Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!

Νεος στο φορουμ συγχωρηστε με αν δεν εχω ποσταρει στο σωστο τοπικ...

εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα αποτελεσματα οποτε σας παραθετω το προβλημα μου!!

εχω το Lenovo A1000 16gb και εχω το εξης προβλημα η εσωτερικη του μνημη ειναι 503mb και η εξωτερικη η usb οπως το λεει 16gb δεν μπορω να μεταφερω στην εξωτερικη τπτ και μου γεμιζει η εσωτερικη με αποτελεσμα να μην μπορω ουτε καν να δω νεα e-mail! υπαρχει καποιος τροπος στις ρυθμισεις να το αλλαξω αν γνωριζει κανεις η καποια εφαρμογη που να βοηθαει???

ευχαριστω!!!

Καλησπερα σε ολους!

Νεος στο φορουμ συγχωρηστε με αν δεν εχω ποσταρει στο σωστο τοπικ...

εκανα μια αναζητηση αλλα δεν βρηκα αποτελεσματα οποτε σας παραθετω το προβλημα μου!!

εχω το Lenovo A1000 16gb και εχω το εξης προβλημα η εσωτερικη του μνημη ειναι 503mb και η εξωτερικη η usb οπως το λεει 16gb δεν μπορω να μεταφερω στην εξωτερικη τπτ και μου γεμιζει η εσωτερικη με αποτελεσμα να μην μπορω ουτε καν να δω νεα e-mail! υπαρχει καποιος τροπος στις ρυθμισεις να το αλλαξω αν γνωριζει κανεις η καποια εφαρμογη που να βοηθαει???

ευχαριστω!!!

πηγαινε στις ρυθμισεις->εφαρμογες->ολα και δες αν μπορεις να μετακινησεις απο εκει στην καρτα μνημης

αλλιως δοκιμασε το app2sd

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Να ρωτήσω...αφού αλλάξω συσκευή,πως μπορώ να διατηρήσω τα δεδομένα των εφαρμογών μου/παιχνιδιών στο καινούριο κινητό που θα τις εγκαταστήσω?

Ευχαριστώ!

Αν τα 2 κινητα(που ειχες και που θα παρεις εχουν android 4.x και μετα και δεν θελεις να κανεις ρουτ το κινητο πρεπει να εγκαταστησεις το προγραμμα.

Θελει μια διαδικασια ομως πρωτα αφου πρεπει να εγκαταστησεις και καποια προγραμματα/οδηγους στον υπολογιστη σου κ.τ.λ.

Εδω υπαρχει ενα ολοκληρο τοπικ αφιερωμενο στο backup/restore εφαρμογων για κινητα.

Ναι, σου είπα ότι μέχρι πριν κανά 2 εβδομάδες άνοιγε κανονικά.. Μάλιστα για σιγουριά τον έσβησα και τον ξαναπέρασα..

Το μόνο που μου πέρασε από το μυαλό τώρα, είναι μήπως παίχτηκε καμιά λαλακία με το AdFree. Γιατί πήγα να το ανοίξω (με σκοπό να κάνω revert στις αυθεντικές ρυθμίσεις) και μου βγάζει:

Hit Fatal Error

This copy of AdFree is too old, please update to a newer version.

Ψάχνω να το βρω, στο Google Play δεν το βλέπω (μπορεί και να υπάρχει, μου βγάζει ένα σωρό άσχετες εφαρμογές που απλά στο τέλος λένε ad-free επειδή δεν έχουν διαφημίσεις), αλλά ακόμα και αν το βρω, το βάλω και πάω να κάνω revert, αυτό θα κάνει revert στις εργοστασιασές ρυθμίσεις; Ή στις ρυθμίσεις που είχε όταν θα βάλω την εφαρμογή; Γιατί στην δεύτερη περίπτωση δεν κερδίζω κάτι..

Το adfree ούτε εγώ κατάφερα να το βρω κάπου. Το ξήλωσα, έβαλα το adaway και όλα καλά.:)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Το adfree ούτε εγώ κατάφερα να το βρω κάπου. Το ξήλωσα, έβαλα το adaway και όλα καλά.:)

To adfree μπορείτε να το βρείτε εδω http://adfree.bigtincan.com/

Samsung galaxy s21+

Παιδια πηρα τελικα το Lg G2 και το mail(η βασικη εφαρμογη) δεν συνδεεται στον λογαριασμο yahoo μου...πρεπει να συμπληρωσω pop3 η imap4.

Οποιος γνωριζει κατι,ας πει!

Ευχαριστω

If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Παιδια πηρα τελικα το Lg G2 και το mail(η βασικη εφαρμογη) δεν συνδεεται στον λογαριασμο yahoo μου...πρεπει να συμπληρωσω pop3 η imap4.

Ευχαριστω

http://help.yahoo.com/kb/index?page=content&y=PROD_MOBILE&locale=en_US&id=SLN3696

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

παιδια εχω θεμα με το license του widgetlocker!!!

μηπως ξερει κανεις τι να κανω?

Πολύ απλά στέλνεις email στον developer μέσα από την σελίδα του google play. Θα σε εξυπηρετήσουν σίγουρα...

Ευχαριστω

Λέω εγώ τώρα... γιατί δεν χρησιμοποιείς την εφαρμογή του yahoo! από το Play?

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Καλησπέρα σας !!!

Έχω μία κάρτα μνήμης 32Gb, η οποία έχει δύο διαφορετικά partitition, ένα των 28Gb για χρήση μου (FAT32) και άλλα 2Gb για εφαρμογές του Android (EXT2) .. Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, είτε σε Android, είτε σε υπολογιστή, για να μπορέσω να αντιγράψω τα περιεχόμενα του EXT2 σε άλλη κάρτα με EXT2, γιατί η συγκεκριμένη έχει αρχίσει και τα παίζει και θέλω να την αντικαταστήσω ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

@Petros46 ευχαριστω!

Την εβαλα την εφαρμογη yahoo για λιγο αλλα προτιμω τη μαμισια

If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Έχει ιδέα κανείς αν υπάρχει εφαρμογή να σου παρέχει την δυνατότητα να μπλοκάρεις τις επικοινωνίες της συσκευής σου και να σου αφήνει μόνο τα email? (να μην δέχεσαι κλήσεις ή μηνύματα, αλλά μόνο mails) (νομίζω υπάρχει τέτοια δυνατότητα στα blackberry)

Γραφω εδω το εξης προβλημα γιατι πιστευω ειναι γενικο. Το αρχειο .thumbdata3 στο φακελο .thumbnails που αφορα τις μικρογραφιες φωτογραφιων εχει γινει τεραστιο σε χωρητικοτητα. Αυτη τη στιγμη πιανει το 1 απο τα 4 γιγα εσωτερικης μνημης και συνεχως αυξανεται. Τελικα βρεθηκε καμια λυση γιατι εχω διαβασει διαφορα στο φορουμ αλλα ξεκαθαρη λυση δεν βρηκα ακομη.

Καποιος καμια ιδεα? Δεν νομιζω να ειναι λυση η επαναφορα εργοστασιακης καταστασης αλλα πραγματικα δεν εχω κατι αλλο να κανω. Πως το αντιμετωπιζετε το θεμα?

Καποιος καμια ιδεα? Δεν νομιζω να ειναι λυση η επαναφορα εργοστασιακης καταστασης αλλα πραγματικα δεν εχω κατι αλλο να κανω. Πως το αντιμετωπιζετε το θεμα?

ενδεχομενως αν το σβησεις αλλα ΜΗΝ το κανεις πρωτου σου απαντησει και καποιος αλλος

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Το ειχα δοκιμασει να το σβησω απο καιρο αλλα αυτο ξαναδημιουργειται. Και το χειροτερο ειναι οτι συνεχως μεγαλωνει καθε φορα που βγαζεις και προβαλλεις φωτογραφιες. Και επισης αν σβησεις τις φωτογραφιες δε μικραινει. Πολυ εκνευριστικο! Προσεξτε το, φανταζομαι οτι ολοι σας το εχετε το θεμα.

Δες εδώ...

Delete files .Thumbdata3 - 19xxxx (710MB!)

και εδώ

[Q] What are these files .thumbdata3

Φανταζομαι για να κανεις αυτη τη λυση πρεπει να ειναι ρουτ το κινητο σωστα?

Αν δεν ειναι ρουτ ομως τι μπορεις να κανεις?

Ρωταω καθαρα πληροφοριακα ετσι.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι root, αρχεία στην κάρτα μνήμης πειράζεις.

Δεν μπορώ όμως να το επιβεβαιώσω γιατί εγώ είμαι.

@Petros46 ευχαριστω!

Την εβαλα την εφαρμογη yahoo για λιγο αλλα προτιμω τη μαμισια

Όταν συνδέεσαι δοκίμασε αντί για @yahoo.gr να βάλεις @yahoo.com στο email σου.

Αν εννοείς να έχεις πρόσβαση σε shared folders, τότε το ES File Explorer νομίζω είναι αρκετά καλό και απλό (για windows τουλάχιστον που το έχω δοκιμάσει).

Το προσπαθησα αλλα μου ζητα username-password. Στο δικτυο μου ομως δεν εχω βαλει κωδικο δε μπορωνα καταλαβω τι θελει Edited by lefkal
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Το προσπαθησα αλλα μου ζητα username-password. Στο δικτυο μου ομως δεν εχω βαλει κωδικο δε μπορωνα καταλαβω τι θελει

Ψάξε για κάποιο guide στο google. Θέλει κάποιες ρυθμίσεις πρώτα..

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned