mandiom Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Μετά από δοκιμές, έχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα: Όταν το bluetooth είναι συνδεδεμένο (πχ με fitness tracker), η ταχύτητα του wifi είναι πολύ αργή. Αν το κλείσω, επανέρχεται... Σε MIUI 10 δεν το είχα το θέμα. Σε Android 9 - based το έχω. Θα ήθελα να μείνω όμως σε Pixel Experience ή AOSP-Extended, οπότε αν έχει κάποιος λύση ακούω :lol: Αλλιώς, ποια θεωρείτε μια καλή, σταθερή Oreo ROM? thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Εσείς που την κάνατε την ενημέρωση, κάνατε και επαναφορά εργοστασιακών; Ή το αφήσατε όπως ήταν; (από την 8 στην 9 είχα κάνει επαναφορά - βέβαια τότε είχε αλλάξει και η έκδοση του Android). Εγώ δεν έκανα επαναφορά, βαριέμαι. Πάντως κανένα bug μέχρι τώρα, ρολάρει μια χαρά. Και η φωτεινότητα δεν με φάνηκε να άλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Εγώ το βρήκα στην μπροστινή κάμερα. Δεν λειτουργεί με την πίσω;;; Και στο εκανε κανονικα τοο εφε με την μπροστινη? Παντως για την πισω μου ειπαν οτι το εφε δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorro_1972 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Και στο εκανε κανονικα τοο εφε με την μπροστινη? Παντως για την πισω μου ειπαν οτι το εφε δεν γινεται. Με τη μπροστινή κάμερα την κάνει την δουλειά του! Δυστυχώς το εξαιρετικό Theme, Lineage N που έχει μεγαλύτερα εικονίδια στην StatusBar δεν είναι συμβατό με την MIUI 10. ξέρει κανείς άλλο αντίστοιχο θέμα για εμάς τους λίγο μεγαλύτερους που θέλουμε μεγαλύτερα εικονίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Μετά από δοκιμές, έχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα: Όταν το bluetooth είναι συνδεδεμένο (πχ με fitness tracker), η ταχύτητα του wifi είναι πολύ αργή. Αν το κλείσω, επανέρχεται... Σε MIUI 10 δεν το είχα το θέμα. Σε Android 9 - based το έχω. Θα ήθελα να μείνω όμως σε Pixel Experience ή AOSP-Extended, οπότε αν έχει κάποιος λύση ακούω :lol: Αλλιώς, ποια θεωρείτε μια καλή, σταθερή Oreo ROM? thnx! Νομίζω αυτό το πρόβλημα αναφέρεται σε πολλές Pie-based ROMs. Γενικά υπάρχουν κάποια προβλήματα ακόμα σε Pie-based ROMs, αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχουν κολλήματα κ.λπ. Εγώ χρησιμοποιούσα AOSP Extended σε Oreo χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Πάει να ξεκινήσει ένα παιχνίδι που παίζω και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει. Αυτό έγινε μετά την αλλαγή MIUI 10. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Παιδιά καλημέρα. Μετά την αναβάθμιση σε MIUI 10, πως θα ξαναφτιάξω στην οθόνη ενώ είναι κλειδωμένο να μη μου εμφανίζει μηνύματα η οτιδήποτε άλλο έρχεται; Με τον φωτισμό στο αυτόματο υπάρχει κανένα κόλπο; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Ρε παίδες μετά την αναβάθμιση σε miui 10 (έχω 2 κάρτες) όταν με καλούν την ώρα που μιλάω με ειδοποιεί μεν πατάω να απαντήσω αλλά δειχνει ότι απάντησα και οτι κάνει εναλλαγή κλήσεων αλλά δεν ακούω ούτε με ακουνε Έχει τύχει σε άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Παιδιά καλημέρα. Μετά την αναβάθμιση σε MIUI 10, πως θα ξαναφτιάξω στην οθόνη ενώ είναι κλειδωμένο να μη μου εμφανίζει μηνύματα η οτιδήποτε άλλο έρχεται; Με τον φωτισμό στο αυτόματο υπάρχει κανένα κόλπο;Για τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος, πας :οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια. Μετά :συνθέτες ρυθμίσεις και θα βρεις εκεί αυτό που θέλεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Μετα την αναβαθμιση σε 10, γιατι τα ονοματα των επαφων τα εμφανιζει μισα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Μετα την αναβαθμιση σε 10, γιατι τα ονοματα των επαφων τα εμφανιζει μισα? Δεν έχω τέτοιο θέμα εγώ. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 εκει που ειναι το ρολοι/ξυπνητηρι/χρονομετρο κλπ σας τα εμφανιζει με μαυρο φοντο;; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris213 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 εκει που ειναι το ρολοι/ξυπνητηρι/χρονομετρο κλπ σας τα εμφανιζει με μαυρο φοντο;;Ναι είναι μαύρο και μου φαίνεται πολύ ωραίο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Πέρασα κι εγώ την 10 σήμερα, πολύ νωρίς ακόμα για εντυπώσεις. Δύο ερωτήσεις: 1. Έχω ένα πρόγραμμα υπενθυμίσεων (Google Keep) και ενώ όταν μου έρχεται μια υπενθύμιση δονείται και χτυπάει όταν είναι ανοιχτή η οθόνη του κινητού, ενώ όταν είναι σβηστή μόνο δονείται. Πώς μπορώ να το κάνω και να χτυπάει όταν είναι η οθόνη σβηστή; Με την προηγούμενη έκδοση το έκανε κανονικά. 2. Στο status bar μου βγαίνουν λευκές ειδοποιήσεις όταν έχω μήνυμα, ειδοποιήσεις από social media, υπενθύμιση κλπ. Στην προηγούμενη έκδοση κάτι είχα κάνει (δεν θυμάμαι τι) και αυτά τα εικονιδιάκια εμφανίζονταν σε μικρογραφία όπως είναι το logo τους κανονικά, έγχρωμα. Μήπως γνωρίζει κανείς πώς γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisk Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Μου ηρθε και εμενα χτες. Αυτο με την ασπρη οθονη οταν σε καλει καποιος ειναι ενα θεμα για μενα. Δεν ξερω αν αλλαζει. Αυτο που παρατηρησα ομως, και δεν ξερω αν επηρεαζει την κληση και την ποιοτητα της ειναι το εξης. Με δεδομενα κλειστα, οταν απανταω μια κληση η ενδειξη απο 4G γινεται H. Στην 9 δεν το εκανε αυτο. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Update σε 10.1.1.0. Κάπως έτσι είναι τα σοβαρά updates. Και back button στα αριστερά. :happy: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Και στο εκανε κανονικα τοο εφε με την μπροστινη? Παντως για την πισω μου ειπαν οτι το εφε δεν γινεται. Ναι το κάνει κανονικά. Το κουμπακι ειναι στην αριστερή πανω γωνια. Εφέ βάθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Όλα καλά το μόνο κακό είναι ότι όταν έχεις ειδοποίηση κ είναι κλειδωμένο το κινητό κ πατάς να ανοίξει το κινητό δεν φαίνεται τι ειδοποίηση έχεις πρέπει να το ξεκλείδωσεις για να δεις .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djno9284 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Ναι το κάνει κανονικά. Το κουμπακι ειναι στην αριστερή πανω γωνια. Εφέ βάθουςΜπορείς να βάλεις στιγμιότυπο οθόνης το κουμπί για το εφέ βάθους? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Πως μεταφερω ολες τις επαφες στον λογαραιασμο google και πως τις εισαγω παλι στο κινητο? Τα ονοματα μου τα εμφανιζει μισα στο αρχειο κλησεων ενω στις επαφες μου τα εμφανιζει ολοκληρα! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Μπορείς να βάλεις στιγμιότυπο οθόνης το κουμπί για το εφέ βάθους? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάνω αριστερά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Μετά την τελευταία αναβάθμιση (10.1) δεν εμφανίζεται πλέον ο χρόνος που υπολείπεται για την πλήρη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djno9284 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Πάνω αριστερά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόνο για την selfocamera είναι? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Ναι. Στην πίσω δεν έχω δει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Εχει καποια default εφαρμογη το κινητο για sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts