Jump to content

Ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις / προβλήματα δικτύου

kinitoneidimonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, TeoT said:

Δεν έχω δοκιμάσει, αλλα εχω γειτονα που εχει Nova και οταν ερχεται  σπίτι μας δουλευει κανονικα....  και πιο παλια ειχα δει στο cellmapper οτι υπαρχει κεραια  στα 300...400 μετρα

Και γιατί παιδεύεσαι άσκοπα στο εξοχικό (αν κατάλαβα καλά) με τη Cosmote? Μπορείς να πάρεις ενα καρτοκινητό NOVA και να το ανανεώνεις κάθε φορά που πας εκεί. Δοκίμασε μερικές μετρήσεις εάν υπάρχει διαθέσιμο κινητό με NOVA ή Vodafone κοντά σου.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κανονικά συμφωνα με το cellmapper  θα επρεπε να έχουμε 4G  απο την κεραια του Βραχατίου..... αλλά όπου δοκιμασα με 4G  ειχε πιο χαμηλες ταχύτητες

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-08-23 022307.png

12 minutes ago, elkons said:

Και γιατί παιδεύεσαι άσκοπα στο εξοχικό (αν κατάλαβα καλά) με τη Cosmote? Μπορείς να πάρεις ενα καρτοκινητό NOVA και να το ανανεώνεις κάθε φορά που πας εκεί. Δοκίμασε μερικές μετρήσεις εάν υπάρχει διαθέσιμο κινητό με NOVA ή Vodafone κοντά σου.

Δεν είναι οτι παιδεύομαι.... αλλά για το "γαμώτο", ειναι μια τουριστική περιοχή, ολα εξοχικά που το καλοκαιρι ειναι γεμάτα με κόσμο και όλοι βρίζουνε που δεν μπορούν να πάρουν ούτε τηλέφωνο.

Σε πιο παλιες συσκευες που μπορουσες να τις κλειδώσεις σε 2G  την κλειδωνα μονια στο 2G και ειχα τουλάχιστον τηλέφωνο

Edited by TeoT

20 minutes ago, TeoT said:

Δεν είναι οτι παιδεύομαι.... αλλά για το "γαμώτο", ειναι μια τουριστική περιοχή, ολα εξοχικά που το καλοκαιρι ειναι γεμάτα με κόσμο και όλοι βρίζουνε που δεν μπορούν να πάρουν ούτε τηλέφωνο.

Μαζική καταγγελία στη Cosmote για τις εν λόγω περιοχές και συνημμένο επίσημης διαμαρτυρίας κατοίκων χωρίς υπηρεσίες. 

25 minutes ago, TeoT said:

Σε πιο παλιες συσκευες που μπορουσες να τις κλειδώσεις σε 2G  την κλειδωνα μονια στο 2G και ειχα τουλάχιστον τηλέφωνο

Ναι καθώς το κινητό λέει 2G/3G/4G/5G ΑΛΛΑ μπορείς εύκολα να το ξεγελάσεις να κλειδώσει σε 2G.

Ανοίγεις Netmonster, πατάς κάτω δεξιά τις τρεις κάθετες τελείες, έπειτα Phone Info και από GSM/UMTS/LTE/NR το γυρνάς GSM Only. Μολις κάνεις τη δουλειά σου και θες να γυρίσεις 5G πας ρυθμίσεις, δίκτυα (ή το ανάλογο του κατασκευαστή) και ξανα επιλέγεις 2G/3G/4G/5G (ή προτεινόμενο 5G ανάλογα τη συσκευή πάντα).

11 minutes ago, elkons said:

Μαζική καταγγελία στη Cosmote για τις εν λόγω περιοχές και συνημμένο επίσημης διαμαρτυρίας κατοίκων χωρίς υπηρεσίες. 

Ναι καθώς το κινητό λέει 2G/3G/4G/5G ΑΛΛΑ μπορείς εύκολα να το ξεγελάσεις να κλειδώσει σε 2G.

