georgemv Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου 6 ώρες πριν, doganos said: Ρε παιδιά, εσείς που τα ξέρετε αυτά. ένας πωλητής της Cosmote μου είπε πως η ΕΕΤΤ έχει βάλει όριο στις πόσες κεραίες μπορεί να έχει ενεργοποιημένες η Cosmote και γενικά πόσες μπορεί να βάλει ανά την Ελλάδα. ισχύει κάτι τέτοιο ? Φιδέμπορας μεγάλος 2 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου 6 ώρες πριν, doganos said: Ρε παιδιά, εσείς που τα ξέρετε αυτά. ένας πωλητής της Cosmote μου είπε πως η ΕΕΤΤ έχει βάλει όριο στις πόσες κεραίες μπορεί να έχει ενεργοποιημένες η Cosmote και γενικά πόσες μπορεί να βάλει ανά την Ελλάδα. ισχύει κάτι τέτοιο ? Χαχαχα Έχουν φαντασία, τι άλλο θα σκαρφιστούν; 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου On 14/6/2026 at 11:22 ΜΜ, evang.t said: Χαχαχα Έχουν φαντασία, τι άλλο θα σκαρφιστούν; Πες του να ζητήσει βοήθεια του πωλητή.Δεν θα την βγάλει με αυτά που παίρνει 😄 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου Καλησπέρα, έχω what's up sim, η οποία βγαίνει εκτός δικτύου randomly και επανέρχεται μόνο με airplane on/off. Το θέμα είναι ότι και συσκευή που αλλάζω ή που αγόρασα νέα SIM, το πρόβλημα παραμένει. Στις ίδιες συσκευές κινητού, το κανονικό νούμερο κινητού παίζει χωρίς κανένα θέμα. Η cosmote λέει δε βλέπει πρόβλημα, αν και τους ενόχλησα μια φορά μόνο. Είναι κάτι που δε μου έχει ξανατύχει ποτέ. Εννοείται έχω δοκιμάσει WIFICALL on/off, μόνιμα 4G...τίποτα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Για καθαρά ιστορικούς λόγους να ενημερώσω για το νέο επεισόδιο "Κατω Ασσος/Cosmote 2026" Είναι ίδιο και απαράλλαχτο με το περσυνό.... https://myphone.gr/forum/topic/148/page/174/?tab=comments#comment-7385758 Εγινε για άλλη μια φορά η απαραίτητη επικοινωνία (τηλεφωνικά και μέσω φόρμας) για να καταλήξουμε για άλλη μια φορά οτι έχω δικαιο και όντως οτι είναι κακη (ανύπαρκτη θα έλεγα) η κάλυψη αλλά δεν μπορούν να δώσουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα... Να είμαστε καλά και του χρόνου.... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 19 ώρες πριν, TeoT said: Για καθαρά ιστορικούς λόγους να ενημερώσω για το νέο επεισόδιο "Κατω Ασσος/Cosmote 2026" Είναι ίδιο και απαράλλαχτο με το περσυνό.... https://myphone.gr/forum/topic/148/page/174/?tab=comments#comment-7385758 Εγινε για άλλη μια φορά η απαραίτητη επικοινωνία (τηλεφωνικά και μέσω φόρμας) για να καταλήξουμε για άλλη μια φορά οτι έχω δικαιο και όντως οτι είναι κακη (ανύπαρκτη θα έλεγα) η κάλυψη αλλά δεν μπορούν να δώσουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα... Να είμαστε καλά και του χρόνου.... Εν τω μεταξύ το αστείο είναι ότι θυμάμαι τη συζήτηση που είχες ξεκινήσει πριν 2 χρόνια μάλλον και πλέον την περιμένω κάθε χρόνο. 😅 Δεν έχουν σκοπό για τίποτα εκεί φαίνεται, αν και Κορινθία έκαναν δουλειά στην Κόρινθο και σε κάποια άλλα σημεία φέτος και πέρυσι. Αλλά τελείωσε αυτό εδώ και καιρό. Μόνο μια χρωστάνε ξέρω πάνω στην παλιά εθνική κοντά στο Λέχαιο, αλλά δε νομίζω να σου κάνει και τίποτα αυτή.. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου Η Cosmote-Telekom δεν είναι η τέλεια εταιρεία, έχει θεματάκια και πάρα πολλά μάλιστα, τι να κάνουμε?? 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 6 ώρες πριν, odim said: Η Cosmote-Telekom δεν είναι η τέλεια εταιρεία, έχει θεματάκια και πάρα πολλά μάλιστα, τι να κάνουμε?? Ευτυχώς εγώ έχω το ελεύθερο να φύγω χωρίς πέναλτι και το πάλευα μήνες.Μου βγάλανε το λάδι. 