katsiletra Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 Εδώ και μια βδομάδα πάντως έχουν κλείσει την κεραία στους Λιγκιάδες, στα Γιάννενα. Και έχει χαθεί η κάλυψη σ όλη την περιοχή. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 1 minute ago, katsiletra said: Εδώ και μια βδομάδα πάντως έχουν κλείσει την κεραία στους Λιγκιάδες, στα Γιάννενα. Και έχει χαθεί η κάλυψη σ όλη την περιοχή. Μάλλον θα μεταφέρουν τον εξοπλισμό στον ιστό τους. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Κανονοικά θα έπρεπε να βάλουν καινούργιο στον νέο ιστό να τον ανοίξουν και να κλείσουν τον παλιό. Εκτός εάν γίενται κάτι άλλο. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: Μάλλον θα μεταφέρουν τον εξοπλισμό στον ιστό τους. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Κανονοικά θα έπρεπε να βάλουν καινούργιο στον νέο ιστό να τον ανοίξουν και να κλείσουν τον παλιό. Εκτός εάν γίενται κάτι άλλο. Μακάρι να βάζουν Ν78 μαζί με την μεταφορά. Τρίπολη νέος ιστός η 105919 στο βουνό, έχουν βάλει Ν78 αλλά δε με άφηνε η Samsungαρα να κάνω τεστ, είχε πυρακτωθει φουλ. Και πολύς κόσμος το δίκτυο, γενικά η Τρίπολη σε καλοκαιρινους ρυθμούς και λόγω Δεκαπενταύγουστου 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Μακάρι να βάζουν Ν78 μαζί με την μεταφορά. Τρίπολη νέος ιστός η 105919 στο βουνό, έχουν βάλει Ν78 αλλά δε με άφηνε η Samsungαρα να κάνω τεστ, είχε πυρακτωθει φουλ. Και πολύς κόσμος το δίκτυο, γενικά η Τρίπολη σε καλοκαιρινους ρυθμούς και λόγω Δεκαπενταύγουστου Αμα είναι καινούργιος ήδη ο εξοπλισμός οκ. Αμα παλιός και δε βάλει Ν78 είναι αποτυχία και ταλαιπωρία αδικα. Πάντως αμα σκοπεύει να καθυστερήσει λάθος τους τώρα που πλησιάζει 15 Αυγούστου. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 Just now, elkons said: Αμα είναι καινούργιος ήδη ο εξοπλισμός οκ. Αμα παλιός και δε βάλει Ν78 είναι αποτυχία και ταλαιπωρία αδικα. Πάντως αμα σκοπεύει να καθυστερήσει λάθος τους τώρα που πλησιάζει 15 Αυγούστου. Δε ξέρω, μακάρι να βάλουν Ν78 όπως και σε μας εδώ που σου έλεγα. Έχουν πάρει στα σοβαρά το 5G FWA, δεν τους παίρνει για πολλές αναβολές άμα θέλουν να το προωθήσουν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 8 minutes ago, elkons said: Αμα είναι καινούργιος ήδη ο εξοπλισμός οκ. Αμα παλιός και δε βάλει Ν78 είναι αποτυχία και ταλαιπωρία αδικα. Πάντως αμα σκοπεύει να καθυστερήσει λάθος τους τώρα που πλησιάζει 15 Αυγούστου. Υπάρχει freeze τώρα. Μετά το 15 Αύγουστο - λογικό. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 Just now, mixtri said: Υπάρχει freeze τώρα. Μετά το 15 Αύγουστο - λογικό. Και γιατί να τη κλείσουν την άλλη 💀 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 (edited) Πιστεύω η Cosmote (ειδικά τώρα που έγινε και Telekom) να πλέει σε πελάγη υπερηφάνειας και ευτυχίας με τέτοιες ταχύτητες 5G στον "απομακρυσμένο" (13 Km απο Κόρινθο) και "δύσβατο" παραθαλάσσιο Κάτω Ασσο Κορινθίας ....... και αυτή η ταχύτητα στα καλά σημεία (παράθυρα χωρίς να ειναι κλειστά τα παντζούρια) που κάτι πιάνει Φέτος αλλάξανε και τακτική... δεν ασχολήθηκε κανένας μετά την αναφορά του προβλήματος που έκανα και τηλεφωνικά και μέσω της φόρμας.... θα σκέφτηκαν .... τι να καθόμαστε να ασχολούμαστε με ένα περιεργο που σχεδόν δέκα χρόνια καθε καλοκαίρι μας πρήζει οτι δεν υπάρχει ουτε καν