Jump to content

omnian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    189
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by omnian

  1. Για την ιστορία έκανα το ρίσκο. Η φραγή δεν ήρθε όπως ελεγε στις 11-1. Προφανώς θα ερχόταν και αυτή στις 12 το μεσημέρι σήμερα μαζί με τα λεπτά ομιλίας. Μόλις έκανα ανανέωση και όλα καλά.
  2. omnian

    Realme 9 Pro+

    Παιδιά μια ερώτηση σε όσους δουλεύουν το gcam. Ξεκλειδώνει η λήψη βίντεο 4k στα 60fps; Το θεωρώ σημαντικό κριτήριο για την αγορά του. Ευχαριστώ.
  3. Τίποτα και με αυτό. Ούτε με *35*1234#. Πετάει μήνυμα "φραγή κλήσεων πρόβλημα συνδεσης ή μη έγκυρος κώδικας MMI".
  4. Και σε μένα δεν δούλεψε. Ζητάει κωδικό βάζω το 1234 και πετάει μήνυμα "η λειτουργία απέτυχε. Προσπαθήστε ξανά αργότερα". Βάζω 0000 τα ίδια. Με pin τίποτα πάλι.
  5. Καλή χρονιά σε όλους. Πως μπαίνει φραγή εισερχομένων κλήσεων σε what's up; Έψαξα αλλά δε βρηκα κάτι...
  6. Αυτή είναι η λύση που προτείνω σε what's up πάντα. Αυτό κάνω στο κινητό μου που είναι dual sim. Μάλιστα εκμευταλλευομαστε τις προσφορές εις διπλούν πχ τώρα τα Χριστούγεννα έχω 15 μέρες απεριόριστα στη μια κάρτα και μόλις τελειώσουν θα ενεργοποιήσω στην άλλη άλλες 15 μέρες. Άλλο πάλι με πάρε μοίρασε από τη μια κάρτα στην άλλη έχω 1gb για 2 μέρες εις διπλούν. Με το cosmote one 2gb για μια βδομάδα εις διπλούν και αυτό. Αν θέλει κάποιος μπορεί να δωσει την κάρτα σε συγγενικό πρόσωπο και να μιλάνε τσάμπα μεταξύ τους με το cosmote one (για 1000λεπτα το μήνα). Κάτι αλλα δώρα κατά καιρούς token, birthday κλπ όλα μέσα...
  7. Ερώτηση. Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα λήξης υπολοίπου που είχα σε ένα what's up και είχα 11.5 € ακριβώς. Παίρνω το calls to all και τα λεπτά ομιλίας που είχα μεταφέρονται μαζί με τα νέα για ένα μήνα μέχρι τις 12-1-24 στις 12 το μεσημέρι. Ωστόσο στις 11-1-24 τα μεσάνυχτα προς τις 12 προλαβαίνει η φραγή κίνησης. Εγώ αν κάνω ανανέωση ας πούμε στις 9 το πρωί της 12-1-24 και βάλω πάλι calls to all θα ανανεωθούν τα λεπτά ή θα χαθούν από την προηγούμενη φραγή;
  8. Φίλε μήπως κάποιο από αυτά τα 13 αφορά κουπόνι box? Υποθέτω μήπως αυτά δεν μετράνε καθώς στα "ψιλά γράμματα" αναφέρει γενικά ότι τα tokens σημαίνουν δωρα ομιλίας, mb κλπ κινητής.
  9. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά ανακάλυψα στα "ψιλά γράμματα" ότι τα tokens που δεν εξαργυρώνονται μέσα στο μήνα ναι μεν παρατείνονται με κάθε ανανέωση (απο 13€) για επιπλέον ένα μήνα ΑΛΛΑ έχουν μέγιστη διάρκεια 1 χρόνο και μετά εξαφανίζονται. Για αυτό καλό είναι σε κάθε περίπτωση να εξαργυρωνουμε τα παλαιότερα (τα πιο δεξιά όπως παρουσιάζονται). Δεν ισχύει σε αυτά χωρίς λήξη τα οποία έχουν άλλο περιορισμό (έως 12 σε αριθμό).