Ανοίγεις Netmonster, πατάς κάτω δεξιά τις τρεις κάθετες τελείες, έπειτα Phone Info και από GSM/UMTS/LTE/NR το γυρνάς GSM Only. Μολις κάνεις τη δουλειά σου και θες να γυρίσεις 5G πας ρυθμίσεις, δίκτυα (ή το ανάλογο του κατασκευαστή) και ξανα επιλέγεις 2G/3G/4G/5G (ή προτεινόμενο 5G ανάλογα τη συσκευή πάντα).

Πολυ καλη πληροφορία αυτη για το netmonster...γιατι αυτο που με καιει περισσότερο ειναι η τηλεφωνία. προχθές περίμενα ενα σημαντικό τηλέφωνο και το ειχα βγάλει στο μπαλκόνι για να μην χάσω την κλήση.

Edited by TeoT

6 ώρες πριν, elkons said:

Ευχαριστώ πολύ για τα στοιχεία. Αποτι βλπεω το σήμα είναι χαμηλό, επίσης υπάρχει και κίνηση μαζί με θόρυβο.

(@johnny_htc ποια κεραία σου θυμίζει κοντά μου με αυτή τη συμπεριφορά; 🤣😅)

Βαλε το κινητό πάνω στο παράθυρο και δώσε Netmonster εάν είναι εύκολο. Αρκετά μακριά η κεραία, πολύ 5G Disconnected μου κάνει εντύπωση, έστω Ν1 όχι; έκαιγε το κινητό καθόλου;

Σε καταλαβαίνω απόλυτα έχω και εγώ τέτοια κεραία στο μισό σπίτι ευτυχώς ενω το υπόλοιπο έχει από άλλη με καλύτερη κάλυψη.

Κουζίνα; 😂🤣

6 ώρες πριν, TeoT said:

Εβαλα το Netmonster και ανεβάζω τα αποτελέσματα.....

Σήμερα το μεσημέρι... 

Screenshot_20250822-114557.NetMonster.png

Screenshot_20250822-115828.NetMonster.png

Screenshot_20250822-115859.NetMonster.png

Τώρα ... πριν λίγο....

Screenshot_20250823-010115.NetMonster.png

Screenshot_20250823-010253.NetMonster.png

Η ταχύτητα που έχω τωρα....

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-08-23 012338.png

Η 105038 είναι η κεραία στο Βραχάτι τίγκα στην παρεμβολή, πάρα πολλούς συνδρομητές φαίνεται πάνω της αυτή την περίοδο και μάλλον κάνει εναλλαγές συνέχεια με την 105672 η οποία είναι στο βουνό βλέπω πάνω από το Ζευγολατειο που φαίνεται να σε "βλέπει" καλύτερα, αλλά τι να κάνει η οριακή 800αρα και αυτή και ας έχει πιο καθαρό σήμα 🥲. Θέλει κεραία η περιοχή, μόνο χειμώνα παίζει να την παλεύει με καλύτερα νούμερα. Βέβαια δε καταλαβαίνω γιατί χάνεις κλήσεις αν είναι στο παράθυρο το τηλέφωνο. Με τέτοια stats είναι οκ η κλήση ακόμα και με volte και σε γυρνάει σε 2G κατευθείαν άμα δεν την παλεύει. Έχω παρόμοια περίπτωση σε περιοχή της Αθήνας που μέσα μέσα στο οίκημα πέφτει σε 2G ή κρατάει σκαρτο 5G/4G, ούτε μια γραμμή και δε χάνω κλήση. Εννοείται δεδομένα για τα πανηγύρια, κάπου 10 mbps σαν εσένα μου δίνει. Αλλά το σωστό είναι να μη παίζει έτσι οριακά το δίκτυο εννοείται, εκτός αν τσιτωναν λίγο την 1800, την παλεύει κάπως η 105672 άμα δεις. Με την 800αρα και να την ανεβάσουν δε θα δεις ταχύτητες, θα γεμίσει ακόμα περισσότερους και δε θα δουλεύει τίποτα τίποτα μετά 

5 ώρες πριν, TeoT said:

