Jump to content

noobas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    143
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by noobas

  1. Είμαι με RR custom rom και δεν έχω θέμα με την εφαρμογή της Πειραιώς, αν εξαιρέσεις οτι δεν παίζει το δακτυλικό αποτύπωμα, δουλεύει κανονικά.
  2. Το θέμα είναι πόσο εύκολα διορθώνονται τα bug στην official και πόσο σε custom που ανανεώνονται πολύ συχνότερα. Όλα είναι σχετικά βέβαια, υπάρχουν και κάκιστες rom εννοείται. Τεσπά, για τη συγκεκριμένη δεν μπορώ να πω και πολλά γιατί δεν την έχω στην κατοχή μου, αναφέρομαι γενικά για custom roms.
  3. Μην είσαι τόσο σίγουρος, όλα εξαρτώνται από τον εκάστοτε maintainer της rom. Μια rom μπορεί να γίνει καλύτερη ή χειρότερη ανάλογα με τις επεμβάσεις πάνω της το ίδιο εύκολα. Το καλό με τις custom είναι οτι τα bugs διορθώνονται πολύ πιο γρήγορα και υπάρχει καλύτερο feedback μεταξύ χρηστών και devs. Αλλά όλα είναι σχετικά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  4. Ναι, κλειδώνεις bootloader, περνάς stock rom και είσαι κομπλε. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  5. Λάθος, ακυρο post
  6. Θεωρητικά όταν ρουτάρεις ή ξεκλειδώσεις bootloader έισαι εκτος εγγύησης, απλά μπορείς να ξερουτάρεις και να ξανακλειδώσεις bootloader και να "ξαναμπείς" στην εγγύηση :)
  7. Κάτι πήρε το μάτι μου πως δεν θα βγάλουν αυτή την εβδομάδα γιατί κάτι γιορτάζουν πάλι οι κινέζοι.
  8. Περίεργο μου φαίνεται.. σου ζήτησε root δικαιώματα το app μόλις άνοιξε για πρώτη φορά?
  9. Τι μήνυμα σου εμφανίζει? Κάποια εφαρμογή που να θέλει root λειτουργεί?
  10. Με μπέρδεψες.. Αν κατάλαβα σωστά, ήθελες να ρουταρεις και το κατάφερες με το magisk. Το su δεν το χρειάζεσαι, αφού τη διαχείριση των app που θέλουν root την κάνεις μέσα από το magisk (πάνω αριστερά -> superuser), γι'αυτό μάλλον εμφανίζεται αυτό το error. Λογικά είσαι έτοιμος.
  11. Δεν μας δίνεις περισσότερες πληροφορίες για το ποιά διαδικασία ακολουθείς και δεν γίνεται να ξέρουμε τι πάει στραβά. Δοκίμασε με τον τρόπο που γράφει ο φίλος πιο πάνω μιας και είναι δοκιμασμένο από άλλους εδώ.
  12. Προφανώς όχι, εφ' όσον το root check σου βγαίνει αρνητικό (και δεν εμφανίζεται κανένα παράθυρο για να δώσεις δικαιώματα root). Δες με τη σειρά τα βήματα που σου λέει ο οδηγός που ακολουθείς μήπως ξέχασες κάτι. Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά πόσταρε αν θες τα βήματα που ακολουθείς μήπως κάνεις κάτι λάθος και το ανακαλύψουμε.
  13. Για να περάσεις το magisk μέσα από την εφαρμογή πρέπει να είσαι rooted και να έχει και το app root δικαιώματα.
  14. Τσέκαρες με κάποιο app (root checker πχ) οτι είσαι όντως rooted? Το magisk έχει root δικαιώματα?
  15. Με κάποιο πρόγραμμα τύπου tasker ή macrodroid, μπορείς να κάνεις το κινητό να σου στείλει κάποιο sms ή photo ή συντεταγμένες ή ότι άλλο θέλεις σε περίπτωση που κάποιος βάλει άλλη sim ή συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο μόλις ανοίξει το κινητό πχ.
  16. Ναι αλλά χωρίς τα "" (.\fastboot oem unlock). Φαντάζομαι οτι τις εντολές τις τρέχεις μέσα από τον ίδιο φάκελο. Επίσης η εντολή αυτή είναι για ξεκλείδωμα του bootloader, υποθέτω ότι απλά έχεις κολλήσει σ'αυτό το βήμα.
  17. Δοκίμασες μπροστά από την εντολή να προσθέσεις ".\" όπως σου προτείνουν τα windows στο error?
  18. Παίζει σαν υποβοήθηση, δεν παίζει στην ένταση που παίζει και το κάτω. Μην φανταστείς οτι γίνεται και χαμός, μια διαφορά την έχει πάντως. Υπάρχουν 2 mod, το ένα είναι πιό safe με την ένταση σε επίπεδα που δεν παίζει να πάθει κάτι το ακουστικό.
  19. Έτσι ψαρωσα κι εγώ μόλις το είχα παρει :P btw υπάρχει mod (αν είσαι rooted) αν θες σαν δεύτερο speaker το ακουστικό
  20. Αυτά χρησιμοποιώ και εγώ κυρίως, υπάρχουν channels σχεδόν για κάθε kernel και rom.
  21. Το old led driver patch το περνάς σε περίπτωση που περάσεις τη συγκεκριμένη rom και τα led notifications είναι bugαρισμενα. Έκτος από το xda υπάρχουν και πολλά channels στο telegram που ενημερώνονται συνεχώς για ότι rom/mod κυκλοφορεί για τη συσκευή μας.
  22. Μέσω του παρόχου λογικά. Θεωρητικά γίνεται, στην πράξη δεν ξέρω τι ισχύει εδώ.
  23. Ότι σου έγραψε ο φίλος από πάνω ( ή το ανοίγεις μόνος σου να το στεγνώσεις αν έχεις εμπειρία και πιάνουν τα χέρια σου) και επίσης μην προσπαθείς άλλο να το ανάψεις μπορεί να γίνει χειρότερα
  24. Στις εφαρμογές πρέπει να στην εμφανίζει και απο εκεί θα δεις ποιά εφαρμογή/έκδοση είχες. Συνήθως η stock ονομάζεται "phone" (com.android.phone) εκτός αν είχες βάλει δικό σου dialer app.
  25. Δες ποιά εφαρμογή είχες για dialer στο παλιό σου κινητό και πέρασε την ίδια, λογικά αυτό εννοείς.
×
×
  • Create New...