  10. Και εννοείται ο δεύτερος αριθμός μπορεί να μπει και στο σχήμα cosmote one και να έχει τα προνόμια. Tsampas never dies....
  11. Να πω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι εννοώ. Έχω έναν αριθμό βασικό που μιλάω συνέχεια και τον ξέρουν όλοι. Έχω και έναν δεύτερο για οποιοδήποτε δικό μου λόγο. Τον ένα μήνα βάζω 13€ στον βασικό αριθμό και ενεργοποιω το calls to all. Τον άλλο μήνα βάζω στον δεύτερο 13€ και κάνω μεταφορά αμέσως το υπόλοιπο στον βασικό αριθμό για να ενεργοποιήσω πάλι το calls to all στον βασικό. Τον άλλο μήνα τα ίδια κ.ο.κ. Έτσι διατηρείται ο δεύτερος αριθμός ενεργός σχεδόν ανεξοδα. Σωστά;
  12. Δεν αντιλέγω, ίσως δε διευκρίνισα. Εννοώ ως αποδέκτης να είναι ο βασικός μας αριθμός ή άλλοι αριθμοί πχ συγγενικων προσώπων με την προϋπόθεση ότι ανανεώνονται συχνά....
  13. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ο δικός μου συλλογισμός για να διατηρήσουμε ενεργό έναν δεύτερο αριθμό what's up με το λιγότερο κόστος είναι να του βάζουμε 13€ ανά 2 μήνες και με την υπηρεσία easy tranfer να μεταφέρουμε το υπόλοιπο στο βασικό αριθμό μας ή σε αλλους. Για αρχή όμως απαιτείται να γίνει ανανέωση 3 φορες ώστε να ξεπεραστεί το όριο των 35€ για το εξαμηνο που απαιτείται για την υπηρεσία. Αν έχετε κάποια άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη.
  14. Φίλε κοίταξε και το νέο data boost diy στην εφαρμογή. Μπορείς να επιλέξεις 4gb, 400'και 100sms προς ολους με 11,50€.
  15. Καλά αυτοί στο what's up έχουν μπερδέψει τα συστήματα τους. Μόλις μου ήρθε το εξής μήνυμα: EIXEΣ OPIΣEI AYTOMATH ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΠAKETOY CALLS TO ALL AUTO ME 800' & 300SMS ΠPOΣ OΛOYΣ, 512MB ΓIA 1 MHNA ME 10,90€. AΠO 16/11 TO ΠAKETO AΛΛAZEI KAI ΠΛEON ΘA ENEPΓOΠOIEITAI AYTOMATA ME 11,50€ KAΘE 30 HMEPEΣ TO NEO BEΛTIΩMENO CALLS TO ALL AUTO ME 1000', 300SMS ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 1,5GB ΓIA 1 MHNA. AN ΔEN EΠIΘYMEIΣ NA ENEPΓOΠOIEITAI AYTOMATA TO NEO ΠAKETO, ΣTEIΛE B_OFF ΣTO 1317 'H KAΛEΣE 1317 XΩPIΣ XPEΩΣH. Εγώ δεν έχω κάνει τέτοια ενέργεια ενώ τους τελευταίους μήνες έπαιζα πάντα basic calls και αυτό το έβαζα προφανώς χειροκίνητα. Στην εφαρμογή κοιτάζω αυτό το calls to all και ΔΕΝ εχει πατηθεί η αυτόματη ενεργοποίηση. Ότι ναναι δηλαδή....
  16. Καλημέρα. Μόλις ανανέωσα what's up basic calls με sms "WUBC" στο 1330....χαχα. Σημειωτέον από το site what's up υπάρχει η δυνατότητα για ανανέωση από 8€ (άλλοι τρόποι ανανέωσης, χωρίς login).
  17. omnian

    LG G Flex2 (H955)

    Παιδια αν πουλαει κανεις σας το flex ας στειλει pm. Ακομα και με σπασμενη οθονη δεκτο...
  18. omnian

    LG G Flex2 (H955)