Αυτό είναι το σημείο που εχω εντοπίσει με το καλύτερο σήμα... εχει αλλα  3 σημεια (παντα παραθυρα) που πιανει αλλα έχω πιο χαμηλες ταχύτητες... αλλα και στο μπαλκόνι αν βγω δεν εχω μεγαλες αλλαγες .... ακομη και στα μπαλκόνια εχει νεκρες περιοχες,,,, στο δε μπαλκόνι προς την μερια της θάλασσας δεν έχω βρει σημειο που να μην γυριζει σε Ε

Αν δεν βρίσκουν σημείο για κεραία , να πάνε να βάλουν εκεί που έχει η νόβα να τελειώνει.. Προς τη μεριά της θάλασσας το χάος, αν δεν έχει κεραία να έρχεται προς τα εσένα, οι άλλες με τέτοιο χαμηλό σήμα δε θα κάνουν ποτέ δουλειά εκτός και αν περιμένεις λίγο και σε συνδέσει με χάλια stats πάλι. Ίσως σώσει άμα είχες SA συσκευή με Ν28, αλλά προφανώς δε μπαίνουμε σε έξοδα επειδή αυτοί δε βάζουν κεραία.. 

Edited by johnny_htc

Παλαβη εναλλαγή παραλιακά της Ερέτριας με τέρμα κίνηση όλες.. Θέλει κεραία ή να φύγει η Omni στον ΟΤΕ κ να μπει Ν78, σε πιο ψηλό ιστό.

Στον ΟΤΕ υπάρχει θέμα. Ταβέρνα Δίπορτο, αρκετά κοντά με τη κεραία. 

Όσο δε κάνει EN-DC καλα, όσο κάνει όπως συνήθως είναι σκατα, με απλά Ελληνικά. 

Για να μη πολυλογώ. 

Screenshot-20250823-220504-Speedtest.jpg

Screenshot-20250823-220524-Net-Monster.j

Screenshot-20250823-221647-Net-Monster.j

Screenshot-20250823-221731-Speedtest.jpg

Μετά ξανά μπήκε Ν78 και σέρνει. 

19 ώρες πριν, johnny_htc said:

Η 105038 είναι η κεραία στο Βραχάτι τίγκα στην παρεμβολή, πάρα πολλούς συνδρομητές φαίνεται πάνω της αυτή την περίοδο και μάλλον κάνει εναλλαγές συνέχεια με την 105672 η οποία είναι στο βουνό βλέπω πάνω από το Ζευγολατειο που φαίνεται να σε "βλέπει" καλύτερα, αλλά τι να κάνει η οριακή 800αρα και αυτή και ας έχει πιο καθαρό σήμα 🥲. Θέλει κεραία η περιοχή, μόνο χειμώνα παίζει να την παλεύει με καλύτερα νούμερα. Βέβαια δε καταλαβαίνω γιατί χάνεις κλήσεις αν είναι στο παράθυρο το τηλέφωνο. Με τέτοια stats είναι οκ η κλήση ακόμα και με volte και σε γυρνάει σε 2G κατευθείαν άμα δεν την παλεύει. Έχω παρόμοια περίπτωση σε περιοχή της Αθήνας που μέσα μέσα στο οίκημα πέφτει σε 2G ή κρατάει σκαρτο 5G/4G, ούτε μια γραμμή και δε χάνω κλήση. Εννοείται δεδομένα για τα πανηγύρια, κάπου 10 mbps σαν εσένα μου δίνει. Αλλά το σωστό είναι να μη παίζει έτσι οριακά το δίκτυο εννοείται, εκτός αν τσιτωναν λίγο την 1800, την παλεύει κάπως η 105672 άμα δεις. Με την 800αρα και να την ανεβάσουν δε θα δεις ταχύτητες, θα γεμίσει ακόμα περισσότερους και δε θα δουλεύει τίποτα τίποτα μετά 

Με το τηλέφωνο στο παράθυρο δεν χάνω κλήσεις αλλά μου είναι δύσκολο να μιλήσω κολλημένος στο παράθυρο. Υπόψιν ότι οι μετρήσεις που έδωσα είναι από το σημείο που έχω εντοπίσει με την καλυτερη επαφή... ελάχιστα εκατοστά αριστερά η δεξιά αν μετκινηθεί η συσκευή  αλλάζει δραματικά η ταχύτητα και τωρα με το το netmonster είδα μέχρι και 5 dbm διαφορά.

Σήμερα είδα ότι στο δυτικό μπαλκόνι (είναι ίσως το καλύτερο εξωτερικό σημείο) παίζει με την κεραία του Βραχατίου. Δυστυχώς δεν έχω κανένα δυτικό παράθυρο και σ αυτό το μπαλκόνι υπάρχει μόνο η πόρτα εισόδου.

Αν δεν βρίσκουν σημείο για κεραία , να πάνε να βάλουν εκεί που έχει η νόβα να τελειώνει.. 

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό γιατι από τις φωτογραφίες που βλέπω (αν είναι σωστές και αν είναι κεραία κινητής αυτό που δείχνουν) δείχνει μια μικρή επιτοιχια κεραία σε ένα σπίτι.... και δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί και άλλη κεραία.

Προς τη μεριά της θάλασσας το χάος, αν δεν έχει κεραία να έρχεται προς τα εσένα, οι άλλες με τέτοιο χαμηλό σήμα δε θα κάνουν ποτέ δουλειά εκτός και αν περιμένεις λίγο και σε συνδέσει με χάλια stats πάλι. Ίσως σώσει άμα είχες SA συσκευή με Ν28, αλλά προφανώς δε μπαίνουμε σε έξοδα επειδή αυτοί δε βάζουν κεραία.. 

Η πλάκα είναι ότι στην παραλία παραλία, στην αμμουδιά εχω δει πολλές φορές ταχύτητες 400 με 450  και γενικά στην παραλία βλέπω ταχύτητες πάνω από 300. Δεν ξερω από ποια κεραία είναι, πιθανόν να είναι από απένατι, από την ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου γιατί μόλις φύγεις από τον παραλιακό δρόμο η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα.

Και κάπου εδώ τελειώνουν τα προβλήματα  "Κατω Ασσος/Cosmote 2025",  να είμαστε καλά να ξανασχοληθουμε του χρόνου... γιατι μετα από τόσα χρόνια δεν πιστευω ότι θα αλλάξει κατι…
Ευχαριστω  όλους για την βοήθεια και τις υποδείξεις.

Επαφή  με κεραια Βραχατίου

Screenshot_20250823-123120.NetMonster.png

Edited by TeoT

Αλήθεια γιατί προτιμάει να βγαίνει εκτός δικτύου αντί να πετάει E? Το 2G ανοιχτό το έχω. Κρατάει μέχρι-139dBm LTE/5G στα Samsung. 

Btw έκανα και ενα fresh 

Before 

Screenshot-20250827-152221-n-Perf.jpg

After 

IMG-20250827-175930-156.jpg

IMG-20250827-175931-876.jpg

Η μοναδική τρύπα ήταν αυτή, Δίκτυο μη διαθέσιμο, καμία υπηρεσία. Σημείο γούβα θα έλεγα. Το υπόλοιπο έχει κάλυψη παντού. 

Screenshot-20250827-181019-n-Perf.jpg

Επίσης καμία 4G Only, καμιά δεν έχει σε όλο το νησί. 

Το οδικό δίκτυο πολύ ταλαιπωρία όμως (Ψαχνά- Ιστιαία)..

Edited by elkons

• 2 months later...
On 21/8/2025 at 11:40 ΜΜ, TeoT said:

Πιστεύω η Cosmote (ειδικά τώρα που έγινε και Telekom) να πλέει σε πελάγη υπερηφάνειας και ευτυχίας με τέτοιες ταχύτητες 5G στον "απομακρυσμένο"  (13 Km απο Κόρινθο)  και "δύσβατο" παραθαλάσσιο  Κάτω Ασσο Κορινθίας ....... και αυτή η ταχύτητα στα   καλά σημεία (παράθυρα χωρίς να ειναι κλειστά τα παντζούρια) που κάτι πιάνει