τηλεφωνία στον Κατω Ασσο Κορινθίας Edited August 21, 2025 by TeoT 4 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 35 minutes ago, TeoT said: Πιστεύω η Cosmote (ειδικά τώρα που έγινε και Telekom) να πλέει σε πελάγη υπερηφάνειας και ευτυχίας με τέτοιες ταχύτητες 5G στον "απομακρυσμένο" (13 Km απο Κόρινθο) και "δύσβατο" παραθαλάσσιο Κάτω Ασσο Κορινθίας ....... και αυτή η ταχύτητα στα καλά σημεία (παράθυρα χωρίς να ειναι κλειστά τα παντζούρια) που κάτι πιάνει Φέτος αλλάξανε και τακτική... δεν ασχολήθηκε κανένας μετά την αναφορά του προβλήματος που έκανα και τηλεφωνικά και μέσω της φόρμας.... θα σκέφτηκαν .... τι να καθόμαστε να ασχολούμαστε με ένα περιεργο που σχεδόν δέκα χρόνια καθε καλοκαίρι μας πρήζει οτι δεν υπάρχει ουτε καν τηλεφωνία στον Κατω Ασσο Κορινθίας Δεν έχει σταθμό στην περιοχή; Πώς κι έτσι. Συνήθως τα δίνουν για κατοικημένες περιοχές. Περίεργο. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 37 minutes ago, TeoT said: Πιστεύω η Cosmote (ειδικά τώρα που έγινε και Telekom) να πλέει σε πελάγη υπερηφάνειας και ευτυχίας με τέτοιες ταχύτητες 5G στον "απομακρυσμένο" (13 Km απο Κόρινθο) και "δύσβατο" παραθαλάσσιο Κάτω Ασσο Κορινθίας ....... και αυτή η ταχύτητα στα καλά σημεία (παράθυρα χωρίς να ειναι κλειστά τα παντζούρια) που κάτι πιάνει Φέτος αλλάξανε και τακτική... δεν ασχολήθηκε κανένας μετά την αναφορά του προβλήματος που έκανα και τηλεφωνικά και μέσω της φόρμας.... θα σκέφτηκαν .... τι να καθόμαστε να ασχολούμαστε με ένα περιεργο που σχεδόν δέκα χρόνια καθε καλοκαίρι μας πρήζει οτι δεν υπάρχει ουτε καν τηλεφωνία στον Κατω Ασσο Κορινθίας 4G ή 5G? Δώσε Netmonster από τη συσκευή που μάλλον κάνεις Hotspot. 42 minutes ago, mixtri said: Δεν έχει σταθμό στην περιοχή; Πώς κι έτσι. Συνήθως τα δίνουν για κατοικημένες περιοχές. Περίεργο. Μη το δένεις και κομπο για όλες τις κατοικημένηες. 4 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: 4G ή 5G? Δώσε Netmonster από τη συσκευή που μάλλον κάνεις Hotspot. Μη το δένεις και κομπο για όλες τις κατοικημένηες. 5G... αν το βαλω στην επιλογή για 4G παει ακόμη χαμηλότερα. Ναι hotspot ειναι, αλλα και speedtest απο την συσκευή δεν αλλάζει κατι... μικροδιαφορές έχει. Το netmonster δεν το εχω περασμένο στην συσκευή και δεν ξέρω αν θα καθίσω να ασχοληθω για τις 2..3 ημέρες που έμειναν ακόμη για να φύγω.... αν το βαλω πάντως θα ανεβάσω τι δίνει... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, TeoT said: 5G... αν το βαλω στην επιλογή για 4G παει ακόμη χαμηλότερα. Ναι hotspot ειναι, αλλα και speedtest απο την συσκευή δεν αλλάζει κατι... μικροδιαφορές έχει. Το netmonster δεν το εχω περασμένο στην συσκευή και δεν ξέρω αν θα καθίσω να ασχοληθω για τις 2..3 ημέρες που έμειναν ακόμη για να φύγω.... αν το βαλω πάντως θα ανεβάσω τι δίνει... Για ανέβασε αν μπορείς netmonster, να θυμηθώ από που πιάνει σήμα εκεί σε σένα. Θυμάμαι από πέρυσι που το είχες αναφέρει το πρόβλημα σου. Δε ξέρω αλλά έχουν βγάλει μια άδεια για Λέχαιο που είναι δίπλα ουσιαστικά και μάλλον δεν την έχουν βάλει ακόμα. Δεν είναι σίγουρο βέβαια ότι θα έπιανες σήμα από κει.. Κοντά στη θάλασσα είσαι ή προς την εθνική ας πούμε κοντά; Edited August 22, 2025 by johnny_htc 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 (edited) edited πήγα Νύμφες (Κέρκυρα) κάπως ψηλά ... γιά μία επίσκεψη ... μέσα στο χωριό με τα πολλά σπίτια μας πέταγε σε 2G & εκεί έκανε 2 λεπτά γιά βγάλει εξερχόμενη κλίση ... άσε πού κάποιες φορές δεν είχε καν σήμα ... ΔΕΝ τους ενδιαφέρει να το κοιτάξουν πού είναι σχετικά μεγάλο από πληθυσμό γιά χωριό ? πιστεύω & τα γύρω χωριά θα έχουν επίσης θέμα δεν είδα κεραίες εκεί κοντά Πίστευα πως cosmote είχε την καλύτερη κάλυψη στο νησί Edited August 22, 2025 by babis3g 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 18 minutes ago, babis3g said: edited πήγα Νύμφες (Κέρκυρα) κάπως ψηλά ... γιά μία επίσκεψη ... μέσα στο χωριό με τα πολλά σπίτια μας πέταγε σε 2G & εκεί έκανε 2 λεπτά γιά βγάλει εξερχόμενη κλίση ... άσε πού κάποιες φορές δεν είχε καν σήμα ... ΔΕΝ τους ενδιαφέρει να το κοιτάξουν πού είναι σχετικά μεγάλο από πληθυσμό γιά χωριό ? πιστεύω & τα γύρω χωριά θα έχουν επίσης θέμα δεν είδα κεραίες εκεί κοντά Πίστευα πως cosmote είχε την καλύτερη κάλυψη στο νησί Φαίνεται να έχει την καλύτερη κάλυψη στο νησί.. Αυτό δε σημαίνει ότι έχει παντού, δυστυχώς, έπεσες σε τρύπα κάλυψης μάλλον.. Γενικά για κάνε καμιά αναφορά μήπως ξυπνήσουν και δουν την περιοχή. Adsl κάργα φαντάζομαι εκεί, έτσι; 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 δεν ξέρω γιά adsl μάλλον, λίγο κάθησα αλλά σε κινητό πάτος μέσα στο χωριο με τα πολλά σπίτια 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 5 minutes ago, babis3g said: δεν ξέρω γιά adsl μάλλον, λίγο κάθησα αλλά σε κινητό πάτος μέσα στο χωριο με τα πολλά σπίτια Βρίσκω γύρω γύρω αρκετά μακριά από το χωριό, άδειες για Cosmote, βασικά μόνο αυτή έχει βλέπω άδεια γαι κεραίες λολ. Αλλά εκεί είναι τρυπαρα ναα με το συμπαθειο, θέλει κεραία να καλύψει 6και αλλά χωριά που θα έχουν θέμα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 (edited) θα τους έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν μένω εκεί ... πάντως είναι ετσι καιρό από ότι κατάλαβα ... ευχαριστω για την άμεση απάντηση Edited August 22, 2025 by babis3g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 1 minute ago, babis3g said: θα τους έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν μένω εκεί ... πάντως είναι ετσι καιρό από ότι κατάλαβα ... ευχαριστω για την άμεση απάντηση Ναι, φαίνεται να είναι μαύρο χάλι από πάντα θα έλεγα.. Τίποτα ρε συ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 (edited) On 22/8/2025 at 12:19 ΠΜ, elkons said: 4G ή 5G? Δώσε Netmonster από τη συσκευή που μάλλον κάνεις Hotspot. Μη το δένεις και κομπο για όλες τις κατοικημένηες. 17 ώρες πριν, johnny_htc said: Για ανέβασε αν μπορείς netmonster, να θυμηθώ από που πιάνει σήμα εκεί σε σένα. Θυμάμαι από πέρυσι που το είχες αναφέρει το πρόβλημα σου. Δε ξέρω αλλά έχουν βγάλει μια άδεια για Λέχαιο που είναι δίπλα ουσιαστικά και μάλλον δεν την έχουν βάλει ακόμα. Δεν είναι σίγουρο βέβαια ότι θα έπιανες σήμα από κει.. Κοντά στη θάλασσα είσαι ή προς την εθνική ας πούμε κοντά; Εβαλα το Netmonster και ανεβάζω τα αποτελέσματα..... Σήμερα το μεσημέρι... Τώρα ... πριν λίγο.... Η ταχύτητα που έχω τωρα.... Edited August 22, 2025 by TeoT 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 (edited) 5 minutes ago, TeoT said: Εβαλα το Netmonster και ανεβάζω τα αποτελέσματα..... Σήμερα το μεσημέρι... Τώρα ... πριν λίγο.... Η ταχύτητα που έχω τωρα.... Ευχαριστώ πολύ για τα στοιχεία. Αποτι βλπεω το σήμα είναι χαμηλό, επίσης υπάρχει και κίνηση μαζί με θόρυβο. (@johnny_htc ποια κεραία σου θυμίζει κοντά μου με αυτή τη συμπεριφορά; 🤣😅) Βαλε το κινητό πάνω στο παράθυρο και δώσε Netmonster εάν είναι εύκολο. Αρκετά μακριά η κεραία, πολύ 5G Disconnected μου κάνει εντύπωση, έστω Ν1 όχι; έκαιγε το κινητό καθόλου; Σε καταλαβαίνω απόλυτα έχω και εγώ τέτοια κεραία στο μισό σπίτι ευτυχώς ενω το υπόλοιπο έχει από άλλη με καλύτερη κάλυψη. Edited August 22, 2025 by elkons 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 (edited) 7 minutes ago, elkons said: Ευχαριστώ πολύ για τα στοιχεία. Αποτι βλπεω το σήμα είναι χαμηλό, επίσης υπάρχει και κίνηση μαζί με θόρυβο. (@johnny_htc ποια κεραία σου θυμίζει κοντά μου με αυτή τη συμπεριφορά; 🤣😅) Βαλε το κινητό πάνω στο παράθυρο και δώσε Netmonster εάν είναι εύκολο. Αρκετά μακριά η κεραία, πολύ 5G Disconnected μου κάνει εντύπωση, έστω Ν1 όχι; έκαιγε το κινητό καθόλου; Σε καταλαβαίνω απόλυτα έχω και εγώ τέτοια κεραία στο μισό σπίτι ευτυχώς ενω το υπόλοιπο έχει από άλλη με καλύτερη κάλυψη. Το κινητό ειναι πάνω στο παραθυρο οπωσδηποτε με ανοικτο παντζουρι και σε συγκεκριμένο σημειο.... αν παει μισο μετρο μεσα χανεται η επαφή.... αν το μετακινήσω 5 cm αριστερά η δεξιά μειώνεται κατά πολύ η ταχυτητα..... Οχι δεν εκαιγε και γενικα δεν θυμαμαι ποτε το Motorola 40 που εχω να έχει ζεσταθει Edited August 22, 2025 by TeoT 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 Πολύ χαμηλό σήμα για παράθυρο. Κοίτα γύρω απο το σπίτι στα υπόλοιπα εαν παίρνει απο την ιδια κεραία, σε κάθε παράθυρο μήπως βρεθεί κάτι πιο κοντινό, θα φανεί στο TA ή έστω με καλύτερα στατιστικά. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 1 minute ago, elkons said: Πολύ χαμηλό σήμα για παράθυρο. Κοίτα γύρω απο το σπίτι στα υπόλοιπα εαν παίρνει απο την ιδια κεραία, σε κάθε παράθυρο μήπως βρεθεί κάτι πιο κοντινό, θα φανεί στο TA ή έστω με καλύτερα στατιστικά. Αυτό είναι το σημείο που εχω εντοπίσει με το καλύτερο σήμα... εχει αλλα 3 σημεια (παντα παραθυρα) που πιανει αλλα έχω πιο χαμηλες ταχύτητες... αλλα και στο μπαλκόνι αν βγω δεν εχω μεγαλες αλλαγες .... ακομη και στα μπαλκόνια εχει νεκρες περιοχες,,,, στο δε μπαλκόνι προς την μερια της θάλασσας δεν έχω βρει σημειο που να μην γυριζει σε Ε 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 3 minutes ago, TeoT said: Αυτό είναι το σημείο που εχω εντοπίσει με το καλύτερο σήμα... εχει αλλα 3 σημεια (παντα παραθυρα) που πιανει αλλα έχω πιο χαμηλες ταχύτητες... αλλα και στο μπαλκόνι αν βγω δεν εχω μεγαλες αλλαγες .... ακομη και στα μπαλκόνια εχει νεκρες περιοχες,,,, στο δε μπαλκόνι προς την μερια της θάλασσας δεν έχω βρει σημειο που να μην γυριζει σε Ε Εκτός από Cosmote έχεις δοκιμάσει άλλο πάροχο εάν είναι καλύτερα; Χωρίς κεραία στη περιοχή, δε πρόκειται να αλλάξει κάτι. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 5 minutes ago, elkons said: Εκτός από Cosmote έχεις δοκιμάσει άλλο πάροχο εάν είναι καλύτερα; Χωρίς κεραία στη περιοχή, δε πρόκειται να αλλάξει κάτι. Δεν έχω δοκιμάσει, αλλα εχω γειτονα που εχει Nova και οταν ερχεται σπίτι μας δουλευει κανονικα.... και πιο παλια ειχα δει στο cellmapper οτι υπαρχει κεραια στα 300...400 μετρα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts