mylw_4 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Γίνετε να περάσω google camera και adaway και να συνεχίσω να παίρνω ΟΤΑ? Γίνετε να είναι root και να παίρνει ΟΤΑ? Για να είμαι ειλικρινής περισσότερο με καίει το adaway αλλά νομίζω οτι για να κάνει update θέλει root, η μήπως θέλει μόνο για την εγκατάσταση? Με redwolf twrp παίρνεις οτα αλλά κάθε φορά που θα κάνεις update rom χάνεις το ροοτ και άρα τη gcam κλπ. Δοκιμασμένο αυτό που λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane5p Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με τα SMS. Όταν στέλνω μου βγάζει λίγους χαρακτήρες και με χρεώνει για 2 μηνύματα αντί για ένα. Πώς μπορώ να το διορθώσω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με τα SMS. Όταν στέλνω μου βγάζει λίγους χαρακτήρες και με χρεώνει για 2 μηνύματα αντί για ένα. Πώς μπορώ να το διορθώσω? Ευχαριστώ!Μπορείς να δοκιμάσεις το textra αν θέλεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Οπα.. καθε φορα που θα βγαινει update χανεται η google camera..? αν ειναι ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Με redwolf twrp παίρνεις οτα αλλά κάθε φορά που θα κάνεις update rom χάνεις το ροοτ και άρα τη gcam κλπ. Δοκιμασμένο αυτό που λέωΚαι το χα απορια....μολις μου την ελυσες...να σαι καλα!Δηλαδη θα πρέπει να ξανακανουμε την διαδικασια συνεχεια οποτε κανουμε update με ota.....σωστα φιλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Οπα.. καθε φορα που θα βγαινει update χανεται η google camera..? αν ειναι ετσι.. Και το χα απορια....μολις μου την ελυσες...να σαι καλα!Δηλαδη θα πρέπει να ξανακανουμε την διαδικασια συνεχεια οποτε κανουμε update με ota.....σωστα φιλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι κάθε φορά χάνεται το api2 και το ροοτ οπότε φτου και από την αρχή. βέβαια μέσω του redwolf είναι πολύ εύκολο να φλασάρεις το supersu ή το magisck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Με redwolf twrp παίρνεις οτα αλλά κάθε φορά που θα κάνεις update rom χάνεις το ροοτ και άρα τη gcam κλπ. Δοκιμασμένο αυτό που λέωIσχυει,οτι εχεις αλλαξει σε system files θα επανελθει στο original της official miui. Παρολαυτα πλεον υπαρχει το magisk και τα modules για magisk oπου ολα αυτα γινονται σε μη system τοποθεσιες οποτε δεν χανεις τιποτα με τα ota. Tο magisk συμπεριλαμβανεται ηδη στο redwolf οποτε απλα πατας ενα κουμπι στο recovery και ξαναρουταρεις. Για οσους χρησιμοποιουν superSU να αναφερω οτι ο chainfire που το εχει δημιουργησει και το συντηρουσε μεχρι προσφατα,το εχει πουλησει σε μια κινεζικη εταιρια και αποχωρησε και πληρως απο την συντηρηση του στις 24 φεβρουαριου. Οποτε η ασφαλης λυση για ρουταρισμα και root management ειναι πλεον μονο το magisk. Και γω παντα με superSU ημουνα αλλα τωρα λογω των παραπανω θα παω σε magisk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Παιδια ευχαριστουμε και τους 2 πολυ!! mylw_4 και azuli. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 (edited) Οδηγίες για miui rom χωρίς root Θα χρειαστεί να είναι ξεκλειδωμένη η συσκευή αλλά δεν είναι ανάγκη να έχει root. Εδώ είναι ο οδηγός του φίλου Γιώργου Καγγελάρη https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27530-Root-Unroot-custom-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-stock-Recovery/?postID=479069#post479069 Λοιπον, εκανα τη διαδικασια https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27530-Root-Unroot-custom-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-stock-Recovery/?postID=479069#post479069 1. Ξεκλείδωσε τη συσκευή σου [ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ] 2. Βάλε drivers στο PC σου από εδώ => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 3. Κατέβασε το twrp για mido από εδώ => twrp_mido_3.1.0-0_miui-hellas και τοποθέτησέ το χύμα μέσα στο φάκελο C:\adb 4. Βάλε το κινητό σου σε fastboot mode και άνοιξε ένα παράθυρο εντολών ως διαχειριστής μέσα στο φάκελο C:\adb 5. Δώσε την εντολή fastboot boot twrp_mido_3.1.0-0_miui-hellas.img για να μπεις μέσα στο twrp 6. Μέσα στο twrp πήγαινε στο μενού mount και επίλεξε το /system partition 7. Στο παράθυρο εντολών στο PC δώσε την εντολή adb pull /system/build.prop C:\adb 8. Κάνε τις απαραίτητες αλλαγές στο αρχείο 9. Πέρασέ το πάλι πίσω στο κινητό με την εντολή adb push C:\adb\build.prop /system/build.prop 10. Δώσε τα απαραίτητα δικαιώματα στο αρχείο => adb shell enter και κατόπιν chmod 644 /system/build.prop Δεν εκανα το 11. Κάνε flash το mod της κάμερας μέσα από το twrp γιατι δεν ξερω να το κανω. αυτο που εκανα ηταν να παρω ενα backup μεσα απο το twrp αφοτου ειχα κανει τις παραπανω διαδικασιες. οταν πατησα reboot μεσα απο το twrp το τηλεφωνο κολλαει στο mi logo και κατω κατω μου γραφει unlocked και μενει εκει. Τι κανουμε παρακατω γιατι εχω φρικαρει. Αντι να βαλω καλυτερη καμερα θα χαλασω το κινητο..?? :blink::confused: Edited February 28, 2018 by Lyngas1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Λοιπον, εκανα τη διαδικασια https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27530-Root-Unroot-custom-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-stock-Recovery/?postID=479069#post479069 1. Ξεκλείδωσε τη συσκευή σου [ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ] 2. Βάλε drivers στο PC σου από εδώ => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 3. Κατέβασε το twrp για mido από εδώ => twrp_mido_3.1.0-0_miui-hellas και τοποθέτησέ το χύμα μέσα στο φάκελο C:\adb 4. Βάλε το κινητό σου σε fastboot mode και άνοιξε ένα παράθυρο εντολών ως διαχειριστής μέσα στο φάκελο C:\adb 5. Δώσε την εντολή fastboot boot twrp_mido_3.1.0-0_miui-hellas.img για να μπεις μέσα στο twrp 6. Μέσα στο twrp πήγαινε στο μενού mount και επίλεξε το /system partition 7. Στο παράθυρο εντολών στο PC δώσε την εντολή adb pull /system/build.prop C:\adb 8. Κάνε τις απαραίτητες αλλαγές στο αρχείο 9. Πέρασέ το πάλι πίσω στο κινητό με την εντολή adb push C:\adb\build.prop /system/build.prop 10. Δώσε τα απαραίτητα δικαιώματα στο αρχείο => adb shell enter και κατόπιν chmod 644 /system/build.prop Δεν εκανα το 11. Κάνε flash το mod της κάμερας μέσα από το twrp γιατι δεν ξερω να το κανω. αυτο που εκανα ηταν να παρω ενα backup μεσα απο το twrp αφοτου ειχα κανει τις παραπανω διαδικασιες. οταν πατησα reboot μεσα απο το twrp το τηλεφωνο κολλαει στο mi logo και κατω κατω μου γραφει unlocked και μενει εκει. Τι κανουμε παρακατω γιατι εχω φρικαρει. Αντι να βαλω καλυτερη καμερα θα χαλασω το κινητο..?? :blink::confused:Νομίζω πως πρεπει να φλασαρεις το lazy-flasher για να bootaρει σε official miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Πως γινεται αυτο φιλε noobas ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Παιδιά με custom Rom χρησιμοποιήτε το κινητό για τραπεζικές εφαρμογές και γενικά πληρωμές μέσω κινητού η δεν το εμπιστεύεστε? Ποτε και κανενα προβλημα. Και ειμαι παντα με custom rom Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 (edited) Πως γινεται αυτο φιλε noobas ..?Κατέβασε από εδώ το lazyflasher https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/recovery-twrp-3-0-2-0-t3550061/amp/ Κάνε τα βήματα μέχρι να μπεις στο twrp (για να περάσεις το αρχείο στο κινητό εφ'οσον δεν bootaρει μπορείς να το κάνεις μέσα από την επιλογή mount αν θυμάμαι καλά και με καλώδιο συνδεδεμένο περνάς το lazyflasher στο κινητό). Μετά πας στο αρχικό μενού install και επιλεγεις το lazyflasher, σερνεις δεξιά να φλασαρεις και μετά reboot. Αν όλα πάνε καλά πρέπει να bootaρει κανονικά. Δες και κανένα οδηγό φλασαρισματος ή μεταφοράς αρχείων στο twrp να δεις πάνω κάτω τα βήματα, αν δεν είσαι σίγουρος (δεν ξέρω αν τα περιεγραψα κατανοητά) Edited February 28, 2018 by noobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Οκ, το recovery.img χρειαζεται..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Οκ, το recovery.img χρειαζεται..?Αυτό είναι για να περάσεις μόνιμα το twrp στη συσκευή (γενικά ο οδηγός στο link είναι για εγκατάσταση μόνιμα του twrp, αν θες το κάνεις απ'την επιλογή install-image και προσοχη! επιλεγεις να το κάνει εγκατάσταση στο recovery, οχι στο boot) και πάντα για να bootαρεις με official και twrp μετά από flashαρισμα στο twrp πρέπει να φλασαρεις και το lazyflasher. Επίσης αν επιλέξεις να βάλεις το twrp μόνιμα θα πρότεινα να βάλεις την 3.2.1 έκδοση που είναι και η τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Οκ, εκανα τη διαδικασια. Αλλα δεν εχω περασει την εφαρμογη για την καμερα.. τωρα θα περνω κανονικα updates..? Το backup που πηρα μεσα απο το twrp ειναι κοντα 7GB ! δεν μπορω να το μετακινησω καπου αλλου πχ στο pc για να μη μου κραταει ολο το χωρο..? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό είναι για να περάσεις μόνιμα το twrp στη συσκευή (γενικά ο οδηγός στο link είναι για εγκατάσταση μόνιμα του twrp, αν θες το κάνεις απ'την επιλογή install-image και προσοχη! επιλεγεις να το κάνει εγκατάσταση στο recovery, οχι στο boot) και πάντα για να bootαρεις με official και twrp μετά από flashαρισμα στο twrp πρέπει να φλασαρεις και το lazyflasher. Επίσης αν επιλέξεις να βάλεις το twrp μόνιμα θα πρότεινα να βάλεις την 3.2.1 έκδοση που είναι και η τελευταία. οχι δεν θελω να το εγκαταστησω μονιμα.. αρκετα φρικαρα ..! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Οκ, εκανα τη διαδικασια. Αλλα δεν εχω περασει την εφαρμογη για την καμερα.. τωρα θα περνω κανονικα updates..? Το backup που πηρα μεσα απο το twrp ειναι κοντα 7GB ! δεν μπορω να το μετακινησω καπου αλλου πχ στο pc για να μη μου κραταει ολο το χωρο..? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι δεν θελω να το εγκαταστησω μονιμα.. αρκετα φρικαρα ..! :lol:Αφού δεν θες, δεν ασχολεισαι περαιτέρω. Όπως flashaρες το lazyflasher, περνάς και την εφαρμογή για την camera (με την προϋπόθεση οτι είναι flashable .zip, δεν ξέρω για ποιά εφαρμογή μιλάς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Iσχυει,οτι εχεις αλλαξει σε system files θα επανελθει στο original της official miui. Παρολαυτα πλεον υπαρχει το magisk και τα modules για magisk oπου ολα αυτα γινονται σε μη system τοποθεσιες οποτε δεν χανεις τιποτα με τα ota. Tο magisk