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-08-21 231345.png

Φέτος αλλάξανε και τακτική... δεν ασχολήθηκε κανένας μετά την αναφορά του προβλήματος που έκανα και τηλεφωνικά  και  μέσω της φόρμας.... θα σκέφτηκαν .... τι να καθόμαστε να ασχολούμαστε με ένα περιεργο που σχεδόν δέκα χρόνια καθε καλοκαίρι μας πρήζει οτι δεν υπάρχει ουτε καν τηλεφωνία στον Κατω Ασσο Κορινθίας

Δύο περίεργοι. Τους έκανα κι εγώ αναφορές κάθε καλοκαίρι επί 3 χρόνια ακριβώς για την ίδια περιοχή. Πέρα από γελοίες αρχικές απαντήσεις τύπου "αλλάξτε sim", όταν έγινε escalation το θέμα σε δεύτερο level τεχνικούς απλά παραδέχτηκαν ότι η κάλυψη εκεί είναι προβληματική (....και;) .... και δεν μπορούσαν να διαβεβαιώσουν πότε και αν θα διορθωθεί.

Άλλαξε σε vodafone που έχει ψιλοαξιοπρεπές σήμα στην περιοχή και κάνε τη δουλειά σου. Η κοσμοτέ δεν φαίνεται πρόθυμη να ασχοληθεί. Αν έχεις συμβόλαιο, στείλτε τους μερικά προβληματικά speedtest και ζήτα να το σπάσεις χωρίς ρήτρα.

Δεν ενδιαφέρονται να το επιλύσουν. Δεν πρόκειται.

Edited by vgiourgias

10 ώρες πριν, vgiourgias said:

Δύο περίεργοι. Τους έκανα κι εγώ αναφορές κάθε καλοκαίρι επί 3 χρόνια ακριβώς για την ίδια περιοχή. Πέρα από γελοίες αρχικές απαντήσεις τύπου "αλλάξτε sim", όταν έγινε escalation το θέμα σε δεύτερο level τεχνικούς απλά παραδέχτηκαν ότι η κάλυψη εκεί είναι προβληματική (....και;) .... και δεν μπορούσαν να διαβεβαιώσουν πότε και αν θα διορθωθεί.

Άλλαξε σε vodafone που έχει ψιλοαξιοπρεπές σήμα στην περιοχή και κάνε τη δουλειά σου. Η κοσμοτέ δεν φαίνεται πρόθυμη να ασχοληθεί. Αν έχεις συμβόλαιο, στείλτε τους μερικά προβληματικά speedtest και ζήτα να το σπάσεις χωρίς ρήτρα.

Δεν τον νοιάζει θυμάμαι, μόνο για το σπίτι εκεί το ήθελε. Θέλει σταθμό η περιοχή, είναι περίεργα απλά. 

Νομίζω πως πρέπει να μπει κάποια κεραία εδώ γύρω σύντομα, δε πάει άλλο, πλέον δε μπορεί να δώσει τίποτα άλλο, τα έφτυσε. 

Screenshot-20251103-233142-Net-Monster.j

Speedtest ένα ωραίο Error.

Edited by elkons

5 ώρες πριν, elkons said:

Νομίζω πως πρέπει να μπει κάποια κεραία εδώ γύρω σύντομα, δε πάει άλλο, πλέον δε μπορεί να δώσει τίποτα άλλο, τα έφτυσε. 

Screenshot-20251103-233142-Net-Monster.j

Speedtest ένα ωραίο Error.

Εγγύηση η Τέλεκομ😅

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

On 27/10/2025 at 10:01 ΜΜ, vgiourgias said:

Για 1,5...2 μήνες που κατεβαίνω στο εξοχικό και με συμβόλαιο  στα 15 ευρώ και όλα απεριόριστα  δεν θέλω να αλλάξω πάροχο.... 

Η Νova νομίζω οτι έχει την καλύτερη κάλυψη στην περιοχή, απ οτι έχω δει στο CellMapper  έχει κεραία κάπου κοντά στην Villa Constantsia

On 28/10/2025 at 8:25 ΠΜ, johnny_htc said:

Δεν τον νοιάζει θυμάμαι, μόνο για το σπίτι εκεί το ήθελε. Θέλει σταθμό η περιοχή, είναι περίεργα απλά. 