    Αν εννοεις την cameron sino ναι μην το ρισκαρεις χαχα. Τη δοκιμασαμε και αυτη. Ενω ειχε καλη αυτονομια, τα φτυσε στο εξαμηνο.
  19. omnian

    LG G Flex2 (H955)

    Οσοι πιστοι προσελθετε, χαχα. Κινηταρα παραμενει ακομα! Εγω εχω καταλαβει οτι οι εργοστασιακες μπαταριες εχουν θεμα με το τσιπακι φορτισης τους, που καιγεται συνηθως στον 1 χρονο και αρχιζει τα bootloop. Απο κει και περα υπαρχουν aftermarket μπαταριες που ναι μεν δεν εχουν την αυτονομια της εργοστασιακης αλλα τουλαχιστο βγαζουν μια διετια. Τωρα αυτες οι aftermarket μπορει να ειναι οπτικα ιδιες μεταξυ τους αλλα δυστυχως δεν ειναι, αλλες εχουν μεγαλυτερη και αλλες μικροτερη αυτονομια. Εχω βρει εναν τροπο να τις ξεχωριζω, θα γελασετε, να τις ζυγιζουμε! Στον φιλικο μου κυκλο αυτη τη στιγμη υπαρχουν 6 flex και παιζει να τα εχω αλλαξει συνολικα πανω απο 10 φορες μπαταρια. Οι μπαταριες που αγοραζαμε επαιζαν απο 32 εως 39 γραμμαρια, αν θυμαμαι καλα, και εννοειται οι βαρυτερες αποδειχτηκαν καλυτερες.
  20. omnian

    LG G Flex2 (H955)

    Λυπαμαι που στο λεω αλλα εγω καταλαβαινω οτι εχουν δικιο. Μεσα στη διετια της εγγυησης ολοκληρης της συσκευης εννοειται οτι δεν πληρωνεις μεταφορικα προς service. Απο τη στιγμη που περασε η διετια αυτη εχεις εγγυηση μονο για την πλακετα που σου ειχαν αλλαξει. Διαβασε ολο το θεμα αν θες για να καταλαβεις οτι το bootloop οφειλεται στην μπαταρια και οχι στην πλακετα. Αν δεν αναβε καν τοτε θα μιλαγαμε για πλακετα και τοτε προφανως δεν θα σου χρεωναν μεταφορικα.
  21. omnian

    LG G Flex2 (H955)

    Καταρχην μιλαμε για ναυαρχιδα. Τεσσαρων ετων μεν αλλα εχει ποιοτητα κατασκευης, amoled οθονη, 4κ βιντεο, quick charge και πολλα αλλα χαρακτηριστικα που εχουν κινητα απο 300€ και πανω ΣΗΜΕΡΑ. Φιλος μου ειχε μονο δισταγμο οτι ειναι στραβο αλλα το πηρε και τωρα το βλεπει ισιο ;).
  22. omnian

    LG G Flex2 (H955)

    Αγαπαμε και τα σαραβαλα φιλε μερικες φορες, οπως και με τις γυναικες συμβαινει, ειναι θεμα χημειας.
  23. omnian

    LG G Flex2 (H955)

    Εννοω αρχικη τιμη 770€ οταν ειχε πρωτοβγει πριν 4 χρονια. Σημερα στο skroutz εχει 100 €. Πειτε το ξεστοκαρισμα συμφωνω απλα λεω οτι δεν πρεπει να εχει ξαναγινει τετοια πτωση τιμης.
  24. omnian

    LG G Flex2 (H955)

    Ναι μεσα επεσες με το ομνια (παλια καψουρα). Οντως πρεπει να ειμαι ο πιο φαν του φλεξ μιας και θεωρω ακομα οτι, παρολο που μου καηκε, τα εχει βγαλει τα 250€ που ειχα δωσει πριν 2μιση χρονια. Και μιας και δεν εχω ακομα πολλες απαιτησεις θεωρω οτι για 100€ μου κατσε γαντι. Ps Δεν νομιζω να εχει ξαναγινει κινητο με αρχικη τιμη 770€ να πωλειται επισημα 100€.
×
×
  • Create New...