Jump to content

vgiourgias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vgiourgias

  1. vgiourgias

    5G NR

    Κάποια στιγμή θα περάσω, αλλά πού βρίσκεται στο Λέχαιο για να κοιτάξω συγκεκριμένα? Aπ'ότι άκουσα έχουν παίξει και διάφορες αντιδράσεις από τα γνωστά ούγκανα για εγκατάσταση εκεί.
  2. vgiourgias

    5G NR

    Σε τεράστιο τμήμα της παραλιακής βόρειας κορινθίας (Λέχαιο, Περιγιάλι, Κάτω Άσσος, Βραχάτι, Κοκκώνι) η cosmote ανύπαρκτη εδώ και 3 χρόνια, κάλυψη 1mbits στις καλές, no internet συνήθως. Αν πας παραμέσα μάλιστα σ'αυτές τις κωμοπόλεις δεν πιάνεις ούτε καν GSM σε μερικά σημεία. Τραγική η cosmote στο νομό κορινθίας (πληροφοριακά, σχεδόν ίδιο χάλι η wind, ενώ η vodafone έφτιαξε και τουλάχιστον έχεις usable internet εδώ και ένα χρόνο).
  3. vgiourgias

    5G NR

    Ανάληψη δεν λειτουργεί τίποτα στη σύνδεσή του 5g ρουτερ μου. Έστειλα και κάποιον συγγενή να το κάνει restart το μεσημέρι (είμαι μακριά) αλλά τίποτα.
  4. vgiourgias

    5G NR

    Στέλνουν αυτή την προκατ αηδία εδώ και... δύο μέρες στα σοσιαλ, οι γελοίοι . Η "δεδομένη χρονική στιγμή" έχει συμπληρώσει 32 ώρες πλέον (μια τυχαία τους απάντηση στο τουιτερ διάλεξα για σκρηνιά, την ίδια κολλάνε παντού)
  5. vgiourgias

    5G NR

    Θεσσαλονίκη δεν δουλεύει, και Ρέντη στην Αθήνα μου είπε φίλη μου ότι δεν έχει ούτε αυτή.
  6. vgiourgias

    5G NR

    Το χτεσινό blackout ακόμα δεν έφτιαξε. Συνεχίζουν να απαντάνε το ίδιο προκατ μήνυμα για "περιστασιακό πρόβλημα" στα social media (τηλεφωνικά βάζουν και σάλτσα την κακοκαιρία). Στο ookla έχουν ακόμα την cosmote με problems, όπως και downdetector, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι άλλωστε. Μα είναι δυνατόν πάνω από 30 ώρες να έχουν αφήσει πολλούς χωρίς mobile internet? Με εντυπωσιάζει και η μηδενική αναφορά του προβλήματος από ειδησεογραφικά και ιστοσελίδες (χώνει πολλά λεφτά διαφήμιση η κοσμοτε, για να γίνω καχύποπτος?) Σε κάθε περίπτωση τέτοια βλάβη μαζική που να διαρκεί τόσο δεν έχω ξαναδει σε πάροχο. Κρίμα η καλή φήμη της κοσμοτε για αξιοπιστία...
  7. vgiourgias

    5G NR

    Κάτω Άσσος Κορίνθου, δίπλα στο Βραχάτι, τραγική κάλυψη Cosmote με σήμα και ταχύτητες για κλάματα εδώ και έναν τουλάχιστον χρόνο.
  8. vgiourgias

    5G NR

    Ξέρεις αν έχει αρχίσει να πιάνει και στον διπλανό Κάτω Άσσο, που δεν είχε καθόλου λήψη mobile internet? (ουτε 4G, ουτε τιποτα)
  9. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να σταματήσω τα SMS με προσφορές της Frog απ΄το να έρχονται στο κινητό, αν το επιθυμώ? Όπως επίσης και τα καθημερινά sms "cosmote δεν έχετε δεδομένα". Ιδανικά θα ήθελα να διατηρηθεί η ειδοποίηση για φραγή αριθμού λόγω μη ανανέωσης και να μην παίρνω τα άλλα.
  10. vgiourgias