Σωστά θυμάσαι

• 2 weeks later...

Χαλκίδα-> Καρπενήσι πήγαν οι γονείς μου σήμερα, αρκετά καλό το δίκτυο. Τρύπα είχε μόνο στο Δερμάτι, στις στροφές τα κινητά τους έδειχναν "Καμία Υπηρεσία".

Στο σημείο αυτό πινέζα 

https://maps.app.goo.gl/DkgALj16qFnjUqUG6?g_st=ac

Πιο κάτω έπιανε αλλά αχνά. Στο Μεγάλο Χωριό πάνω στο Μοναστήρι πάει σφαίρα, όπως και στο Μικρό χωριό. Δύσκολο σημείο το Δερμάτι ελπίζω κάποια στιγμή με την αύξηση των ορίων να φτάνει τουλάχιστον 700αρα 5G αφού δεν έχει LTE ούτε GSM.

Καρπενήσι θα μάθω μετά αν έχει τρύπα από Μεγάλο Χωριό μέχρι εκεί. Περιμένει νομίζω κεραία καινούργια ή Ν78 κάτι είχα δει στη διαύγεια πριν λίγο καιρό. 

• 1 month later...

Για ακόμα μια φορά η 1015 εμφανίζει θέματα με το σήμα. Πολύ δύσκολη η κάλυψη της cosmote με αυτή τη κεραία. Ενώ οπουδήποτε αλλού έχω σήμα καμπάνα με cosmote στο σπίτι και γενικά στο γύρω τετράγωνο έχει τις χειρότερες ταχύτητες. Καλύτερα να ξηλωσουν τη κεραία να πιάνουμε απο μια της προκοπής. Έχει πάρει κ άδεια αναβάθμισης δε ξέρω τι περιμένουν. Ξέρει κανείς που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από την εξυπηρέτηση πελατών οι οποίοι μου λένε ότι δε ξέρουν πότε θα αναβαθμιστεί η κεραία γιατί δεν έχουν πλάνο, μπας και βγάλω μια ακρη;

Screenshot_20251217_210725_One UI Home.jpg

Screenshot_20251217_210729_NetMonster.jpg

Αφοί Κωνσταντίνου, Νέα Λάμψακος (ΕΟ Χαλκίδας Αλιβερίου)

d22c7bb6-0494-4299-9656-fcc19fe34d69.jpg

28728cb8-50f1-4a48-aeab-e546fd08b6d8.jpg

Mini market Καπετάνιου, στην Πυτιούσης κέντρο Νέας Λαμψάκου 

Έξω 

e9c536ae-a931-40b6-a012-dbfdb3ac97b9.jpg

1679aa16-df86-4a9a-9058-782010691f93.jpg

Μέσα 

f7dd0451-2dee-46e6-b6b5-14c8da37f95d.jpg

Απορώ με τι θράσος πουλάνε Gigamax Unlimited 41€.

Εδω και 2 χρόνια ενοχλώ και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν το μετανιώνω που κόπηκαν τα συμβόλαια. 

On 17/12/2025 at 9:12 ΜΜ, spoukos said:

Για ακόμα μια φορά η 1015 εμφανίζει θέματα με το σήμα. Πολύ δύσκολη η κάλυψη της cosmote με αυτή τη κεραία. Ενώ οπουδήποτε αλλού έχω σήμα καμπάνα με cosmote στο σπίτι και γενικά στο γύρω τετράγωνο έχει τις χειρότερες ταχύτητες. Καλύτερα να ξηλωσουν τη κεραία να πιάνουμε απο μια της προκοπής. Έχει πάρει κ άδεια αναβάθμισης δε ξέρω τι περιμένουν. Ξέρει κανείς που μπορώ να απευθυνθώ εκτός από την εξυπηρέτηση πελατών οι οποίοι μου λένε ότι δε ξέρουν πότε θα αναβαθμιστεί η κεραία γιατί δεν έχουν πλάνο, μπας και βγάλω μια ακρη;

Screenshot_20251217_210725_One UI Home.jpg

Screenshot_20251217_210729_NetMonster.jpg

Ε βέβαια βγάζουν άδεια και αναβαθμίζουν μετά από χρόνια και αν ...

