www.kingoapp.com/ γίνεται σίγουρα root !! Play Store έχει, το 1Mobile το έβαλα σαν εναλλακτική. Θα δοκιμασω να το rootαρω, αλλά με το recovery τι μπορώ να κάνω; Αν γίνει καμιά βλακεία, θα μπλεξουμε... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Play Store έχει, το 1Mobile το έβαλα σαν εναλλακτική. Θα δοκιμασω να το rootαρω, αλλά με το recovery τι μπορώ να κάνω; Αν γίνει καμιά βλακεία, θα μπλεξουμε... πάντα υπάρχει ένα μικρό ρίσκο.. έχεις pm εάν δεν βρεις custom recovery που να κάνει ,και να εισαι 1000% μην προχωρήσεις!! (έτσι και αλλιώς δεν θα βρεις custom rom για αυτό το ταβλετ!!) Edited July 19, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 πάντα υπάρχει ένα μικρό ρίσκο.. έχεις pm εάν δεν βρεις custom recovery που να κάνει ,και να εισαι 1000% μην προχωρήσεις!! (έτσι και αλλιώς δεν θα βρεις custom rom για αυτό το ταβλετ!!) Αυτό περι σιγουριας το ξέρω, τουλάχιστον με το Nokia X μπήκα για τα καλά στο θέμα modding... ;) Θα το ψάξω πάντως... :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Χρησιμοποιεί κανείς το Tasker; Προσπαθώ με το άνοιγμα μιας εφαρμογής να ενεργοποιεί το ίντερνετ της Cosmote (όχι το Wifi) και δε δουλεύει. Με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ είδα ότι υπήρχε μια κόμπλα με το lollipop. Δεν αφήνει τρίτες εφαρμογές να ενεργοποιήσουν τα δεδομένα του κινητού. Έχει να προτείνει κάποιος μια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Μπορω στοιχεια-φακελους απο μια ROM να τα μεταφερω σε μια αλλη? Μιλαω για ROM της ιδιας συσκευης. Συγκεκριμενα θελω να παρω τα εινονιδια απο μια Α ROM το μενου ρυθμισεις απο μια Β ROM και να τα παω σε μια Γ, γινετε? :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 (edited) Μπορω στοιχεια-φακελους απο μια ROM να τα μεταφερω σε μια αλλη? Μιλαω για ROM της ιδιας συσκευης. Συγκεκριμενα θελω να παρω τα εινονιδια απο μια Α ROM το μενου ρυθμισεις απο μια Β ROM και να τα παω σε μια Γ, γινετε? :dash: εάν ξέρεις από cooking ....γίνεται εάν έχεις γνώσεις το να φτιάχνεις custom rom ....Με copy paste ΌΧΙ ...δεν είναι τόσο απλό! ξεκινά από εδώ http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=how+to+create+a+custom+rom&sa=Search&cx=partner-pub-2900107662879704%3A4763122713&ie=ISO-8859-1 Edited July 21, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoria Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Γειά σας Έχω καιρό τώρα Android τηλέφωνο και έχω μια απορία. Πώς γίνεται να έχω ίντερνετ κατά την διάρκεια των κλήσεων. Ξέρω ότι γίνεται αλλά δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση. Εάν μπορείτε να με βοηθήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Γειά σας Έχω καιρό τώρα Android τηλέφωνο και έχω μια απορία. Πώς γίνεται να έχω ίντερνετ κατά την διάρκεια των κλήσεων. Ξέρω ότι γίνεται αλλά δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση. Εάν μπορείτε να με βοηθήσετε. Exεις ανοιχτο wifi ή 3g. Οταν λαβεις μια κληση, θα σου εμφανισει το μενου της κλησης που κανεις και θα παει στο παρασκήνιο η σελιδα του ιντερνετ που ησουν. Εαν πατησεις παρατεταμενα (κατα την διαρκεια της κλησης) το κεντρικο κουμπι, θα σου δειξει ποιες εφαρμογες ειναι ανοιχτες. Κλικαρεις την εφαρμογη του ιντερνετ που ησουν και παράλληλα μιλάς. Εαν εννοεις αυτο Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoria Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν μιλάω για το WiFi. Όταν δέχομαι ή κάνω μια κλήση το 3g μου σβήνει από το notification bar και δεν έχω ίντερνετ καθόλου. Τελικά δεν ξέρω πως το έκανα αλλά τα κατάφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν μιλάω για το WiFi. Όταν δέχομαι ή κάνω μια κλήση το 3g μου σβήνει από το notification bar και δεν έχω ίντερνετ καθόλου. Τελικά δεν ξέρω πως το έκανα αλλά τα κατάφερα. Πρώτη φορά το ακούω αυτό..... Σε μένα δεν κλείνει !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 εάν ξέρεις από cooking ....γίνεται εάν έχεις γνώσεις το να φτιάχνεις custom rom ....Με copy paste ΌΧΙ ...δεν είναι τόσο απλό! ξεκινά από εδώ http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=how+to+create+a+custom+rom&sa=Search&cx=partner-pub-2900107662879704%3A4763122713&ie=ISO-8859-1 Ε ναι, καπος με copy paste ειχα κατα νου :O αν γινοταν, γιατι απο μαγειρεμα το πιθανοτερο ειναι να τα κανω σαλατα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Ε ναι, καπος με copy paste ειχα κατα νου :O αν γινοταν, γιατι απο μαγειρεμα το πιθανοτερο ειναι να τα κανω σαλατα :lol: Εάν ήταν τόσο απλό όλοι θα φτιάχναμε rom.