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου On 4/8/2026 at 11:31 ΜΜ, johnny_htc said: Εν τω μεταξύ το αστείο είναι ότι θυμάμαι τη συζήτηση που είχες ξεκινήσει πριν 2 χρόνια μάλλον και πλέον την περιμένω κάθε χρόνο. 😅 Δεν έχουν σκοπό για τίποτα εκεί φαίνεται, αν και Κορινθία έκαναν δουλειά στην Κόρινθο και σε κάποια άλλα σημεία φέτος και πέρυσι. Αλλά τελείωσε αυτό εδώ και καιρό. Μόνο μια χρωστάνε ξέρω πάνω στην παλιά εθνική κοντά στο Λέχαιο, αλλά δε νομίζω να σου κάνει και τίποτα αυτή.. Ναι .... έχει γίνει "θεσμός" όπως λένε και κάποια χωριά που διοργανώνουν κάθε χρόνο τις γιορτές σκόρδου, βλήτου, τζατζικιού κλπ κλπ... Πέρα από την πλάκα δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει η διάθεση, το ενδιαφέρον να δώσουν λύση.... Πριν μερικές ημέρες είδα ανάρτηση σε άλλο forum ---- Ο χάρτης ταχυτήτων της cosmote πάντως δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα. Στον Κάτω Άσσο Κορινθίας για παράδειγμα, με μηδενικό σήμα επιβεβαιωμένο κι από τεχνικούς cosmote που με άφησαν να διακόψω συμβόλαιο χωρίς ρήτρα για το λόγο αυτό (μιλάμε ούτε 30kilobytes/sec, ούτε φωνητική επικοινωνία) δείχνει "φουλ ταχύτητες 5G". ---- H κεραία στο Λεχαιο δεν θα δώσει λύση γιατί είναι μακριά. Λυση πιθανόν να έδινε η κεραία στο Περιγιάλι που ειναι στην μέση αν είχε κατευθυντικότητα και προς τον Κάτω Ασσο και ειδικά στην παραθαλάσσια περιοχή. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου 7 ώρες πριν, TeoT said: Ναι .... έχει γίνει "θεσμός" όπως λένε και κάποια χωριά που διοργανώνουν κάθε χρόνο τις γιορτές σκόρδου, βλήτου, τζατζικιού κλπ κλπ... Πέρα από την πλάκα δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει η διάθεση, το ενδιαφέρον να δώσουν λύση.... Πριν μερικές ημέρες είδα ανάρτηση σε άλλο forum ---- Ο χάρτης ταχυτήτων της cosmote πάντως δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα. Στον Κάτω Άσσο Κορινθίας για παράδειγμα, με μηδενικό σήμα επιβεβαιωμένο κι από τεχνικούς cosmote που με άφησαν να διακόψω συμβόλαιο χωρίς ρήτρα για το λόγο αυτό (μιλάμε ούτε 30kilobytes/sec, ούτε φωνητική επικοινωνία) δείχνει "φουλ ταχύτητες 5G". ---- H κεραία στο Λεχαιο δεν θα δώσει λύση γιατί είναι μακριά. Λυση πιθανόν να έδινε η κεραία στο Περιγιάλι που ειναι στην μέση αν είχε κατευθυντικότητα και προς τον Κάτω Ασσο και ειδικά στην παραθαλάσσια περιοχή. Οι χάρτες με κάλυψη ταχυτήτων δεν είναι για να τους έχεις εμπιστοσύνη. Έχουν κάνει μια τίμια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και οι τρεις τους (δεν έχω ιδέα, αλλά υποψιάζομαι τους πίεσε η ΕΕΤΤ να το κάνουν γιατί το έκαναν και οι τρεις μαζί χρονικά κοντά) ώστε να προσεγγίσουν την πραγματικότητα, αλλά δεν πρόκειται να είναι ποτέ 100%. Και φυσικά δεν μιλάμε ποτέ για εσωτερικό χώρο, εξωτερικός χώρος πάντα και αυτός με το ζόρι όπως είπαμε. Για να δεις επακριβώς πώς είναι σε κάθε σημείο το σήμα, πρέπει η εταιρεία να τρέξει πολύ "σκαν" όλα τα τετράγωνα (δεν πιστεύω να το κάνει ποτέ καμία, δεν τις συμφέρει για πολλούς λόγους φυσικά) . Ευτυχώς άμα πάνε και μετρήσουν ότι είναι αίσχος, σε αφήνουν εύκολα να απαλλαγείς από το συμβόλαιο. Λες αυτή στο Περιγιαλι να βοηθούσε; Τώρα από cellmapper απ ο, τι καταλαβαίνω, αυτή στο Βραχάτι έχουν βάλει να χτυπάει για Ασσο και ο, τι πιάσει.. Περιγιάλι εν τω μεταξύ παίζει μόνο με Ν1 ακόμα, πιθανότατα άμα την πιάσουν για αναβάθμιση, να τις προσθέσουν κάνα σέκτορ να κοιτάει και αλλού, αντε να δούμε.. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts