Jump to content

panosk7dl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

panosk7dl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Απάντηση από live chat πριν από λίγο : "Aυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό θέμα, το οποίο αποτρέπει ορισμένους συνδρομητές από το να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις online υπηρεσίες μας. Η τεχνική μας ομάδα προσπαθεί να λύσει το θέμα που έχει προκύψει το συντομότερο δυνατό! Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση!"
  2. Τι έγινε ρε παιδιά με την αλφα;; Μήνυμα στο viber... "Σας ενημερώνουμε ότι η Alpha Bank δρομολογεί τη διαδικασία διάσπασής της με απόσχιση και μεταβίβαση του κλάδου τραπεζικής δραστηριότητας σε νέα, 100% θυγατρική της, εταιρεία. Η νέα εταιρεία θα είναι εκ του νόμου καθολική διάδοχος, θα κατέχει τραπεζική άδεια και θα διατηρήσει την επωνυμία “Aλφα Τράπεζα ΑΕ”, συνεχίζοντας τη δραστηριότητά της όπως σήμερα. Η τραπεζική σας σχέση θα μεταβιβαστεί αυτόματα στη Νέα Alpha Bank και η εξυπηρέτησή σας θα συνεχιστεί κανονικά από το Δίκτυο Καταστημάτων και τα υπόλοιπα κανάλια μας, χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργεια από μέρους σας."
  3. Την ίδια προσφορά πήρα κι εγώ. Την προηγούμενη εβδομάδα ενεργοποιήθηκε.Η γραμμή έγινε voip οπότε χωρίς ρεύμα και χωρίς ρούτερ δεν υπάρχει τηλέφωνο. Μπορείς να συνδέσεις και περισσότερα από 1 τηλέφωνα αν θέλεις. Υπάρχουν οδηγίες
  4. Δοκιμασε αν θέλεις αυτό το toggle από το μαγαζί. Μπορεί να σε βοηθήσει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.indianservers.headphonetoggle
  5. Καλησπέρα στην παρέα,χτες το βράδυ έκανα ενημέρωση τον miui launcher και κρασαρε. Σήμερα του πέρασα τον poco launcher κι ευτυχώς δουλεύει. Ελπιζω στην επόμενη ενημέρωση να διορθωθεί.
  6. Στο rn7 δεν είχα πρόβλημα με την ενημέρωση του launcher. Στο rn4 που έκανα ενημέρωση το βράδυ κρασαρε και σήμερα του πέρασα τον poco launcher.ελπιζω στην επόμενη ενημέρωση να διορθωθεί.
  7. Καλή επιτυχία να έχουμε και καλές γιορτές!!!
  8. Να είναι καλά ο jpower! Μια από τα ίδια.Εγω τα τελευταία 2 χρόνια αν και άλλαξα δυο συσκευές το coolpad το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο ξυπνητήρι.Σκυλι είναι!
  9. Ναι δεν έχω χάσει κλήση μέχρι τώρα.εχω δώσει όλες τις άδειες κι έχω κλειδώσει το mi fit με το λουκετακι για να μην το κλείνει η εκκαθάριση μνήμης.
  10. Mi band 4 με rn7 και mi fit από playstore κανένα πρόβλημα έως τώρα. Ουτε στο rn4 ειχα πρόβλημα με το mi band 2
  11. Πρέπει να είναι στην εφαρμογή της μουσικής/ρυθμίσεις/συνθέτες ρυθμίσεις/λήψη προτάσεων
  12. Και η δικια μου το ίδιο πρόβλημα έχει.Την δοκίμασα πριν από λίγο στο ίδιο s/m που είχα κάνει την πρώτη συναλλαγή με χρήση pin και δεν δούλεψε ανέπαφα
  13. Πολύ καλό! ευχαριστούμε και χρόνια πολλά στο kaizershop!
  14. Ακόμα δεν την έχω ενεργοποιήσει.Μολις βρω ευκαιρία θα το δοκιμάσω.Ισχυει ότι η πρώτη συναλλαγή πρέπει να γίνει με χρήση pin για να "ενεργοποιηθούν" οι ανέπαφες συναλλαγές;
  15. Εχτές παρέλαβα diners ως αντικατάσταση της amex wind bonus.Στην επιστολή αναφέρουν πως ισχύουν οι ίδιοι όροι με την amex οπότε ελπίζω πως δεν θα έχει συνδρομή ειδάλλως... κόψιμο!
×
×
  • Create New...