    4G LTE

    Καλλιθέα LTE/4G+ από ταχύτητες 100 download και ~10-12 upload, μετά την πανελλαδική βλάβη μέσα Αυγούστου πέσαμε σε άθλια upload 2-4mbits και την τελευταία εβδομάδα και το download έχει φτάσει να σέρνεται γύρω στα 10mbits. Δεν ξέρω τί έκαναν, αλλά αντί να βελτιωνόμαστε, πάμε χειρότερα. Το 5G που δοκίμασα σε κινητό φίλου επίσης πολύ πεσμένο (από 160+ σε 70-80 και upload κάτω από 10) αλλά αξιοπρεπές, τουλάχιστον.
  11. 1. Όχι, μόνο κάρτα είδα στην ιστοσελίδα τους. 2. Ήμουν σε φραγή 3 μέρες και την πήρε από το app frog κανονικά. Νομίζω όμως το frog ανανεώνει για 2μηνο, όχι 12μηνο. Στους 2 μήνες γίνεται φραγή εισερχομένων (απλά διατηρείς τον αριθμό μέχρι 12 μήνες, αλλά χωρίς εισερχόμενα). Υπόψη οι παροχές τρώνε το υπόλοιπο των 10 ευρώ (δηλαδή παίρνεις τις παροχές, και δεν έχεις έξτρα υπόλοιπο). Αλλά αυτό το διευκρινίζουν στην ιστοσελίδα τους και το βρίσκω και λογικό για το πακέτο που δίνουν.
  12. Mέσω της εφαρμογής Frog mobile στο αντροιντ τον πέρασα εγώ από την ανανέωση υπολοίπου και τον δέχτηκε κανονικά.
  13. Όντως, μετά από δύο ώρες ήρθε κανονικά ο κωδικός ανανέωσης.
  14. Εγώ πάντως έκανα παραγγελία, βγήκαν τα χρήματα από την κάρτα, μου έστειλε ένα email "η παραγγελία σας είναι υπό επεξεργασία" και ανανέωση δεν βλέπω εδώ και 50 λεπτά. Στο τηλεφωνικό τους κέντρο μου απάντησαν "δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί δεν την βλέπουν". Τα χρήματα όμως χρεώθηκαν. Τους ρώτησα κι εγώ τί πρέπει να κάνω, δεν ήξεραν. Ρώτησα πόσο πρέπει να περιμένω, μου απάντησαν ότι ειδοποιούνται αυτόματα. Δηλαδή θα καθόμαστε πάνω από το κινητό να δούμε πότε θα στείλουν; Άμα τόσο καλά λειτουργεί, έχουμε πρόβλημα.
  15. Σημειώστε ότι ο αριθμός επικοινωνίας του wifigreece που συζητάτε , όταν καλείς βγάζει μήνυμα για φραγή εισερχομένων κλήσεων, καλέστε στον σταθερό αριθμό που έχουν στην ιστοσελίδα αν χρειαστείτε, όχι στο κινητό.
  16. vgiourgias

    4G LTE

    Ξέρεις πού είναι το κοντινότερο σημείο από το οποίο παίρνει σήμα? Πάντως κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ, με τέτοιο άθλιο σήμα. Μου προκαλεί εντύπωση καθώς είναι κατοικημένη όλη αυτή η παραλιακή λωρίδα για πολλά χιλιόμετρα (λέχαιο, περιγιάλι, κάτω άσσος, βραχάτι, και συνεχίζει)
  17. vgiourgias

    4G LTE

    Tους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν δεν υπήρχε δηλωμένη βλάβη που να εκκρεμεί και "θα το κοιτούσαν". Νομίζω είναι απλά άθλια κάλυψη που βασίζεται σε μακρινές κεραίες. Αν υπάρξει κάτι διαφορετικό πάντως θα ενημερώσω εδώ.
  18. vgiourgias

    4G LTE

    Κάτω Άσσος Κορινθίας, ανύπαρκτο το δίκτυο της cosmote. 4G πουθενά, ούτε καν 3G στο μεγαλύτερο μέρος της κωμόπολης. "Kάλυψη" EDGE που δεν ανοίγει ούτε ιστοσελίδα ιντερνετ... κλήσεις ομιλίας που πέφτουν. Απαράδεκτη ποιότητα cosmote, θυμίζει wind του '15 σε βόρεια ελλάδα...
×
×
  • Create New...