Ε βέβαια και δεν γνωρίζουν, το έχουν αφήσει στο έλεος το δίκτυο κινητής, ένα χάος στις εναλλαγές και αναβαθμίσεις χωρίς optimization. 

Κάλεσε 13788.. υποτίθεται είναι το τεχνικό τμήμα οπότε οφείλουν να δώσουν κάποια πιο σοβαρή απάντηση. 

On 22/12/2025 at 10:37 ΜΜ, elkons said:

Αφοί Κωνσταντίνου, Νέα Λάμψακος (ΕΟ Χαλκίδας Αλιβερίου)

d22c7bb6-0494-4299-9656-fcc19fe34d69.jpg

28728cb8-50f1-4a48-aeab-e546fd08b6d8.jpg

Mini market Καπετάνιου, στην Πυτιούσης κέντρο Νέας Λαμψάκου 

Έξω 

e9c536ae-a931-40b6-a012-dbfdb3ac97b9.jpg

1679aa16-df86-4a9a-9058-782010691f93.jpg

Μέσα 

f7dd0451-2dee-46e6-b6b5-14c8da37f95d.jpg

Απορώ με τι θράσος πουλάνε Gigamax Unlimited 41€.

Εδω και 2 χρόνια ενοχλώ και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν το μετανιώνω που κόπηκαν τα συμβόλαια. 

Ε βέβαια βγάζουν άδεια και αναβαθμίζουν μετά από χρόνια και αν ...

Ε βέβαια και δεν γνωρίζουν, το έχουν αφήσει στο έλεος το δίκτυο κινητής, ένα χάος στις εναλλαγές και αναβαθμίσεις χωρίς optimization. 

Κάλεσε 13788.. υποτίθεται είναι το τεχνικό τμήμα οπότε οφείλουν να δώσουν κάποια πιο σοβαρή απάντηση. 

#monoonoma

• 3 weeks later...

1 hour ago, georgemv said:

Ούτως ή άλλως εκεί δεν πέφτει εύκολα σε 2G. Είχα πάει πρόσφατα..δε πέτυχα τους Κινέζους. 

Σαγιονάρα 

• 2 weeks later...

Δεν περιμένουν να πέσεις σε 2G, βάζουν παράσιτα στις συχνότητες 4G/5G και σε αναγκάζουν να πέσεις σε 2G ώστε να σε χακέψουν. Πρέπει το 2G να κλείσει χθες και να μπει device policy παντού ώστε να μην επιτρέπεται στα modem των συσκευών να ανοίγουν 2G εντός χώρας. Τελεία, παύλα, παράγραφος.

2 ώρες πριν, georgemv said:

Δεν περιμένουν να πέσεις σε 2G, βάζουν παράσιτα στις συχνότητες 4G/5G και σε αναγκάζουν να πέσεις σε 2G ώστε να σε χακέψουν. Πρέπει το 2G να κλείσει χθες και να μπει device policy παντού ώστε να μην επιτρέπεται στα modem των συσκευών να ανοίγουν 2G εντός χώρας. Τελεία, παύλα, παράγραφος.

👍👍👍

6 ώρες πριν, georgemv said:

Δυστυχώς όμως και σήμερα πιστεύω πως ακόμη υπάρχουν περιπτώσεις (σημεία), λίγα μεν αλλά υπάρχουν, που δεν υπάρχει  κάλυψη παρά μόνο 2G, οπότε ο καθένας διαλέγει, κάλυψη παντού (για κλήσεις μιλάω) ή ασφάλεια με κάποια ελάχιστα κενά κάλυψης;

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

Για το 99% του κόσμου που ποτέ δεν έχει πάει στο αντίστοιχο μενού της συσκευής, το εκάστοτε δίκτυο ή ο κατασκευαστής του τηλεφώνου θα κάνει την επιλογή. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να τελειώνουμε με το GSM άμεσα.