Jump to content

vasilisk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

vasilisk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οποτε να υποθεσω, χρειαζεται ιντερνετ την ωρα που σε παιρνουν τηλεφωνο, και φανταζομαι θα γινεται και σε αλλες συσκευες ή μονο σε android one?
  2. Καλησπερα. Να ρωτησω κατι για το συγκεκριμενο κινητο. Το εχει ο αδερφος μου και αυτο που συμβαινει το βλεπω για πρωτη φορα. Οταν καποιος αγνωστος (το νουμερο φαινεται, απλως δεν ειναι στις επαφες) τον παιρνει τηλεφωνο, αυτοματα εμφανιζονται ολα τα στοιχεια του, ονομα, διευθυνση, επαγγελμα. Οχι σε ολα τα νουμερα, αλλα σε αρκετα. Ειναι θεμα android one, ειναι καποια υπηρεσια της google, το εχει συναντησει κανεις?
  3. Καλησπερα. Μια ερωτηση που μαλλον δεν σχετιζεται με την τελευταια ενημερωση. Εχουμε το modem router speedport plus, το οποιο ειναι dual band. Και σε διαφορετικο δωματιο υπαρχει το router tplink wr841n (300mbps) για καλυτερο σημα μιας και δεν φτανει εκει το σημα του speedport. Να πω εδω οτι το tplink ειναι συνδεδεμενο ενσυρματα με το speedport plus. Σε οποιο ρουτερ και να συνδεθω, και οποια μπαντα, 2.4ghz/5ghz με φουλ σημα, το κινητο μου δειχνει σαν "Ταχυτητα συνδεσης" μεσα στις ρυθμισεις, 72Mbps. Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ειτε στο κινητο, ειτε στα router? Ειναι φυσιολογικο αυτο?
  4. Μου ηρθε και εμενα χτες. Αυτο με την ασπρη οθονη οταν σε καλει καποιος ειναι ενα θεμα για μενα. Δεν ξερω αν αλλαζει. Αυτο που παρατηρησα ομως, και δεν ξερω αν επηρεαζει την κληση και την ποιοτητα της ειναι το εξης. Με δεδομενα κλειστα, οταν απανταω μια κληση η ενδειξη απο 4G γινεται H. Στην 9 δεν το εκανε αυτο. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?
  5. Για δωσε αν μπορεις το path
  6. Καλησπερα. Εντελως ξαφνικα σημερα, οταν παταω σε οποιαδηποτε επαφη, πεταει αυτο. Αμα πατησω ακυρωση/αναφορα φευγει. Αλλα καθε φορα που παταω σε μια επαφη το ξαναβγαζει. Μπορουμε να κανουμε τιποτα?
  7. Θα το δοκιμασω, αν και οι επαφες που ειχαν θεμα, ειχαν το +30 μπροστα. edit Ποια εφαρμογη ειναι ακριβως, γιατι με το "number fixer" στο search, βγαζει αρκετα.
  8. Στα εισερχομενα μηνυματα (sms), τωρα τελευταια, με την default εφαρμογη, μου βγαζει το νουμερο αντι για το ονομα του αποστολεα (Ειναι αποθηκευμενο). Αν "σκρολαρω" λιγο την οθονη πανω-κατω, εμφανιζονται. Ειναι καποιο bug ή θεμα ρυθμισης?
  9. Υπαρχει καποια προταση για φορτιστη (κατα προτιμηση με αποσπωμενο καλωδιο), που να υποστηριζει και turbo charge? Οχι απαραιτητα απο ελλαδα.
  10. Καλημερα. Καποιο συγκεκριμενο ή το ετοιμο που εχει μεσα? Αποριες συνεχεια... Στη δουλεια, μας εχει δωσει η wind εναν ενισχυτη σηματος (αν ειναι τετοιο) γιατι στο συγκεκριμενο σημειο δεν ειχαμε καλο σημα. Ειναι ενα MORTEK DCS 1800 που βγαζει κεραια στην ταρατσα. Με το παλιο doogee x5 pro που ειχα, το σημα ηταν 4G full. Τουλαχιστον ετσι εδειχνε το κινητο. Τωρα με το redmi βλεπω οτι ειναι 4G με μια μολις μπαρα. https://en.wikipedia.org/wiki/LTE_frequency_bands Δεν υποστηριζει αυτη την μπαντα/μπαντες ? Και μια τελευταια. Οι ηχοι κλησης, ειδοποισεων κτλπ, παρολο που ειναι στο τερμα, ειναι σχετικα χαμηλοι. Στο παλιο doogee μπαιναμε σε ενα ειδικο μενου (με το app mtk engineering), αλλαζαμε τις τιμες και ο ηχος εφτιαχνε. Εψαξα λιγο στο google, και ειδα οτι υπαρχει κατι αντιστοιχο και για εμας. Ο,τι κωδικους δοκιμασα ομως που βρηκα, δε με εβαζε στο μενου αυτο. Γνωριζει καποιος, καποιον που να δουλευει? Ελπιζω να μην σας κουρασα.:D
  11. Η ρυθμιση ειναι ετσι οπως λες. Το theme ειναι το κλασσικο οπως ερχεται το τηλεφωνο.
  12. Με 2 δακτυλα "δουλευει" καπως (εμφανιζει οριακα τον αποστολεα) αλλα μονο οταν εχω "κατεβασει" απο το πανω μερος τις επιλογες. Εγω θα ηθελα αν γινεται απο την κεντρικη οθονη.
  13. Καλημερα σε ολους. Προσφατα κατοχος Redmi note 4 global. Ολα καλα μεχρι στιγμης. Το miui το συνηθιζω σιγα σιγα. Μια ερωτηση. Στο παλιο κινητο με android 5.1, οταν ερχοταν καποιο email, ακομα και με κλειδωμενη οθονη μπορουσα να "σειρω" την ειδοποιηση (gmail) που ηταν στο κεντρο της οθονης και να δω καποιες πληροφοριες. Στο καινουριο κινητο, βλεπω οτι δε γινεται αυτο. Πρεπει να ξεκλειδωσω την οθονη. Ειναι θεμα ρυθμισης ή δεν γινεται καθολου?
  14. vasilisk

    Doogee X5 pro

    Εγω τελικα εβγαλα ακρη. Κατεβασα το wmp11 απο το βιντεο που ποσταρε ο bbbb. Κατεβασα αυτο εδω, και εκανα εγκατασταση οσα ειχαν installer. http://singledrivers.blogspot.gr/2016/12/doogee-x5-pro-usb-driver-for-windows.html Τελος αναγκαστηκα να παω σε πληρες προγραμμα απο θειο. Εν τελει, δουλεψε μια χαρα. Τωρα δεν ξερω ποιο απο ολα (ή ολα) χρειαζοντουσαν, αλλα η συνδεση εγινε με usb mass storage και οχι με mtp. Επισης το "Εντοπισμος σφαλματων usb" πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο στις "Επιλογες για προγραμματιστες" @tasos_v Δοκιμασε να εγκαταστησεις καποια πραγματα απο το λινκ που δινω. Αν δεν δουλεψει, οταν σου ζητησει mtp drivers δωσε σαν install folder καποιον απο αυτους που εχει μεσα το rar.
  15. vasilisk

    Doogee X5 pro

    ναι, mass storage εννοω. απλα το κινητο που θελω να παρω το backup δεν εχει sd καρτα. γι' αυτο θελω να γινει μεσω υπολογιστη ωστε να περαστουν στο καινουριο, που παλι δεν εχει sd καρτα. Θα δοκιμασω και το airdroid
×
×
  • Create New...