συμπεριλαμβανεται ηδη στο redwolf οποτε απλα πατας ενα κουμπι στο recovery και ξαναρουταρεις. Για οσους χρησιμοποιουν superSU να αναφερω οτι ο chainfire που το εχει δημιουργησει και το συντηρουσε μεχρι προσφατα,το εχει πουλησει σε μια κινεζικη εταιρια και αποχωρησε και πληρως απο την συντηρηση του στις 24 φεβρουαριου. Οποτε η ασφαλης λυση για ρουταρισμα και root management ειναι πλεον μονο το magisk. Και γω παντα με superSU ημουνα αλλα τωρα λογω των παραπανω θα παω σε magisk. Υπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά με το magisk και τα modules? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Αφού δεν θες, δεν ασχολεισαι περαιτέρω. Όπως flashaρες το lazyflasher, περνάς και την εφαρμογή για την camera (με την προϋπόθεση οτι είναι flashable .zip, δεν ξέρω για ποιά εφαρμογή μιλάς). Για το twrp λεω.. το backup tο μεταφερω στο pc οπως ειναι γιατι ειναι πολυς χωρος 7 GB για το τηλεφωνο με 18 GB ελευθερο χωρο.. τα updates θα τα παιρνω κανονικα τωρα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Υπάρχει κάποιος οδηγός σχετικά με το magisk και τα modules?Υπάρχει αντίστοιχο thread στο forum του xda και για το magisk αλλα και για τα διάφορα modules. Επίσης μέσα από το magisk θα βρείς όλα τα modules που είναι στην επίσημη repo του. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το twrp λεω.. το backup tο μεταφερω στο pc οπως ειναι γιατι ειναι πολυς χωρος 7 GB για το τηλεφωνο με 18 GB ελευθερο χωρο.. τα updates θα τα παιρνω κανονικα τωρα..?Εσύ λογικά πήρες backup όλα τα partitions μέσα από το twrp γι' αυτό είναι τόσο μεγάλο. Δεν χρησιμοποιώ miui και δεν το έχω κάνει ποτέ έτσι για σου πω με σιγουριά αλλά φαντάζομαι πως ναι, απ'τη στιγμή που είσαι σε stock recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 οκ, αδερφε.. ελπιζω να τα παιρνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Το να γράφονται σελίδες επί σελίδων, σε κάθε θέμα συσκευής με Android, με αποτέλεσμα να μην απαντώνται οι απλές ερώτησεις, πραγματικά πρέπει να ελαττωθεί... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Ερωτηση: εκανα unlock τη συσκευη αλλα δεν τη rootara. Εχασα την εγγυηση..? δευτερο: ποια η διαφορα του unlock απο το root..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Ερωτηση: εκανα unlock τη συσκευη αλλα δεν τη rootara. Εχασα την εγγυηση..? δευτερο: ποια η διαφορα του unlock απο το root..?Οι απόψεις διίστανται. Αν δεν καταλάβει κανείς στο service οτι έχεις κάνει unlock κλπ έχεις εγγύηση. Αν το καταλάβουν νομίζω ακυρώνεται. Θεωρητικά αν χρειαστεί να το πας, καλό είναι να το πας stock όπως το γέννησε η μάνα του, με κλειδωμένο bootloader και stock rom. Η διαφορά unlock bootloader με root είναι ότι με το root έχεις πρόσβαση σε αρχεία που πριν το root δεν είχες (κάτι σαν administrator στο pc ας πούμε). Αν ξεκλειδώσεις bootloader, έχεις πρόσβαση και στο partition που χρησιμοποιεί η συσκευή πρίν bootαρει κανονικά, οπότε και μπορείς να επεμβεις για να περάσεις custom rom, recovery κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Καλησπερα.Εχω pixel rom και προσπαθω να κανω εγκατασταση την εφαρμογη ηχογραφησης της xiaomi απο εδω : https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/recorder-xiaomi/recorder-xiaomi-7-0-release/recorder-7-0-android-apk-download/ Και δεν μου κανει εγκατασταση.Καμια λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts