Jump to content

jane5p

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

jane5p's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ! Αυτό ήταν!:p
  2. Καλησπέρα, με το καινούριο κέντρο ελέγχου δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις. Μου εμφανίζει κανονικά το εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης και μόλις το κατεβάζω προς τα κάτω για να δω την ειδοποίηση, δεν υπάρχει. Φαίνεται μόνο το κέντρο ελέγχου με τα σχετικά εικονίδια. Μόλις το γυρίσω στο παλιό κέντρο ελέγχου οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά:wacko: Καμιά ιδέα?
  3. Καλησπέρα, ανάμεσα στο rn8pro και mi 9 lite ποιο θα προτείνατε και γιατί? Για μια χρήση χωρίς καθόλου παιχνίδια. Με ενδιαφέρει να τραβάει αξιοπρεπείς φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να περάσω gcam (με τη μαμίσια εφαρμογή) και μία απλή χρήση facebook, instagram, mail. Ευχαριστώ.
  4. Το ίδιο ακριβώς θέμα έχω κι εγώ, εντελώς ξαφνικά, χωρίς να πειράξω κάτι. Πότε μένει σταθερή και πότε εξαφανίζεται..:confused:
  5. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!:)
  6. Καλημέρα, έχω το redmi note 4 (3/32) χωρίς κανένα πρόβλημα. σκέφτομαι να το αλλάξω απλά γιατί το βαρέθηκα:p και να αγοράσω το rn7 (4/64). Θέλω να σας ρωτήσω όσον αφορά τις φωτογραφίες που βγάζει το rn7, τα 48 mpixel κάνουν τη διαφορά? Δηλαδή δεν υπάρχει σύγκριση με τις φωτο που βγάζει το rn4? Μιλάμε για απλή χρήση της κάμερας, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις και χωρίς πειράγματα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
  7. Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είμαστε συνδρομητές nova triple play από το 2012. Μέσα Δεκεμβρίου λόγω κακοκαιρίας είχαμε προβλήματα με το σήμα. Μετά την παρέλευση της κακοκαιρίας τα περισσότερα κανάλια αποκατασταθηκαν εκτός από μερικά που δεν είχαν καθόλου σήμα εκ των οποίων 3 που μας ενδιέφεραν (novacinema 1, novasport 1 και 2). Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μας επισκέφθηκε τεχνικός. Έπειτα από την επίσκεψή του στις 31/12 δεν έχουμε καθόλου σήμα και δεν πιάνουμε κανένα κανάλι πλέον. Η απάντησή του ήταν πως υπάρχουν πολλές παρεμβολές στην περιοχή (κέντρο θεσσαλονίκης) και δεν μπορεί να βρει σήμα πουθενά σε όλη την ταράτσα. Μας είπε ότι θα ενημερώσει το τεχνικό τμήμα της nova και αυτοί θα μας ενημερώσουν για το τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα. Μας είπε πως σε αντίστοιχες περιπτώσεις έρχεται ξανά τεχνικός με επιπλέον εξοπλισμό για να μπορέσει να βρει σήμα. Σήμερα 3/1 επικοινωνήσαμε εμείς με το τεχνικό τμήμα της nova γιατί δεν είχαμε κάποια ενημέρωση. Ο τεχνικός μας απάντησε πως δε μπορεί να γίνει τίποτα διαφορετικό, δεν μπορεί να στείλει άλλον τεχνικό και να επικοινωνήσουμε με το οικονομικό τμήμα της εταιρείας για να δούμε τι θα γίνει με το συμβόλαιο το οποίο λήγει τον 12/2019. Μιλήσαμε με τον υπάλληλο και περιμένουμε ενημέρωση από ένα άλλο τμήμα σχετικά με τη μεταβολή του συμβολαίου. Έχουμε κάποιες απορίες, το σήμα για 6 χρόνια ήταν μια χαρά και ξαφνικά χάθηκε έπειτα από την επίσκεψη του τεχνικού? Μήπως έκανε κάποιο λάθος ο τεχνικός? Δε θα μπορούσε να έρθει κάποιος άλλος τεχνικός να ξαναδεί το πρόβλημα? Το συμβόλαιο εφ'οσον είναι triple play (δεν είναι χωριστά τηλεόραση, τηλεφωνία, ίντερνετ) και η nova δε δύναται να μας παρέχει την τηλεόραση θα διακοπεί χωρίς δική μας επιβάρυνση? Σας ευχαριστώ.
  8. Και σε εμένα το ιστορικό κλήσεων είναι στα αγγλικά με 9.6.1.0 σταθερή:rolleyes:
  9. Δεν μπορώ να τη βρω πουθενά! ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ ψάχνω τον ήχο κλήσης που είχα και έχει εξαφανιστεί..Δε θυμάμαι όμως πως τον λέγανε
  10. Το εικονίδιο για τη μετάδοση της οθόνης που έχει πάει? Επίσης η ταπετσαρία καρουζέλ από το κλείδωμα οθόνης εξαφανίστηκε?
  11. Έβγαλαν από την οθόνη κλειδώματος την ταπετσαρία καρουζέλ? Μπορούμε με κάποιο τρόπο να γυρίσουμε στην προηγούμενη αναβάθμιση? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε μιλάω για τη μαμισια εφαρμογή email αλλά για το Gmail.
  12. Ενημερώνω για το θέμα με το WiFi, άλλαξα την ασφάλεια σε wpa2 και όλα καλά! Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! Τώρα μένει μόνο το πρόβλημα με το Gmail και το Yahoo..
  13. Για την εφαρμογή του gmail λέω, αυτή χρησιμοποιούσα και πριν και τώρα ενώ συνδέει gmail και hotmail, το yahoo δεν μπορεί να το συνδέσει..
  14. όταν βάζω manual την πόλη είναι ok, απλά πριν την αναβάθμιση την αναγνώριζε αυτόματα!
×
×
  • Create New...