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν μιλάω για το WiFi. Όταν δέχομαι ή κάνω μια κλήση το 3g μου σβήνει από το notification bar και δεν έχω ίντερνετ καθόλου. Τελικά δεν ξέρω πως το έκανα αλλά τα κατάφερα. Πρώτη φορά το ακούω αυτό..... Σε μένα δεν κλείνει !! Όταν είσαι σε απλό G-E, ναι θα γίνει διακοπή του mobile internet όταν υπάρξει κλήση. Όταν έχεις όμως σταθερή σύνδεση με 3g-4g, δεν πέφτει ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Θελω να διαγραψω κάποιες φωτο απο το λευκωμα και δεν με αφηνει,δεν μου δινει αυτη την επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Θελω να διαγραψω κάποιες φωτο απο το λευκωμα και δεν με αφηνει,δεν μου δινει αυτη την επιλογη Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω σε μια φώτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 κανεις; καμια ιδεα; :confused: καλησπερα! μια ερωτηση.. υπαρχει τροπος σε κινητο με λογισμικο android (το ενα ειναι samsung s duos, το αλλο mls king), να βαλω καποια ρυθμιση ετσι ωστε απο προεπιλογη οταν απαντω εισερχομενες κλησεις να μπαινει σε ανοιχτη ακροαση αυτοματα; εχω την εντυπωση πως ειναι θεμα λογισμικου κι οχι εταιρειας.. γι αυτο το εβαλα εδω. ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Ερωτησις:εχω συγχρονισει το s planner(ηημερολογιο της Samsung) με τον λογαριασμο μου στην google,επι καθημερινης βασεως κανω απο μια εγγραφή, σημερα εκανα μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πιστεύοντας οτι με τον συγχρονισμό θα επανερχόταν όλες οι εγγραφές, αλλά τελικά βλέπω μόνο τις τελευταίες 30 ημέρες.Κατέβασα το Google calendar μήπως μου εμφανίσει αυτό κάτι παραπάνω αλλά τίποτα! Μάλλον τις έχασα, υπάρχει η περίπτωση του οχι;μονο τις τελευταίες 30 ημέρες συγχρονίζει η Google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 κανεις; καμια ιδεα; :confused: Δυστυχώς δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια επιλογή μέσα από τη συγκεκριμένη συσκευή ή των ρυθμίσεων του android γενικότερα για να καταφέρεις αυτό που θες. Παρ'όλα αυτά μπορείς να δοκιμάσεις διάφορες εφαρμογές που υπάρχουν στο Play Store όπως αυτή. Ερωτησις:εχω συγχρονισει το s planner(ηημερολογιο της Samsung) με τον λογαριασμο μου στην google,επι καθημερινης βασεως κανω απο μια εγγραφή, σημερα εκανα μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πιστεύοντας οτι με τον συγχρονισμό θα επανερχόταν όλες οι εγγραφές, αλλά τελικά βλέπω μόνο τις τελευταίες 30 ημέρες.Κατέβασα το Google calendar μήπως μου εμφανίσει αυτό κάτι παραπάνω αλλά τίποτα! Μάλλον τις έχασα, υπάρχει η περίπτωση του οχι;μονο τις τελευταίες 30 ημέρες συγχρονίζει η Google; Δοκίμασε να μπεις από υπολογιστή και να ελέγξεις αν έχεις καταγεγραμμένα γεγονότα για τις ημέρες που λες. Αν δεν υπάρχει κάτι δυστυχώς δεν έχουν περαστεί και τα έχεις χάσει. Κανονικά έπρεπε να έχουν περαστεί όλα, όλων των ημερών, κάτι πήγε μάλλον στραβά κατά τον συγχρονισμό της συσκευής. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Παιδια κατεβασα το handcent για να εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα αλλα τωρα καθε φορα που μου ερχεται μηνυμα μου ανοιγει την οθονη και μου εμφανιζει το μηνυμα.... Εγω δεν θελω να εμφανιζεται το μηνυμα χωρις να ξεκλειδωσω το κινητο... Πως μπορω να το κανω αυτο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω σε μια φώτο ? Οχι δεν με αφηνει,μου λεει φωτογραφιες που δεν σου ανηκουν δεν μπορεις να τις επιλεξεις:( Για βοηθηστε γιατι καποιες πρεπει να εξαφανιστουν:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) Υπάρχει τρόπος στην εφαρμογή του gmail, όταν μου έρχεται ένα νέο email να μη μου χτυπάει με ήχο και να μη κάνει δόνηση ? Μέχρι σήμερα ούτε ηχος χτύπαγε όταν είχα Νέο email ούτε δόνηση !!!!! Χωρίς λοιπόν να του κάνω τίποτα απολυτως (ούτε καποιο update) ξαφνικά σημερα άρχισε να.... Κουδουνιζει σε κάθε νεο mail και να έχει και δόνηση. Μιας και το gmail Δεν είναι το βασικό μου, και δεν με ενδιαφέρει να Μου ερχοντε με ήχο Μιας Και δεν ενδιαφέρομαι να τα διαβάσω άμεσα για να μη χάσω κάτι. Θέλω να τα λαμβανω μεν αλλά απλά κ αθόρυβα !!!! Edited July 24, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Υπάρχει τρόπος στην εφαρμογή του gmail, όταν μου έρχεται ένα νέο email να μη μου χτυπάει με ήχο και να μη κάνει δόνηση ? Μέχρι σήμερα ούτε ηχος χτύπαγε όταν είχα Νέο email ούτε δόνηση !!!!! Χωρίς λοιπόν να του κάνω τίποτα απολυτως (ούτε καποιο update) ξαφνικά σημερα άρχισε να.... Κουδουνιζει σε κάθε νεο mail και να έχει και δόνηση Πήγαινε στις Ρυθμίσεις, διάλεξε το mail που θες να μην έχει αυτές τις ειδοποιήσεις και απεπίλεξε το κουτάκι των ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts